stelioz350 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για lollipop ώστε να παίξω με χρώματα μενού, να βλέπω cpu temperature κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Εντάξει πόσο καλύτερο να γίνει είναι όμως μια διαφορά που φαίνεται και αφού δεν έχει κανένα μπαγκ γιατί να μην την έχεις στο κινητό σου; Για εμένα και για τους περισσότερους το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει το exposed.... Πρόσεξα εχθές ότι όταν είναι κλειστό το κινητό και φορτώνει έχει ένα ωραίο εφέ στην μπαταρία και ότι ανοίγει ενώ φορτώνει στην κιτκατ δεν άνοιγε τουλάχιστον σε εμένα. μπορείς να μου δώσεις λινκ και για bootloader ή modem για να τα κάνω όλα σωστά; Edited January 9, 2015 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στο πρώτο ποςτ τα έχει όλα αναλυτικά ο κρας. Αν δεν βρεις κάτι πες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2989617 Να θυμάμαι αφού πρώτα κάνεις τα φουλ γουαιπ μετά φλασαρεις την λολιποπ και όταν τελειώσει μην κάνεις ρειμπουτ όπως είσαι σε ρεικοβερι βγάλε την μπαταρία μετά βαλτην και άνοιξε το τηλέφωνο σε Download Mode σύνδεση το με οντιν βάλε τα αρχεία στην θέση όπως λέει και έτοιμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να περάσω chrash lollipop. Προέρχομαι από kit kat. Πρέπει λοιπόν να φλασάρω και τα τρία αρχεία μέσω odin. Αν δε μου αρέσει η lollipop, μπορώ να γυρίσω πίσω φλασάροντας το Recovery back up που έχω; ή θα πρέπει να αλλάζω πάλι αρχεία μέσω odin; Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Μπορείς απο recovery back up Edited January 11, 2015 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Μπορείς απο recovery back up Ευχαριστώ πολύ.... Χωρίς να φλασάρω κάτι από odin υποθέτω.... Edited January 11, 2015 by m7ixalis Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ.... Χωρίς να φλασάρω κάτι από odin υποθέτω.... [/img] Χωρίς. Απλά restore. Το έκανα και γω πριν 1 βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θέλω την βοήθεια σας, Στον νοτε 3 με ρουτ και στοκ ρομ βάζω double stick 32gb και αφού μού λέει αμέσως ότι συνδέεται αμέσως μού γράφει αποσύνδεση.... Γιατί ; πρέπει να το φορμαρω κάπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τρίτη φόρτιση με στοκ Lollipop και δείχνει να έχει καλύτερη μπαταρία από Crash.. Πάρα πολλές εφαρμογές και πάλι αφαίρεση σαβούρας και greenify στο φουλ.. Θα επανέλθω στο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τρίτη φόρτιση με στοκ Lollipop και δείχνει να έχει καλύτερη μπαταρία από Crash.. Πάρα πολλές εφαρμογές και πάλι αφαίρεση σαβούρας και greenify στο φουλ.. Θα επανέλθω στο θέμα... Εννοείς ότι είχε σα ρομ πολλές εφαρμογές και τις αφαίρεσες εσύ??Δώσε ένα link αν θέλεις και επίσης θέλω να σε ρωτήσω.Περνάει με τον κλασικό τρόπο??Η με Odin?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εννοείς ότι είχε σα ρομ πολλές εφαρμογές και τις αφαίρεσες εσύ??Δώσε ένα link αν θέλεις και επίσης θέλω να σε ρωτήσω.Περνάει με τον κλασικό τρόπο??Η με Odin?? Δες λίγο πιο πάνω φίλε δίνει το link ο truckman κανονικά..έχει και οδηγίες. Ναι αφαίρεσα σαβούρα Samsung με titanium.. Σχεδόν όλη.... Και greenify τα πάντα σχεδόν.. Εκτός messenger και viber γιατί θέλω τα notifications.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θέλω την βοήθεια σας, Στον νοτε 3 με ρουτ και στοκ ρομ βάζω double stick 32gb και αφού μού λέει αμέσως ότι συνδέεται αμέσως μού γράφει αποσύνδεση.... Γιατί ; πρέπει να το φορμαρω κάπως.... Ναι δοκίμασε να την φορμάρεις. Δεν έχω windows στον υπολογιστή μου εδώ και κάποια χρόνια (μόνο Linux), αλλά αν θυμάμαι καλά, αφού συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή και κάνεις δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο της εξωτερικής σου κάρτας, θα σου βγάλει την επιλογή για format. Μπορείς επίσης και μέσα από το τηλέφωνο: "Χώρος αποθήκευσης/διαμόρφωση κάρτας SD" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 η στοκ λολιποπ αν την βαλεις σωστα ειναι απίστευτη .....! δεν θεωρω οτι ο crash στην συγκεκριμένη φαση μπορει να δωσει κατι αλλο περισσότερο ...(η ο οποιοσδήποτε ...) ειναι νωρις ακομη για τετοια ... στην τελευταια crash ο dev λεει τα εξης ... (νομιζω την εβγαλε σημερα ...) CRASH ROM V1.6 ** If you are runing any of my previous versions no need for fullwipe ** * Tweaks have been removed I prefer to keep stable the version http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617/page16#post58061386 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) η στοκ λολιποπ αν την βαλεις σωστα ειναι απίστευτη .....! δεν θεωρω οτι ο crash στην συγκεκριμένη φαση μπορει να δωσει κατι αλλο περισσότερο ...(η ο οποιοσδήποτε ...) ειναι νωρις ακομη για τετοια ... στην τελευταια crash ο dev λεει τα εξης ... (νομιζω την εβγαλε σημερα ...) CRASH ROM V1.6 ** If you are runing any of my previous versions no need for fullwipe ** * Tweaks have been removed I prefer to keep stable the version http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617/page16#post58061386Πες τα,γιατι οταν τα ελεγα εγω......:dizzy: Edited January 11, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 η στοκ λολιποπ αν την βαλεις σωστα ειναι απίστευτη .....! δεν θεωρω οτι ο crash στην συγκεκριμένη φαση μπορει να δωσει κατι αλλο περισσότερο ...(η ο οποιοσδήποτε ...) ειναι νωρις ακομη για τετοια ... στην τελευταια crash ο dev λεει τα εξης ... (νομιζω την εβγαλε σημερα ...) CRASH ROM V1.6 ** If you are runing any of my previous versions no need for fullwipe ** * Tweaks have been removed I prefer to keep stable the version http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617/page16#post58061386 Freddaras πριν 2 μέρες την έβγαλε.Αυτή έχω τώρα!Και μπορώ να σου πω ότι η μπαταρία τουλάχιστον σχίζει!Και είναι πιο όμορφη από τη stock και πρακτικά καλύτερη.Πχ.με κλειδωμένη οθόνη,σου δείχνει τ' όνομα αυτού που σε κάλεσε(αν τον έχεις περασμένο σαν επαφή).Και αρκετά smouth ;) Και αναφορά μηνύματος με ήχο για όσους τους ενδιαφέρει. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Freddaras πριν 2 μέρες την έβγαλε.Αυτή έχω τώρα!Και μπορώ να σου πω ότι η μπαταρία τουλάχιστον σχίζει!Και είναι πιο όμορφη από τη stock και πρακτικά καλύτερη.Πχ.με κλειδωμένη οθόνη,σου δείχνει τ' όνομα αυτού που σε κάλεσε(αν τον έχεις περασμένο σαν επαφή).Και αρκετά smouth ;) Και αναφορά μηνύματος με ήχο για όσους τους ενδιαφέρει. :) ωραια ολα αυτα απλα ο crash παραμένει σε stok καταστάσεις χωρις ουσιαστικά καμια παρέμβαση ......αυτο πλεον λεει πολλα για μενα ...:) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τα,γιατι οταν τα ελεγα εγω......:dizzy: ε ναι φιλε μου αργησα και εγω αλλα το καταλαβα ....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 :) ωραια ολα αυτα απλα ο crash παραμένει σε stok καταστάσεις χωρις ουσιαστικά καμια παρέμβαση ......αυτο πλεον λεει πολλα για μενα ...:) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τη καινούργια του civato τι λες? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Για τη καινούργια του civato τι λες? Ποιο σταθερή rom από του crash δεν έχει,γνώμη μου . Τώρα σύγκριση stock rom με custom δεν αξίζει να σχολιάσω και να ασχοληθώ άλλο μια βόλτα στο xda θα λύσει σε πολλούς τις απορίες,ενημερωτικά ένας ρωτάει στο xda έναν developer πως θα καθαρίσει το bloatware απο την συσκευή του στην stock lolipop και εκείνος τον προτρέπει στο νήμα του civato.:eek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294 Edited January 11, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ποιο σταθερή rom από του crash δεν έχει,γνώμη μου . Τώρα σύγκριση stock rom με custom δεν αξίζει να σχολιάσω και να ασχοληθώ άλλο μια βόλτα στο xda θα λύσει σε πολλούς τις απορίες,ενημερωτικά ένας ρωτάει στο xda έναν developer πως θα καθαρίσει το bloatware απο την συσκευή του στην stock lolipop και εκείνος τον προτρέπει στο νήμα του civato.:eek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294 τι τοσο ρε φιλε μου καλε εχει η crash που δεν εχω εγω με στοκ lollipop πες μου ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 τι τοσο ρε φιλε μου καλε εχει η crash που δεν εχω εγω με στοκ lollipop πες μου ....:) Μπαταρία ταχύτητα μιδενικο lag θέλεις και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Μπαταρία ταχύτητα μιδενικο lag θέλεις και άλλα.' ε βασικα την ιδια ρομ εχουμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ' ε βασικα την ιδια ρομ εχουμε .... Δεν είναι έτσι ακριβώς δεν έχουμε ακριβώς την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δεν είναι έτσι ακριβώς δεν έχουμε ακριβώς την ίδια. απο την στιγμη που δεν εχουν βγει κερνελ .....οφισιαλ ρομ κτλ απο την sammy(γιατι και αυτη η lolli leak ειναι ) δεν εχω καταλαβει ακομη ποια ειναι η διαφορα μας ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ποιά η διαφορά στο 'Σύστημα android' και το 'Λειτουργικό σύστημα android' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με την lollipop υπάρχει περίπτωση κάποιες εφαρμογές που είχα πριν να μην δουλεύουν τώρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts