Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχαχα...κουφο, αλλα τωρα το ειδα: σε greeklish (λατινικους χαρακτηρες) επιτρεπει μεχρι 160 χαρακτηρες το sms...σε ελληνικους χαρακτηρες επιτρεπει μεχρι 70!!! Θα το ψαξω και αλλο!!!

στις ρυθμίσεις εισαγωγή λειτουργίας βάλε αλφάβητο gsm .

Μετά είναι και θέμα πληκτρολογιου για το αν σε αφήνει να γράφεις 160 αλλά για να είναι ένα μνμ πρέπει να είναι ελληνικά κεφαλαία.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα κεφαλαια εγραφε και σε μενα 160. Στα μικρα 70

Κεφαλαία και ΧΩΡΙΣ τόνους.Με τόνους 70.

Θέλει προσοχή γιατί αν στο πληκτρολόγιο της Samsung βάλεις κεφαλαία με αυτόματη συμπλήρωση των λέξεων, τις βάζει με τόνους.

Γιουχουυυυ. Εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ σε μπαταρια για την βαρια χρηση που κανω :-)

Φυσικα μονο με civato

Ρε παιδιά με τα ίδια και εγώ, omega Rom και civato, παγωμένη όλη τη σαβούρα της Samsung, τέτοιες επιδόσεις δεν πάνω. Όταν λες βαριά χρήση τι εννοείς;

Εγώ το φτάνω στο όριο του με 3-3.5 ώρες οθόνη και 2-2.5 ώρες ομιλία 5-10 φώτο και καμία δεκαριά email...

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Ρε παιδιά με τα ίδια και εγώ, omega Rom και civato, παγωμένη όλη τη σαβούρα της Samsung, τέτοιες επιδόσεις δεν πάνω. Όταν λες βαριά χρήση τι εννοείς;

Εγώ το φτάνω στο όριο του με 3-3.5 ώρες οθόνη και 2-2.5 ώρες ομιλία 5-10 φώτο και καμία δεκαριά email...

Δουλεύω πολλές εφαρμογές .Facebook , messenger , gps , tapatalk , xda. Το κινητό ειναι wifi μόνιμα σπίτι , ανοιχτός αυτόματος συγχρονισμός στα πάντα.

Καινούργιος kernel από civato.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305&page=202

Παιδες βάλτε τον αμέσως.

Η ταχύτητα δεν υπάρχει:D

Δεν το πιστεύω:p

Τι ρυθμίσεις βάζουμε;
Εγώ μόνο intelli τίποτα άλλο.

Μόλις τον βάλουν και οι άλλοι θα γίνει σαρσημάς.

Κλάμα ο κερνελ όλα ανοίγουν αστραπή.

Εγώ μόνο intelli τίποτα άλλο.

Μόλις τον βάλουν και οι άλλοι θα γίνει σαρσημάς.

Κλάμα ο κερνελ όλα ανοίγουν αστραπή.

Λίγο off topic, τα antivirus ακόμα και τα επί πληρωμή κάνουν δουλειά ειδικά σε εμάς που είμαστε root;τον βάζω και επανέρχομαι:o

Παιδια πατησα να ψαξει για ενημερωσεις και μου εβγαλε το μηνυμα πως η συσκευη μου εψει τροποπιηθη...τον κνοξ ομως ειναι 0:0. Το κινητο το εχω ρουταρει με το towelroot...εχω περασει greenify... wanam...exposed framework... εχω κανει παγωμα σε 3 εφαρμογες που ειχε μεδα το κινητο.Τι πρεπει να κανω για να μπορω να περνω κανονικα ενημερωσεις παλι?μηπως φταιει που παγωσα καποιες εφαρμογες?

Παιδια πατησα να ψαξει για ενημερωσεις και μου εβγαλε το μηνυμα πως η συσκευη μου εψει τροποπιηθη...τον κνοξ ομως ειναι 0:0. Το κινητο το εχω ρουταρει με το towelroot...εχω περασει greenify... wanam...exposed framework... εχω κανει παγωμα σε 3 εφαρμογες που ειχε μεδα το κινητο.Τι πρεπει να κανω για να μπορω να περνω κανονικα ενημερωσεις παλι?μηπως φταιει που παγωσα καποιες εφαρμογες?
Όταν είναι root η συσκευη δεν δέχεται ενημέρωσης.

Για να πάρει πρέπει να φύγει το root.

Μην σε απασχολεί κάτσε όπως είσαι και απόλαυσε την συσκευή σου.

Όταν είναι root η συσκευη δεν δέχεται ενημέρωσης.

Για να πάρει πρέπει να φύγει το root.

Μην σε απασχολεί κάτσε όπως είσαι και απόλαυσε την συσκευή σου.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση φιλε μου αλλα ειχα ακουσει πως με ρουτ μονο χωρις να παρασουμε καποια custom recovery το κινητο περνει ακομα ota updates...κανω λαθος?

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση φιλε μου αλλα ειχα ακουσει πως με ρουτ μονο χωρις να παρασουμε καποια custom recovery το κινητο περνει ακομα ota updates..

Όχι. Η συσκευή είναι παραβιάσμενη.

Όχι. Η συσκευή είναι παραβιάσμενη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη κολησα με αυτη την εκδοση ανδροιντ και φεν θα μπορεδβ να περασω πιο νεα αν βγαλει η samsung για το νοτε3?

Μενιο με τον 1.5 σε 10 δευτερα κλειδωσα 20 δορυφορους την πρωτη φορα που τον ανοιξα οταν τον περασα

Δηλαδη κολησα με αυτη την εκδοση ανδροιντ και φεν θα μπορεδβ να περασω πιο νεα αν βγαλει η samsung για το νοτε3?

Δεν έχεις κατεβάσει και το SuperSU?

Μέσα από αυτό μπορείς να ξερουτάρεις...

"Ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού"

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Δεν έχεις κατεβάσει και το SuperSU?

Μέσα από αυτό μπορείς να ξερουτάρεις...

"Ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού"

Οποτε αν θελω να ψαξω για ενημερωσεις ξερουταρω απο supersu και μετα ξανα ρουταρω και ειναι ολα κομπλε;

Μενιο με τον 1.5 σε 10 δευτερα κλειδωσα 20 δορυφορους την πρωτη φορα που τον ανοιξα οταν τον περασα
Άσε τους δορυφόρους εδώ λέμε ότι όλα ανοίγουν αστραπή.

Ωραίο δώρο μας ετοίμασε πριν πάει διακοπές ο τεράστιος.

Οποτε αν θελω να ψαξω για ενημερωσεις ξερουταρω απο supersu και μετα ξανα ρουταρω και ειναι ολα κομπλε;

Δε με απασχολούν τα updates και δεν το έχω ψάξει. Αλλά μάλλον ναι.

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος ίσως.

Αν και οι περισσότεροι είναι με custom roms και μπορεί να μην το ξέρουν επίσης.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Κοίτα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με τον Knox.

Μπορεί να κάνεις unroot και να πάρεις την αναβάθμιση αλλά ποιος ξέρει αν μετά το κάνεις root και δεν γράψει.

Στο είπα και πιο πάνω μην σε απασχολεί αυτό σιγά τις αναβαθμίσεις που θα χάσεις.

Με το root κάνεις παπάδες στην συσκευή.

Κοίτα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με τον Knox.

Μπορεί να κάνεις unroot και να πάρεις την αναβάθμιση αλλά ποιος ξέρει αν μετά το κάνεις root και δεν γράψει.

Στο είπα και πιο πάνω μην σε απασχολεί αυτό σιγά τις αναβαθμίσεις που θα χάσεις.

Με το root κάνεις παπάδες στην συσκευή.

+1000:cool:από τα λίγα που διάβασα στο xda με την καινούρια αναβάθμιση της Samsung με οποίο τρόπο και να κάνεις root μετά γράφει ο knox το έγραψαν για το s5 άρα θα ισχύει και για το note 3.Πιστευω ότι παλι θα βρεθεί τρόπος αλλά ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο παράθυρο έκλεισε η Samsung με την αναβάθμιση, γιαυτό κατσε όπως είσαι έχει δίκιο ο Μένιος:cool:

+1000:cool:από τα λίγα που διάβασα στο xda με την καινούρια αναβάθμιση της Samsung με οποίο τρόπο και να κάνεις root μετά γράφει ο knox το έγραψαν για το s5 άρα θα ισχύει και για το note 3.Πιστευω ότι παλι θα βρεθεί τρόπος αλλά ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο παράθυρο έκλεισε η Samsung με την αναβάθμιση, γιαυτό κατσε όπως είσαι έχει δίκιο ο Μένιος:cool:

Ποια αναβάθμιση εννοείς? Για μετά, σε unroot, λες ότι θα γράψει το knox?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Ποια αναβάθμιση εννοείς? Για μετά, σε unroot, λες ότι θα γράψει το knox?

Unroot δεν γράφει αμα κάνεις αναβάθμιση και μετά με το καινούριο firmware.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις