Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Γιάννη, έτσι είναι. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση σου. Κάνε full wipe (wipe data/system/cache/dalvik cache) πριν την εγκατάσταση της ρομ.

οκ θα φλασαρω κατευθειαν την 4 την κατεβασα το πρωι,σε ευχαριστω

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς;;[/quote

τα widzet στο κλειδωμα οθονης...

ασε που κολαει και το ποσοστο της μπαταριας στο widzet

ενω δες το masik

[ATTACH]57424[/ATTACH]

στα βγαζει στην arya ετσι>

δεν νομιζω...

Το εμφανίζει ακριβώς έτσι. Μόνο που χρειάζεται να ενεργοποιησεις την εμφάνιση του ευαίσθητου περιεχομένου στην οθόνη κλειδώματος.

Edited by kouros17

Το εμφανίζει ακριβώς έτσι. Μόνο που χρειάζεται να ενεργοποιησεις την εμφάνιση του ευαίσθητου περιεχομένου στην οθόνη κλειδώματος.

[ATTACH]57433[/ATTACH]

σιγουρα δεν εχει αυτο το πληκτρολογιο ομως....

:D

[ATTACH]57437[/ATTACH]

Aryamod 4 με full wipe ακόμα και την internal. Το Shazam σας δουλεύει? Ανοίγει και κολλάει στην άσπρη οθόνη εκκίνησης. Και το τελευταίο update και το προηγούμενο. Κατά τα άλλα οκ η Rom και επιτέλους silent Mode. Την περίμενα λίγο πιο snappy βέβαια και το γνωστό lag με τα recents υπάρχει και εδώ.

Με lolipop rom δεν έχει βρεθεί ακόμα σίγουρος τρόπος ρουταρίσματος ώστε ο Knox να παραμείνει καθαρός και να μην χάσεις την εγγύηση. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, φλάσαρε την πρώτη official loilipop από εδώ ακολουθώντας τις οδηγίες (μετά αν θέλεις δοκιμάζεις τις οδηγίες που έχει στο δεύτερο post για να γίνεις root χωρίς να γράψει ο Knox, μήπως και λειτουργήσει).

Για να γίνεις root και ο Knox να γράψει, μπορείς αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ, να κατεβάσεις ένα custom recovery από εδώ να το φλασάρεις πάλι μέσω odin (το βάζεις στο πεδίο ΑP) και τέλος να κατεβάσεις αυτό το root zip, να το βάλεις μέσα στην κάρτα του τηλεφώνου σου, να μπεις recovery και να το εγκαταστήσεις από εκεί.

Όσο για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων υπάρχουν πολλές εφαρμογές με πιο δημοφιλή το titanium. Για τα μηνύματα πάλι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, αν ψάξεις στο play store θα βρεις σίγουρα.

Επειδή τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δω σωστά και να κάνω τη διαδικασία!

----------------------------

edit: ΠΑΡΑΒΛΕΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ!

Το δεύτερο λινκ για το custom recovery είναι σωστό(?), έχει σβηστεί το αρχείο που είχε? για το SuperSU λέει κάτι!

Όταν λες να το φλασάρω εννοείς όπως και τη ROM? Θα το κάνω μέσω heimdall που είναι για τα Mac Os.

Τι κάνει το custom recovery? (edit: το ξαναβλέπω λίγο γιατί μπέρδεψα τα λινκ που σου λέω)

Το zip το αποθηκεύω στη συσκευή, μπαίνω σε recovery και το βρίσκω από εκει?

-----------------------------

Το pit που λέει στο λινκ της ρομ, τι είναι?

edit: μάλλον θα κατεβάσω pit από τη συσκευή μου!

edit2: δοκίμασα να κατεβάσω το pit για να περάσω το recovery, αλλά μου βγάζει error

Γίνεται καμιά μορφοποίηση του αποθηκευτικού χώρου? Έχω κρατήσει ότι θέλω, απλά να ξέρω τι να περιμένω!

Είμαι με ιταλική συσκευή, θα έχω κανένα πρόβλημα με το firmware αυτό? επειδή βλέπω είναι πολωνίας!

Προσπαθώ να βρω άκρη με διαφορετικά μέσα και χάνομαι συνέχεια! Ένα βίντεο έχω βρει για το heimdall και είναι λίγο της κακιάς ώρας!

Αν δε σου κάνει κόπο δες

από το 5'40'' και μετά να μου πεις λίγο τι και πώς!

Ξαναλέω, ΠΡΩΤΗ απόπειρα για αλλαγές. Πολύ, πολύ αρχάριος!

Αυτά για αρχή!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ενώ εμείς καταλάβαμε ακριβώς τί μας λες...Γράφεις λοιπόν: "Πέρασα την ρομπότ" και "Από που να κάνω χορήγησε; ;;"

Ήσουν σαφέστατος.:blink::blink::blink::blink:

Χάχα είμαι τραγικός.

αν και μαλλον με δουλεβης πωσ δεν ξερεις...

οριστε

[ATTACH]57406[/ATTACH]

και του civato ειναι καλη η ρομ για οποιον ενδιαφερεται...

εχει σεληνιαστει,καθε μερα βγαζει κερνελ...

Όχι δεν το ήξερα

Απο το μεσημερι και εγω με masik 5.1 το κινητο πεταει.Το θεμα του ρουτ το βρηκα γρηγορα.Πληρη χορηγηση θελει αν το εχετε σε προετρεψε δεν βγαζει πουθενα για να κανετε χορηγηση.Οποτε δωστε χορηγηση στα παντα που θελουν ρουτ απο πριν.Εβαλα nova launcher 320 το dpi μεσω build.prop εσβησα και 30 αχρηστες εφαρμογες και ολα κομπλε.

Και για ποιών λόγο να βάλεις το su αν είναι και χωρίς αυτό δίνει πλήρη δικαιώματα από μόνη της η ρόμ.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό καθόλου. Κάτι κακό μου μυρίζει με την πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να την αλλάξω και ας είναι καλή.

Aryamod 4 με full wipe ακόμα και την internal. Το Shazam σας δουλεύει? Ανοίγει και κολλάει στην άσπρη οθόνη εκκίνησης. Και το τελευταίο update και το προηγούμενο. Κατά τα άλλα οκ η Rom και επιτέλους silent Mode. Την περίμενα λίγο πιο snappy βέβαια και το γνωστό lag με τα recents υπάρχει και εδώ.

Εμένα μια χαρά μου λειτουργεί το Shazam. Αν και προτιμώ το SoundHound. Νομίζω ότι είναι καλύτερο. :)

Επειδή τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δω σωστά και να κάνω τη διαδικασία! Το δεύτερο λινκ για το custom recovery είναι σωστό(?), έχει σβηστεί το αρχείο που είχε? για το SuperSU λέει κάτι!

Όταν λες να το φλασάρω εννοείς όπως και τη ROM? Θα το κάνω μέσω heimdall που είναι για τα Mac Os.

Τι κάνει το custom recovery? (edit: το ξαναβλέπω λίγο γιατί μπέρδεψα τα λινκ που σου λέω)

Γίνεται καμιά μορφοποίηση του αποθηκευτικού χώρου? Έχω κρατήσει ότι θέλω, απλά να ξέρω τι να περιμένω!

Είμαι με ιταλική συσκευή, θα έχω κανένα πρόβλημα με το firmware αυτό? επειδή βλέπω είναι πολωνίας!

Προσπαθώ να βρω άκρη με διαφορετικά μέσα και χάνομαι συνέχεια! Ένα βίντεο έχω βρει για το heimdall και είναι λίγο της κακιάς ώρας!

Δεν έχω ούτε εγώ windows στον υπολογιστή μου, αλλά ούτε και Mac. Έχω Linux και εκεί τo heimdall άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε όχι. Έτσι όταν είναι να περάσω κάτι από odin (δηλαδή stock rom) προτιμώ να πηγαίνω σε κάποιο internet cafe με windows και να ξεμπερδεύω. Αυτό βέβαια το κάνω πολύ σπάνια οπότε δεν με πειράζει. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα κάνεις μέσω recovery. Έτσι δεν μπορώ να σου πω για το πως θα εγκαταστήσεις μία stock rom έχοντας Mac. Ξέρω μόνο πως γίνεται μέσω odin και αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο μπορείς να ρωτήσεις.

Για τα zip αρχεία που ρωτάς, ναι τα εγκαθιστάς μέσω recovery (μπαίνεις εκεί και τα βρίσκεις), αν δεν έχεις εξωτερική κάρτα καλύτερα να αποθηκεύεις ότι σημαντικό έχεις στον υπολογιστή σου γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις όταν φλασάρεις μία stock rom μπορεί όντως να γίνει μορφοποίηση της εσωτερικής σου κάρτα (του αποθηκευτικού σου χώρου) αν και αυτό μπορείς να επιλέξεις να μην γίνει. Δεν έχει σημασία που η συσκευή σου είναι Ιταλική (και η δική μου Ιταλική είναι). Μπορείς να φλασάρεις οποιοδήποτε επίσημο firmware είναι για το τηλέφωνό μας, οποιασδήποτε χώρας.

Edited by kouros17

Δεν έχω ούτε εγώ windows στον υπολογιστή μου, αλλά ούτε και Mac. Έχω Linux και εκεί τo heimdall άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε όχι. Έτσι όταν είναι να περάσω κάτι από odin (δηλαδή stock rom) προτιμώ να πηγαίνω σε κάποιο internet cafe με windows και να ξεμπερδεύω. Αυτό βέβαια το κάνω πολύ σπάνια οπότε δεν με πειράζει. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα κάνεις μέσω recovery. Έτσι δεν μπορώ να σου πω για το πως θα εγκαταστήσεις μία stock rom έχοντας Mac. Ξέρω μόνο πως γίνεται μέσω odin και αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο μπορείς να ρωτήσεις.

Για τα zip αρχεία που ρωτάς, ναι τα εγκαθιστάς μέσω recovery (μπαίνεις εκεί και τα βρίσκεις), αν δεν έχεις εξωτερική κάρτα καλύτερα να αποθηκεύεις ότι σημαντικό έχεις στον υπολογιστή σου γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις όταν φλασάρεις μία stock rom μπορεί όντως να γίνει μορφοποίηση της εσωτερικής σου κάρτα (του αποθηκευτικού σου χώρου) αν και αυτό μπορείς να επιλέξεις να μην γίνει. Δεν έχει σημασία που η συσκευή σου είναι Ιταλική (και η δική μου Ιταλική είναι). Μπορείς να φλασάρεις οποιοδήποτε επίσημο firmware είναι για το τηλέφωνό μας, οποιασδήποτε χώρας.

Λοιπόν, δοκίμασα να ανοίξω ένα παλιό λαπτοπ με windows, πέρασα το τελευταίο odin, κατέβασα και το firmware από τα λινκ που έδωσες παραπάνω! Κάνω όλη τη διαδικασία μέχρι που μου βρίσκει το κινητό το odin, γίνεται μπλε και γραφει COM το πρώτο τετραγωνάκι! Μετά πάω να περάσω στο ΑΡ το αρχείο, και μετά το άνοιγμα γίνονται όλα γκρι και φαίνεται να έχει κολλήσει! Πριν αποσυνέδεσα το κινητό, και άφησα το odin μέχρι να ξεκολλήσει και εμφάνισε το αρχείο δίπλα στο ΑΡ. Τι φταίει? Τώρα το έχω περίπου 10 λεπτά και δεν κάνει τίποτα!

Γενικά, λέει αν πατήσω το Χ, δεν ανταποκρίνεται, για τερματισμό!

edit: μετά από 15' επέτρεψε να πατήσω start...

standby τώρα!

υγ Αν δε γίνει μορφοποίηση συνειδητά ή καταλάθος, με τα όσα μου έχεις γράψει στη διαδικασία, οι εφαρμογές παραμένουν, σωστά? Για να συνεχίσω και στο ρουτάρισμα εννοώ!

edit 2: Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγινε reboot και στον υπολογιστή και στο κινητό.. Λογικό?

edit 3: αισίως είμαι σε lolipop. λέω να μη σταματήσω εδώ! και να πάω και στο ρουτ!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

edit 2: Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγινε reboot και στον υπολογιστή και στο κινητό.. Λογικό?

edit 3: αισίως είμαι σε lolipop. λέω να μη σταματήσω εδώ! και να πάω και στο ρουτ!

Λογικό που έγινε reboot. Όλα καλά λοιπόν. Αν έχεις προβλήματα πες μας. :)

Τώρα για να γίνεις root (αλλά έχε υπ'όψιν σου ότι έτσι χάνεις την εγγύηση) πρέπει να κάνεις δύο πράγματα.

1) Μέσω odin να φλασάρεις αυτό εδώ (το τοποθετείς όπως πριν τη ρομ στο πεδίο AP). Είναι το τελευταίο twrp custom recovery (όπως υπάρχουν stock και custom rom, έτσι υπάρχουν stock και custom recovery).

2) Αφού κατεβάσεις αυτό εδώ και το τοποθετήσεις στο τηλέφωνό σου, μπαίνεις recovery (πατώντας ταυτόχρονα Volume Up+Home+Power), το βρίσκεις και το εγκαθιστάς μέσα από εκεί.

Αυτό ήταν! Ανοίγεις το τηλέφωνο και με την εφαρμογή Root Checker βλέπεις αν έγινες όντως ή όχι root. :)

Edited by kouros17

Χάχα είμαι τραγικός.

Όχι δεν το ήξερα

Και για ποιών λόγο να βάλεις το su αν είναι και χωρίς αυτό δίνει πλήρη δικαιώματα από μόνη της η ρόμ.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό καθόλου. Κάτι κακό μου μυρίζει με την πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να την αλλάξω και ας είναι καλή.

την εβαλες τελικα?

εχεις αλλο προβλημα να σε βοηθησω?

εμενα το τηλεφωνο με την 5.1 ειναι μπομπα σε ολα παντως

τωρα ειδα και αυτη... ποιο παλια ειναι η ποιο καινουρια ομως?23 δευτερου λεει βγηκε

Masik v5

I have intalled v5 of Masik. its pretty good. Battery seems so far so good. Its based on latest official rom. No FCs anywhere. This version is last updated on 23 Feb-2015.

Below are details of the rom:

I have prepared you Masik Lolipop 5.0

- Based on an official basis N9005XXUGBOA5

- Flash is stable and ready for daily use

- ODEX (on new technology "ReODEX Masik Type v3")

- Zipalligned (on new technology "Low Compress Masik Type v2")

- Cleared of KNOX, disabled kreshmonitory and collection service statistics

- Removed interim data from scripts and scripting system

- Increased responsiveness and smoothness of the interface

- Fixed factory defects and system errors

- Enhanced Aroma Installer (region selection, keyboard, sound, applications, and system extensions procheih details)

- New modifications grid applications menu (choose to Aroma 5 * 5 * 5 6)

- Fixed FC (Toolbox, Glance View, Smart Block, Motions and other)

- Involved hidden parameters of the system (blocking effects, flashlight, Toolbox, grayscale, etc.)

- Fixed FC in filemanager when transferring images

- Integrated control panel of Note 4 (Easy Side Panel)

- HD Desktop Wallpapers, S View, lock screen

- Updated sound design interface

- Fixed translation of multiple applications

- Other changes partially switched from previous versions

Masik Lolipop 5.0

Edited by liontari1977

Λογικό που έγινε reboot. Όλα καλά λοιπόν. Αν έχεις προβλήματα πες μας. :)

Τώρα για να γίνεις root (αλλά έχε υπ'όψιν σου ότι έτσι χάνεις την εγγύηση) πρέπει να κάνεις δύο πράγματα.

1) Μέσω odin να φλασάρεις αυτό εδώ (το τοποθετείς όπως πριν τη ρομ στο πεδίο AP). Είναι το τελευταίο twrp custom recovery (όπως υπάρχουν stock και custom rom, έτσι υπάρχουν stock και custom recovery).

2) Αφού κατεβάσεις αυτό εδώ και το τοποθετήσεις στο τηλέφωνό σου, μπαίνεις recovery (πατώντας ταυτόχρονα Volume Up+Home+Power), το βρίσκεις και το εγκαθιστάς μέσα από εκεί.

Αυτό ήταν! Ανοίγεις το τηλέφωνο και με την εφαρμογή Root Checker βλέπεις αν έγινες όντως ή όχι root. :)

Οκ έκανα και το βήμα 1

Τώρα πάω για το 2, θα ενημερώσω με edit για το αποτέλεσμα!

υγ Ναι το ξέρω για την εγγύηση... Εντάξει όταν έχεις μπροστά σου ένα ένα τα προγράμματα και τα αρχεία γίνονται όλα πιο εύκολα!

--------------------------------------------------------------------

edit: Οκ λοιπόν, Android 5.0, knox 0x1 => rooted!

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! :D Και για τη βοήθεια και για το χρόνο σου!

Παιδευόμουν τόσο καιρό με το Heimdall γιατί δεν πίστευα ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας οδηγός αναλυτικός και κατατοπιστικός! Δεν άντεξα άλλο ψάξιμο!

Εν καιρό θα ενημερώσω για εντυπώσεις και πιθανά προβλήματα.

Τώρα να ρωτήσω για τις custom roms μέσω odin με την ίδια διαδικασία μπαίνουν? Ή από recovery mode? Προς το παρόν ενημερωτικά απλά επειδή είμαι τώρα στο κλίμα και θα τα εμπεδώσω καλά!

edit 2: xposed installer, xposed additions, wanam exposed δε λειτουργούν με την lolipop?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

edit: Οκ λοιπόν, Android 5.0, knox 0x1 => rooted!

Τώρα να ρωτήσω για τις custom roms μέσω odin με την ίδια διαδικασία μπαίνουν? Ή από recovery mode? Προς το παρόν ενημερωτικά απλά επειδή είμαι τώρα στο κλίμα και θα τα εμπεδώσω καλά! Ή από recovery mode?

edit 2: xposed installer, xposed additions, wanam exposed δε λειτουργούν με την lolipop?

Το xposed ξεκίνησε σιγά-σιγά να λειτουργεί και στην lolipop, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμο για το τηλέφωνό μας. Λίγο υπομονή.

Μέσω odin εγκαθιστάς μόνο τις επίσημες stock rom. Οι custom rom είναι ειδικά ζιπαρισμένοι φάκελοι και εγκαθίστανται μέσω recovery. Έτσι για πολύ καιρό μπορεί να μην ξαναχρειαστείς το odin, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάπου το παλιό laptop με τα windows. :)

Το xposed ξεκίνησε σιγά-σιγά να λειτουργεί και στην lolipop, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμο για το τηλέφωνό μας. Λίγο υπομονή.

Μέσω odin εγκαθιστάς μόνο τις επίσημες stock rom. Οι custom rom είναι ειδικά ζιπαρισμένοι φάκελοι και εγκαθίστανται μέσω recovery. Έτσι για πολύ καιρό μπορεί να μην ξαναχρειαστείς το odin, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάπου το παλιό laptop με τα windows. :)

οκ οκ χιλιοευχαριστω ξανά!!! τα λέμε! :)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

την εβαλες τελικα?

εχεις αλλο προβλημα να σε βοηθησω?

εμενα το τηλεφωνο με την 5.1 ειναι μπομπα σε ολα παντως

τωρα ειδα και αυτη... ποιο παλια ειναι η ποιο καινουρια ομως?23 δευτερου λεει βγηκε

Masik v5

I have intalled v5 of Masik. its pretty good. Battery seems so far so good. Its based on latest official rom. No FCs anywhere. This version is last updated on 23 Feb-2015.

Below are details of the rom:

I have prepared you Masik Lolipop 5.0

- Based on an official basis N9005XXUGBOA5

- Flash is stable and ready for daily use

- ODEX (on new technology "ReODEX Masik Type v3")

- Zipalligned (on new technology "Low Compress Masik Type v2")

- Cleared of KNOX, disabled kreshmonitory and collection service statistics

- Removed interim data from scripts and scripting system

- Increased responsiveness and smoothness of the interface

- Fixed factory defects and system errors

- Enhanced Aroma Installer (region selection, keyboard, sound, applications, and system extensions procheih details)

- New modifications grid applications menu (choose to Aroma 5 * 5 * 5 6)

- Fixed FC (Toolbox, Glance View, Smart Block, Motions and other)

- Involved hidden parameters of the system (blocking effects, flashlight, Toolbox, grayscale, etc.)

- Fixed FC in filemanager when transferring images

- Integrated control panel of Note 4 (Easy Side Panel)

- HD Desktop Wallpapers, S View, lock screen

- Updated sound design interface

- Fixed translation of multiple applications

- Other changes partially switched from previous versions

Masik Lolipop 5.0

Έβαλα άρια 4 να ξέρω που και ποιες εφαρμογές ρουτ να επιτρέπω Εγώ να τρέχουν.

Είναι πολύ καλή όντος. Αύριο θα μπορώ να την συγκρίνω και με την μασικ θα σας πω.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να φλασαρω χωρίς να γράψει ο Knox;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να φλασαρω χωρίς να γράψει ο Knox;

Γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι θες ακριβώς να φλασάρεις.

Ένα σκέτο "να φλασάρω" δεν λέει κάτι.

Γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι θες ακριβώς να φλασάρεις.

Ένα σκέτο "να φλασάρω" δεν λέει κάτι.

Να βάλω μια άλλη ρομ όχι μαμά. Μια aosp slimrom η κάποια άλλη.

Η τελευταία AryaMod έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την 3.1 που έχω τώρα;

Θα γράψει.

Με αυτές τις ρομ γράφει. Υπάρχει όμως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 που δεν γράφει αν κάνεις από τις οδηγίες το βήμα 2 .

Πρέπει να είσαι 4.4 και να κάνεις root με knox 0x0 και να την βάλεις.με Mobile odin.

Η τελευταία AryaMod έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την 3.1 που έχω τώρα;

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι πλέον τις διάφορες ρυθμίσεις για status bar κλπ, τις κάνεις πλέον μέσα από τη ρομ και όχι από το aroma. Έτσι αν κάτι δεν σου αρέσει μπορείς να το αλλάξεις άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση από aroma. Κατά τα άλλα είναι η ίδια.

[ATTACH]57456[/ATTACH]

Γνώμη μου είναι πως η άρια είναι η καλύτερη μέχρι τώρα λολι. Δεν ξέρω για μπαταρία γιατί η δική μου έχει αρχίσει να παραδίδει πνεύμα αλλά σε παραμετροποιηση δεν το συζητώ.

Κάτι λίγο άσχετο έχει στις συντομεύσεις μια εφαρμογή και την λέει μεγεθυντικό φακό είναι αρκετά καλό δείτε το.

Κάνει Micro focus. Έχει πλάκα .

Στεναχώρια!

Έχω θέμα με μια εφαρμογή που δεν τρέχει ακόμα σε lolipop!

Για να περάσω κιτκατ απλά βρίσκω ένα firmware και κάνω τη διαδικασία από odin? To ρουτ πλέον μένει ότι και να κάνω στη συσκευή?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Στεναχώρια!

Έχω θέμα με μια εφαρμογή που δεν τρέχει ακόμα σε lolipop!

Για να περάσω κιτκατ απλά βρίσκω ένα firmware και κάνω τη διαδικασία από odin? To ρουτ πλέον μένει ότι και να κάνω στη συσκευή?

Μερικές σελίδες πίσω κάποιο παιδί γράφει πως επέστρεψε σε 4.4 με επιτυχία. Το root θα το κάνεις πάλι από την αρχή.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις