Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Έχω την lolipop ειμαι χωρίς root. Για να βάλω την aryamod αλλά και twrp recovery χρειάζεται να κάνω root ?

Για να βάλεις custom rom χρειάζεσαι twrp ή κάποιο άλλο recovery το οποίο βάζοντας το γράφει ο knox, άρα ποιος ο λόγος να μην κάνεις πρώτα Root, μετά περνάς recovery και τέλος την rom..

Samsung galaxy s21+

Κάποιο link ? Για να μην γράψει ο knox .

O knox θα γράψει.. Παιδιά για την leaked lolipop, ποιο αρχείο χρησιμοποιούμε για το root??

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ,σας δίνω ένα link για το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δουλέψει στο note 3 και είναι μόνο για lollipop roms,

Note 3 big lollipop keybord

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/lollipop-keyboard-note-3-android-5-0-t2987162

Παιδια SOS !!! Περασα την leaked , εβαλα twpr 2.8.4 , εκανα και ροοτ.. Μπηκα κανονικα recovery , εκανα τα wipes , φλασαρα μια χαρα την aryamod και μετα το reboot ειναι κολλημενο το κινητο στο Logo Samsung Galaxy Note 3 ...

EDIT: Μπηκα σε download mode και φλασαρω ξανα την leaked.. Γιατι ομως επεσα σε Brick ; Αυτή τη ρομ δε κατεβαζουμε N9005XXUGBNL8_AryaModV1.91 ;;

EDIT2: Παιζει κατι με το MD5 ;; Πρεπει να κανω κατι ;;

Edited by dimitrissa

Παιδια SOS !!! Περασα την leaked , εβαλα twpr 2.8.4 , εκανα και ροοτ.. Μπηκα κανονικα recovery , εκανα τα wipes , φλασαρα μια χαρα την aryamod και μετα το reboot ειναι κολλημενο το κινητο στο Logo Samsung Galaxy Note 3 ...

EDIT: Μπηκα σε download mode και φλασαρω ξανα την leaked.. Γιατι ομως επεσα σε Brick ; Αυτή τη ρομ δε κατεβαζουμε N9005XXUGBNL8_AryaModV1.91 ;;

Κάνε factory reset μέσα από recovery μετά το flash

Κάνε factory reset μέσα από recovery μετά το flash

Eυχαριστώ πολύ , την πέρασα μια χαρά τελικά :)

Μια ερώτηση που με ενδιαφέρει.. Σε 4.4.2 μπορούμε να γυρίσουμε τώρα που είμαστε στην 5.0 ;;

Ευχαριστώ και πάλι !!

O knox θα γράψει.. Παιδιά για την leaked lolipop, ποιο αρχείο χρησιμοποιούμε για το root??

Αυτό εδώ.

Οδηγίες για root υπάρχουν εδώ.

Εδώ υπάρχουν οδηγίες για εγκατάσταση της stock lolipop.

Έχε υπ'όψιν σου ότι το πρώτο boot σε lolipop (λόγω ότι αλλάζει το σύστημα από dalvik σε art) μπορεί να αργήσει πολύ (από 5 - 20 λεπτά). Ίσως δεν περίμενες όσο έπρεπε για να bootάρει. :)

Eυχαριστώ πολύ , την πέρασα μια χαρά τελικά :)

Μια ερώτηση που με ενδιαφέρει.. Σε 4.4.2 μπορούμε να γυρίσουμε τώρα που είμαστε στην 5.0 ;;

Ευχαριστώ και πάλι !!

Μπορείς να γυρίσεις. Δεν το δοκίμασα (μια και για μένα δεν υπάρχει επιστροφή πλέον) αλλά όσοι το δοκίμασαν δεν είχαν θέμα.

Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ

Δεν έχω τετοιο πρόβλημα με το led στην aryamod.

Edited by kouros17

Εγω παντως εχω παθει πλακα με την leaked λολιποπ..2 μερες αναμονη και οθονη 6.35λεπτα.. wifi full.. viber-facebook-skype κλησεις.. πρωτη φορτηση.. :up:

Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις lollipop ανώτερη αυτή τη στιγμή η masik final στα σημεία από την aryamod 1.91 η οποία λόγο των mod έχει κάποια μικροπροβληματα,όπως το led δεν δουλεύει στη φόρτιση κτλ,σας δίνω ένα link για το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δουλέψει στο note 3 και είναι μόνο για lollipop roms,

Note 3 big lollipop keybord

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/lollipop-keyboard-note-3-android-5-0-t2987162

Σε τι δλδ είναι καλύτερο και αν μπορείς βάλε κανένα screen shot

Μετά απο ώρες χρήσης της AryaMod, ολα δουλεύουν άψογα!! Απλα μου αργούν να ανοίξουν τα πρόσφατα παιδιά.. Κρατάω το home button παρατεταμένο και κάνει σγουρα 2 3 δευτερόλεπτα..

Συμβαίνει και σε εσάς;;

Μετά απο ώρες χρήσης της AryaMod, ολα δουλεύουν άψογα!! Απλα μου αργούν να ανοίξουν τα πρόσφατα παιδιά.. Κρατάω το home button παρατεταμένο και κάνει σγουρα 2 3 δευτερόλεπτα..

Συμβαίνει και σε εσάς;;

Δυστυχώς αυτό είναι το μοναδικό μελανό σημείο της lolipop (ίσως και το ότι μερικές φορές αργεί να ανοίξει η gallery). Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι γενικότερο πρόβλημα της stock android lolipop της Google και εμφανίζεται και στα nexus.

Μόνο στις touchwiz lollipop roms υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, στις cm12 είναι σφαίρα

Ας ελπίζουμε ότι θα διορθωθεί στην official lolipop.

Είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα.

Πολύ καλό αυτό με το πληκτρολόγιο.

Όσοι χρησιμοποιείτε Cerberus πως τα παει απο συμβατότητα με τις lollipop roms μιας και είμαστε σε ART απο δω και πέρα?

Εγώ το έχω εγκαταστήσει σαν system app στην aryamod και δουλεύει κανονικά, αλλά αν κάνω επαναφορά η full wipe, χάνει τη διαχείρηση συσκευής και το ρουτ, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί.

Κανείς δεν έχει Cerberus?

Edited by Xras

Βάλτε το menu button να ανοίγει τα recent apps το κάνει ακαριαία :rolleyes:

Αλήθεια είναι αυτό και καλά που το επισήμανες Βαγγέλη, αν και προσωπικά βολεύομαι να έχω το menu button όπως είναι τώρα.

Τωρα γίνεται να αλλάξω το menu button ή μόνο στο φλασαρισμα της ρομ;;

Edit : Έχουμε αναβάθμιση σε AryaMod 2.0!!

Edited by dimitrissa

ρε παιδια απο χθες οποιος με παιρνει τηλ η κλιση μπαινει σε απόρριψη ..

εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε! !

δεν εχω ενεργοποιημενη την black list τι στο καλο πειράχτηκε?

ειμαι με aryamod ...

μολις εκανα clean install την aryamod 2 . πως μποεω ομως να αλλαξω το system ui που εχω περασει ? εχω επιλεξει κατα την εγκατασταση το grey και θελω να δοκιμασω και τα αλλα

μολις εκανα clean install την aryamod 2 . πως μποεω ομως να αλλαξω το system ui που εχω περασει ? εχω επιλεξει κατα την εγκατασταση το grey και θελω να δοκιμασω και τα αλλα

Λογικα μόνο αν ξανα φλασαρεις την ρομ γίνεται!! Μπορείς παρ ολα αυτα να στείλεις κανενα screenshot με το θέμα αυτό;;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις