MEGAS_GT Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 δηλαδη το να μου πεις αυτα που πριν λιγο βρηκα στο net(οτι μετα τις 15 αποτ προσπαθειες βαζεις ενα pin και σου δινει ενα hint για το passw kai εχεις αλλες 5 προσπαθειες)θα σε κανει "συνενοχο" μου σε κατι που δεν ξερεις αν εχω κανει..? ασε ρε φιλε με τις φοβιες σου,λες και η samsung σε εχρησε προστατη της!...εισαι και πειραιωτης κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 δηλαδη το να μου πεις αυτα που πριν λιγο βρηκα στο net(οτι μετα τις 15 αποτ προσπαθειες βαζεις ενα pin και σου δινει ενα hint για το passw kai εχεις αλλες 5 προσπαθειες)θα σε κανει "συνενοχο" μου σε κατι που δεν ξερεις αν εχω κανει..? ασε ρε φιλε με τις φοβιες σου,λες και η samsung σε εχρησε προστατη της!...εισαι και πειραιωτης κριμα. Θα έπρεπε να συμφωνείς με την θέση μου γιατί μπορεί να μην το έχεις κλέψει εσύ αλλά να στο κλέψει κάποιος άλλος. κρίμα σε εσένα λοιπών. α και δεν είμαστε φίλοι ισως να γίνουμε αλλά μην το ξεχνάς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ρε μπας και σου ζητησα το δικο σου knox password και δεν το καταλαβα...? chill out! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ρε μπας και σου ζητησα το δικο σου knox password και δεν το καταλαβα...? chill out! Όπως θα είδες δύο ποςτ πάνω δεν ξέρω αγγλικά αν θες μετάφρασε το chill out . σε ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Guys I have this issue and resolved now. If you have this issue turn on Samsung DVFS once if it is already on/ off in it case in is on. Reboot your device twice or thrice, turning off/on DVFS on/off couple of times. Reboot only after you completely boot into your mobile. Final time turn off DVFS and reboot your machine. The mpdecision should work normally by now, with cores getting offline "παιδια εχω αυτο το θεμα και τωρα λυθηκε.αν εχετε αυτο το θεμα βαλτε στο on το samsung DVFS .Καντε reboot μονο αφου εχετε κανει boot στο κινητο σας. Τελος κλειστε το DVFS και καντε reboot.Το mpdecision θα πρεπει να λειτουργει κανονικα τωρα με τους πυρηνες να ειναι offline." Σου εκανα μια μεταφραση αν και δεν ξερω τι εννοει ο ποιητης..! το chill out σημαινει ..χαλαρωσε σε αργκο ανγκλιστι..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 lol να είσαι καλά.. σε ευχαριστώ και είμαι chill out κάργα. Όσο για τα απο πάνω θέλω να καταλάβεις πώς και τι εννοούσα δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά δεν ξέρω και αν είναι δικό σου οκ έχεις ρωτήσει τον Φεβρουάριο μια ερώτηση για το note3 αλλά λόγο των λίγων ποςτ στο φόρουμ και ότι δεν σε ξέρουμε εδώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εύχομαι αν είναι δικό σου να βρεις λύση αν δεν είναι να σου ανατιναχτεί χαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 και πως ξέρουμε ότι είναι δικό σου; ;;; θα παρακαλούσα το φόρουμ να μην δώσει κανένας λύση σε τέτοιο πρόβλημα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω για να κοιμηθούν λίγο οι πυρήνες ευχαριστώ. Guys I have this issue and resolved now. If you have this issue turn on Samsung DVFS once if it is already on/ off in it case in is on. Reboot your device twice or thrice, turning off/on DVFS on/off couple of times. Reboot only after you completely boot into your mobile. Final time turn off DVFS and reboot your machine. The mpdecision should work normally by now, with cores getting offlineΔοκίμασε τον τρόπο που είναι πιο εύκολος, στον έστειλα με πμ. Αν δεν στρώσει θα σου εξηγήσω σε πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ευχαριστω για την βοηθεια,με υποχρεωσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 μαλλον εχω καποιο θεμα με wake lock . μολις περασα και εγω τον τελευταιο lean και σας ενημερωνω με prnt scrn τα αποτελεσματα μου . πριν τα ΝΕ4 ολα ηταν καλα παντως !! αντε να δουμε αν θα παρουμε και android L Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μηδενιζουν τωρα!!!! Για αλλη μια φορα το φορουμ αυτο δειχνει οτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ολων...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!! Τελικα...δεν μηδενιζουν και πολυ...μια στο τοσο στο τσακιρ καφε να βγει ενας απο τους 4 off.... Παλια (το καλοκαιρι) εβγαιναν 2-3 στους 4.... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τελικα...δεν μηδενιζουν και πολυ...μια στο τοσο στο τσακιρ καφε να βγει ενας απο τους 4 off.... Παλια (το καλοκαιρι) εβγαιναν 2-3 στους 4.... Σε μένα με x-note 20 και leankernel μηδενίζουν στο φτερό και κρατάνε μηδενισμένοι. Ίσως για αυτό έχω και τέτοια καταπληκτική αυτονομία. Είμαι εντυπωσιασμένος. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Παιδια μονο με το towelroot μπορουμε να κανουμε root στη UGNG1? NG1 δεν ρουτάρετε με towelroot!!! Μπορείς να φλασαρεις παλιότερο κερνελ, να κανεις ρουτ με tr και μετα παλι τον κερνελ της UGNG1. Κρατας και το Knox στο 0 και το ρουτ σου. Δες εδω Edited September 12, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μια βοήθεια για το πως αλλάζω κερνελ; έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα ένα ποστ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μια βοήθεια για το πως αλλάζω κερνελ; έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα ένα ποστ. Ευχαριστωτον κατεβαζεις στο τηλέφωνο και τον βάζεις από recovery . Δεν σβήνεται τίποτα δεν κάνεις κανένα wipe έτσι απλα:) Ποίον θέλεις να βάλεις για να σου πω κάνα έξτρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα... Αποφάσισα να κάνω factory reset τη συσκευή αφού ήταν root με towelroot πριν και δεν είχε γράψει knox. Έκανα unroot από superSU και μετά καπάκια reset πλήρες συσκευής. Δεν έσβησα πριν τα xposed modules η το xposed το application, το ξέχασα. Μετά το factory reset όμως εξακολουθεί η συσκευή να γραφει στάτους CUSTOM και ενώ δείχνουν όλα τα modules να έχουν σβηστεί και όλα να είναι ΟΚ βλέπω στον dialer με τη λιστα των επαφών να έχει διπλα ένα εικονίδιο για απευθείας κλήση, το οποιο υπάρχει ΜΟΝΟ σαν επιλογή στο WANAM XPOSED. Τι μπορεί να έχει γινει? Ανησυχώ λιγάκι που δεν έγινε πλήρες reset σε official και με όλα μαμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μπορείς να φλασαρεις παλιότερο κερνελ, να κανεις ρουτ με tr και μετα παλι τον κερνελ της UGNG1. Κρατας και το Knox στο 0 και το ρουτ σου. Δες εδω E ναι, towelroot και UGNG1 δεν πάνε μαζί, η διαδικασία που λες δεν είναι ο γρήγορος τρόπος του towelroot... Θέλει odin και τα αρχεία των firmware... Οπότε oneclick root δεν υφίσταται... υγ το link σου έχει θέμα... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αναγκαστικα ακολουθησα την πιο δυσκολη διαδικασια με το odin και πλεον γραφει ξανα official , ειμαι root με ugng1 με knox 0X0 και ολα καλα. :) To ρεζουμέ της υποθεσης ηταν οτι θελει καλο καθαρισματακι το κινητο απο ολα τα root apps πριν κανεις το unroot. Και τοτε ακομα δεν ξερω αν επιστρεφει σε official με ενα σκετο factory reset. Βεβαια μου φανηκε παναπλο το φλασαρισμα παρολο που το φοβομουν. (τα εκανα παλια αυτα στο galaxy s αν θυμαμαι και τα θυμομουν λιγο επικινδυνα αλλα λαθος εκανα μαλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μετά από δοκιμές των. μαμά κερνελ αελ κερνελ ωμέγα λειν δοκίμασα να απ ενεργοποιήσω από wanam το dvfs έκανα γουαιπ τίποτα δεν είδα idle σε κανέναν πυρήνα . και τώρα έβαλα σιβατο και όλα οκ αν και μου το είπε ο Μενιος να μην δοκιμάσω όλα αυτά και να τον βάλω κατευθείαν . σε ευχαριστώ Μενιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 και τώρα έβαλα σιβατο και όλα οκ αν και μου το είπε ο Μενιος να μην δοκιμάσω όλα αυτά και να τον βάλω κατευθείαν . σε ευχαριστώ Μενιο .Παρακαλώ. Ο civato είναι τεράστιος στο τέλος αυτόν βάζω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μένιο κι εγώ ήμουν οπαδός του civato και στον kernel και στη rom. Όμως τώρα με την x-note 20 ο lean μου κάθισε τόσο καλά που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Τέτοια αυτονομία δεν έχω ξαναδεί στο κινητό μου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 E ναι, towelroot και UGNG1 δεν πάνε μαζί, η διαδικασία που λες δεν είναι ο γρήγορος τρόπος του towelroot... Θέλει odin και τα αρχεία των firmware... Οπότε oneclick root δεν υφίσταται... υγ το link σου έχει θέμα... Ναι δεν διαφώνησα. Απλά προσέθεσα ότι υπάρχει λύση. υγ: ευχαριστώ, το διόρθωσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μένιο κι εγώ ήμουν οπαδός του civato και στον kernel και στη rom. Όμως τώρα με την x-note 20 ο lean μου κάθισε τόσο καλά που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Τέτοια αυτονομία δεν έχω ξαναδεί στο κινητό μου. Για πόσες ώρες στην οθόνη μιλάμε; Γιατί εγώ προσωπικά παλεύω με τον Civato 1.8 και πειράζοντας πολλές ρυθμίσεις στο synapse, συγκεκριμένα είμαι σε επικοινωνία με τον mat9v στο xda ο οποίος σπάει όλα τα ρεκόρ σε αυτονομία. Δείτε εδώ όσοι δεν τον γνωρίζετε : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55036457&postcount=2243 Μέρος των ρυθμίσεων : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55044337&postcount=2248 Έχω δοκιμάσει ότι μου έχει πει αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον κοντεύω, με προσπάθεια ακουμπώ τις 5 ώρες και εννοείται ελέγχω wakelocks κτλ... Θα χαρώ πολύ να ακούσω απόψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν ασχολήθηκα με τόση λεπτομέρεια . Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι στην ίδια συσκευή, με το ίδιο στήσιμο και την ίδια χρήση ο lean μου παρέχει πολύ καλύτερη αυτονομία από τον civato. Ίσως με κάποιες άλλες ρυθμίσεις ο civato να γίνεται καλύτερος. Βλέποντας και κάνοντας. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για τι αυτονομίες μιλάτε παιδιά με αυτούς τους kernel? Πέραν της 1,5 μέρας; Και με wifi/data always on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για τι αυτονομίες μιλάτε παιδιά με αυτούς τους kernel? Πέραν της 1,5 μέρας; Και με wifi/data always on?Δες το δικό μου ,μόνο wifi όμως. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5619986#post5619986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts