Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιιδα προσφατα με βοηθησατε σε προβλημα σχετικα με τη συλλογη βαζοντας αναγκαστικα το quiq pic (συγνωμη αν το γραφω λαθος) μιας και οτι ειχα δοκιμασει δεν ελυνε το προβλημα (reset, περασμα ξανα του μαμισιου λογισμικου, εκαθαρισεις , φορματ καρτας sd). λοιπον προσωρινα εχω βολευτει αλλα οταν ειμαι σε προγραμμα κοινωνικης δικτυωσης οπως facebook κλπ. οταν παω να ανεβασω μια φωτο δυστυχως τα προγραμματα μου βγαζουν τη συλλογη στην οποια ομως εχω το προβλημα με αποτελεσμα να μη βλεπω ολους τους φακελους μου παρα μονο οσα βλεπει η συλλογη και οχι το quiq pic που τα βλεπει ολα. καμμμια λυση???? ευχαριστω!

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιιδα προσφατα με βοηθησατε σε προβλημα σχετικα με τη συλλογη βαζοντας αναγκαστικα το quiq pic (συγνωμη αν το γραφω λαθος) μιας και οτι ειχα δοκιμασει δεν ελυνε το προβλημα (reset, περασμα ξανα του μαμισιου λογισμικου, εκαθαρισεις , φορματ καρτας sd). λοιπον προσωρινα εχω βολευτει αλλα οταν ειμαι σε προγραμμα κοινωνικης δικτυωσης οπως facebook κλπ. οταν παω να ανεβασω μια φωτο δυστυχως τα προγραμματα μου βγαζουν τη συλλογη στην οποια ομως εχω το προβλημα με αποτελεσμα να μη βλεπω ολους τους φακελους μου παρα μονο οσα βλεπει η συλλογη και οχι το quiq pic που τα βλεπει ολα. καμμμια λυση???? ευχαριστω!

Θα κανεις εκκαθάριση στην εφαρμογή του Facebook. Και την πρώτη φορά που θα πας να ανεβάσεις θα σε ρωτήσει από που θες να τραβήξει φωτογραφία. Θα βάλεις quickpic γιατί τώρα έχει τη ρύθμιση από την παλιά συλλογή.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχως μηπως κανω κατι λαθος?

Απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα ξανα. Ενω ειχα κανει και καθαρισμο της cache. Εψαξα εντος της εφαρμογης τις ρυθμισεις μα δε βλεπω κατι. Μου ξανανοιγει τη συλλογη...

Δυστυχως μηπως κανω κατι λαθος?

Απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα ξανα. Ενω ειχα κανει και καθαρισμο της cache. Εψαξα εντος της εφαρμογης τις ρυθμισεις μα δε βλεπω κατι. Μου ξανανοιγει τη συλλογη...

Μιλάς για το Facebook μόνο έτσι? Πρέπει να σου βγάζει από κάτω το πρόγραμμα που θα τραβήξει φωτογραφίες. Μπορείς να βγάλεις ένα screenshot να δω τι σου βγάζει? Κάνε και την συλλογή εκκαθάριση δεδομένων όχι μόνο cache.

Επειδή γραφω μεσο κινητου δε μπορω να ανεβασω φωτο. Εκανα εκαθαρισση και στη συλλογή. Στο facebook οπως ειναι η μπαρα που γραφεις ρχει το εικονιδιο ν ανεβασεις εθκονα απο τη συλλογή σου η οποία εμενα εχει προβλημα και δεν νλεπει ολες τις φωτο. Η καμερα ειναι οκ για ν ανεβασω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ιδιο συμβαινει και instagramm κλπ. Ολες αυτες οι εφαρμογες εχουν τη συλλογη για ανεβασμα αποιηλευμενων φωτο

Επειδή γραφω μεσο κινητου δε μπορω να ανεβασω φωτο. Εκανα εκαθαρισση και στη συλλογή. Στο facebook οπως ειναι η μπαρα που γραφεις ρχει το εικονιδιο ν ανεβασεις εθκονα απο τη συλλογή σου η οποία εμενα εχει προβλημα και δεν νλεπει ολες τις φωτο. Η καμερα ειναι οκ για ν ανεβασω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ιδιο συμβαινει και instagramm κλπ. Ολες αυτες οι εφαρμογες εχουν τη συλλογη για ανεβασμα αποιηλευμενων φωτο

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η συλλογή. Μόλις το δοκίμασα κατέβασα το Facebook έσβησα τελείως τη συλλογή και κράτησα μόνο το quickpic. Ανοίγει στο περιβάλλον του Facebook μόνο δεν χρησιμοποιεί καμία εφαρμογή συστήματος. Οπότε έχεις και εκεί θέμα. Μέσω Chrome θα είσαι κομπλέ πάντως μόνο το Facebook Instagram το κάνουν αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η συλλογή. Μόλις το δοκίμασα κατέβασα το Facebook έσβησα τελείως τη συλλογή και κράτησα μόνο το quickpic. Ανοίγει στο περιβάλλον του Facebook μόνο δεν χρησιμοποιεί καμία εφαρμογή συστήματος. Οπότε έχεις και εκεί θέμα. Μέσω Chrome θα είσαι κομπλέ πάντως μόνο το Facebook Instagram το κάνουν αυτό.

ετσι ισως λειτουργει απ ευθειας με τον καθε περιηγητη. παντος παρατηρησα οτι γινεται σε ολες τις εφαρμογες (facebook,messenger,instagramm, viver) κλπ. οτι εχει να κανει με φωτογραφιες μεσο συλλογης παει να ψαξει δυστυχως.

Μηπως αν το ρουταριζα στρωναν τα παντα και ησυχαζα απο τα πολλα περριτα 'η παιζει θεμα ασφαλειας και θα εχω αλλα προβληματα οπως ασυμβατοτητας εφαρμογων και οτι συνεπαγεται..

Νέα ελαφριά έκδοση

https://mega.nz/#!2EBzlQCI!pnbZEcVzoV8ZKu2vP9ZPJ19QhLPc42_DxyNWtYJm7_Q

Με ShinToKernel-ShinTo-L22A06-UX-N9005-601.zip

Την έχω από το πρωί και βλέπω ότι τα πάει περίφημα.

Τα στατιστικά είναι με την mpj 4500mAh slim.

24455a61a265e2927629403a66b8960d.jpg88cf354168212207f440f246aa54f7db.jpg

Νέα ελαφριά έκδοση

https://mega.nz/#!2EBzlQCI!pnbZEcVzoV8ZKu2vP9ZPJ19QhLPc42_DxyNWtYJm7_Q

Με ShinToKernel-ShinTo-L22A06-UX-N9005-601.zip

Την έχω από το πρωί και βλέπω ότι τα πάει περίφημα.

Τα στατιστικά είναι με την mpj 4500mAh slim.

Υπάρχει κάποιο mod ώστε να διαβάζει sd card φορμαρισμένη σε exfat? διαβαζει sd card 128 gb?

edit:εβαλα την fs9(απο emarsy) και ολα οκ. η fs final ειναι update της fs9?

Edited by dimirass

• 2 weeks later...
Καλημέρα.

Δοκιμάσε να κατεβασεις ξανα το αρχειο μηπως ειναι corrupted.

Καλημέρα!! Τελεικα ήθελε να κατεβάσω έκδοση στο modem!!

• 1 month later...
Στην προσπάθεια να προσθέσω επιπλέον apps στο Ultra Power Saver Mode ( πχ email) χρησιμοποιησα την upsm manager 3.5 εφαρμογή με συνέπεια να αφαιρεθούν οι 3 προεπιλεγμένες εφαρμογες μεταξύ των οποίων και η phone app και οι οποίες δεν υπάρχουν στο μενού επιλογής εφαρμογών ενώ δεν προστέθηκε καμμιά από τον upsm manager. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ. Rom Possible fs9 Edited by dimirass

• 2 weeks later...
Η ρομ που εβαλες είναι αρχαία.

Αν θέλεις όμως 6.0.1 και δεν σε νοιάζει που δεν έχει Ελληνικό μενού δοκίμασε αυτήν

https://samsungvn.com/index.php?posts/847349

Με DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0

Είναι ελαφριά ,ταχύτατη και με διάφορα καλύτερη μπαταρία από όλες τις άλλες.

Αν δεν χρησιμοποιείς πενάκι η λύση είναι

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-beta-aokp-oreo-galaxy-note-3-t3781639

Πλεον η μπαταρία είναι ίδια με TW roms

αλλά η ταχύτητα δεν παίζεται.

b8cb898bc73c293f6160aa8eb3a2bf99.jpg

Επειδή η κατάσταση είναι σχεδόν στο απροχώρητο (άπειρα -και πολύ έντονα- lags ενώ η μπαταρία έχει τα χάλια της) και θέλω άμεσα να κάνω φρεσκάρισμα, θυμήθηκα αυτό το πόστ, μου είχε γράψει ο φίλος ότι η ROM που είχα είναι παλιά. Phronesis πάντως δεν βρήκα νεότερη στο XDA. Δεν ξέρω αν εννοούσε γενικά ως ROM ότι ήταν παλιά, θέλω κάποια πρόταση για να δοκιμάσω κάτι, γιατί μου'χει σπάσει τα νεύρα.

Προϋποθέσεις:

- Να έχει ελληνικά

- Να δουλεύει κανονικά s-pen, και με το S-Note αν γίνεται, γιατί έχω ένα σωρό σημειώσεις που συγχρονίζω και με το Galaxy Note 10.1 2014 edition.

- Καλή μπαταρία και όσο το δυνατόν λιγότερα lags.

• 2 weeks later...

Τελικά η συσκευή δεν έχει ταβάνι.

Δοκίμασα 9.0 και έπαθα πλάκα, αν δούλευε η sim δεν την έβγαζα με τίποτα.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά φίλος με s8+(μαμά) έπαιξε κάνα 10λεπτο με το δικό μου (dotOS-O-v2.4-hlte-UNOFFICIAL-20180807)

Stock kernel ούτε OC και με λέει τη το έκανες ρε φίλε χα χα

Υπομονή να φτιάξουν την σιμ στα 9.0 και θα δούμε παπάδες.

HD2 + N3 best Fhone ever.

Τελικά η συσκευή δεν έχει ταβάνι.

Δοκίμασα 9.0 και έπαθα πλάκα, αν δούλευε η sim δεν την έβγαζα με τίποτα.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά φίλος με s8+(μαμά) έπαιξε κάνα 10λεπτο με το δικό μου (dotOS-O-v2.4-hlte-UNOFFICIAL-20180807)

Stock kernel ούτε OC και με λέει τη το έκανες ρε φίλε χα χα

Υπομονή να φτιάξουν την σιμ στα 9.0 και θα δούμε παπάδες.

HD2 + N3 best Fhone ever.

Όντως δεν έχει ταβάνι. Τα ίδια και εδώ με φίλο με s8 εκτός κάμερας τα καλύτερα έχει να λέει. Και καλύτερη οθονη που τα βάλαμε δίπλα δίπλα εκτός ευκρινειας. Το note 8 που πήρα τον Απρίλιο δεν με βόλεψε καθόλου αυτή η edge οθόνη εδώ μου κάθεται και για τη δουλεια μου ούτε μέρα δεν θα κράταγε. Αναμένω Android 9 note 3 ότι καλύτερο έχει βγάλει η Samsung.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε συ τώρα είχα η dot OS 2.4 8.1 oreo γράφουν ότι είναι όχι Android 9

Όντως δεν έχει ταβάνι. Τα ίδια και εδώ με φίλο με s8 εκτός κάμερας τα καλύτερα έχει να λέει. Και καλύτερη οθονη που τα βάλαμε δίπλα δίπλα εκτός ευκρινειας. Το note 8 που πήρα τον Απρίλιο δεν με βόλεψε καθόλου αυτή η edge οθόνη εδώ μου κάθεται και για τη δουλεια μου ούτε μέρα δεν θα κράταγε. Αναμένω Android 9 note 3 ότι καλύτερο έχει βγάλει η Samsung.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε συ τώρα είχα η dot OS 2.4 8.1 oreo γράφουν ότι είναι όχι Android 9

Αν έχεις χρόνο πάρε backup και δοκίμασε

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-potato-sauce-project-t3832734

Με 8.0.1 τα πάντα πάνε τρένο, από σήμερα έχω άδεια δεν πήγα για μπάνιο είμαι στο εξοχικό Χαλκιδική (Σωζόπολη, αν θυμάμαι καλά είσαι από Μουδανιά)

το έχω λιώσει με την mpj 4500 mah

348567c67238c7ce06d6f2556ba73ef6.jpgbc192f5cd21e7e79c3c2e4f011df66cb.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]Ρε συ τώρα είχα η dot OS 2.4 8.1 oreo γράφουν ότι είναι όχι Android 9

Ναι 8.0.1 είναι, ανέβασα λινκ για 9.0 Edited by menioseten

Αν έχεις χρόνο πάρε backup και δοκίμασε

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-potato-sauce-project-t3832734

Με 8.0.1 τα πάντα πάνε τρένο, από σήμερα έχω άδεια δεν πήγα για μπάνιο είμαι στο εξοχικό Χαλκιδική (Σωζόπολη, αν θυμάμαι καλά είσαι από Μουδανιά)

το έχω λιώσει με την mpj 4500 mah

348567c67238c7ce06d6f2556ba73ef6.jpgbc192f5cd21e7e79c3c2e4f011df66cb.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]Ρε συ τώρα είχα η dot OS 2.4 8.1 oreo γράφουν ότι είναι όχι Android 9

Ναι 8.0.1 είναι, ανέβασα λινκ για 9.0

Μουδανιά φίλε μου ναι. Η Android 9 είναι άλλη πριν λίγο έβλεπα η dot παίζει με 8.1. Είμαι βολλεμενος με magma 2 χρονια τώρα αλλά σκέφτομαι να πάω σε android 9 εφόσον λες καλά λόγια μόλις φτιάξουν sim θα την βάλω. Μπαταρία 4500 από που την πήρες? Έχω κάνα χρόνο από skroutz μια με 10 ευρώ κρατάει αλλά θέλω παραπάνω. Η αυθεντική 3.5 χρόνια την έλιωσα στο τέλος έκλεινε το τηλέφωνο και 50% να είχε.

Ναι 8.0.1 είναι, ανέβασα λινκ για 9.0

Μουδανιά φίλε μου ναι. Η Android 9 είναι άλλη πριν λίγο έβλεπα η dot παίζει με 8.1. Είμαι βολλεμενος με magma 2 χρονια τώρα αλλά σκέφτομαι να πάω σε android 9 εφόσον λες καλά λόγια μόλις φτιάξουν sim θα την βάλω. Μπαταρία 4500 από που την πήρες? Έχω κάνα χρόνο από skroutz μια με 10 ευρώ κρατάει αλλά θέλω παραπάνω. Η αυθεντική 3.5 χρόνια την έλιωσα στο τέλος έκλεινε το τηλέφωνο και 50% να είχε.

Ebay

981826ec120d77bb1fe10da77f7241e3.jpg

Ebay

981826ec120d77bb1fe10da77f7241e3.jpg

Θα την παραγγείλω το βράδυ ελπίζω να κρατάει τουλάχιστον όσο η αυθεντική.

Θα μείνεις ικανοποιημένος, με τις νέες ρομ που είναι ενεργοβόρες εγώ με τα πάντα ανοικτά οθόνη 50+auto έχω 5ωρες για πλάκα, είναι και σλιμ, κτυπά την. 0b1056eb34b1bae648691341e443b283.jpg

Τώρα αυτές οι "slim" και "extended" μπαταρίες είναι αξιόπιστες; Γιατί από παλιά θυμάμαι παντού να διαβάζω ότι συνήθως αυτές είναι fake και ότι δεν γίνεται να ανεβάσεις capacity χωρίς να ανεβάσεις μέγεθος. Ειδικά σε τέτοια χαμηλή τιμή.

Ως προς την ROM, λέω να δοκιμάσω αυτήν την dotOS, αλλά αυτήν που δουλεύει πλήρως, είναι λογικά:

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-dotos-2-4-t3826334

, σωστά;

Μόνο πείτε μου όσοι την έχετε:

- Ελληνικά έχει κανονικά;

- Το spen δουλεύει κανονικά; Τουλάχιστον να μπορώ να κρατάω σημειώσεις όπως κάνω τώρα. Το S-note σαν app μπορεί να περαστεί; Γιατί έχω έναν σκασμό σημειώσεις στο note tablet και ήθελα να κάνω sync, έστω να τα βλέπω και στο κινητό όποτε θέλω.

- Στο link αναφέρει κάτι για τα Google apps, θα μπορώ να έχω κανονικά gmail app κλπ;

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=281996233793198e9f9aae35bad4f7455afaee.jpg

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγινε official? Στο xda έχουν ακόμα την 2.4 unofficial.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις