tsiv Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 βγηκε η 6.1 phronesis.. ΜΜ είναι αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ΜΜ είναι αυτή? Όχι.5.1.1. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρονους δεν μας λες ομως!!βγηκε η 6.1 phronesis..την περασα με dirty flash και ως τωρα ολα καλα..Καλά τα πάει, μόλις βαρεθω την tema θα βάλω την 6.1 με dirty. Αυτά είναι, δεν βαριέσαι ποτέ με το Ν3 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Χρειαζεται να κανεις update to supersu κανονικα επρεπε να σου βγαλει popup οτι το subinary needs to be upgrade και επιλεγεις το normal Την εκανα την αναβαθμιση που λες, καιπαλι ομως root δεν ειμαι, ετσι κατεβασα αλλο αρχειο, αλλη εκδοση για να το κανω root, στην αρχη εβαλα το supersu 2.37 μετα εβαλα το 1.65 και τωρα το κινητο δεν ανοιγει καν. μπηκα στο μενου cmw η cmp πως το λενε αυτο, εκανα wipe data - cache και δεν γινετε τιποτα, δεν ανοιγει, κολλαει στο λογοτυπο της samsung!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Την εκανα την αναβαθμιση που λες, καιπαλι ομως root δεν ειμαι, ετσι κατεβασα αλλο αρχειο, αλλη εκδοση για να το κανω root, στην αρχη εβαλα το supersu 2.37 μετα εβαλα το 1.65 και τωρα το κινητο δεν ανοιγει καν. μπηκα στο μενου cmw η cmp πως το λενε αυτο, εκανα wipe data - cache και δεν γινετε τιποτα, δεν ανοιγει, κολλαει στο λογοτυπο της samsung!!!!!Μπες στο recovery και κάνε factory reset. Αν δεν επανέλθει κατέβασε μια μαμά Ρομ και βαλτην μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μπες στο recovery και κάνε factory reset. Αν δεν επανέλθει κατέβασε μια μαμά Ρομ και βαλτην μέσω odin. και αυτα τα εκανα, στο recovery, ολα, δεν ξεκιναει, μολις τωρα ανοιξα το odin, εβαλα την μαμα ρομ και λεει fail τι εγινε τωρα, root πηγα να κανω και δν εχω τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 και αυτα τα εκανα, στο recovery, ολα, δεν ξεκιναει, μολις τωρα ανοιξα το odin, εβαλα την μαμα ρομ και λεει fail τι εγινε τωρα, root πηγα να κανω και δν εχω τηλεφωνο! Βάλε το twrp recovery με odin .Κατέβασε μια custom rom βαλτην στην micro sd και βαλτην απο εκεί. Αλλιώς κατέβασε άλλης χώρας Ρομ μαμά, μάλλον φταίει το image της Ρομ που πας να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Βάλε το twrp recovery με odin .Κατέβασε μια custom rom βαλτην στην micro sd και βαλτην απο εκεί. Αλλιώς κατέβασε άλλης χώρας Ρομ μαμά, μάλλον φταίει το image της Ρομ που πας να βάλεις. Πως να βαλω το twrp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πως να βαλω το twrp ? Μπες σε download mode και μέσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μπες σε download mode και μέσω odin Μου βγαζει FAIL , οταν βαζω την rom, πατω σταρτ και μετα γραφει FAIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μου βγαζει FAIL , οταν βαζω την rom, πατω σταρτ και μετα γραφει FAILπάμε σε pm μην κουραζουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μου βγαζει FAIL , οταν βαζω την rom, πατω σταρτ και μετα γραφει FAIL πάμε σε pm μην κουραζουμε εδώ. Ενημερωστε και μενα αν θελετε γιατι θα μπω και εγω στο χωρο σε λιγο με ρουταρισμα,twrp,rom μην το τουβλιασω το note 3 Ευχαριστω ;) Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έβαλα τελικά το phonetic, πως λέγετε και όταν πάει να ανοίξει, λέει κάτι για κερνελ και κολλάει πάλι. Kernel is not sandroid enforcing set warranty bit. Και μετά κολλάει στο λογότυπο της σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έβαλα τελικά το phonetic, πως λέγετε και όταν πάει να ανοίξει, λέει κάτι για κερνελ και κολλάει πάλι. Kernel is not sandroid enforcing set warranty bit. Και μετά κολλάει στο λογότυπο της σαμσουνγκ Στο λογότυπο της Samsung μένει κάνα δεκάλεπτο όσο για τον κερνελ έτσι δείχνει μάλλον δεν εχει θέμα η συσκευή άστο 15 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έβαλα τελικά το phonetic, πως λέγετε και όταν πάει να ανοίξει, λέει κάτι για κερνελ και κολλάει πάλι. Kernel is not sandroid enforcing set warranty bit. Και μετά κολλάει στο λογότυπο της σαμσουνγκ Ότι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν κάνει περισσότερο, μπες στο ρικοβερυ και κάνε Wipe τα cache και dalvik cache. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Οκ το κάνω πάλι και θα το αφήσω 15 λεπτά και σας ενημερώνω. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ανοιξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Με την phronesis, πως μπορώ να έχω στην αρχική οθόνη, τις τελιτσες που όταν τις πατω, να βλέπω τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παρατεταμενο στην αρχικη οθονη-ρυθμίσεις αρχικης οθονης-περιεχόμενο αρχικης οθονης-εμφάνιση ξεχωριστης οθονης εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πασά μου ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι με την phronesis, πρέπει να μπω στοmessenger και στο viber για να μου έρθουν τα μηνύματα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και γίνετε αυτό η πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι με την phronesis, πρέπει να μπω στοmessenger και στο viber για να μου έρθουν τα μηνύματα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και γίνετε αυτό η πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση? Εχει ξανα ειπωθει οπως και στο νημα της phronesis στο ερωτησεις και απαντησεις θα βρεις οτι προβλημα εχεις..θα πας εξυπνη διαχείριση-ram-διπλανη σελιδα autorun και θα ενεργοποιησεις οσα θες να σου ερχονται ειδοποιησεις.. Phronesis 6.1 και idle kenrnel 7.0 πανε παρα πολυ καλα..σκεφτομκυν να βαλω temasek αυτες τς μερες αλλα το αφησα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Όκ ευχαριστώ άρχοντα EDIT: Δεν βρισκω το νημα για phronesis.... Edited February 29, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Όκ ευχαριστώ άρχοντα EDIT: Δεν βρισκω το νημα για phronesis.... Στην πρωτη σελιδα της phronesis καπου στην μεση υπαρχει Q&A το πατας και εχει παααρα πολλες ερωτησεις και απαντησεις που εφτιαξε ο logel Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά με τις ported roms απο note 5 υπαρχει τρόπος τα menu, home και back buttons να δουλεύουν όπως στις roms για note 3? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά με τις ported roms απο note 5 υπαρχει τρόπος τα menu, home και back buttons να δουλεύουν όπως στις roms για note 3? Αν δεν κανω λαθος η phronesis μεσα απο το δικο της μενου σου δινει την επιλογη να αλλαξεις τα πληκτρα..αλλα αμα τα συνηθισεις τα αφηνεις ετσι!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Είμαι με phronesis 6.1 και όταν βάζω τα hands free όταν με καλούν ο ήχος ειδοποίησης παίζει διακεκομενα.το έχει παρατήρηση κάποιος αλλος; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts