Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω θα μεινω λιγο καιρο με τον civato...και μετα που διαβασα το μηνυμα του Μενιου αποφασισα να μην κοιταω την ελευθερη ram :-D Edited by CostasChem
S8+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω θα μεινω λιγο καιρο με τον cibato...λαι μετα που διαβασα το μηνυμα του Μενιου αποφασισα να μην κοιταω την ελευθερη ram :-D

Όταν καταφέρεις να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με την ράμ και την μπαταρία θα ευχαριστηθείς 2 φορές περισσότερο το κινητό σου στο λέει κάποιος που το κατάφερε έχω περιορίσει τις εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα και όλες τις εφαρμογές που δουλεύω συχνά τις έχω να τρέχουν στο παρασκήνιο είναι να δεις πόσο ποιο γρήγορο είναι το κινητό μου .....

ΟΚ η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει λίγο μπαταρία αλλά περισσεύει δόξα το θεό.

ψήνομαι να δοκιμάσω σιβατο για πείτε πειράζουμε καμιά ρύθμιση;

το dvsf τι ακριβώς κάνει να το ενεργοποιήσω από εξποσειντ;

Edited by araditsas

Όταν καταφέρεις να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με την ράμ και την μπαταρία θα ευχαριστηθείς 2 φορές περισσότερο το κινητό σου στο λέει κάποιος που το κατάφερε έχω περιορίσει τις εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα και όλες τις εφαρμογές που δουλεύω συχνά τις έχω να τρέχουν στο παρασκήνιο είναι να δεις πόσο ποιο γρήγορο είναι το κινητό μου .....

Πλεον και εγω εχω πεταξει ολα τα battery miracles και εχω κρατησει μονο το greenify...

Επισης...να πω οτι εχω να τρεξω benchmark πανω απο 3-4 εβδομαδες!!!! Και ο Κωστας ειναι ενταξει!!!

Εγω στον σιβατο δεν πειραξα τιποτα...εκτος απο την μαξιμουμ screen off frequency που εβαλα στα 960...

Edited by CostasChem
S8+

Και πάλι φίλε μου ακόμη και σε τέτοια κινητά θεωρώ το greenify απαραίτητο εργαλείο..

Δεν βρίσκω κανένα λόγο να τρέχει πχ το facebook από πίσω..

Το έχω στο κινητό μου και θα το ανοίγω όποτε θέλω εγώ..

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή κρατάμε και τις push ειδοποιήσεις των προγραμμάτων.. Οπότε για μένα είναι must.. Ειδικα στο θέμα της μπαταρίας..

Sent from my note3

Και πάλι φίλε μου ακόμη και σε τέτοια κινητά θεωρώ το greenify απαραίτητο εργαλείο..

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή κρατάμε και τις push ειδοποιήσεις των προγραμμάτων.. Οπότε για μένα είναι must.. Ειδικα στο θέμα της μπαταρίας..

Sent from my note3

+10000 greenify

Sent from my note3

+10000 greenify

το greenify είναι η μόνη εφαρμογή που έχω και +1000 και από εμένα άλλωστε δεν χρειάζεται να το πούμε είναι μαζί με το τιτανιουμ οι νούμερο 1 ...

* αλα ακομα και στο greenify τις εφαρμογές που δουλεύω συχνά δεν τις έχω βάλει και αυτό ήθελα να πω πως αξίζει γιατί κερδίζω σε ταχύτητα.

Θα πω και τον Κοσμά και θα κάνουμε συνάντηση μελών κερνελ Ν3 Θεσσαλονίκης:lol:

Εχθές έσπασα ρεκόρ.Άλλαξα τρεις σε μία μέρα.Ξαναέβαλα civato και λέω να μείνω εδώ για λίγες μέρες.Πάντως αυτό με τους kernel που γίνεται θέλει άμεση θεραπεία.Άμα γίνει η συνάντηση πρέπει να βρούμε άμεσα κέντρο απεξάρτησης.

Εχθές έσπασα ρεκόρ.Άλλαξα τρεις σε μία μέρα.Ξαναέβαλα civato και λέω να μείνω εδώ για λίγες μέρες.Πάντως αυτό με τους kernel που γίνεται θέλει άμεση θεραπεία.Άμα γίνει η συνάντηση πρέπει να βρούμε άμεσα κέντρο απεξάρτησης.

Είμαι 2 ημέρες με τον ίδιο κέρνελ (civato)...έχω σπάσει κάθε ρεκόρ!!! :lol: :lol:

S8+

ultimate v45. μήπως ξέρει κανείς τι αφορά η αναβάθμιση;

είμαι με τον 44 και δυσκολεύομαι να τον αλλάξω πάει τρένο .

Change log v45:

-3.4.97

-Kernel re-tuned for more perfomance

-All governors re-tuned for more perfomance

-Ofast + most agressive Graphite

-MAKO hotplug added (Choosen by default cuz its VERY fast)

-Default thermo driver updated

-Intellidemand is now by default

NOTE: MAKO hotplug on interactive governor works only with 2 cores most of the time!

Edited by araditsas

Δεν ξέρω αλλά τον δοκιμάζω και δείχνει εξαιρετικός μέχρι στιγμής, ίσως λίγο πιο μεγάλη ταχύτητα από τον 44 όσο μπορώ να καταλάβω διαφορά:p

Με αυτές τις ρυθμίσεις είναι και λιγο πιο γρήγορη η εγγραφή στην κάρτα μνήμης ultimate 45[ATTACH]47245[/ATTACH][ATTACH]47246[/ATTACH][ATTACH]47247[/ATTACH]

Με αυτές τις ρυθμίσεις είναι και λιγο πιο γρήγορη η εγγραφή στην κάρτα μνήμης ultimate 45[ATTACH]47245[/ATTACH][ATTACH]47246[/ATTACH][ATTACH]47247[/ATTACH]
τον εβαλα και εγω:lol: αλλα δεν εκανα RESET SYNAPSE TO DEFAULT OR SWITCH OFF LOAD SETTINGS ON BOOT Μάλλον το λέει για αυτούς που δεν βγάζουν τα δυο προγράμματα που έχει μέσα για να πάρουν τις ρυθμίσεις ( εγώ τα κάνω πάντα απεγκατάσταση ) , αν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

τον εβαλα και εγω:lol: αλλα δεν εκανα RESET SYNAPSE TO DEFAULT OR SWITCH OFF LOAD SETTINGS ON BOOT Μάλλον το λέει για αυτούς που δεν βγάζουν τα δυο προγράμματα που έχει μέσα για να πάρουν τις ρυθμίσεις ( εγώ τα κάνω πάντα απεγκατάσταση ) , αν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Μένιο [ATTACH]47248[/ATTACH]αυτό είναι σωστό, βλέπω και στο synapse ότι οι 2 πυρήνες μπαίνουν σε deep sleep οχι οι 3 όπως πριν.

Μένιο [ATTACH]47248[/ATTACH]αυτό είναι σωστό, βλέπω και στο synapse ότι οι 2 πυρήνες μπαίνουν σε deep sleep οχι οι 3 όπως πριν.
Ναι έτσι είναι, για αυτό το έχει και Intellidemand.

Καλησπέρα!Πρόσφατα αγόρασα το Note 3 και θέλω να το κάνω root.Είδα το thread του root de la vega στο φόρουμ αλλά δεν υπάρχουν τα αρχεία ap και csc στο thread για την έκδοση που φοράει το κινητό μου.Το κινητό φοράει την rom της cosmote με:

AP:N9005XXUENC3

CP:N9005XXUENC2

CSC:N9005COSENC1

Που μπορώ να βρω κάποια λύση για να το κάνω root χωρίς να γράψει το knox?

Αυτό είναι οκ Μένιο; [ATTACH]47249[/ATTACH]
Το διάβασα στο θέμα του αλλά δεν έβγαλα άκρη ,ποσό πρέπει να είναι ? δεν θυμάμαι.

Το διάβασα στο θέμα του αλλά δεν έβγαλα άκρη ,ποσό πρέπει να είναι ? δεν θυμάμαι.

Αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε με;)

Καλησπέρα!Πρόσφατα αγόρασα το Note 3 και θέλω να το κάνω root.Είδα το thread του root de la vega στο φόρουμ αλλά δεν υπάρχουν τα αρχεία ap και csc στο thread για την έκδοση που φοράει το κινητό μου.Το κινητό φοράει την rom της cosmote με:

Λογικά με το towelroot θα είσαι εντάξει και χωρίς να γράψει ο knox.

Λογικά με το towelroot θα είσαι εντάξει και χωρίς να γράψει ο knox.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά θα ήθελα να είμαι πιο σίγουρος μην το κάνω και γράψει ο knox και ψάχνομαι μετά.Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες αυτού του thread αλλά δεν είδα πουθενά να λέει κάποιος κάτι παρόμοιο :worry:

Μόνο με towelroot δεν γράφει το knox. Με όλες τις άλλες μεθόδους γράφει κανονικά. Επίσης αν βάλεις custom κερνελ πάλι θα γράψει ο knox. Αν δεν σε ενδιαφερει να πειράξεις το κινητό, άστο όπως είναι. Αν όμως θέλεις "να του αλλάξεις τα φώτα" μην σε νοιάζει ο knox.

Εγώ λιγότερο απο εβδομαδα άντεξα, και του άλλαξα ρομ και κερνελ :)

Edited by SuperBilly16V

Με τη ρομ που είσαι χρησιμοποιώντας towelroot δεν θα γράψει o Knox..Επίσης όπως είπαν τα παιδιά ΟΧΙ custom recovery γιατί θα γραψει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις