LAGGI Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαρισττώ για τη γρήγορη και κατατοπιστική απάντηση... Σε περίπτωση που επιθυμώ να ξαναγυρίσω στον ultimate ή σε κάποιον άλλο,πώς καθαρίζω τον lean? Με τον ίδιο τρόπο ? (εννοείται πως synapse και stweeks δεν υπάρχουν εδώ...) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Από τον lean πας σε άλλο kernel χωρίς ενδιάμεσες διαδικασίες αφού δεν εγκαθιστά επιπλέον εφαρμογές. Άσχετο αλλά εγώ ξαναγύρισα στην x-note γιατί η crash δεν με βόλεψε. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τελικά για την crash αν έχω να πω κάτι καλό είναι ότι εχει καλύτερη αυτονομία. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί η xnote. Εκτός αν η αυτονομία είναι λόγο lean kernel τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει με xnote. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τελικά για την crash αν έχω να πω κάτι καλό είναι ότι εχει καλύτερη αυτονομία. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί η xnote. Εκτός αν η αυτονομία είναι λόγο lean kernel τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει με xnote. Και σε τι υπερτερεί; λίγα εφέ έχει περισσότερα(που μπορείς όλα να τα φτιάξεις με μιντουλες) και χάνει σε ταχύτητα λόγο οντεξ... Μήπως κάτι δεν θυμάμαι για βοήθησε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ταχύτητα δεν μπορώ να κρίνω λόγω των εφαρμογων που χρησιμοποιώ. Η χρήση που κάνω στο τηλ δεν μου επιτρέπει να δω διάφορα στην ταχύτητα. Και πιο πολύ στην xnote βολεψε το customization που γίνεται ευκολότερα. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αραδίτσα η x-note γίνεται odex με το odexer που έχει ενσωματώσει και ο crash στη δική του rom. Άρα η x-note υπερτερεί στο customization με βασικότερο για εμένα η πλήρη υποστήριξη αλλαγής dpi. Όμως γενικότερα όπως είχε πει και ο Κοσμάς όλες είναι παρόμοιες και η τελική επιλογή είναι θέμα γούστου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πάντως να την κάνω οντεξ την χνοτε δεν ασχοληθηκα γιατί θέλει αρκετό αδειασμα το system γιατί δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αραδίτσα η x-note γίνεται odex με το odexer που έχει ενσωματώσει και ο crash στη δική του rom. Άρα η x-note υπερτερεί στο customization με βασικότερο για εμένα η πλήρη υποστήριξη αλλαγής dpi. Όμως γενικότερα όπως είχε πει και ο Κοσμάς όλες είναι παρόμοιες και η τελική επιλογή είναι θέμα γούστου. Έτσι ακριβώς τα είπες όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μπορούμε κάπως να βρούμε μια λίστα με safe to remove apks για την xnote 20? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Πάντως να την κάνω οντεξ την χνοτε δεν ασχοληθηκα γιατί θέλει αρκετό αδειασμα το system γιατί δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Δεν θέλει και πολύ. Το έκανα και τις 2 φορές που έβαλα την x-note 20 αφαιρώντας ελάχιστες εφαρμογές. Αν έχεις 300 mb ελεύθερα γίνεται άνετα. Μπορούμε κάπως να βρούμε μια λίστα με safe to remove apks για την xnote 20? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46193991 Διάβασε εδώ ποιες εφαρμογές μπορείς να αφαιρέσεις από το σύστημα. Δεν αφορά αποκλειστικά την x-note. Edited September 24, 2014 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παλικάρια μετά από ένα χρόνο αποχαιτερώ το Note 3 , θα συνεχίσω όμως να βοηθάω εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παρακαλώ :D το δεύτερο δουλεψε; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε δεν είναι πρόβλημα ρύθμιση είναι της rom, μπορείς να αλλάξεις την ρύθμιση και να ξυπνάει τη συσκευή κανονικά το home button. Εάν μπορείς να βοηθείσεις γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά, που πάω να το αλλάξω Εάν γνωρίζεις. Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εάν μπορείς να βοηθείσεις γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά, που πάω να το αλλάξω Εάν γνωρίζεις. Πήγαινε στο xnote customizations και ενεργοποίησε αυτό που σου δείχνω στην εικόνα. [ATTACH]50262[/ATTACH] Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πήγαινε στο xnote customizations και ενεργοποίησε αυτό που σου δείχνω στην εικόνα. [ATTACH]50262[/ATTACH] Για αυτό είμαι ερωτευμένος με αυτό το κινητό... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Πάω να τα πειράξω πάλι. . . Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 και σε μενα παντω η crash odex μου εφερε τελικα απανωτα restarts ...ενω "κανονικα" ειναι βουτυρο ..! ειχε κανεις παρομοια θεματα με xnote odex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λειτουργεί άψογα. ☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λειτουργεί άψογα. ☺ για xnote λες φιλε μου? σε odex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε και επανεκκινήσεις. Δουλεύει ρολόι. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε και επανεκκινήσεις. Δουλεύει ρολόι. Τελικά δεν πάω καλά.. Ξανα έβαλα xnote την έστησα. Την έκανα και οντεξ... Έβαλα και lean 3.9 μια χαρά... Φυσάει το κινητό... Με την crash δεν ξέρω γιατί είχα αρκετά restart μπορεί να φταίνε και τα s5 apps.. Μπορεί και ο κερνελ... (αλλα και μ3 αελ και με λεαν) τα ίδια μου έκανε. μαλιστα ..εγω με crash εχω τα ιδια προβληματα που εχει και livas πιο πανω οταν την κανω Odex .. δοκιμαζω xnote και επανερχομαι για να δουμε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα,το αγόρασα και εγώ σήμερα από Γερμανό αλλά εφαγα μια ξενερα διότι όταν τα άνοιξα μου έβγαλε το λογότυπο της COSMOTE και μέσα βρήκα πολλές εφαρμογές COSMOTE.θελω την συμβουλή σας,να το πάω πίσω και να περιμένω καμμιά εβδομάδα για unbranded η να το κρατήσω.ειναι φανταστικό.ειχα το htc one m7 και εκεί ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα με τον bootloader,ξεκλείδωμα s off back up.οταν ειναι branded μπορώ σχετικά εύκολα να το rootαρω και να παίξω με καμμιά custom και μετά να το γυρίσω στην αρχική της COSMOTE η είναι μπέρδεμα?.ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αν περάσεις custom rom θα αλλάξει το status του knox από 0x0 σε 0x1 και χάνεις εγγύηση. Διάβασε τι εστί knox πριν προχωρήσεις σε root και custom roms. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μαλιστα ..εγω με crash εχω τα ιδια προβληματα που εχει και livas πιο πανω οταν την κανω Odex .. δοκιμαζω xnote και επανερχομαι για να δουμε .. Δεν ξέρω ρε παιδιά,αλλά σε μένα η crash με odex και civato τρέχει απροβλημάτιστα και είναι και σφαίρα.Από s5 apps εκτός από τον καιρό,τα αρχεία και το πληκτρολόγιο,δεν έχω βάλει κάτι άλλο.Ίσως φταίνε τα apps από το s5 και έχετε προβλήματα.Πάντως το τηλ. πρώτη φορά είναι τόσο γρήγορο και με τέτοια αυτονομία.Και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πολλές rom και σχεδόν όλους τους kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν ξέρω ρε παιδιά,αλλά σε μένα η crash με odex και civato τρέχει απροβλημάτιστα και είναι και σφαίρα.Από s5 apps εκτός από τον καιρό,τα αρχεία και το πληκτρολόγιο,δεν έχω βάλει κάτι άλλο.Ίσως φταίνε τα apps από το s5 και έχετε προβλήματα.Πάντως το τηλ. πρώτη φορά είναι τόσο γρήγορο και με τέτοια αυτονομία.Και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πολλές rom και σχεδόν όλους τους kernel. Καλημερα και σε μενα σφαιρα παει απλα εχω restarts οταν την κανω odex.. ισως να φταινε οι απειρες εφαρμογες που εχω:p η οπως λετε και εσεις τα s5 mods.. δοκιμαζω σημερα xnote odex και επαερχομαι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έβαλα και εγώ crash τελικά για την δοκιμή. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω αφού είναι πολύ κοντά στου civato που είχα τόσο καιρό και όχι τόσο φορτωμένη όπως η X note η οποία προσωπικά δεν μου άρεσε. Στο πρώτο flashαρισμα την έκανα και odex αλλά φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά και είχα συνεχόμενα reboot τα οποία δεν σταματούσαν με τίποτα και αναγκάστηκα και την ξαναπέρασα. Τώρα είμαι με lean 3.8 underclocked στα 1.8 και μέχρις στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι και με καλή αυτονομία. Όταν παίζω κανένα 3d παιχνίδι το επαναφέρω στα 2.2 και όλα οκ. Έκατσε τόσο καλά μέχρι στιγμής που φοβάμαι να περάσω και τον 3.9 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Στο πρώτο flashαρισμα την έκανα και odex αλλά φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά και είχα συνεχόμενα reboot τα οποία δεν σταματούσαν με τίποτα και αναγκάστηκα και την ξαναπέρασα. Αν έχεις ξανά reboot βαλε την v17 που δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts