gerstavros2 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Μα η ρυθμιση που ανεφερεται στο πρωτο ποστ δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτος διαφορα και ειναι σαν να μην την εχεις βαλει καθολου..... Τουλαχιστον στο δικο μου ενω στην αρχη νομιζα οτι ειχε διαφορα , δεν εχει καμμια απολυτως. Οταν κανεις κληση μεγαλης διαρκειας και μετα βγαζεις το τηλεφωνο απο το αφτι σου , η οθονη παραμενει μαυρη για πααααρα πολυ ωρα , τοσο πολυ που σου σπαει τα νευρα. Εγω εβαλα την ρυθμιση για να κλινει η γραμμη με το Power on / off να φανταστεις..... προφανώς κάποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Με λίγα λόγια το τηλεφωνάκι κάνει ή δεν κάνει για κάποιον που θέλει μια συσκευή να λειτουργεί σωστά out of the box; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngav Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η προσωπική μου εμπειρία κάκιστη . Όπως τα περιγράφω παραπάνω και χειρότερα . Η οθόνη χάνει συνέχεια το touch δυσκολεύομαι πλέον και στο να απαντήσω κλήσεις , να τις κλείσω ή να πάρω εγώ τηλέφωνο . Με το μενού που έχει τρελαθεί και πετάγεται συνέχεια δυσκολεύομαι να γράψω και στο πληκτρολόγιο . Εχω γράψει και στο everbuying και αν δεν βρεθεί λύση το γυρίζω πίσω ( με δικά μου έξοδα , οπότε ουσιαστικά παίρνω πίσω τα μισά λεφτά ) . Είχα μια πολύ καλή εμπειρία μέχρι τώρα με κινέζικη ταμπλέτα που μου βγήκε άψογη (φτου φτου ) 10 μήνες τώρα και είπα να δοκιμάσω και με κινητό . Αφήνω μια επιφύλαξη αλλά φοβάμαι για χαμένα λεφτά και χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η οθόνη χάνει συνέχεια το touch δυσκολεύομαι πλέον και στο να απαντήσω κλήσεις , να τις κλείσω ή να πάρω εγώ τηλέφωνο . Με το μενού που έχει τρελαθεί και πετάγεται συνέχεια δυσκολεύομαι να γράψω και στο πληκτρολόγιο . Εχω γράψει και στο everbuying και αν δεν βρεθεί λύση το γυρίζω πίσω (με δικά μου έξοδα , οπότε ουσιαστικά παίρνω πίσω τα μισά Α. Η αποστολή ενός κινητου, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, στην Κίνα, στοιχίζει 9-10 ευρώ, αρα χάνεις max το 20% της αξίας - οχι μισά... Β. Πέρασμα νεας ΡΟΜ ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δοκίμασες? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Με λίγα λόγια το τηλεφωνάκι κάνει ή δεν κάνει για κάποιον που θέλει μια συσκευή να λειτουργεί σωστά out of the box; :confused: φίλε μου ΚΑΝΕΝΑ Κινέζικο κινητό δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλεύει απροβλημάτιστα out of the box, είναι βασικά θέμα τύχης και αναζήτησης για αξιόπιστους πωλητές (που δεν αγοράζουν σκαρταδούρες) και καλή υποστήριξη από devs και χρήστες... Εξ ου και η χαμηλή τιμή, γιατί τέτοια ρίσκα για 250άρια και 300άρια δεν θα τα έπαιρνε εύκολα κάποιος. Εγώ παρέλαβα το δικό μου την Παρασκευή αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου σχεδόν γιατί είναι άρρωστος ο μικρός, όμως η πρώτη ματιά δείχνει να μην έχω κάποιο από τα σοβαρά προβλήματα που είχαν άλλοι χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Οπότε η συσκευές αυτές είναι για τους ψαγμένους. Πρέπει κάποιος να έχει ασχοληθεί με παραμέτρους και ιστορίες αλλιώς δύσκολα τα πράγματα; Είναι έτσι ή δεν είναι; Όλοι μας γνωρίζουμε σχετικά για τα φθηνά Κινέζικα προϊόντα. Δεν είναι ας πούμε σαν ένα κινέζικο DVD player ή ραδιόφωνο που κατά 95% θα δουλέψει σωστά; Με τα κινητά διαφέρει η κατάσταση ή ισχύουν τα ίδια που ισχύουν σε ένα οποιοδήποτε Κινέζικο ηλεκτρονικό προϊόν; Ρωτάω ως άσχετος με τα Smartphone και ευχαριστώ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τα περισσότερα επώνυμα κινητά της Κίνας, έχουν άψογες ROM, οπότε ο μόνος λόγος να μην δουλέψει μιά χαρά με το καλημερα, είναι να έχει πρόβλημα κάποιο εξάρτημα του κινητού. Αγοράζοντας από επώνυμο κατάστημα Κίνας, εξασφαλίζεις και ότι πριν το αποστείλουν, θα κάνουν ένα τυπικό check του κινητού, ώστε να δουν αν όλα είναι εντάξει πριν το διώξουν και να αποφύγουν άσκοπα πήγαινε-έλα του κινητού και δυσαρεστημένους πελάτες. Το συγκεκριμένο DG100, έχει μάπα ROM, με μπόλικα προβλήματα που τα διαβάζετε σε προηγούμενα post από κατόχους. Προσπεράστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Είστε κατατοπιστικότατος. Μάρκες επώνυμων κινητών Κίνας μπορείτε να προτείνετε ασχέτως μοντέλων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Somisa Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Και σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να "αναγνωρίζει" οποιοδήποτε βύσμα ακουστικού με αποτέλεσμα να μην έχω σε καμία μορφή έξοδο ήχου έχει τύχει σε κανέναν σας αυτό? Μετά από μια βδομάδα λειτουργίας, παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και το δικό μου. Κάποια πρόταση κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngav Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Α. Η αποστολή ενός κινητου, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, στην Κίνα, στοιχίζει 9-10 ευρώ, αρα χάνεις max το 20% της αξίας - οχι μισά... Β. Πέρασμα νεας ΡΟΜ ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δοκίμασες? Μακάρι να είναι μόνο τόσα , αν και στις μέρες μας δεν περισσεύουν και τα 10 ευρώ . Β. Πέρασμα νεας ΡΟΜ ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δοκίμασες? Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων , όπως λέω και στο προηγούμενο μήνυμα έκανα δύο φορές . Αμα βάλω νέα ROM χάνεται η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Είστε κατατοπιστικότατος. Μάρκες επώνυμων κινητών Κίνας μπορείτε να προτείνετε ασχέτως μοντέλων; Jiagu, Zopo, Amoi, THL και σε δεύτερη μοίρα κάποια μεμονωμένα κινητά από κάποιες άλλες εταιρίες, δες ποιά κινητά έχουν "ρεύμα" στο forum, δεν είναι δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Αμα βάλω νέα ROM χάνεται η εγγύηση Αυτό, είναι ερώτηση ή δήλωση? Φυσικά και δεν χάνεται, το προβλέπει και ο κατασκευαστής! (για official μιλάω) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngav Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Στο site του everbuying λέει 2. Note: This smart phone is designed only to work with the current Android OS installed in it. Any alterations such as upgrades or flashing a newer version will void the warranty. Εσύ τι καταλαβαίνεις ; Αμα βάλω επίσημη ROM χάνεται η εγγύηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngav Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ή μπερδεύω ROM και έκδοση android ;( ψιλοάσχετος στα τεχνικά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Jiagu, Zopo, Amoi, THL και σε δεύτερη μοίρα κάποια μεμονωμένα κινητά από κάποιες άλλες εταιρίες, δες ποιά κινητά έχουν "ρεύμα" στο forum, δεν είναι δύσκολο... Και πάλι ευχαριστώ. Μπήκα στο νόημα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Στο site του everbuying λέει 2. Note: This smart phone is designed only to work with the current Android OS installed in it. Any alterations such as upgrades or flashing a newer version will void the warranty. Εσύ τι καταλαβαίνεις ; Αμα βάλω επίσημη ROM χάνεται η εγγύηση ; Καλά το everbuying αναφέρει και ότι αν κάνεις root χάνεις την εγγύηση, μάλιστα σε συσκευές που έρχονται έτοιμες ρουταρισμένες με την επίσημη rom. Δεν είναι και το πιο αξιόλογο κατάστημα.. Edited November 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τα νεωτερα απο το δωρο που εκανα δικαιωνουν οσους παραπονιουνται για την καθυστερηση στην επαναφορα μετατην κληση,οποτεεκανα claim για επιστροφη στο Paypal,αν αρχισουν και τα υπολοιπα που διαβαω κλαφτα Χαραλαμπε,το focalprice μου προτεινε 45 δολλαρια επιστροφη,τι λετε να κανω?Να το δεχτω κι οσο κρατησει λεω,το ρουτ στο δικο μου γινεται οπως στην πρωτη σελιδα μηπως και διορθωσω το προβλημα?Επειδη ειμαι τελειως ασχετος τα λινκ που εχει εκει δεν τα ξεχωριζω,μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τα νεωτερα απο το δωρο που εκανα δικαιωνουν οσους παραπονιουνται για την καθυστερηση στην επαναφορα μετατην κληση,οποτεεκανα claim για επιστροφη στο Paypal,αν αρχισουν και τα υπολοιπα που διαβαω κλαφτα Χαραλαμπε,το focalprice μου προτεινε 45 δολλαρια επιστροφη,τι λετε να κανω?Να το δεχτω κι οσο κρατησει λεω,το ρουτ στο δικο μου γινεται οπως στην πρωτη σελιδα μηπως και διορθωσω το προβλημα?Επειδη ειμαι τελειως ασχετος τα λινκ που εχει εκει δεν τα ξεχωριζω,μπορει καποιος να με βοηθησει? ναι φίλε μου το ρουτ γίνεται ακριβώς όπως περιγράφεται στο αρχικό (δεν ξέρω για την εγκατάσταση των drivers γιατί τους είχα ήδη εγκατεστημένους από το lenovo), απλά πρόσεξε 2 σημεία: να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο του DG100 (και όχι κάποιο άλλου) και να τρέξεις το bat με run as administrator αν είσαι σε win7. Και, όπως προτείνω πάντα, αμέσως μετά το ρουτ βάζεις titanium ώστε να παίρνεις backup πριν από οποιοδήποτε σβήσιμο ή μετακίνηση. Πέρα από το proximity bug, που το έχω και εγώ (όχι πάντα), και που λίγο που το έψαξα συναντιέται και σε πολύ ακριβότερα τηλέφωνα, εγώ το βρήκα ταχύτατο, εξαιρετική οθόνη (καλύτερη και από του lenovo A660 - IPS), ένταση ηχείων ικανοποιητική, gps έπαιξε αμέσως με το tip της πρώτης σελίδας, μπαταρία δείχνει ικανοποιητική, άμεσος συγχρονισμός με exchange, τελικά για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό value for money... και στην τελική, με τα 45$ που θα πάρεις πίσω τι θα αγοράσεις σε αυτή την κατηγορία; το cubot που είναι λιγότερο γνωστό; Το proximity θα το παλέψω και εγώ εν καιρό (έχει screen protector επάνω του)- αν και δεν με καίει άμεσα γιατί λόγω αγνωστου σαρ προβλέπεται συστηματική χρήση ΒΤ, το άλλο με το βύσμα ακουστικών δεν το έχω και ελπίζω να μην το εμφανίσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_68 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η Doogee αναφέρει: Our engineer who is responsible for research and development has find out the solution to solve some small bugs for your DG100, the method is as follow: Proximity fix (black screen after call ends for 3-4 seconds) Open build.prop (inside /system) and on the end of the file add the following lines ro.lge.proximity.delay=25 mot.proximity.delay=25 Low speaker volume during calls Open engineer mode (on the dialer press *#*#3646633#*#* ) move to Hardware Testing tab (third on the right) then to Audio select Normal Mode for Type: spf and spf2 and for each level (from 0-6) increase the values and press set each time tip... for level 6 set 150 or at maximum 155 but not the maximum available 160. When finish go back on menu Audio Select SpeechEnchacement Change common parameter to Normal mode Change parameter0 to parameter6 Set a value around 300 And for parameter7 Set value between 96-124 Even though you don’t need to restart the phone its better to do. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η Doogee αναφέρει: Our engineer who is responsible for research and development has find out the solution to solve some small bugs for your DG100, the method is as follow: Proximity fix (black screen after call ends for 3-4 seconds) Open build.prop (inside /system) and on the end of the file add the following lines ro.lge.proximity.delay=25 mot.proximity.delay=25 Low speaker volume during calls Open engineer mode (on the dialer press *#*#3646633#*#* ) move to Hardware Testing tab (third on the right) then to Audio select Normal Mode for Type: spf and spf2 and for each level (from 0-6) increase the values and press set each time tip... for level 6 set 150 or at maximum 155 but not the maximum available 160. When finish go back on menu Audio Select SpeechEnchacement Change common parameter to Normal mode Change parameter0 to parameter6 Set a value around 300 And for parameter7 Set value between 96-124 Even though you don’t need to restart the phone its better to do. στο build prop μπορεις να μπεις αν ειναι αρουταριστο το κινητο,τελικα πιο λινκ ειναι οι drivers και ποιο το αλλο,και κανει και για τις επομενες εκδοσεις που βγηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δε γίνεται να πειράξεις το build.prop αν δεν έχεις root και η ρύθμιση που αναφέρουν έχει δοκιμαστεί ήδη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4980174#post4980174 και δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μήπως μπορεί κάποιος να πάρει ένα καθαρό backup από το DOOGEE DG100 πριν το πειράξει και να το άνεβάσει κάπου σαν αναφορά. Τα firmware που έχει η doogee στο site έχουν όλα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η Doogee αναφέρει: Our engineer who is responsible for research and development has find out the solution to solve some small bugs for your DG100, the method is as follow: Proximity fix (black screen after call ends for 3-4 seconds) Open build.prop (inside /system) and on the end of the file add the following lines ro.lge.proximity.delay=25 mot.proximity.delay=25 Low speaker volume during calls Open engineer mode (on the dialer press *#*#3646633#*#* ) move to Hardware Testing tab (third on the right) then to Audio select Normal Mode for Type: spf and spf2 and for each level (from 0-6) increase the values and press set each time tip... for level 6 set 150 or at maximum 155 but not the maximum available 160. When finish go back on menu Audio Select SpeechEnchacement Change common parameter to Normal mode Change parameter0 to parameter6 Set a value around 300 And for parameter7 Set value between 96-124 Even though you don’t need to restart the phone its better to do. Μήπως μπορείς να μας δώσεις το e-mail αυτού που σου απάντησε από την DOOGEE; Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μήπως μπορεί κάποιος να πάρει ένα καθαρό backup από το DOOGEE DG100 πριν το πειράξει και να το άνεβάσει κάπου σαν αναφορά. Τα firmware που έχει η doogee στο site έχουν όλα κάποιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι η Doogee άλλαξε την οθόνη στα μισά της παραγωγής και όποιος πήρε τηλέφωνο Οκτωβρίου και μετά, θέλει άλλο firmware από αυτόν που έχει προηγούμενο. Κοινώς τα έχουν κάνει μπάχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Το θέμα είναι ότι η Doogee άλλαξε την οθόνη στα μισά της παραγωγής και όποιος πήρε τηλέφωνο Οκτωβρίου και μετά, θέλει άλλο firmware από αυτόν που έχει προηγούμενο. Κοινώς τα έχουν κάνει μπάχαλο... 'Εστω και έτσι να είναι, ας ανεβάσει κάποιος ένα καθαρό backup για μετά τον Οκτώβριο. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts