manos1958_ Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σε ολους. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει στελνοντας τις ρυθμισεις για ενταση ακουστικου απο το Audio Headset Mode?Στο Type και στα Level τι αλλαγες κανουμε?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennmell Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ενα μεγαλο ευχαριστω!!! Με εσωσες!!!! :rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Λοιπόν παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας. Στο mobileuncle δεν μου αποθηκεύει καμία ρύθμιση. Θέλω να ανεβάσω την ένταση του μικροφώνου βάζω τηβ τιμή αλλά δεν την αποθηκεύει μόλις μπω ξανά στο μενού έχει πάλι την τιμή 0. Το κινητό μου είναι το coolpad f1 root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Λοιπόν παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας. Στο mobileuncle δεν μου αποθηκεύει καμία ρύθμιση. Θέλω να ανεβάσω την ένταση του μικροφώνου βάζω τηβ τιμή αλλά δεν την αποθηκεύει μόλις μπω ξανά στο μενού έχει πάλι την τιμή 0. Το κινητό μου είναι το coolpad f1 root Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω που σου δίνω: 1) Engineer Mode MTK Shortcut 2) MTK Engineer Mode Σ' εμένα τουλάχιστον, όπου το Mobile Uncle τα βρήκε μπαστούνια, οι 2 παραπάνω με έσωσαν, ιδίως η πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω που σου δίνω: 1) Engineer Mode MTK Shortcut 2) MTK Engineer Mode Σ' εμένα τουλάχιστον, όπου το Mobile Uncle τα βρήκε μπαστούνια, οι 2 παραπάνω με έσωσαν, ιδίως η πρώτη. Μου κάνει ακριβώς το ίδιο δλδ βάζω την τιμή που θέλω λέει πως την κάνει save και άμα πατήσω πίσω και ξαναπώ η τιμή είναι πάλι 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μου κάνει ακριβώς το ίδιο δλδ βάζω την τιμή που θέλω λέει πως την κάνει save και άμα πατήσω πίσω και ξαναπώ η τιμή είναι πάλι 0 Μετά την αποθήκευση, χρειάζεται να επανεκκινείς τη συσκευή σου, αν και κανονικά οι τιμές πρέπει να αποθηκεύονται από την πρώτη στιγμή, κάτι που βλέπω πως δε συμβαίνει στη δική σου περίπτωση. Κάτι μου λέει πως το όλο θέμα έχει να κάνει με τη rom. Το έχω ξανακούσει στο παρελθόν, αν και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Και επανεκκίνηση να κάνω πάλι τα ίδια δεν παίρνει τις ρυθμίσεις από την πρώτη στιγμή. Τι να κάνω δεν πειράζει ακουστικά και τα μυαλά στα μπλέντερ! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα! Έχω ένα κινητό (ΜΤΚ6572) το οποίο άλλαξε εντελώς την ποιότητα ήχου του. Το ηχείο του αν και παίζει δυνατά, η ποιότητα ήχου είναι απαράδεκτη, καθόλου καθαρός ήχος, εντελώς παραμορφωμένος και βγάζει πάρα πολλά πρίμα. Πιθανώς να χρειάζεται καθάρισμά ή αλλαγή αλλά θέλω να ρωτήσω αντί να αυξήσω όλα τα values στο max, πως μπορώ να μειώσω τα πρίμα και να αυξήσω μόνο το μπάσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδια μην τυραννιέστε με το Mobile Uncle αφου μπορείτε με εφαρμογή,βάζετε το xposed Installer κατεβάζετε το VolumeSteps+ και με αυτό ανεβάζετε τα επίπεδα της έντασης ήχου, μουσικής,αλαρμ και συστήματος.Βάζετε και το AudioManager για να τσέκαρε και αριθμητικά και την αλλαγή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδια μην τυραννιέστε με το Mobile Uncle αφου μπορείτε με εφαρμογή,βάζετε το xposed Installer κατεβάζετε το VolumeSteps+ και με αυτό ανεβάζετε τα επίπεδα της έντασης ήχου, μουσικής,αλαρμ και συστήματος.Βάζετε και το AudioManager για να τσέκαρε και αριθμητικά και την αλλαγή αυτή. Για την Ανοιχτή ακρόαση υπάρχει στην εφαρμογή συγκεκριμένη ρύθμιση; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στο VolumeSteps+ στο μενου, απο εκει ανεβάζεις τα επίπεδα εχει Αλαρμ, Μουσική,Ειδοποίηση,Ηχος κλήσης,Σύστημα,και τέλος Φωνητική κλήση.Δεν ξέρω εάν βοήθησα με αυτό,και τα ίδια έχει στο AudioManager απλά αντί για μουσική έχει το Media. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Να υποθεσω οτι η μεθοδος που αναγραφεται στο πρωτο ποστ ισχυει μονο για MediaTek επεξεργαστες, σωστα; Edited February 17, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Να υποθεσω οτι η μεθοδος που αναγραφεται στο πρωτο ποστ ισχυει μονο για MediaTek επεξεργαστες, σωστα; Σωστά!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια μην τυραννιέστε με το Mobile Uncle αφου μπορείτε με εφαρμογή,βάζετε το xposed Installer κατεβάζετε το VolumeSteps+ και με αυτό ανεβάζετε τα επίπεδα της έντασης ήχου, μουσικής,αλαρμ και συστήματος.Βάζετε και το AudioManager για να τσέκαρε και αριθμητικά και την αλλαγή αυτή. Για ένταση ήχου μικροφώνου ποιο βάζουμε και πόσο; Δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το mtk engineering θελει ρουταρισμενο κινητό για να λειτουργήσει (οσον αφορά την αυξηση μεγιστης εντασης ηχειου κουδουνισματος)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Στο VolumeSteps+ στο μενου, απο εκει ανεβάζεις τα επίπεδα εχει Αλαρμ, Μουσική,Ειδοποίηση,Ηχος κλήσης,Σύστημα,και τέλος Φωνητική κλήση.Δεν ξέρω εάν βοήθησα με αυτό,και τα ίδια έχει στο AudioManager απλά αντί για μουσική έχει το Media. Θέλω να ανεβάσω μόνο την ένταση του μεγάφωνου στο κινητό μου (ρουταρισμένο παλιό μοντέλο της xiaοmi mote 3G ) τι πρέπει να αλλάξω στις μπάρες με τα νούμερα;;;; Τι νούμερο να το πάω και ποια μπάρα δίχως να έχω παραμόρφωση στο μεγάφωνο….:!: ΜΟΝΟ το μεγάφωνο θέλω για να ακούω δυνατά τις κλήσεις όταν με παίρνουν γιατί δουλεύω σε θόρυβο και κίνηση….:confused::worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως θα ανεβάσω την ένταση του ακουστικού όταν κάνω κλήση μέσω messenger ή Viber; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως θα ανεβάσω την ένταση του ακουστικού όταν κάνω κλήση μέσω messenger ή Viber; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καποιος παρακαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Αχ… και εγώ θέλω να ανεβάσω την ένταση του μεγάφωνου αλλά …..κανείς δεν απαντά!!!!! Τι να κάνω;;;;; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Του ηχειου όταν έχεις ανοιχτή ακρόαση εννοείς; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Του ηχειου όταν έχεις ανοιχτή ακρόαση εννοείς; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μιλάς σε μένα….. το μεγάφωνο αυτό που ακούγεται ο ήχος από τις κλήσεις και όταν είναι για ανοιχτή ακρόαση. Πιθανών να λέμε το ίδιο. Όπως και να είναι, είναι υπερβολικά χαμηλός ο ήχος!!!! Δοκίμασα το VolumeSteps αλλά ΤΙΠΟΤΑ…… Υπάρχει κανένας που μπορεί να με βοηθήσει;;;. δεν ξέρω πολλά από αυτά……Ειμαι σχετικά αρχάριος!:shifty::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Αν μιλάς σε μένα….. το μεγάφωνο αυτό που ακούγεται ο ήχος από τις κλήσεις και όταν είναι για ανοιχτή ακρόαση. Πιθανών να λέμε το ίδιο. Όπως και να είναι, είναι υπερβολικά χαμηλός ο ήχος!!!! Δοκίμασα το VolumeSteps αλλά ΤΙΠΟΤΑ…… Υπάρχει κανένας που μπορεί να με βοηθήσει;;;. δεν ξέρω πολλά από αυτά……Ειμαι σχετικά αρχάριος!:shifty::cry::cry: Ένταση ηχείου στις κλήσεις Ανοίγετε το MobileUncle και επιλέγετε διαδοχικά: engineer mode engineer mode (mtk) (εάν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή τότε κλείστε το mobileuncle και στον dialer του κινητού σας πληκτρολογήστε *#*#3646633#*#*) πάτε στην καρτέλα Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά) Audio Στο Normal Mode επιλέγετε type: Sph και ανεβάζετε τις τιμές αναλόγως για κάθε level Έπειτα επιστρέφετε πίσω στο βασικό μενου του audio και επιλέγετε Speech Enhancement Αλλάζετε το Common Parametre σε Normal Mode Αλλάζετε το parametre0 σε parametre7 και δίνετε μία τιμή ανάμεσα σε 96-128 Εάν θέλετε να προσθέσετε και λίγα μπάσα στον ήχο (αυτό ίσως μειώσει την τελική ένταση αλλά θα δώσει καλύτερο ποιοτικά ήχο) επιλέγετε parametre0 και μειώνετε λίγο την τιμή (προτιμότερο να μειώνετε ανά 30-50 ώστε να ελέγχετε το αποτέλεσμα... εάν δεν έχετε καθόλου μπάσα πχ. doogee dg100 τότε μειώστε περισσότερο ακόμα και 200) Ακολουθησε αυτα βαζοντας αυτες τις τιμες στο sph Level 0 80 Level 1 100 Level 2 110 Level 3 120 Level 4 130 Level 5 140 Level 6 150 Επανεκκινηση και δες αποτελεσμα εγω ειμαι μια χαρα ετσι. Βεβαια μη περιμενεις και θαυματα ετσι? Μη παμε και στο αλλο ακρο.Της παραμορφωσης ηχου Οπως και να εχει κανε τις διαδικασιες αυτες και πες μας αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μονο για Mediatek επεξεργαστες Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ναι ναι σωστά Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Ακολουθησε αυτα βαζοντας αυτες τις τιμες στο sph Level 0 80 Level 1 100 Level 2 110 Level 3 120 Level 4 130 Level 5 140 Level 6 150 Επανεκκινηση και δες αποτελεσμα εγω ειμαι μια χαρα ετσι. Βεβαια μη περιμενεις και θαυματα ετσι? Μη παμε και στο αλλο ακρο.Της παραμορφωσης ηχου Οπως και να εχει κανε τις διαδικασιες αυτες και πες μας αποτελεσματα. Γεια σου! Πήγα στο audio modesettihg στο type : sip : level0 Και από κάτω μου γράφει value is 0-255 και μου έχει 112 Και από κάτω έχει max vol. 0-160 k και μου έχει το νούμερο 128 Θα ανεβάσω και τα ΔΥΟ πλαίσια;;; πχ στο level 0 θα βάλω και στα δυο 80 και από κάτω 80 ξανά;;;;;;; Το 80 δεν είναι πιο χαμηλό από το 112 που έχει τώρα;;; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά επειδή δεν ξέρω φοβάμαι μήπως το χαλάσω και θα πρέπει να βάλω από την αρχή την ραμ (κάνοντας καθαρή εγκατάσταση) πράγμα που δεν ξέρω…… Ειλικρινά την βοήθεια σας , σας παρακαλώ πολύ!!!!!:O:rolleyes::rolleyes::rolleyes::!: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια άλλη ερώτηση για το δεύτερο σκέλος του audio speech enhancement του normal mode μου λέτε ΜΟΝΟ την parameter 7;;;;;;; Η όλες τις parameter;;;;;;;;;;;;;:w00t: Edited November 9, 2016 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts