villlis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα. Έχω την lolipop ειμαι χωρίς root. Για να βάλω την aryamod αλλά και twrp recovery χρειάζεται να κάνω root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα. Έχω την lolipop ειμαι χωρίς root. Για να βάλω την aryamod αλλά και twrp recovery χρειάζεται να κάνω root ? Για να βάλεις custom rom χρειάζεσαι twrp ή κάποιο άλλο recovery το οποίο βάζοντας το γράφει ο knox, άρα ποιος ο λόγος να μην κάνεις πρώτα Root, μετά περνάς recovery και τέλος την rom.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Υπάρχει κάποιο root για την lolipop σαν το towelroot?Αν όχι πιο υπάρχει για να μην γράψει ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Όχι μόνο με κλασικό τρόπο μέσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Όχι μόνο με κλασικό τρόπο μέσω odin Κάποιο link ? Για να μην γράψει ο knox . Edited February 1, 2015 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κάποιο link ? Για να μην γράψει ο knox . O knox θα γράψει.. Παιδιά για την leaked lolipop, ποιο αρχείο χρησιμοποιούμε για το root?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ,σας δίνω ένα link για το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δουλέψει στο note 3 και είναι μόνο για lollipop roms, Note 3 big lollipop keybord http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/lollipop-keyboard-note-3-android-5-0-t2987162 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Παιδια SOS !!! Περασα την leaked , εβαλα twpr 2.8.4 , εκανα και ροοτ.. Μπηκα κανονικα recovery , εκανα τα wipes , φλασαρα μια χαρα την aryamod και μετα το reboot ειναι κολλημενο το κινητο στο Logo Samsung Galaxy Note 3 ... EDIT: Μπηκα σε download mode και φλασαρω ξανα την leaked.. Γιατι ομως επεσα σε Brick ; Αυτή τη ρομ δε κατεβαζουμε N9005XXUGBNL8_AryaModV1.91 ;; EDIT2: Παιζει κατι με το MD5 ;; Πρεπει να κανω κατι ;; Edited February 1, 2015 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδια SOS !!! Περασα την leaked , εβαλα twpr 2.8.4 , εκανα και ροοτ.. Μπηκα κανονικα recovery , εκανα τα wipes , φλασαρα μια χαρα την aryamod και μετα το reboot ειναι κολλημενο το κινητο στο Logo Samsung Galaxy Note 3 ... EDIT: Μπηκα σε download mode και φλασαρω ξανα την leaked.. Γιατι ομως επεσα σε Brick ; Αυτή τη ρομ δε κατεβαζουμε N9005XXUGBNL8_AryaModV1.91 ;; EDIT2: Παιζει κατι με το MD5 ;; Πρεπει να κανω κατι ;; Κάνε factory reset μέσα από recovery μετά το flash Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κάνε factory reset μέσα από recovery μετά το flash Eυχαριστώ πολύ , την πέρασα μια χαρά τελικά :) Μια ερώτηση που με ενδιαφέρει.. Σε 4.4.2 μπορούμε να γυρίσουμε τώρα που είμαστε στην 5.0 ;; Ευχαριστώ και πάλι !! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) O knox θα γράψει.. Παιδιά για την leaked lolipop, ποιο αρχείο χρησιμοποιούμε για το root?? Αυτό εδώ. Οδηγίες για root υπάρχουν εδώ. Παιδια SOS !!! Περασα την leaked , εβαλα twpr 2.8.4 , εκανα και ροοτ.. Μπηκα κανονικα recovery , εκανα τα wipes , φλασαρα μια χαρα την aryamod και μετα το reboot ειναι κολλημενο το κινητο στο Logo Samsung Galaxy Note 3 ... EDIT: Μπηκα σε download mode και φλασαρω ξανα την leaked.. Γιατι ομως επεσα σε Brick ; Αυτή τη ρομ δε κατεβαζουμε N9005XXUGBNL8_AryaModV1.91 ;; EDIT2: Παιζει κατι με το MD5 ;; Πρεπει να κανω κατι ;; Εδώ υπάρχουν οδηγίες για εγκατάσταση της stock lolipop. Έχε υπ'όψιν σου ότι το πρώτο boot σε lolipop (λόγω ότι αλλάζει το σύστημα από dalvik σε art) μπορεί να αργήσει πολύ (από 5 - 20 λεπτά). Ίσως δεν περίμενες όσο έπρεπε για να bootάρει. :) Eυχαριστώ πολύ , την πέρασα μια χαρά τελικά :) Μια ερώτηση που με ενδιαφέρει.. Σε 4.4.2 μπορούμε να γυρίσουμε τώρα που είμαστε στην 5.0 ;; Ευχαριστώ και πάλι !! Μπορείς να γυρίσεις. Δεν το δοκίμασα (μια και για μένα δεν υπάρχει επιστροφή πλέον) αλλά όσοι το δοκίμασαν δεν είχαν θέμα. Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ Δεν έχω τετοιο πρόβλημα με το led στην aryamod. Edited February 1, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγω παντως εχω παθει πλακα με την leaked λολιποπ..2 μερες αναμονη και οθονη 6.35λεπτα.. wifi full.. viber-facebook-skype κλησεις.. πρωτη φορτηση.. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ,σας δίνω ένα link για το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δουλέψει στο note 3 και είναι μόνο για lollipop roms, Note 3 big lollipop keybord http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/lollipop-keyboard-note-3-android-5-0-t2987162 Σε τι δλδ είναι καλύτερο και αν μπορείς βάλε κανένα screen shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Σε τι δλδ είναι καλύτερο και αν μπορείς βάλε κανένα screen shot Είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μετά απο ώρες χρήσης της AryaMod, ολα δουλεύουν άψογα!! Απλα μου αργούν να ανοίξουν τα πρόσφατα παιδιά.. Κρατάω το home button παρατεταμένο και κάνει σγουρα 2 3 δευτερόλεπτα.. Συμβαίνει και σε εσάς;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μετά απο ώρες χρήσης της AryaMod, ολα δουλεύουν άψογα!! Απλα μου αργούν να ανοίξουν τα πρόσφατα παιδιά.. Κρατάω το home button παρατεταμένο και κάνει σγουρα 2 3 δευτερόλεπτα.. Συμβαίνει και σε εσάς;; Δυστυχώς αυτό είναι το μοναδικό μελανό σημείο της lolipop (ίσως και το ότι μερικές φορές αργεί να ανοίξει η gallery). Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι γενικότερο πρόβλημα της stock android lolipop της Google και εμφανίζεται και στα nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μόνο στις touchwiz lollipop roms υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, στις cm12 είναι σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μόνο στις touchwiz lollipop roms υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, στις cm12 είναι σφαίρα Ας ελπίζουμε ότι θα διορθωθεί στην official lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Βάλτε το menu button να ανοίγει τα recent apps το κάνει ακαριαία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα. Πολύ καλό αυτό με το πληκτρολόγιο. Όσοι χρησιμοποιείτε Cerberus πως τα παει απο συμβατότητα με τις lollipop roms μιας και είμαστε σε ART απο δω και πέρα? Εγώ το έχω εγκαταστήσει σαν system app στην aryamod και δουλεύει κανονικά, αλλά αν κάνω επαναφορά η full wipe, χάνει τη διαχείρηση συσκευής και το ρουτ, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί. Κανείς δεν έχει Cerberus? Edited February 2, 2015 by Xras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Βάλτε το menu button να ανοίγει τα recent apps το κάνει ακαριαία :rolleyes: Αλήθεια είναι αυτό και καλά που το επισήμανες Βαγγέλη, αν και προσωπικά βολεύομαι να έχω το menu button όπως είναι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Τωρα γίνεται να αλλάξω το menu button ή μόνο στο φλασαρισμα της ρομ;; Edit : Έχουμε αναβάθμιση σε AryaMod 2.0!! Edited February 2, 2015 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδια απο χθες οποιος με παιρνει τηλ η κλιση μπαινει σε απόρριψη .. εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε! ! δεν εχω ενεργοποιημενη την black list τι στο καλο πειράχτηκε? ειμαι με aryamod ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μολις εκανα clean install την aryamod 2 . πως μποεω ομως να αλλαξω το system ui που εχω περασει ? εχω επιλεξει κατα την εγκατασταση το grey και θελω να δοκιμασω και τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μολις εκανα clean install την aryamod 2 . πως μποεω ομως να αλλαξω το system ui που εχω περασει ? εχω επιλεξει κατα την εγκατασταση το grey και θελω να δοκιμασω και τα αλλα Λογικα μόνο αν ξανα φλασαρεις την ρομ γίνεται!! Μπορείς παρ ολα αυτα να στείλεις κανενα screenshot με το θέμα αυτό;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts