tetra1982 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Θέλει ενας φίλος να βάλει στο Note 3 του custom rom. Ποιά προτίνετε ως πιο σταθερή/γρήγορη, με καλή μπαταρία; Ψάχνουμε για μια rom που να μην είναι στο στυλ της x-note που βρήκα (οχι δηλαδή τόσες πολλές ρυθμίσεις λίγο πιο απλή) Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Θέλει ενας φίλος να βάλει στο Note 3 του custom rom. Ποιά προτίνετε ως πιο σταθερή/γρήγορη, με καλή μπαταρία; Ψάχνουμε για μια rom που να μην είναι στο στυλ της x-note που βρήκα (οχι δηλαδή τόσες πολλές ρυθμίσεις λίγο πιο απλή) AryaMod 5.3 :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η aryamod 5.3 εχει private mode; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 εγω φιλε μου με Fulgor κερνελ αρχισαν να εχω νουμερα της kitkat πλεον ! το εχω σκισει 2 μερες το κινητο τωρα που εχω αδεια και εχω παθει την πλακα μου!!! (τι σηριαλ τι chrome τι facebook τα παντα)! μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια! ο καλυτερος κερνελ για λολιποπ για μενα ... Καλημέρα! Toν έβαλα κι εγω χθες βράδυ τον fulgor και ξεκινάω πρωί-πρωί με 100% μπαταρία σήμερα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 AryaMod 5.3 :) Σωστα για την Aryamod 5.3 οπως φοβερη rom και με απίστευτη διαχείριση μπαταρίας είναι και η AUDAX L v22.4 που φοραω τώρα και χωρις αλλαγή kernel τα σπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είδα μερικά βίντεο και θα δοκιμάσω αποψε την AryaMod Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 εγω φιλε μου με Fulgor κερνελ αρχισαν να εχω νουμερα της kitkat πλεον ! το εχω σκισει 2 μερες το κινητο τωρα που εχω αδεια και εχω παθει την πλακα μου!!! (τι σηριαλ τι chrome τι facebook τα παντα)! μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια! ο καλυτερος κερνελ για λολιποπ για μενα ...Τον fulgor που τον βρισκουμε εχεις κανενα λινκ?και με ποια rom τον δουλευεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitsaMapola Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον fulgor που τον βρισκουμε Google---> XDA---> Note 3 Original android development Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Με fylgor και εγώ μερικές μέρες τώρα. Πολύ σταθερό το κινητό (σαν τον μαμά) χωρίς όμως τα προβλήματα με το ΒΤ και τα random reboot του Civato. Πολύ ευχαριστημένος και με την μπαταρία. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Με fylgor και εγώ μερικές μέρες τώρα. Πολύ σταθερό το κινητό (σαν τον μαμά) χωρίς όμως τα προβλήματα με το ΒΤ και τα random reboot του Civato. Πολύ ευχαριστημένος και με την μπαταρία. με ποια ρομ φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 με ποια ρομ φιλε μου? Stock. Δεν έχω πολύ χρόνο να παίζω με όλες τις συσκευές μου. Άλλαξα κερνελ μονο και μόνο για να λύσω το πρόβλημα σύνδεσης με το pebble steel. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giambas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 τον έβαλα και εγώ χθες το βράδυ ... από τότε το έχω λιώσει το κινητό όλοι την ώρα δουλευει και η μπαταρία είναι άριστη ..νομίζω από τα καλύτερα κερνελ ... βέβαια τον κερνελ της ωμέγα δεν τον δούλεψα και τοσπο πόλη αλλά άωτο το δούλεψε η μπαταρία έπεφτε κατακόρυφα ...με fylgor πολύ καλά και οι εφαρμογές πάνε μπάλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον εγκατεστησα παιδια αλλα βλεπω οτι δεν δουλευει το Synapse ενα προγραμμα για μενα κορυφαιο.Ενω με civato ειναι οκ.Δεν ξερω αν καποιος εχει δοκιμασει αυτο που λεω,η εγω κανω κατι λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον fulgor που τον βρισκουμε εχεις κανενα λινκ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-fulgor-kernel-v1-0-t3087348 Τον εγκατεστησα παιδια αλλα βλεπω οτι δεν δουλευει το Synapse ενα προγραμμα για μενα κορυφαιο.Ενω με civato ειναι οκ.Δεν ξερω αν καποιος εχει δοκιμασει αυτο που λεω,η εγω κανω κατι λαθος! Το synapse δεν δουλεύει με όλα τα κερνελ. Υπάρχουν όμως αντίστοιχες εφαρμογές στο playstore που μπορείς να δοκιμάσεις. Οι καλύτερες δωρεάν για μένα είναι οι ακόλουθες: Kernel Adiutor Trickster MOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον εγκατεστησα παιδια αλλα βλεπω οτι δεν δουλευει το Synapse ενα προγραμμα για μενα κορυφαιο.Ενω με civato ειναι οκ.Δεν ξερω αν καποιος εχει δοκιμασει αυτο που λεω,η εγω κανω κατι λαθος! Φίλε μου γιατί να πειράξεις κάτι; όλα δουλεύουν ρολόι η δε μπαταρία άψογη..Και όπως είπαν τα παιδιά διορθώθηκε και το θέμα με το Bluetooth... Εγώ τον έχω σε συνδυασμό με omega... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Φίλε μου γιατί να πειράξεις κάτι; όλα δουλεύουν ρολόι η δε μπαταρία άψογη..Και όπως είπαν τα παιδιά διορθώθηκε και το θέμα με το Bluetooth... Εγώ τον έχω σε συνδυασμό με omega... Εχω θεμα με τον ηχο θελω πολυ δυνατο για τη δουλεια μου και synapse μπορω και ανεβαζω ενταση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-fulgor-kernel-v1-0-t3087348 Το synapse δεν δουλεύει με όλα τα κερνελ. Υπάρχουν όμως αντίστοιχες εφαρμογές στο playstore που μπορείς να δοκιμάσεις. Οι καλύτερες δωρεάν για μένα είναι οι ακόλουθες: Kernel Adiutor Trickster MODευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εχω θεμα με τον ηχο θελω πολυ δυνατο για τη δουλεια μου και synapse μπορω και ανεβαζω ενταση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ παιδια Και με τις άλλες εφαρμογές που σου πρότεινα στο προηγούμενο post μπορείς να ρυθμίσεις τον ήχο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και με τις άλλες εφαρμογές που σου πρότεινα στο προηγούμενο post μπορείς να ρυθμίσεις τον ήχο. :) Οκ Γιωργη σ'ευχαριστω πολυ θα κανω τις δοκιμες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giambas Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 γεια χαρά σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν εγαταστήσει την ωμέγα στο κινητό τους V 25.1 εγώ έχω εντοπίσει το εξής πρόβλημα Στην ασφάλεια δεν δουλευει το απομακρυσμένα στοιχεία ελέγχου ούτε και το κλείδωμα επανενεργοποίησης ... όταν λέω δεν δουλέβουν εννοώ ότι ενώ το τσεκάρω μου ζητάει κωδικό samsung τον βάζω και τελικά είναι απενεργολοιιμενο στο τέλος ...ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Για να εγκαταδτησουμε cm 12 or 12.1 τι πρέπει να προσέξω; την περνάω και ανοίγω το τηλ αμέσως; θέλει πριν κάνω reboot να περασω και πρόσθετα; υπάρχει κανονικά το play store σε αυτήν την ρομ; τηλ και μνμ πως τα περνάω; το πενακι δουλεύει η θέλει μοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 γεια χαρά σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν εγαταστήσει την ωμέγα στο κινητό τους V 25.1 εγώ έχω εντοπίσει το εξής πρόβλημα Στην ασφάλεια δεν δουλευει το απομακρυσμένα στοιχεία ελέγχου ούτε και το κλείδωμα επανενεργοποίησης ... όταν λέω δεν δουλέβουν εννοώ ότι ενώ το τσεκάρω μου ζητάει κωδικό samsung τον βάζω και τελικά είναι απενεργολοιιμενο στο τέλος ...ξέρει κανείς κάτι? Και στην Aryamod το ίδιο κάνει σε όλες τις εκδόσεις.Το γιατί δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Για να εγκαταδτησουμε cm 12 or 12.1 τι πρέπει να προσέξω; την περνάω και ανοίγω το τηλ αμέσως; θέλει πριν κάνω reboot να περασω και πρόσθετα; υπάρχει κανονικά το play store σε αυτήν την ρομ; τηλ και μνμ πως τα περνάω; το πενακι δουλεύει η θέλει μοντα Η εγκατάσταση γίνεται με τον ίδιο τρόπο μέσω recovery, μόνο που εκτός από την ρομ φλασαρεις και τα gapps (google apps). Εννοείται βεβαίως ότι κάνεις κανονικά full wipe (υπάρχουν οδηγίες στο thread της κάθε rom). Το πενακι δεν έχει τις λειτουργίες που έχει στις Samsung ρομ (αλλιώς όλοι θα είχαμε cm) και η κάμερα δεν είναι τόσο καλή (αν και δεν είναι κακή). Το πενακι μπορεί να λειτουργήσει ως έναν βαθμό με κάποιες εφαρμογές από το play store. Edited May 7, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η εγκατάσταση γίνεται με τον ίδιο τρόπο μέσω recovery, μόνο που εκτός από την ρομ φλασαρεις και τα gapps (google apps). Εννοείται βεβαίως ότι κάνεις κανονικά full wipe (υπάρχουν οδηγίες στο thread της κάθε rom). Το πενακι δεν έχει τις λειτουργίες που έχει στις Samsung ρομ (αλλιώς όλοι θα είχαμε cm) και η κάμερα δεν είναι τόσο καλή (αν και δεν είναι κακή). Το πενακι μπορεί να λειτουργήσει ως έναν βαθμό με κάποιες εφαρμογές από το play store. Ευχαριστώ κατατοπιστηκοτατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giambas Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και στην Aryamod το ίδιο κάνει σε όλες τις εκδόσεις.Το γιατί δεν ξέρω! συμβαίνει αυτό και σε άλλες ρομ άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πάρτε μια γεύση απο cm12.1 https://www.youtube.com/watch?v=aDk-SBMRydw Το κινητό είναι οτι καλυτερο έχω πιασει στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts