Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορώ χωρίς να αλλάξω kernel να πειράξω τον μαμα; να βάλω ελάχιστα mhz 300 δηλαδή με κάποια εφαρμογή και αν ναι με ποια, ώστε να έχω καλύτερη αυτονομία;

Εγώ είμαι με μαμά κερνελ και παιζει min 300mhz [ATTACH]46737[/ATTACH]

ο μαμά κερνελ δεν σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις τίποτα

τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά δοκιμάστε έναν από τους κερνελ που λέμε σκαυχαι ή λειν και μετά θα καταλάβετε τι ακριβώς λέμε και τι χάνετε τόσο καιρό.

ΠΡΟΣΟΧΉ

να θυμίσω πως αν έχετε κάνει ρουτ και έχετε κνοξ 0 με φλασαρισμα κερνελ θα γράψει το κνοξ.

δε λέγαμε τίποτα άλλο για τις ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53731388

xnote v17

1)τι λέει για το μαύρο δερμάτινο θέμα(είναι φοβερό) θέλει χαρτζιλίκι οκ το αξίζει ας μας πει κάποιος πως είναι η διαδικασία.

2)μιας και θα κάνω φουλ γουαιπ αξίζει να περάσω τον νέο μπουτλοαντερ αν ναι ας μου πείτε πως το κάνω Ποιό οντιν κατεβάζω και από που και που πρέπει να το βάλω.

3)κατι λένε για να μόντεμ δεν το έχει μέσα η 17; αυτό που το βάζω στο οντιν;

ευχαριστώ.

καλά φλασαρισματα εγώ θα την βάλω αν δεν υπάρξουν προβλήματα.

Edited by araditsas

δε λέγαμε τίποτα άλλο για τις ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53731388

xnote v17

1)τι λέει για το μαύρο δερμάτινο θέμα(είναι φοβερό) θέλει χαρτζιλίκι οκ το αξίζει ας μας πει κάποιος πως είναι η διαδικασία.

2)μιας και θα κάνω φουλ γουαιπ αξίζει να περάσω τον νέο μπουτλοαντερ αν ναι ας μου πείτε πως το κάνω Ποιό οντιν κατεβάζω και από που και που πρέπει να το βάλω.

3)κατι λένε για να μόντεμ δεν το έχει μέσα η 17; αυτό που το βάζω στο οντιν;

ευχαριστώ.

καλά φλασαρισματα εγώ θα την βάλω αν δεν υπάρξουν προβλήματα.

1) ωραίο το leather. Στειλε Pm τον soilomeglio και θα σου πει πως θα το περάσεις αφού κάνεις donate.

2-3) Ο dev προτείνει μόνο wipe data και όχι και τα υπόποιλα. Νομίζω δεν ειναι απαραίτητο να φλασάρεις ουτε άλλο modem ούτε bootloader για να περάσεις την v17.

Εφόσον θελήσεις θα χρησιμοποιήσεις το odin 3.09. Στο BL μπαίνει ο bootloader και στο Phone το Modem.

Αν σου ειναι εύκολο πες μας και εντυπώσεις οταν την περάσεις.

σε ευχαριστώ κάνε μου μια χάρη ποσταρε εδώ αν διαβάσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να βγει γιατί τα αγγλικά μου είναι άθλια και αύριο μεσημέρι θα τα περάσω όλα.

πάντα κάνω φουλ γουαιπ οπότε θα περάσω και μπουτλοαντερ και μόντεμ.

Θα σου πρότεινα να μην περάσεις ούτε bootloader ούτε modem. Δεν έχουν σχέση με το wipe. Κάνε wipe data μονο και πέρνα την rom. Θα κάνω μια ερώτηση στο xda.

θα κάνω φουλ σίγουρα για να καθαρίσω και σαβούρα αλλά με την ευκαιρία έλεγα ότι κάτι καλύτερο θα έχει ο νέος μπουτλοαντερ.

όταν περάσω την 17 δεν θα έχει το νέο μόντεμ;;;

να περάσω πρώτα το μόντεμ και το μπουτλοαντερ στην 15 που έχω και να περάσω την ρομ μετά τι λες;

περιμένω τι θα σου απαντήσουν σε ευχαριστώ και πάλι.

αν επιμένεις πάντως να μην τα βάλω θα σε ακούσω....

Edited by araditsas

Οκ. Οταν περάσεις την ρομ δεν αλλάζουν ούτε το modem ούτε o bootloader. Μπορείς ομως να περάσεις την ρομ και αργότερα να αλλάξεις και τα υπόλοιπα αν προσφέρουν κάτι. Μην βιάζεσαι. Εκανα ήδη ερώτηση αν προτείνεται να περάσουμε νέο Modem-Bl

ΟΚ περιμένουμε φοβάμαι μην στήσω την ρομ και μετά για να περάσω μπουτλοαντερ η μόντεμ θέλει πάλι φουλ γουαιπ.

μπουτλοαντερ δεν έχω περάσει ποτέ μόνο για την αλλαγή στην κιτκατ.

αύριο στο γραφείο θα έχω πολύ δουλειά χαχαχαχα

Οχι δεν χρειάζεται μετά κανένα wipe. ;) Στο λέω 100% . Αλλα περίμενε τουλάχιστον να δούμε τι παίζει

Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε στις συντομεύσεις του gravity box ποια είναι η συντόμευση που βάζει το δίκτυο σε LTE/WCDMA/GSM ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οχι δεν χρειάζεται μετά κανένα wipe. ;) Στο λέω 100% . Αλλα περίμενε τουλάχιστον να δούμε τι παίζει

Αναμένω πράσινο φως.

Αυτό το gravity box τι κάνει τελικά γιατί ακόμη δε το έχω καταλάβει...

από αυτήν μπορείς να αλλάξεις από χρώματα στην στάτους μπαρ να του πεις τι θες να κάνει το κάθε κουμπί και τόσα πολλά που είναι αδύνατον να στα γράψω είναι κάτι σαν το wanam κάνε μια αναζήτηση στο YouTube και θα δεις λεπτομέρειες.

# kosmasgr

έχουμε κανένα νέο για την xnote?

βλέπω έχουν αρχίσει τα ντονειτ πολύ έξυπνος ο τύπος...

Edited by araditsas

Αναμένω πράσινο φως.

Δεν χρειάζεται κανένα wipe ούτε χάνεις τίποτα από αρχεία αν περάσεις bootloader και modem.Τα πέρασα και τα δύο όταν είχα την xnote 16 και θα τα αλλάξω πάλι στην 17 που έβαλα τώρα.

Δεν χρειάζεται κανένα wipe ούτε χάνεις τίποτα από αρχεία αν περάσεις bootloader και modem.Τα πέρασα και τα δύο όταν είχα την xnote 16 και θα τα αλλάξω πάλι στην 17 που έβαλα τώρα.

Όλα καλά με την 17; υπάρχει λόγος να αλλάξουμε bootloader και modem προσφέρουν κάτι;

Παιδιά είστε ικανοποιημενοι από την x note,γιατί έχω βάλει και την v16, v17 και απογοητευτικα με full wipe σε σχέση με s5 v5 port rom.

Όλα καλά με την 17; υπάρχει λόγος να αλλάξουμε bootloader και modem προσφέρουν κάτι;

Την έχω βάλει από το πρωί με lean kernel και τρέχει καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.Bootloader και modem δεν άλλαξα ακόμα γιατί είμαι σε διακοπές και δεν έχω το laptop μαζί μου.Να σου πω την αλήθεια όμως στην xnote 16 που τα άλλαξα δεν είδα καμμιά διαφορά.

Παιδιά είστε ικανοποιημενοι από την x note,γιατί έχω βάλει και την v16, v17 και απογοητευτικα με full wipe σε σχέση με s5 v5 port rom.

πότε πρόλαβες και έβαλες την 17;

για την 16 δεν είχα ακούσει καλά λόγια φαντάσου είμαι με την 15.

Την έχω βάλει από το πρωί με lean kernel και τρέχει καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.Bootloader και modem δεν άλλαξα ακόμα γιατί είμαι σε διακοπές και δεν έχω το laptop μαζί μου.Να σου πω την αλήθεια όμως στην xnote 16 που τα άλλαξα δεν είδα καμμιά διαφορά.

οκ σε ευχαριστώ καλές διακοπές να έχεις θα την βάλω χωρίς φουλ γουαιπ και δεν θα περάσω τίποτα και βλέπουμε....

πότε πρόλαβες και έβαλες την 17;

για την 16 δεν είχα ακούσει καλά λόγια φαντάσου είμαι με την 15.

Σήμερα το πρωί και δεν έχει καμία σχέση με την s5 απο θέμα ταχύτητας και σταθερότητας και τη έβγαλα μετα απο περίπου 4ωρες.Να φανταστείς ότι είχα κάποια θέματα με την ποιότητα της ομιλίας, τι να πω μαλλον δεν μου κάθεται εμένα καλά, δεν μου αρέσει και το γραφικό περιβάλλον της και ίσως να με τιμωρεί:p

Edited by vag74

Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε στις συντομεύσεις του gravity box ποια είναι η συντόμευση που βάζει το δίκτυο σε LTE/WCDMA/GSM ;

κάνει διάφορα tweaks σε rooted συσκευές. Ξέρει κανείς κάτι τελικά γι αυτό που ρώτησα ;

Αυτό το gravity box τι κάνει τελικά γιατί ακόμη δε το έχω καταλάβει...

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπέρα σε όλους.

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση που προσφέρετε σε όλους μας.

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζετε, να μου πείτε για ποιο λόγο δεν “πιάνει” καθόλου δορυφόρους η συσκευή μου (Note 3 n9005).

Διάβασα όλο το foroum, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω δοκιμάσει και άλλες rom πχ :

X-Note build 17.0 N9005-NF3

X-Note Galaxy S5 [N9005 ONLY]

SUPER.FAST & FAMOUS®Séries kitkat 4.4.2 ND6, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Επισυνάπτω σχετικές φωτο.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους.

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση που προσφέρετε σε όλους μας.

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζετε, να μου πείτε για ποιο λόγο δεν “πιάνει” καθόλου δορυφόρους η συσκευή μου (Note 3 n9005).

Διάβασα όλο το foroum, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω δοκιμάσει και άλλες rom πχ :

X-Note build 17.0 N9005-NF3

X-Note Galaxy S5 [N9005 ONLY]

SUPER.FAST & FAMOUS®Séries kitkat 4.4.2 ND6, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Επισυνάπτω σχετικές φωτο.

Ευχαριστώ.

το πρόβλημα σου δεν το είχαμε εδώ ,το έχω διαβάσει στο xda και εχει να κάνει με κάποια ρομ ή μόντεμ .

Ρώτα στο xda ,πρέπει να βάλεις κάποια official πρώτα για να επανέλθει.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις