mrk2079 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) ρε παλικάρια μηπως εχει κανεις την τελευταια lollipop για ελλαδα?στο επίσημο δυο φορες δεν κατεβαίνει και κανει και 2 ωρες το κερατο μου Edited October 25, 2016 by mrk2079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Για να εμφανίζεται foul screen η φωτογραφία αυτού που μας καλή https://cloud.tapatalk.com/s/580f31bf20d65/InCallUI-FixPhronesisDaOldMan.zip Προσπάθησα να το περάσω μέσω Recovery αλλά δεν έγινε τίποτα.... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolmic Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 ρε παλικάρια μηπως εχει κανεις την τελευταια lollipop για ελλαδα?στο επίσημο δυο φορες δεν κατεβαίνει και κανει και 2 ωρες το κερατο μου http://updato.com/firmware-archive-select-model?record=5E0D38CD231A11E6949E0CC47A44B7B2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Προσπάθησα να το περάσω μέσω Recovery αλλά δεν έγινε τίποτα.... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛογικό αφού το αρχείο είναι άδειο. Νέος ShinToKernel-ShinTo-L22A03-UX-N9005-601 Το πρόβλημα με το upload screenshot παραμένει αλλά έβαλε ένα extra future σχετικα με τον ήχο. Η μπαταρία όμως τα πάει περίφημα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Λογικό αφού το αρχείο είναι άδειο. Νέος ShinToKernel-ShinTo-L22A03-UX-N9005-601 Το πρόβλημα με το upload screenshot παραμένει αλλά έβαλε ένα extra future σχετικα με τον ήχο. Η μπαταρία όμως τα πάει περίφημα :cool: Καλημέρα Μενιο μια βοήθεια μήπως έχεις λινκ για το Aod fix και πως να κάνουν install??? Και επίσης υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα για να φλασαρω τον shito ευχαριστώ Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλημέρα Μενιο μια βοήθεια μήπως έχεις λινκ για το Aod fix και πως να κάνουν install??? Και επίσης υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα για να φλασαρω τον shito ευχαριστώ Sent from my SM-N930F using TapatalkΚαλημέρα. Μην βάλεις το ΑOD γιατι η συσκευή δεν μπαίνει σε deep sleep, αν την φορτίζεις κλειστή νομίζω πέφτει σε bootloop. Για εμένα είναι ένα άχρηστο future, εδώ δεν το δουλεύουν στα s7 s7e. Τον κερνελ τον βάζεις από το recovery , μετα στα προγράμματα θα βρεις το synapse και θα κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλημέρα. Μην βάλεις το ΑOD γιατι η συσκευή δεν μπαίνει σε deep sleep, αν την φορτίζεις κλειστή νομίζω πέφτει σε bootloop. Για εμένα είναι ένα άχρηστο future, εδώ δεν το δουλεύουν στα s7 s7e. Τον κερνελ τον βάζεις από το recovery , μετα στα προγράμματα θα βρεις το synapse και θα κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Ότι ακριβώς γράφει ο Μένιος άχρηστο το AOD ούτε οι χρήστες του s7 δεν το δουλεύουν άσε που λόγο amoled μπορεί να δημιουργήσει burn in μετά από καιρό Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση . Από εχθές δοκιμάζω τον ShinToKernel-ShinTo-L22A02-UX-N9005-601 Έχει δυνατότητα double tap wake up και το σημαντικό είναι ότι μπαίνει σε deep sleep :cool: Από μπαταρία φαίνεται να έχει καλύτερη κατανάλωση αλλά είναι νωρίς για να βγάλω συμπέρασμα. @arxontas2323 καλορίζικο το νέο εργαλείο αλλά είδα ότι έχεις κρατήσει το Ν3 για να αλλάζεις καμία ρομ γιατι με το S7E σε βλέπω να το βαριεσε no root. Καλημερα Μενιο!!!θα το δωσω στην μανα μου γιατι πρεπει να αλλαξει και αυτη κινητο αλλα θα εχω το note 3 του αδερφου μου και μαλλον θα το κανω πειραματοζωο..μπορω να πω οτι το note 3 με mm φτανει σε ταχυτητα το s7 edge (που δεν εχει παρει ακομα το ux touchwiz) με εξοικονομιση ενεργειας.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Λογικό αφού το αρχείο είναι άδειο. :cool: Μήπως έχει κανείς το αρχείο να μου το δώσει???? Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχει βάλει κανείς cm14 να μας πει πως πάει και από bugs? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχει βάλει κανείς cm14 να μας πει πως πάει και από bugs? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3459973 Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια τρελή διαφορά από cm13 ούτε σε ταχύτητα ούτε στα μενού. Από buqs αν διαβάσεις τις τελευταίες τρεις τέσσερις σελίδες τα γράφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ότι ακριβώς γράφει ο Μένιος άχρηστο το AOD ούτε οι χρήστες του s7 δεν το δουλεύουν άσε που λόγο amoled μπορεί να δημιουργήσει burn in μετά από καιρό Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάει πολύ καλά ο shinto... Κανένα tip στις ρυθμίσεις υπάρχει να κάνω;;;; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3459973 Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια τρελή διαφορά από cm13 ούτε σε ταχύτητα ούτε στα μενού. Από buqs αν διαβάσεις τις τελευταίες τρεις τέσσερις σελίδες τα γράφουν. Άρα πάνω κάτω ίδιες είναι με cm13. Split screen που έχει το Android 7 έχει? Γιατί στην cm13 δεν δουλεύει καλά όπως με την xnote. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Άρα πάνω κάτω ίδιες είναι με cm13. Split screen που έχει το Android 7 έχει? Γιατί στην cm13 δεν δουλεύει καλά όπως με την xnote. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το δοκίμασα γιατί δεν την είχα πολύ ώρα, πάνω που την έστησα πήγα να βάλω -SuperSU και έπεσα σε bootloop μετα βαρέθηκα να την διορθώσω και επανέφερα την Phronesis :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Άκυρο το βρήκα Edited October 26, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εδώ είναι BL https://mega.nz/#!wZkk1Tob!oBUap8MtaanBkKMCr_2b-9Ued7QZosjfqULJNYvdEU8 Modem https://mega.nz/#!tRsyQYqL!ooqbleivJ3XYOqAhqAII0R4jjIbovrPf7lSVhCPFFNw Καλημέρα.Επειδή το κινητό τρώει ώρες ώρες κολλήματα είπα να αναβαθμίσω το modem και το bl μήπως ευθύνονται αυτά.Χρεισιμοποιώ την phronesis 5.1.1.Μπαίνω σε download mode αλλά στο odin(το εκτελώ σαν admin και χωρις antivarius)και το BL και το CP είναι αχνά και δεν μπορώ να τα επιλέξω(odin 3.09-odin 3.10).Μόνο στο odin 3.07 με αφήνει αλλά δεν βλέπω το CP.Έχει μόνο επιλογές bootloader PDA PHONE KAI CSC.Που βάζω τι;Τα παραπάνω είναι τα σωστά modem και bl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημέρα.Επειδή το κινητό τρώει ώρες ώρες κολλήματα είπα να αναβαθμίσω το modem και το bl μήπως ευθύνονται αυτά.Χρεισιμοποιώ την phronesis 5.1.1.Μπαίνω σε download mode αλλά στο odin(το εκτελώ σαν admin και χωρις antivarius)και το BL και το CP είναι αχνά και δεν μπορώ να τα επιλέξω(odin 3.09-odin 3.10).Μόνο στο odin 3.07 με αφήνει αλλά δεν βλέπω το CP.Έχει μόνο επιλογές bootloader PDA PHONE KAI CSC.Που βάζω τι;Τα παραπάνω είναι τα σωστά modem και bl; Το PDA PHONE είναι το CP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εγώ έχω τα αρχικά bootloader και modern που μου ήρθε η συσκευή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161027/dff7c0b911498798e37be42e411db289.jpg Αν βάλω τα παραπάνω θα κερδίσω τίποτα? Επίσης όταν φλασαρονται γίνετε format η συσκευή η μένει όπως έχει? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εγώ έχω τα αρχικά bootloader και modern που μου ήρθε η συσκευή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161027/dff7c0b911498798e37be42e411db289.jpg Αν βάλω τα παραπάνω θα κερδίσω τίποτα? Επίσης όταν φλασαρονται γίνετε format η συσκευή η μένει όπως έχει? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν γινεται φορματ.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οχι δεν γινεται φορματ.. Έγινε ευχαριστώ. Κάνω ένα backup τα save μου με titanium περνάω bootloader modem και βάζω την cm14.1 που βασίζεται στην nougat 7.1 να δούμε τι λέει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Λογικό αφού το αρχείο είναι άδειο. :cool: Τελικά το κατέβασα, το έκανα εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα αυτή τη φορά αλλα πάλι όταν με καλούν πάλι είναι όπως πριν καμία αλλαγή .... Καμία ιδέα ??? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ίσως να έχει αναφερθεί παλαιότερα. Γιατί τα gifakia και τα διάφορα animation πάνε σαν παλαβά με phronesis? Θέλει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλημέρα τελικά πολύ καλός ο shinto kernel αλλά ένα θέμα μου κόβει όλες τις ειδοποίησεις όταν είναι κλειστή η οθόνη ακόμα και για αυτές που έχω δηλώσει να έιναι συνέχεια ανοικτές καμία ρύθμιση μήπως;; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/f4537f43ae80be48e3d36c20d00eb971.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/7d4fb3b6064282310872df32ed62d1af.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/fe7caf1727321fb07348d06a1fc0e8fd.jpg Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ίσως να έχει αναφερθεί παλαιότερα. Γιατί τα gifakia και τα διάφορα animation πάνε σαν παλαβά με phronesis? Θέλει κάποια ρύθμιση; Πήγαινε επιλογές προγραμματιστή και αύξησε τις τιμές στις κλίμακες γραφικών. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ειμαι σε stock rom με root access και θελω να περασω τη πρωτη μου ρομ (note7/s7 edge τυπου) -Χανω root με την ολη διαδικασια? -Ποιο ειναι το καλυτερο custom recovery για note 3 -Υπαρχουν εφαρμογες που δε σωζονται σωστα με titanium backup? Το viber απο οσο ξερω δε λειτουργει με backup/restore. Ποιες αλλες πρεπει να προσεξω να μη χασω δεδομενα Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts