oug Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ότι πουλάει δε πέφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η Samsung από ότι βλέπουμε, μετά το Πάσχα φαίνεται να αλλάζει πολιτική πωλήσεων,προτιμά να διαθέτει λιγότερες και ακριβότερες συσκευές πλέον. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στο site του public το έχει στα 359€ ποιο χαμηλά και από τα σκρουτζαδικα!! Τι παίζει;; Λεω να κάνω την αλλαγή λόγο δουλειάς και να αφήσω το ΝOKIA LUMIA 920,και να πάρω το Note 3 Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στο site του public το έχει στα 359€ ποιο χαμηλά και από τα σκρουτζαδικα!! Τι παίζει;; Λεω να κάνω την αλλαγή λόγο δουλειάς και να αφήσω το ΝOKIA LUMIA 920,και να πάρω το Note 3 Δεν ειναι διαθέσιμο όμως. Αν ηταν προσφορές των γιορτων θα το ειχαν βγάλει σε διαφημιση σίγουρα. Πιθανόν ειναι λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αυτό σκεφτικά και εγώ :( Μάλλον δεν είναι καλή εποχή τώρα να πάρει κάποιος NOTE , Θα περιμένω ακόμα λίγο μπας και πέσει λίγο η τιμή. Αξίζει να πάω στο 4 δίνοντας την,παραπάνω διαφορά;; Θα είναι το τελευταίο κινητό μου για τουλάχιστον 4 χρόνια. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αυτό σκεφτικά και εγώ :( Μάλλον δεν είναι καλή εποχή τώρα να πάρει κάποιος NOTE , Θα περιμένω ακόμα λίγο μπας και πέσει λίγο η τιμή. Αξίζει να πάω στο 4 δίνοντας την,παραπάνω διαφορά;; Θα είναι το τελευταίο κινητό μου για τουλάχιστον 4 χρόνια. Αν δεν είχες το 3 φυσικά και αξίζει.Ειδικά αν έχεις και το χρήμα.;) Αλλά και το 3 είναι φοβερό.Εσύ αποφασίζεις :) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ξέρουμε κανένα σκρουτζομαγαζο που να κάνει άτοκες δόσεις;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ξέρουμε κανένα σκρουτζομαγαζο που να κάνει άτοκες δόσεις;; δεν εχω δει να κανουν, δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=350AFA73-AB68-4286-BFD8-85BDAF6D3FA2&family=060&group=601&category=60101 για δες αυτο!!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγω εχω τον ιδιο προβληματισμο, 3 η 4, η χρηματικη διαφορα ειναι μεγααααλη για αυτα που δινη παραπανω το 4, τι λετε???θα ανεβω κλαση απο το S3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=350AFA73-AB68-4286-BFD8-85BDAF6D3FA2&family=060&group=601&category=60101 για δες αυτο!!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγω εχω τον ιδιο προβληματισμο, 3 η 4, η χρηματικη διαφορα ειναι μεγααααλη για αυτα που δινη παραπανω το 4, τι λετε???θα ανεβω κλαση απο το S3... Το s3 είχα πιο πριν, αλλά το note 3 που πήρα δεν έχει καμία σχέση. Πραγματικά άλλη κλάση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα, επειδή βλέπω πολλές σελίδες εδώ θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε στο τι να προσέξω κατά την αγορά καινούριου note 3; Κυρίως βλέπω απο σκρουτζομάγαζα κοντά στα 415 με 420€ σήμερα. Υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα, επειδή βλέπω πολλές σελίδες εδώ θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε στο τι να προσέξω κατά την αγορά καινούριου note 3; Κυρίως βλέπω απο σκρουτζομάγαζα κοντά στα 415 με 420€ σήμερα. Υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες; καλησπερα...οχι δεν υπαρχουν ελαττωματικες παρτιδες, το μονο που θα κοιταζα εγω ειναι να ειναι unbranded, αλλά αλλους δεν τους νοιαζει. Κοιτα να παρεχει doa το μαγαζι, μην τυχον σου τυχει κάνα προβληματικό και οπου το βρεις φθηνοτερα τσιμπα το κατ εμέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σχετικά με ανανέωση συμβολαίου σε σκρουτζομάγαζο γνωρίζουμε ποια καταστήματα συνεργάζονται με wind? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σχετικά με ανανέωση συμβολαίου σε σκρουτζομάγαζο γνωρίζουμε ποια καταστήματα συνεργάζονται με wind? :confused: birdphone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο ειναι πολυ λιγοστά τς μαύρα NOTE στο Σκρουτζ ;Έχουν πολλά άσπρα στοκ και θέλουν να τα διώξουν η ειναι λιγοστά πλέον λόγω της παλαιότητας του μοντέλου ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο ειναι πολυ λιγοστά τς μαύρα NOTE στο Σκρουτζ ;Έχουν πολλά άσπρα στοκ και θέλουν να τα διώξουν η ειναι λιγοστά πλέον λόγω της παλαιότητας του μοντέλου ; Ίσως γιατί είναι και τα πιο όμορφα. Έφυγαν γρήγορα, και τα μαγαζιά με την έλευση του νέου μοντέλου δεν παραγγέλνουν άλλα. Και δίνουν αυτά που έχουν στοκ. Δηλαδή τα λευκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Από 398 € στα σκρουτζομαγαζα σήμερα το είδα στα 413€ !!! Αρε άτιμε Βαλεντίνο τι μας κανεις :D Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Από 398 € στα σκρουτζομαγαζα σήμερα το είδα στα 413€ !!! Αρε άτιμε Βαλεντίνο τι μας κανεις :D 398 είχαν τα άσπρα και τα ροζ 412 τα μαύρα εδώ και μέρες ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να πάρω το Note 3 (ή το 4, θα δείξει) κάνοντας έρευνα στο skroutz βλέπω ότι πολλά μαγαζιά έχουν το μοντέλο Samsung Galaxy Note 3 N9005 White EU. Τι διαφορά έχει αν είναι EU ή όχι ; Πέρα από τον φορτιστή (που αλλάζει εύκολα) και τις οδηγίες που δεν είναι στα Ελληνικά (δεν χρειάζονται). Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να πάρω το Note 3 (ή το 4, θα δείξει) κάνοντας έρευνα στο skroutz βλέπω ότι πολλά μαγαζιά έχουν το μοντέλο Samsung Galaxy Note 3 N9005 White EU. Τι διαφορά έχει αν είναι EU ή όχι ; Πέρα από τον φορτιστή (που αλλάζει εύκολα) και τις οδηγίες που δεν είναι στα Ελληνικά (δεν χρειάζονται).Το EU σημαίνει οτι είναι ευρωπαικής εισαγωγής και δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο άλλα που είναι Ελληνικής εισαγωγής.Οσο για τον φορτιστή,αφού είναι EU δεν χρειάζεται καμία αλλαγή,οι περισσότεροι EU έχουμε ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το EU σημαίνει οτι είναι ευρωπαικής εισαγωγής και δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο άλλα που είναι Ελληνικής εισαγωγής.Οσο για τον φορτιστή,αφού είναι EU δεν χρειάζεται καμία αλλαγή,οι περισσότεροι EU έχουμε ;) Δηλαδή αξίζει να πάρω αυτό που λέει ότι είναι EU... Σωστά ; Δεν θα έχω προβλήματα με εγγυήσεις, κλείδωμα συσκευής κλπ ; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα...οχι δεν υπαρχουν ελαττωματικες παρτιδες, το μονο που θα κοιταζα εγω ειναι να ειναι unbranded, αλλά αλλους δεν τους νοιαζει. Κοιτα να παρεχει doa το μαγαζι, μην τυχον σου τυχει κάνα προβληματικό και οπου το βρεις φθηνοτερα τσιμπα το κατ εμέ. Τι είναι το DOA ? Και τι εννοείς να είναι unbranded ; :worry::blink: Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δηλαδή αξίζει να πάρω αυτό που λέει ότι είναι EU... Σωστά ; Δεν θα έχω προβλήματα με εγγυήσεις, κλείδωμα συσκευής κλπ ; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι είναι το DOA ? Και τι εννοείς να είναι unbranded ; :worry::blink: DOA.ειναι η αντικατασταση της συσκευής σε περίπτωση που έχει κάτι το κινητό. Το πας εκεί που το πήρες και αντί να στο φτιάξουν σου δίνουν κατευθείαν καινούργιο. Ισχύει 7 μέρες από την αγορά του κινητού. Unbranded.να μην είναι το κινητό σε κάποιο παροχο χώρας. Π.χ. Vodafone Αγγλίας. Απλώς έχει το λογότυπο και κάποιες εφαρμογές του παροχου. Καμιά άλλη διαφορά δεν έχει.ναι πάρε EU.δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Συζητήσεις σχετικά με άλλες συσκευές στα ανάλογα θέματα παρακαλώ για να μην βγαίνουμε εκτός. :-) Η συζήτηση μεταφέρθηκε στο Διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy Note 4 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eδω και καμποσες μερες βλεπω το Note 3 εξαντλημενο. Τι εγινε? Σταματησε η παραγωγη η απλα πεσανε ολοι με τα μουτρα? Ακομα κι εγω σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο σε περιπτωση που μου χαλασει το πρωτο. Τοσο τελειο ειναι το κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Eδω και καμποσες μερες βλεπω το Note 3 εξαντλημενο. Τι εγινε? Σταματησε η παραγωγη η απλα πεσανε ολοι με τα μουτρα? Ακομα κι εγω σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο σε περιπτωση που μου χαλασει το πρωτο. Τοσο τελειο ειναι το κινητακι... Μπορείς πάντα να βρεις ένα μεταχειρισμένο σε τέλεια κατάσταση κοντά στα 300 ευρώ. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts