Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι πιο γενικό παιδιά..

Σε περίπτωση που περαστεί custom ROM, θα χαθούν κάποια χαρακτηριστικά που έχει μόνο η stock με TouchWiz; Προσωπικά με ενδιαφέρει το multi-window, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά...

Οι πιο πολλές custom δεν έχουν διαφορά από τον stock tw.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εβγαλε κανεις ακρη πως περνιεται αυτη η καινουρια leak?

New Android Lollipop Leak LRX21V.N9005ZSUGOA5

καποιος που την περασε μπορει να πει αναλυτικα γιατη οπως και αν δοκιμασα δεν την περνει

εχω ξεζιπαρει το firmware και το εβαλα στην sd..

υποτιθεται το κανει μονο του λεει...πως γινεται χωρεις να φλασαρεις ζιπ?οποιος βγαλει ακρη ας εβημερωσει παιδια..

EDIT: Τελικά το recovery δεν βλέπει τη ρομ ούτε στην εσωτερική ούτε στην εξωτερική κάρτα, για να γίνει το restore.

Για να δει το συγκεκριμένο restore πρέπει να ανοίξετε τον αρχικό φάκελο που έχει προκύψει απο την αποσυμπίεση του αρχείου που κατεβάσατε,μεχρι να φτάσετε στον τελικό φάκελο τον οποίο θα πρέπει να τον αντιγράψετε στον ήδη υπάρχοντα φάκελο twrp που έχετε,μαζί με τα άλλα backup που λογικά θα έχετε.Την εχω ήδη φορτώσει... ;) Edited by truckman

Για να δει το συγκεκριμένο restore πρέπει να ανοίξετε τον αρχικό φάκελο που έχει προκύψει απο την αποσυμπίεση του αρχείου που κατεβάσατε,μεχρι να φτάσετε στον τελικό φάκελο τον οποίο θα πρέπει να τον αντιγράψετε στον ήδη υπάρχοντα φάκελο twrp που έχετε,μαζί με τα άλλα backup που λογικά θα έχετε.Την εχω ήδη φορτώσει... ;)

O.k τελικά την είδε το recovery. Μπράβο Πάρη!

Πήρα τον τελευταίο φάκελο "2015-02-03--16-56-43 LRX21V.N9005ZSUGOA5" και τον τοποθέτησα μέσα στον υπάρχοντα φάκελο TWRP/BACKUPS/...../2015-02-03--16-56-43 LRX21V.N9005ZSUGOA5, δίπλα απόν φάκελο με το backup της aryamod.

Μια χαρά είναι η ρομ και απ'ότι βλέπω όντως η καθυστέρηση με το home button και τα recent apps δεν υπάρχει πλέον. Επαναφέρω το backup από titanium και τα ξαναλέμε. :D

Edited by kouros17

O.k τελικά την είδε το recovery. Μπράβο Πάρη!

Πήρα τον τελευταίο φάκελο "2015-02-03--16-56-43 LRX21V.N9005ZSUGOA5" και τον τοποθέτησα μέσα στον υπάρχοντα φάκελο TWRP/BACKUPS/...../2015-02-03--16-56-43 LRX21V.N9005ZSUGOA5, δίπλα απόν φάκελο με το backup της aryamod.

Μια χαρά είναι η ρομ και απ'ότι βλέπω όντως η καθυστέρηση με το home button και τα recent apps δεν υπάρχει πλέον. Επαναφέρω το backup από titanium και τα ξαναλέμε. :D

Άντε ωραία να βγάλει και στην AryaMod τώρα :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά το νέο lolipol leak πετάει!

Καμία καθυστέρηση πλέον με το home button και τα recent apps, ούτε με την gallery, όλα με το πενακι λειτουργούν πολύ γρήγορα και επιτέλους επέστρεψε η λειτουργία της σιγασης στον ήχο, χωρίς να απουσιάζουν οι διακοπές υψηλής προτεραιότητας κλπ.

Αν κρίνω από αυτό το leak βρισκόμαστε πολύ κοντά στην τελική έκδοση και στην πρώτη official lolipop της Samsung. :D

Παιδιά το νέο lolipol leak πετάει!

Καμία καθυστέρηση πλέον με το home button και τα recent apps, ούτε με την gallery, όλα με το πενακι λειτουργούν πολύ γρήγορα και επιτέλους επέστρεψε η λειτουργία της σιγασης στον ήχο, χωρίς να απουσιάζουν οι διακοπές υψηλής προτεραιότητας κλπ.

Αν κρίνω από αυτό το leak βρισκόμαστε πολύ κοντά στην τελική έκδοση και στην πρώτη official lolipop της Samsung. :D

Εχουν κάνει ὀντως φοβερἠ δουλειά.Οσο την ψάχνω ανακαλύπτω συνέχεια βελτιώσεις - διορθώσεις - προσθήκες (άλλες άμεσα ορατές και άλλες όχι),σε σχέση με την προηγούμενη.Το νοτέλι στα καλύτερα του,μπράβο τους :happy: Edited by truckman

Εχουν κάνει ὀντως φοβερἠ δουλειά.Οσο την ψάχνω ανακαλύπτω συνέχεια βελτιώσεις - διορθώσεις - προσθήκες (άλλες άμεσα ορατές και άλλες όχι),σε σχέση με την προηγούμενη.Το νοτέλι στα καλύτερα του,μπράβο τους :happy:

Καλησπέρα. Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το zip?ούτε από το mega ούτε από το Google drive?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλησπέρα. Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το zip?ούτε από το mega ούτε από το Google drive?

Απο το mega σου ζητα ενα passwort βαλε αυτο NcB8Fil1bPI_1B2tZD6dqr9U3NUOX7FmjHGNWJPg4AY

Παιδιά για το νέο lolipop leak δημιουργήθηκε flashable zip για κατευθείαν εγκατάσταση από recovery με τον γνωστό τρόπο. Έχει και μερικές βελτιώσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3021112

Καλησπέρα,αυτή τη rom μπορούμε να την βάλουμε? Έχω την lolipop την leaked.(http://www.sammobile.com/firmwares/download/42405/N900XXUEBOA6_N900SEREBOA6_SER.zip/)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι για το exynos...........

Παιδιά για το νέο lolipop leak δημιουργήθηκε flashable zip για κατευθείαν εγκατάσταση από recovery με τον γνωστό τρόπο. Έχει και μερικές βελτιώσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3021112

φανταζομαι ειναι ρουτ η ρομ ετσι ? απο μονη της.....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το αναφέρουν πολλοί αυτό το πρόβλημα και πρέπει να φταίει η εφαρμογή s-reminder. Προσωπικά την έχω παγωμένη από titanium και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν όντως ισχύει.

Πολύ πιθανόν να φταίει και εδώ το s-reminder. Χρειάζεται η μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του η πάγωμα μέσω titanium.

Διαβάστε αυτό:

"If you choose to install SREMINDER, be careful how to set the "DAILY ROUTINE" and what controls associated to him: may cause BLOCK CALLS or wrong ALARM, be careful, otherwise don't select it in aroma"

Ωραιος φιλε μου κοντευα να τρελαθω μιλαμε ..

θα το εχω στο νου μου για την επομενη φορα ..!:)

Καλησπέρα,αυτή τη rom μπορούμε να την βάλουμε? Έχω την lolipop την leaked.(http://www.sammobile.com/firmwares/download/42405/N900XXUEBOA6_N900SEREBOA6_SER.zip/)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι για το exynos...........

Δεν είναι για το δικό μας τηλέφωνο. Είναι για τον exynos, οπότε καλύτερα μην το επιχειρήσεις.

φανταζομαι ειναι ρουτ η ρομ ετσι ? απο μονη της.....

Ναι δεν υπάρχει θέμα με το root.

Χτες και σήμερα τα έχει παίξει η leaked lollipop rom που έχω. Χαλάει αρκετή μπαταρία με αποτέλεσμα χτες στις 10 το βράδυ να μείνω εντελώς. Δε δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα μετά από κλήση με αποτέλεσμα η οθόνη να έχει το ελάχιστο φως και να πρέπει να την πειράξω από τις ρυθμίσεις. Και δεν παίζει καλά το δίκτυο. Ούτε το WiFi ούτε τα δεδομένα. Χτες πήγα να μπω με smb στο pc και δεν δούλευε καθόλου ενώ ήμουν κανονικά στο WiFi. Έπρεπε να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.

Χτες και σήμερα τα έχει παίξει η leaked lollipop rom που έχω. Χαλάει αρκετή μπαταρία με αποτέλεσμα χτες στις 10 το βράδυ να μείνω εντελώς. Δε δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα μετά από κλήση με αποτέλεσμα η οθόνη να έχει το ελάχιστο φως και να πρέπει να την πειράξω από τις ρυθμίσεις. Και δεν παίζει καλά το δίκτυο. Ούτε το WiFi ούτε τα δεδομένα. Χτες πήγα να μπω με smb στο pc και δεν δούλευε καθόλου ενώ ήμουν κανονικά στο WiFi. Έπρεπε να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.

masik φιλε μου...δουλευει καλα οσο μια offisial...

δοκιμασε την και περιμενω την αποψη σου...

:cool:

masik φιλε μου...δουλευει καλα οσο μια offisial...

δοκιμασε την και περιμενω την αποψη σου...

:cool:

τι παίζει μέ Τον Knox ? Αυτή τη στιγμή ειμαι Εντελώς καθαρός

Επιστροφή σε νοτε 3 λοιπόν και θέλω να με βοηθήσετε για πια τον να διαλέξω. .Η μου με κρας λολιποπ παλιά..κάτι αντίστοιχα σταθερό και όχι με πολλά πολλά όπως του κρας έχετε να προτείνετε?

παιδια εκανα φορματ την εσωτερικη και πηγα να κανω ινσταλ την x note 21 ολα καλα μεχρι που μου λεει κοδικους και προσβασιμοτιτα και οτι ειμαι ο ιδιοκτητης..τοσες ρομ αλλαξα 1η φορα το βγαζει...εχει σχεση που απο λολι παω πισω σε χ νοτε?"

παιδια εκανα φορματ την εσωτερικη και πηγα να κανω ινσταλ την x note 21 ολα καλα μεχρι που μου λεει κοδικους και προσβασιμοτιτα και οτι ειμαι ο ιδιοκτητης..τοσες ρομ αλλαξα 1η φορα το βγαζει...εχει σχεση που απο λολι παω πισω σε χ νοτε?"

Λάθος αυτο που έκανες.

Για να γυρίσουμε απο lollipop κάνουμε restore με recovery σε παλιο backup που να έχουμε κρατησει και το efs μαζί.Μετά κάνεις ελεύθερα φορμάτ και Install την xnote.

Λάθος αυτο που έκανες.

Για να γυρίσουμε απο lollipop κάνουμε restore με recovery σε παλιο backup που να έχουμε κρατησει και το efs μαζί.Μετά κάνεις ελεύθερα φορμάτ και Install την xnote.

το πεταω δλδ?

καμμια ιδεα?

δεν εχω μπακαπ

το πεταω δλδ?

καμμια ιδεα?

δεν εχω μπακαπ

Κατέβασε το τελευταίο firm KK από το sammobile βάλτο με Odin μετά κάνεις root, recovery και είσαι έτοιμος.

το πεταω δλδ?

καμμια ιδεα?

δεν εχω μπακαπ

Κατέβασε το τελευταίο firm KK από το sammobile βάλτο με Odin μετά κάνεις root, recovery και είσαι έτοιμος.

ενω για να βαλω λολι παλι ακολουθω την ιδια διαδικασια?

αν ειχα μπακαπ τι θα εκανα?

Προς *Ageliko445* Μηπως ειχες κοδικο επανενεργοποίησης;;; γενικα/ρυθμισεις/ασφαλεια.. αν ναι ανοιξε wifi και βαλε τον κοδικο που ειχες κ παλια ισως κ email..βασικα το κινητο μπαινει στο μενου;; και αν ναι εχεις σημα ;; Edited by nickomarko

Προς *Ageliko445* Μηπως ειχες κοδικο επανενεργοποίησης;;; γενικα/ρυθμισεις/ασφαλεια.. αν ναι ανοιξε wifi και βαλε τον κοδικο που ειχες κ παλια ισως κ email..βασικα το κινητο μπαινει στο μενου;; και αν ναι εχεις σημα ;;

βγαζει εκει που επιλεγεις χωρα μετα wifi μετα λογαριασμο γοογλε και μετα ονομα και επιθετο ολα αυτα τα βαζω κανονικα... μετα αντι για samsung account που βγαινει κακονικα μου λεει οτι εγινε αποτομα factory reseτ και να βαλω κωδικους ..δεν λεει μαιλ .....οχι μονο κλησεις ςκτκτου αναγης..και εγω ξαφνιαστικα

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις