LAGGI Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Towelroot και είσαι οκ! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Towelroot και είσαι οκ! Έγινε, ευχαριστώ πολύ!! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) καλησπερα. εχω το νοτε3 με την ωμεγα 21. την τελευταια εβδομαδα εχω σοβαρο προβλημα, ανα ατακτα χρονικα διαστηματα μου πεταγονται διαφημιστικα μηνυματα, και γενικα καταλαβαινω οτι το τηλεφωνο σερνεται. Δεν ξερω αν ειναι υιος η malware η οτιδηποτε. μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος αν μπορω να κανω κατι να το καθαρισω χωρις να χρειαστει να κανω φουλ φορματ? δοκιμασα το clean master και καποια αλλα, δεν μου εκαναν τιποτα. το προβλημα συνεχιζει. το τηλεφωνο ειναι root. Ευχαριστω! παραθετω ενα παραδειγμα απο αυτα που μου βγαζει!! :( https://www.flickr.com/photos/104362494@N04/14740125068/ Edited August 15, 2014 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 μόλις πέρασα την τελευταία GNG1 Alexndr rom η οποία ειναι και odexed. πολύ σταθερή θα έλεγα. Απλά δεν ειναι multidpi οπότε αναγκάστικα με xposed να αλλάξω τα dpi σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστα :) Το μενού το άφησα 480 lol. τον δουλεύω με lean kernel 3.5. Θα έλεγα οτι ειναι πιο γρήγορη απο μία deodexed rom και η μπαταρία του φαίνεται βράχος για πρώτο φλασάρισμα. Επόμενη δοκιμή την άλλη βδομάδα crash rom v15. Αναβάθμισα και BL-MODEM επομένως μόνο GNG1 rom και πάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Εγώ πιστεύω εδω δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, εγώ είχα το S2 και πραγματικά εκεί γινότανε χαμός από developers, darky, gonkhamoral, κλπ. Εδώ είναι όλοι γατάκιαΔεν ασχολούνται πολλοί γιατί το τηλέφωνο είναι τούμπανο, ότι και να κάνεις σε μια ρομ ή κερνελ την διαφορά θα την πιάσει κάποιο έμπειρο μάτι. Ενώ σε παλιότερα τηλέφωνα όταν αλλαζαμε μια ρομ η διαφορά φαινόταν αμέσως και υπήρχε ενδιαφέρον και από εμάς και από τους μάγειρες είχαμε όλοι κάτι να ασχοληθούμε. Τώρα βέβαια και τα πράγματα είναι και ποίο εύκολα στο να φλασαρεις και μολις το κάνεις το μικρόβιο σου φεύγει. Απλώς εγώ που είμαι εθισμένος ,με έναν κερνελ μου περνάει η στέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Πεστα ρε μενιο γιατί είπα να μην ασχοληθώ αλλά ήμαρτον τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν γατάκια χαχαχαχαχα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Πεστα ρε μενιο γιατί είπα να μην ασχοληθώ αλλά ήμαρτον τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν γατάκια χαχαχαχαχα .γατάκια είμαστε εμείς, που σου ετοιμάζουν μια ρομ ή κερνελ και εσύ απλός τα περνάς. Αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν ιδέα πόσες ώρες και δοκιμές θέλει για να μαγειρέψεις μια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 γατάκια είμαστε εμείς, που σου ετοιμάζουν μια ρομ ή κερνελ και εσύ απλός τα περνάς. Αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν ιδέα πόσες ώρες και δοκιμές θέλει για να μαγειρέψεις μια ρομ. Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι η rom του xnote δεν έχει διαφορά από την stock;:eek::eek::eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι η rom του xnote δεν έχει διαφορά από την stock;:eek::eek::eek:Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Εγώ είπα μέχρι να σου ανεβάσει ο solo ( μιας και που τον ανέφερες )μια ρομ περνάει ατελείωτες ώρες δουλειάς και δοκιμών. Και εμείς απλά την βάζουμε , αυτό είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι η rom του xnote δεν έχει διαφορά από την stock;:eek::eek::eek: τώρα αν πω ότι η τελευταία crash είναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο θηριακι μου θα είμαι γραφικός ; Με lean (και όχι μόνο ) σαφώς πιο γρήγορη και από ομεγκα αλλά και από xnote... Και σαφώς δεν τίθεται θέμα με στοκ για σύγκριση ούτε για πλάκα. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται έμπειρο μάτι για να το καταλάβει κάποιος αυτό.. Κτλ. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά μέχρι τώρα δεν έχω δει σχεδόν καμία ουσιαστική βελτίωση στις δυνατότητες που προσφέρει ο κερνελ. Ούτε καν τα βασικά Όπως usb mass mode storage και στις δύο κάρτες. Και όταν λέω γατάκια εννοώ πάντα σε σύγκριση με τα ιερά τέρατα που προανέφερα όπως πχ o dorinmax που πήρε το g2 και το έχει απογειώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Freddara την εχω ετοιμη αλλα με κραταει οτι του alexndr ειναι odex. Δοκιμασε την να δεις διαφορα. Εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Freddara την εχω ετοιμη αλλα με κραταει οτι του alexndr ειναι odex. Δοκιμασε την να δεις διαφορα. Εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορη Για δώσε λίγο λινκ αν σου είναι εύκολο γιατί είμαι εκτός σπιτιού ; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 Σιγουρα εχω και καλυτερο σημα απο οτι ειχα με NΒ1 modem στην xnote 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Εγώ είπα μέχρι να σου ανεβάσει ο solo ( μιας και που τον ανέφερες )μια ρομ περνάει ατελείωτες ώρες δουλειάς και δοκιμών. Και εμείς απλά την βάζουμε , αυτό είπα. Μαζί σου είμαι βρε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 Σιγουρα εχω και καλυτερο σημα απο οτι ειχα με NΒ1 modem στην xnote 14 Thanks την κρατάω σε back up για την ώρα που θα με πιάσει κρίση φλασαρισματος... Χεχεχε. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Πολυ γρηγορη :-) vaggo παρε με ενα τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 από εμφάνιση τι λένε η κρας ή η αλεξαντερ είναι μαμά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ναι μαμα ειναι :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) @menioseten και @araditsas κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να φτιάξουμε μια custom από την αρχή. Ξεφύγατε όμως από το θέμα. Το αν το τηλέφωνο είναι τούμπανο τι σχέση έχει με Rom development? Είδες εσύ στο note 3 κάτι καινούριο που να πεις ουαου αυτό αξίζει πραγματικά? Αυτό εννοώ εγώ. Ότι από τότε που βγήκε το xposed το παράτησαν το θέμα development όλοι. Δλδ το g2 δεν είναι τούμπανο? Και όμως βγήκε mod για την κάμερα που προσθέτει 4κ video 120fps slow motion κλπ κλπ κλπ . Εδώ μας πλασάρουν το reodex πλέον σαν καλό ενώ τόσο καιρό λυσσαξαν όλοι με το deodex. Edited August 15, 2014 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Kosta δωσε το mod τωρα ! ☺☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παίδες στην xnote ποια είναι η ρύθμιση που βγάζει εκείνα τα μπλε pie control ώστε να μην είναι ενεργά ; θυμάται κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παίδες στην xnote ποια είναι η ρύθμιση που βγάζει εκείνα τα μπλε pie control ώστε να μην είναι ενεργά ; θυμάται κανείς; Λογικά θα εννοείς το LMT αλλιώς μέσω gravity box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παίδες στην xnote ποια είναι η ρύθμιση που βγάζει εκείνα τα μπλε pie control ώστε να μην είναι ενεργά ; θυμάται κανείς; Xnote control,xnote panel, pie control settings;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 πως μπορω να σβυσω τα παντα απο την συσκευη και να το επαναφερω εργοστασιακα? δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων και μου κραταει ολους τους φακελους που ειχα απο πριν απο προγραμματα. εγω θελω να γινει ολικη επαναφορα. υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts