Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πίστεψε με, εάν βάλεις τον κερνελ τις υπογραφής μου και κάνεις τις ρυθμίσεις ποιο πάνω #1065 το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
Θατον δοκιμασω!Κερνελ περναμε μονο με odin??

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δώσε λινγκ για τον κερνελ.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επειδή δεν ειδα να εχει αναφερθεί, η τελευταια 4.4.2 πολωνικη N9005XXUENB3_OXXENB1_XXUENB1-XEO εχει multiCSC (BGL, CYO, ERO, EUR, MSR, ORX, PHE, ROM, SEB, SEE, SIO, TEB, TOP, TPH, TRA, TSR, TWO, XEF, XEH, XEO, XSK.), οποτε περνατε χωρις θεμα με knox και CSC.

https://mega.co.nz/#!9Eo3HKpa!Y8KRaxALzw8ibAhQ6fgTVBtQ3uEWvW2LIK1Go-pYgz4

Βαγγελη αυτα ειναι ολα τα csc που εχει????Ολλανδικο δεν εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι. Από το recovery τρέχεις το zip.

Δώσε λινγκ για τον κερνελ.

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12053

πίστεψε με, εάν βάλεις τον κερνελ τις υπογραφής μου και κάνεις τις ρυθμίσεις ποιο πάνω #1065 το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

να σε πιστέψουμε αλλά για πες μας τι καλύτερο έχει δλδ τι διαφορές είδες στην δική σου συσκευή με και χωρίς τον κερνελ.

Εγώ πχ ενώ έβγαζα 6 μισή ώρες οθόνη τώρα με την ρομ και κερνελ ωμέγα βγάζω 8 ώρες με την ίδια χρήση που έκανα. Εσύ? ρωτάω για να μην τον περνάω τσάμπα να δω αν έχει κάτι καλύτερο από αυτόν που έχω και όσες φορές έχω πράξει νούμερα σε κερνελ δεν έχω δει ποτέ διαφορά κάνω λάθος?

ευχαριστώ ...

να σε πιστέψουμε αλλά για πες μας τι καλύτερο έχει δλδ τι διαφορές είδες στην δική σου συσκευή με και χωρίς τον κερνελ.

Εγώ πχ ενώ έβγαζα 6 μισή ώρες οθόνη τώρα με την ρομ και κερνελ ωμέγα βγάζω 8 ώρες με την ίδια χρήση που έκανα. Εσύ? ρωτάω για να μην τον περνάω τσάμπα να δω αν έχει κάτι καλύτερο από αυτόν που έχω και όσες φορές έχω πράξει νούμερα σε κερνελ δεν έχω δει ποτέ διαφορά κάνω λάθος?

ευχαριστώ ...

από εχθές που τον πέρασα είμαι στο 51% οπότε είναι νωρίς ακόμη για ανεβάσω φωτογραφίες. Τώρα η διαφορά που είδα σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις είναι ότι έχω καλύτερη κατανάλωση από τον μαμά κερνελ.Αν το δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει μέσα σε ένα λεπτό βάλε αυτόν που έχεις, ουτους η άλλως είναι πολύ απλή διαδικασία.Επισης δεν ξέρω αν συνεργάζεται καλά και με την ρομ που έχεις. Εγώ διάβασα από πολλούς για τον συνδυασμό τον δικό μου και έτσι τον έβαλα.

από εχθές που τον πέρασα είμαι στο 51% οπότε είναι νωρίς ακόμη για ανεβάσω φωτογραφίες. Τώρα η διαφορά που είδα σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις είναι ότι έχω καλύτερη κατανάλωση από τον μαμά κερνελ.Αν το δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει μέσα σε ένα λεπτό βάλε αυτόν που έχεις, ουτους η άλλως είναι πολύ απλή διαδικασία.Επισης δεν ξέρω αν συνεργάζεται καλά και με την ρομ που έχεις. Εγώ διάβασα από πολλούς για τον συνδυασμό τον δικό μου και έτσι τον έβαλα.

δηλαδη μονο θεμα μπαταριας ειναι ή εχεις δει γενικος και καλυτερη αποδοση;

δηλαδη μονο θεμα μπαταριας ειναι ή εχεις δει γενικος και καλυτερη αποδοση;
εάν κάνεις και τις ρυθμίσεις που έχω ποίο πάνω θα δεις και απόδοση και θερμοκρασία.

Ομολογω ότι με γρηγορο "ξεφιλισμα" κι εγω το προσπερασα αυτό το post. Αν ποσταρουμε για roms κλπ παιδια, καλο είναι να ειμαστε λιγο πιο συγκεκριμένοι με links (ειδικα αν εχουμε direct link, όπως αυτό που ποσταρα χωρις premium services, waiting times κλπ κλπ) για να βοηθήσουμε και τους λιγοτερο εξοικειωμένους. Δε σημαινει πως επειδή εμεις το φλασαρισμα το εχουμε για δραστηριοτητα μεταξυ τυρου και αχλαδιου, πως είναι ολοι ετσι ;)

Κι εγώ το έχασα... :O

Αν και να πω την αλήθεια, αν δε ξέρεις το κάτι τι παραπάνω δεν το πιάνεις ότι περιλαμβάνει eur, επειδή απλά δεν αλλάζει.

Μερικοί δε καταλαβαίνουν το πότε αλλάζει και γιατί ένα csc.

εάν κάνεις και τις ρυθμίσεις που έχω ποίο πάνω θα δεις και απόδοση και θερμοκρασία.

εννοεις αυξηση θερμοκρασιας?:)

Με τη μεθοδο cf auto root εχει δοκιμασει κανενας; να το ρουταρω με αυτη τη διαδικασια;

Ναι έτσι το έκανα εγώ. Πολύ απλή διαδικασία. Βρες απλά έναν οδηγό και ακολούθησε τον και απλά πρόσεξε όταν θα βάλεις το custom recovery. Φυσικά γνωρίζεις ότι θα γράψει ο Knox έτσι;

Τελικα το εκανα κ ηταν αρκετα ευκολο. Τι εννοεις οταν βαλω custom recovery; Κατεβασα και περασα το cwm του phil. Επρεπε να προσεξω κατι;;

εννοεις αυξηση θερμοκρασιας?:)
όχι βέβαια. Το αντίθετο. Δες και στο θέμα που γράφουμε για τη μπαταρία έχω ανεβάσει φωτογραφίες από την κατανάλωση.

Παιδες τωρα ειμαι με official 4.3 rooted. Για να βαλω καποια custom 4.4 πρεπει πρωτα να περασω official 4.4 μετα να κανω παλι root και μετα να περασω την custom??

Παιδες τωρα ειμαι με official 4.3 rooted. Για να βαλω καποια custom 4.4 πρεπει πρωτα να περασω official 4.4 μετα να κανω παλι root και μετα να περασω την custom??
4.4 official /root /recovery /custom.

Παιδια εβαλα την Πολωνικη 4.4.2 και εχω δυο μικρα θεματακια. Αρχικα να πω πως δεν εκανα clean install οποτε ενδεχομενως να πρεπει να κανω και wipe αμεσα, αλλα παμε να δουμε μηπως το γλιτωσω. Επισης ειμαι rooted.

1) Το πληκτρολογιο δεν εχει πλεον την ενδειξη αλλαγης γλωσσας. Νομιζω καπου ειχε αναφερθει λυση σε αυτο αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν.

2) Μετα απο restart δεν μου κρατα ανοικτο το wifi και πρεπει να το επανενεργοποιησω χειροκινητα.

Εχετε καποια ιδεα?

Ευχαριστω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια εβαλα την Πολωνικη 4.4.2 και εχω δυο μικρα θεματακια. Αρχικα να πω πως δεν εκανα clean install οποτε ενδεχομενως να πρεπει να κανω και wipe αμεσα, αλλα παμε να δουμε μηπως το γλιτωσω. Επισης ειμαι rooted.

1) Το πληκτρολογιο δεν εχει πλεον την ενδειξη αλλαγης γλωσσας. Νομιζω καπου ειχε αναφερθει λυση σε αυτο αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν.

2) Μετα απο restart δεν μου κρατα ανοικτο το wifi και πρεπει να το επανενεργοποιησω χειροκινητα.

Εχετε καποια ιδεα?

Ευχαριστω.

Φιλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε με format μόνο δεν υπάρχει άλλη λύση

Φιλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε με format μόνο δεν υπάρχει άλλη λύση

Οκ, format it is λοιπον. Ετσι κι αλλιως πρεπει να γινει μαλλον :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εχετε καποια ιδεα?

Ευχαριστω.

αφού είσαι root βάλε recovery και μια costum για να μην έχεις τα γνωστά προβλήματα. Μην παιδεύεσαι με την μαμά έχει και άλλα θέματα.

αφού είσαι root βάλε recovery και μια costum για να μην έχεις τα γνωστά προβλήματα. Μην παιδεύεσαι με την μαμά έχει και άλλα θέματα.

Ελεγα να αποφυγω τις custom βασικα. Τις ειχα λιωσει σε ολες μου τις συσκευες, απλα σε αυτην ελεγα να μεινω stock γιατι ειμαι σε φαση που πραγματικα βαριεμαι να ασχοληθω με οποιοδηποτε ενδεχομενο bug, battery issue κλπ.

Αν εβαζα θα πηγαινα προς X note επειδη εχω δει τη δουλεια του Ιταλου και σε αλλες συσκευες παρεμπιπτοντως, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θελω να μπλεξω παλι με τα ψυχαναγκαστικα updates τους (των custom γενικα εννοω).

Recovery εχω για nandroid και εχω αφαιρεσει το bloatware της sammy προς το παρον.

Απο κει και περα, τι αλλα θεματα εχει η stock? Οχι τιποτα αλλο αλλα αν μου πεις καποιο πολυ κραυγαλεο μηπως προχωρησω τελικα σε custom.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απο κει και περα, τι αλλα θεματα εχει η stock? Οχι τιποτα αλλο αλλα αν μου πεις καποιο πολυ κραυγαλεο μηπως προχωρησω τελικα σε custom.

κοίτα εάν ρίξεις μια ματιά στο xda θα δεις είναι αρκετά. Τώρα αυτά που θυμάμαι και είναι βασικό δεν σε αφήνει με άλλον Explorer να κάνεις αντιγραφή. Εγώ παντός όσο προσπάθησα να την στρωσο το βαρέθηκα το θέμα. Τώρα εσύ κράτα την λίγο δες πως πάει και βλέπεις.

κοίτα εάν ρίξεις μια ματιά στο xda θα δεις είναι αρκετά. Τώρα αυτά που θυμάμαι και είναι βασικό δεν σε αφήνει με άλλον Explorer να κάνεις αντιγραφή. Εγώ παντός όσο προσπάθησα να την στρωσο το βαρέθηκα το θέμα. Τώρα εσύ κράτα την λίγο δες πως πάει και βλέπεις.

Ναι αυτο το εντοπισα και το ελυσα με editting του platform.xml και ολα καλα :)

Αυτο θα κανω, θα την κρατησω προσωρινα και βλεπω στην πορεια.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις