liam69 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εχω κανει αρκετες φορες επανεκκινηση. Κ παντα μετα την ολοκληρωση της φορτισης κανω . Δεν ειδα καμμια διαφορα. Σημειωτεον,οτι το τηλ. δεν ειναι root κ ειναι στην εκδοση Android 5.0.!Υπαρχει περιπτωση να φταιει η εφαρμογη Omni Swipe ή τα Clean Master κ CM Security;;; ξηλωσε αυτα τα προγραμματα ειναι οτι χειροτερο για την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soilime Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ξηλωσε αυτα τα προγραμματα ειναι οτι χειροτερο για την μπαταρια Πιστευεις οτι αυτα που λενε,τα κανουν;Ή απλα ειναι προγραμματα fake;Γιατι μου φαινεται οτι ταζουν πολλα αλλα στην τελικη μονο λεζαντα ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Double tap με ποιο;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Παίδες link με τον τελευταίο lean kernel για 4.4.2 έχουμε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Να ρωτήσω κάτι. Όταν μας καλούν βγαίνει η κλασική εικόνα με τα βελάκια κόκκινο πράσινο της σαμσουνγ. Υπάρχει άλλη εικόνα να βγαίνει γιατί δεν μαρεσουν τα χρώματα αυτά. Κάτι σε ποιο σκούρο πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 καλησπερα.. εχει κανεις ομεγα 5.0 περασμενο στο κινητο του;;; μου εχει ερθει αναβαθμιση αλλα επειδη εχει γραψει ο knox δεν μου την περναει και ετσι λεω να βαλω οτι πιο κοντινο στην samsung rom. Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλη;; σταθερη; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 καλησπερα.. εχει κανεις ομεγα 5.0 περασμενο στο κινητο του;;; μου εχει ερθει αναβαθμιση αλλα επειδη εχει γραψει ο knox δεν μου την περναει και ετσι λεω να βαλω οτι πιο κοντινο στην samsung rom. Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλη;; σταθερη; Καλημέρα. Έχω εγώ την omega v27 με omega kernel. Λειτουργούν όλα τέλεια. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλημέρα. Έχω εγώ την omega v27 με omega kernel. Λειτουργούν όλα τέλεια.τελικα αυτη περασα και εγω.. Αν κ πολυ νωρις λειτουργουν ολα τελεια.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου προτείνει καλή AOSP rom; Δοκίμασα Dirty Unicorns αλλά είχε bugs. ΠΧ κάποια settings δεν λειτουργούν κτλ. Τώρα έχω την Resurrection Remix αλλά νομίζω τρώεει πολύ μπαταρία. Άφησα επίτηδες ανοιχτό και το wifi και το 4g όλη μερα να συγκρίνω. Ελιωσε σε περίπου 2 ώρες ενώ με την εργοστασιακή πήρε 4. Χρησιμοποιώ κανονικά greenify! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου προτείνει καλή AOSP rom; Δοκίμασα Dirty Unicorns αλλά είχε bugs. ΠΧ κάποια settings δεν λειτουργούν κτλ. Τώρα έχω την Resurrection Remix αλλά νομίζω τρώεει πολύ μπαταρία. Άφησα επίτηδες ανοιχτό και το wifi και το 4g όλη μερα να συγκρίνω. Ελιωσε σε περίπου 2 ώρες ενώ με την εργοστασιακή πήρε 4. Χρησιμοποιώ κανονικά greenify! Πως και σου ξέφυγε η πιο δημοφιλής aosp rom; :rolleyes: Μιλώ για του temasek φυσικά. Έχω καιρό να την δοκιμάσω (στο note δεν βάζω aosp με τίποτα), δεν παρακολουθώ το thread για τυχόν bug και προβλήματα, αλλά είναι must και αν σου αρέσουν οι aosp δεν γίνεται να μην την δοκιμάσεις. :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/hlte-spr-vzw-temaseks-unofficial-t2953375 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Πως και σου ξέφυγε η πιο δημοφιλής aosp rom; :rolleyes: Μιλώ για του temasek φυσικά. Έχω καιρό να την δοκιμάσω (στο note δεν βάζω aosp με τίποτα), δεν παρακολουθώ το thread για τυχόν bug και προβλήματα, αλλά είναι must και αν σου αρέσουν οι aosp δεν γίνεται να μην την δοκιμάσεις. :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/hlte-spr-vzw-temaseks-unofficial-t2953375. Είναι η πιό γρήγορη rom που υπάρχει σε συνδυασμό με μπαταρία. Για κάποιον πού δεν δουλεύει πενάκι πρέπει να την δοκιμάσει. Την έχω δύο μέρες και πάει τρένο, την έβαλα γιατί σε ενα παιχνίδι που έπαιζε ο γιος μου με civato ανέβαζε τρέλες θερμοκρασίες και είχα reboot. Έκανα και τις ρυθμίσεις πού λέει ο tema στον κερνελ τού και η μπαταρία είναι βράχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Την έχω δύο μέρες και πάει τρένο, την έβαλα γιατί σε ενα παιχνίδι που έπαιζε ο γιος μου με civato ανέβαζε τρέλες θερμοκρασίες και είχα reboot. Έκανα και τις ρυθμίσεις πού λέει ο tema στον κερνελ τού και η μπαταρία είναι βράχος. Μια χαρά είσαι :cool:πλέον οι νέες ρομ τρώνε μπαταρία αλλά είναι γρήγορες. Ξέχασα να πω ότι ο Lean έχει memory leak. Με civato δεν παίζει θέμα θερμοκρασίας παρόλο που τα παιδιά μου το έχουν σκίσει στα παιχνίδια. :dizzy::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 :dizzy::ninja: Είπα είχα θέμα σε ένα παιχνίδι για αυτό την έβαλα, στα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα με civato. Όταν το έγραψα δεν είχαμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παίδες ξέρει κανείς γιατί η ηχογράφηση κλήσης δεν ηχογραφεί την φωνή του συνομιλητή αλλά μόνο την "δικιά" σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παιδια καλημερα. Βαζω το TWRP recovery μου το κραταει περιπου 2 μερες και μετα ξαφνικα επανερχεται το εργοστασιακο. Γνωριζει καποιος γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Είπα είχα θέμα σε ένα παιχνίδι για αυτό την έβαλα, στα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα με civato. Όταν το έγραψα δεν είχαμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι:) Μένιο νομίζω οτι ψάχνεις αιτίες για να επιδίδεσαι σε flashing. :D Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μένιο νομίζω οτι ψάχνεις αιτίες για να επιδίδεσαι σε flashing. :D Φιλέ μού εγώ έχω το μικρόβιο:p πολύ δύσκολα θα μείνω σε μια rom. Οι rom που παίζω είναι δύο τρεις το πολύ ,τον λίγο χρόνο που έχω, αλλάζω καμία rom και αποτοξίνωμε :) Μόλις έβαλα με wipe την 15.1 τού tema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Φιλέ μού εγώ έχω το μικρόβιο:p πολύ δύσκολα θα μείνω σε μια rom. Οι rom που παίζω είναι δύο τρεις το πολύ ,τον λίγο χρόνο που έχω, αλλάζω καμία rom και αποτοξίνωμε :) Μόλις έβαλα με wipe την 15.1 τού tema. Για πες εντυπωσεις. Δεν ειναι final ακομα . Μπαταρια πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Έχω ένα πρόβλημα με την omega 27v . Θα ήθελα να ρωτήσω αν το ίδιο πρόβλημα το έχει και κάποιος άλλος. Το πρόβλημα είναι στην ασφάλεια στην ενεργοποίηση απομ. στοιχεία ελέγχου και στο κλείδωμα επανενεργοποίησης . Δεν τα κάνει ενεργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλησπέρα. Μένιο, arya (6 αν και έχει βγει και η 7 μόλις είδα) ή DarkLord S6 V2.0? Darklord δεν έχω βάλει ποτέ.... Ποια κατά τη γνώμη σου? Για καθημερινή χρήση μιλάω. Να μην έχει κολλήματα και λίγο αξιοπρεπή μπαταρία (μετά από παγώματα με TB & Greenify) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Το script fly on mode τ εχει βαλει κανεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλησπέρα. Μένιο, arya (6 αν και έχει βγει και η 7 μόλις είδα) ή DarkLord S6 V2.0? Darklord δεν έχω βάλει ποτέ.... Ποια κατά τη γνώμη σου? Για καθημερινή χρήση μιλάω. Να μην έχει κολλήματα και λίγο αξιοπρεπή μπαταρία (μετά από παγώματα με TB & Greenify) Ευχαριστώ προκαταβολικάaryamod δεν έχω βάλει, Darklord για να την κάνεις να πάει καλά θέλει πολλά mod. Για εμένα η πιο καλή ρομ είναι του civato. Είχα ένα θέμα με ένα παιχνίδι που έπαιζε ο γιος μου και έβαλα temasek αλλά αν δουλεύεις πενάκι ο civato για εμένα είναι μονόδρομος. Τολμώ να πω ταχύτητα επίπεδα cm και μπαταρία πάρα πολύ καλή. Κολλήματα με civato δεν είχα ποτέ εκτός από το slug it out που έπαιξε ο γιος μου και είχα επανεκκίνηση γιατί ανέβασε θερμοκρασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Έχει βάλει κάποιος την aryamod 7 να μας πει τις διαφορές με την 6;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Έχει βάλει κάποιος την aryamod 7 να μας πει τις διαφορές με την 6;;; Την έχω βάλει και δουλεύει άψογα. Η βασική διαφορά βεβαίως είναι η καινούρια βάση της (Nordic N9005XXUGPOF3) που είναι ομολογουμένως η καλύτερη samsung lolipop μέχρι αυτή την στιγμή (διορθώνοντας παλιότερα bug), υπάρχει επίσης μια τεράστια δουλειά με τα "extra features" ώστε να την φέρεις στα μέτρα σου, ενώ προστέθηκε και το Viper4Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Από που μπορώ να κατεβάσω για να φλασαρω το τελευταίο modem μόνο του; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts