vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με την lollipop υπάρχει περίπτωση κάποιες εφαρμογές που είχα πριν να μην δουλεύουν τώρα;; Ναι υπάρχει γιατί η lollipop δουλεύει σε art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Οκ. Απλά θα περιμένω τα απ ντατε για να στρωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι υπάρχει γιατί η lollipop δουλεύει σε art. Λίγο καθυστερημένα αλλά χαίρομαι που σε βλέπω πάλι εδω Βαγγέλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Λίγο καθυστερημένα αλλά χαίρομαι που σε βλέπω πάλι εδω Βαγγέλη :) Γιώργο χαίρομαι και εγώ που σας ξαναβρήκα, έχεις ακόμα τον γίγαντα τι rom του φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλημέρα είμαι με 4.4.2 stock rooted Η lollipop έχει βγει oficial; μου δείχνει ότι έχει ένα update 190mb αλλά δεν μου δείχνει τι είναι... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλημέρα είμαι με 4.4.2 stock rooted Η lollipop έχει βγει oficial; μου δείχνει ότι έχει ένα update 190mb αλλά δεν μου δείχνει τι είναι... Όχι απ' όσο γνωρίζουμε. Τι προέλευσης είναι το κινητό σου; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χθες πέρασα επιτέλους Crash 1.6 Και δοκιμάζω αν με βολεύει... να ρωτήσω κάποια πραγματάκια που λογικά τα έχετε αντιμετωπίσει? Ρε παιδιά.... Οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος (αυτές που επιλέγουμε εμείς όταν δεν έχουμε την συντόμευση κάμερας) που στην ευχή είναι? Στραβώθηκα εντελώς.... :confused: Επίσης στην οθόνη κλειδώματος μου βγάζει κάποια μηνύματα (πληροφορίες) όπως επιστροφή στο viber και μου δείχνει και πληροφορίες μπαταρίας (Discharging) και μου έχει και επιλογή να ενεργοποιήσω το φακό.... Αυτά τα έχουμε με το ζόρι? δε μπορώ να τα απενεργοποιήσω και να μη μου τα δείχνει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited January 12, 2015 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Όχι απ' όσο γνωρίζουμε. Τι προέλευσης είναι το κινητό σου; Κάτι σε Τσεχία η Πολωνία αν θυμάμαι καλά, θύμησε μου από το βλέπουμε; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Κάτι σε Τσεχία η Πολωνία αν θυμάμαι καλά, θύμησε μου από το βλέπουμε; Πληκτρολόγησε *#1234# στον dialer και μετά κοίτα αυτόν τον πίνακα. http://www.w0lfdroid.com/2013/07/sales-code-csc.html Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Κάτι σε Τσεχία η Πολωνία αν θυμάμαι καλά, θύμησε μου από το βλέπουμε; Η κατέβασε την εφαρμογή phone info από το play store όπου σου δείχνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το τηλέφωνο σου. Edited January 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Είμαι με κρας 1.5 υπάρχει ουσία στο να πάω στην 1.6 λόγο κάποιων θεμάτων είμαι στο πολύ τρέξιμο και θα το έκανα μόνο αν άξιζε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Είμαι με κρας 1.5 υπάρχει ουσία στο να πάω στην 1.6 λόγο κάποιων θεμάτων είμαι στο πολύ τρέξιμο και θα το έκανα μόνο αν άξιζε.... Δεν χρειάζεται να κάνεις full wipe. Μόνο wipe cache wipe dalvik cache και wipe system αν θέλεις. Δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις και δεν χρειάζεται να το στήσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Γιώργο χαίρομαι και εγώ που σας ξαναβρήκα, έχεις ακόμα τον γίγαντα τι rom του φοράς; Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζω crash και είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο κακό είναι με το dpi στα προγράμματα που δεν πηγαίνει να αλλάξω όπως ας πούμε στο τηλέφωνο που το πληκτρολόγιο είναι μικρό γιατί είμαι στα 390 dpi στη Rom. Συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος όπως ανέφεραν παραπάνω δεν πάει να πειράξω. Παράλληλα έχω Temasek αλλά περιμένω μια επίσημη διόρθωση στην μπαταρία που τη ρουφάει γρήγορα στα τελευταία builds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις full wipe. Μόνο wipe cache wipe dalvik cache και wipe system αν θέλεις. Δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις και δεν χρειάζεται να το στήσεις από την αρχή. Αχαααα να και κατι που δεν ηξερα!!!δλδ αν κανεις wipe και το system δεν θελει σεταρισμα απο την αρχη?γιατι τοσο καιρο η θα εκανα clean install σε καθε update (οντας ψυχοπαθης)η απλα wipe cache/dalvik cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αχαααα να και κατι που δεν ηξερα!!!δλδ αν κανεις wipe και το system δεν θελει σεταρισμα απο την αρχη?γιατι τοσο καιρο η θα εκανα clean install σε καθε update (οντας ψυχοπαθης)η απλα wipe cache/dalvik cache Καλύτερα όχι το system.Aπλά wipe cache/dalvik cache.;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χθες πέρασα επιτέλους Crash 1.6 Και δοκιμάζω αν με βολεύει... να ρωτήσω κάποια πραγματάκια που λογικά τα έχετε αντιμετωπίσει? Ρε παιδιά.... Οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος (αυτές που επιλέγουμε εμείς όταν δεν έχουμε την συντόμευση κάμερας) που στην ευχή είναι? Στραβώθηκα εντελώς.... :confused: Επίσης στην οθόνη κλειδώματος μου βγάζει κάποια μηνύματα (πληροφορίες) όπως επιστροφή στο viber και μου δείχνει και πληροφορίες μπαταρίας (Discharging) και μου έχει και επιλογή να ενεργοποιήσω το φακό.... Αυτά τα έχουμε με το ζόρι? δε μπορώ να τα απενεργοποιήσω και να μη μου τα δείχνει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μάλλον κάτι δεν έκανες καλά.Κι εγώ αυτή έχω.Δοκίμασε να τη περάσεις από την αρχή και πρόσεξε τι θα επιλέξεις κατά την εγκατάσταση με το aroma. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Πληκτρολόγησε *#1234# στον dialer και μετά κοίτα αυτόν τον πίνακα. http://www.w0lfdroid.com/2013/07/sales-code-csc.html Η κατέβασε την εφαρμογή phone info από το play store όπου σου δείχνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το τηλέφωνο σου. Ok thanks, καλά θυμόμουνα XEO = Poland Και σε τι μας βοηθάει αυτό τώρα για το αν έχει βγει η 5 official ή όχι; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλύτερα όχι το system.Aπλά wipe cache/dalvik cache.;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον κάτι δεν έκανες καλά.Κι εγώ αυτή έχω.Δοκίμασε να τη περάσεις από την αρχή και πρόσεξε τι θα επιλέξεις κατά την εγκατάσταση με το aroma. Καλησπέρα petran και ευχαριστώ για την απάντησή. Αναφορικά με τις ειδοποιήσεις Ευτυχώς λύθηκε το "πρόβλημα". Πατάς πάνω στην "πληροφορία", σε πάει στην αντίστοιχη εφαρμογή που τη δημιουργεί και ξετικάρεις το "εμφάνιση ειδοποιήσεων". Σχετικά με τις συντομεύσεις τι να πω.... Πάντα εγκαθιστώ σχεδόν τα πάντα και παγώνω με titanium :) Σε ποιο sub menu τις έχει η lollipop μπας και κοιτάω σε λάθος μέρος; Edited January 12, 2015 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα petran και ευχαριστώ για την απάντησή. Αναφορικά με τις ειδοποιήσεις Ευτυχώς λύθηκε το "πρόβλημα". Πατάς πάνω στην "πληροφορία", σε πάει στην αντίστοιχη εφαρμογή που τη δημιουργεί και ξετικάρεις το "εμφάνιση ειδοποιήσεων". Σχετικά με τις συντομεύσεις τι να πω.... Πάντα εγκαθιστώ σχεδόν τα πάντα και παγώνω με titanium :) Σε ποιο sub menu τις έχει η lollipop μπας και κοιτάω σε λάθος μέρος; Δεν υπάρχουν συντομεύσεις ούτε widget στην lock screen της lollipop παιδιά... Ούτε στην aosp lollipop. Τις κατήργησε η Google δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δεν υπάρχουν συντομεύσεις ούτε widget στην lock screen της lollipop παιδιά... Ούτε στην aosp lollipop. Τις κατήργησε η Google δυστυχώς.. Με είχε βολέψει.... Ευχαριστώ για το ξεκόλλημα.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Αχαααα να και κατι που δεν ηξερα!!!δλδ αν κανεις wipe και το system δεν θελει σεταρισμα απο την αρχη?γιατι τοσο καιρο η θα εκανα clean install σε καθε update (οντας ψυχοπαθης)η απλα wipe cache/dalvik cache Αν κάνεις wipe system δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις. Αυτά τα χάνεις μόνο όταν κάνεις wipe data. Ούτως η άλλως, οταν φλασαρεις μια ρομ το καθάρισμα του system γίνεται αυτόματα, για να εγκατασταθεί η καινούρια ρομ. Απλώς με το wipe system πριν την εγκατάσταση της ρομ, εξασφαλίζεις ότι το καθάρισμα του system θα γίνει σωστά. Ok thanks, καλά θυμόμουνα XEO = Poland Και σε τι μας βοηθάει αυτό τώρα για το αν έχει βγει η 5 official ή όχι; Δεν βοηθάει σε τίποτα. Πάντως όταν βγει η πρώτη official lolipop να 'σαι σίγουρος ότι θα το μάθουμε την ίδια μέρα που θα συμβεί. Eίσαι από τους τυχερούς, γιατί η Πολωνία γενικά είναι μία από τις πρώτες και πολλές φορές η πρώτη χώρα, που η samsung δίνει τις νέες ρομ. :) Edited January 13, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εχω δει σε s5 το private mod..μου αρεσει πολυ σαν λειτουργια..υπάρχει καποιο mod σε zip να το προσθεσω ...φοαρω 4.4.2 crash Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εχω δει σε s5 το private mod..μου αρεσει πολυ σαν λειτουργια..υπάρχει καποιο mod σε zip να το προσθεσω ...φοαρω 4.4.2 crash Πολύ καλό! Θα ενδιέφερε και εμένα εάν υπάρχει. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το firmware COSMOTE N9005XXUGNI4_N9005COSGNI1_COS αν το φλασάρω στη συσκευή μου θα έχει λογότυπο της COSMOTE και εφαρμογες της όταν ανοίγει η συσκευή ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) τι εγινε ρε παιδια το σιτε τις twrp? επεσε? cwm touch η απλο? και τι κινητο εχουμε internation sprin verizon? Edited January 16, 2015 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τι εγινε ρε παιδια το σιτε τις twrp? επεσε? cwm touch η απλο? και τι κινητο εχουμε internation sprin verizon? Απο οτι φαινεται ναι. Ψαξε στο thread τους στο XDA ολο και καπου θα υπαρχει mirror. CWM οποιο θες βαζεις τα ιδια ειναι απλα το touch εχει UI για touch δεν αλλαζει κατι. Στο απλο πλοηγησε στα μενου του με τα volume buttons. Αν δεν εχεις branded μοντελο (που δεν εχεις) η κωδικη ονομασια ειναι Hlte International. Τα υπολοιπα ειναι για αμερικανικα που ειναι branden σε Verizon At&t sprint κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts