CostasChem Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Φίλε μου το έχω πει χιλιάδες φορές δεν υπάρχει λόγος κατεβάσεις την απόδοση της συσκευής σου. Είναι σαν να έχεις μια Ferrari με με 500 άλογα και να την κάνεις με 300. Σωστοστ !!! :lol: :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Είχα πολλές επιφυλάξεις για την lollipop μιας και όταν την ειχα δοκιμάσει στο nexus 7 ήταν η απόλυτη καταστροφή. Όμως στο κινητό μας πετάει και είναι η πρώτη φορά που σπάω το φράγμα των τεσσάρων ωρών οθόνης. Φαντάζομαι ότι με τέτοια βάση θα δούμε τρελά πράγματα στο κοντινό μέλλον. Μένιο σ' ευχαριστώ για την τεχνική υποστήριξη! ;-) Και για να επανέλθω στις ερωτήσεις υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται επιλογή επανεκκίνησης σε recovery κλπ από το power button; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Και για να επανέλθω στις ερωτήσεις υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται επιλογή επανεκκίνησης σε recovery κλπ από το power button; Δυστυχώς όχι ακόμα, αλλά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο play store γι'αυτή την δουλειά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το quick reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εβαλα crash lollipop.λειπει το πανω κατω με τα ματια απο τον stock browser.μου φενεται καταναλωνει περισσοτερη ραμ σε σχεση με την 4.4.2.αυτα προς το παρον. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δυστυχώς όχι ακόμα, αλλά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο play store γι'αυτή την δουλειά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το quick reboot.Το Reboot Menu έχει πιο πολλές επιλογές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν άντεξα και έβαλα κι εγώ τη τελευταία Chras.Μου φαίνεται καλύτερη από τη προηγούμενη και καλύτερη απ' όσες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα! ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Και από μπαταρία σούπερ την ημέρα την βγάζει χαλαρά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 παιδια σε οποια ρομ και αν εχω δοκιμασει σε λολιποπ το navigon ενω μπαινω κανονικα οταν βαζω πολη, για να ξεκινησει μου λεει διακοπηκε...οπως και μερικα παιχνιδια με ολες της ρομ σε λολι δοκιμασμενα δεν παιζουν...εχει τυχη σε αλλον?παντως σε 4.4.2 ολα δουλεβαν αψογα...μηπως επειδη ειναι τεστ το ofisial firmware?η δεν εχουν αναβαθμιστει ακομα για ανδροιτ λολι?>βασικα για το navigon Ζκεγομαι πιο πολυ.το εχει αλλος και δουλεβει κανονικα? Μη γυρισω σε 4.4 δεν λεει...ετυχε σε αλλον και το διορθωσε? navigon 5.3.1 για την ακριβεια... και σημερα περασα το sygic,αυτο δουλεβει κανονικα αλλα δεν δουλεβει ο ηχος στην πλοηγιση.φταιει η λολ τεστ?η το πραγραμμα μου?παντως τσεκαρισμενος ειναι ο ηχος κανονικα.αυτη τη ρομ εχω AryaMod V1.5 TW αλλα και στης αλλες που δοκιμασα το ιδιο εκανε... ..εχει κανεις στη λολ navigon h sygic και δουλεβουν σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημέρα παίδες.. Για να δούμε τι θα δούμε με την τελευταία Crash... Εσείς όλοι που έχετε τέτοια μπαταρία την έχετε με Skype messenger κτλ όλα ανοιχτά από πίσω; χωρίς να τα κλείνετε με greenify; ; γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έχεις notifications από αυτές τις εφαρμογές. Σε kit kat τα κλειναμε με το Xposed και ησυχαζαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 και σημερα περασα το sygic,αυτο δουλεβει κανονικα αλλα δεν δουλεβει ο ηχος στην πλοηγιση.φταιει η λολ τεστ?η το πραγραμμα μου?παντως τσεκαρισμενος ειναι ο ηχος κανονικα.αυτη τη ρομ εχω AryaMod V1.5 TW αλλα και στης αλλες που δοκιμασα το ιδιο εκανε... ..εχει κανεις στη λολ navigon h sygic και δουλεβουν σωστα?Καλημέρα, εγώ δοκίμασα προχθές με crash το sygic από το play και έπαιζε μια χαρά. Καλημέρα παίδες.. Για να δούμε τι θα δούμε με την τελευταία Crash... Εσείς όλοι που έχετε τέτοια μπαταρία την έχετε με Skype messenger κτλ όλα ανοιχτά από πίσω; χωρίς να τα κλείνετε με greenify; ; γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έχεις notifications από αυτές τις εφαρμογές. Σε kit kat τα κλειναμε με το Xposed και ησυχαζαμεΚαλημέρα, την μόνη εφαρμογή που έχω greenify από τις πάνω φωτογραφίες είναι το YouTube όλα τα άλλα τα έχω μονιμός ανοικτά συν συχρονισμους και τοποθεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μενιο και το Skype το έχεις μόνιμα πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μενιο και το Skype το έχεις μόνιμα πίσω;Φίλε μου Skype δεν δουλεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Είμαι έτοιμος να πετάξω την στοκ αλλά Θέλω μία ρομ σταθερή απροβλημάτιστη και με Καλή μπαταρία. Να βάλω μία ΚΙτ Κατ πού μάλλον είναι ολοκληρωμένη ή να πάω σε lollipop πού έχει δρόμο ακόμα.... Ακούω γνώμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βάλε την τελευταία κρας κιτκατ νομίζω 19 η 19.5 είναι δες μαζί με λειν κερνελ. Άσε την μια βδομάδα να την δεις για τελευταία φορά και μετά βάλε την λολιποπ.... Ειναι και οι δύο πολύ καλές απλά είναι κρίμα να μην δεις μόνος σου τις διαφορές και να έχεις σφαιρική γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ρε guys άσχετη σχετικά ερώτηση. Σε custom rims όπως πχ η τελευταία lollipop crash οι οποίες δεν έχουν ελληνικό csc code στο aroma τι επιλέγετε συνήθως και γιατί? Εγώ μέχρι πρότινος έβαζα Btu αλλά τώρα έβαλα original from base αν θυμάμαι καλά. Και μόλις παρατήρησα στο Phone info ότι μου βγάζει διπλό active csc code. Τι διάολο παίζει? Πάντως μια χαρά η lollipop ψιλό στρώνει και η μπαταρία αν και χρόνους kitkat δε πρόκειται να δω. Το ίδιο ακριβώς με το nexus 7 μου γίνεται. Χωρίς xposed amplify κλπ χάνουμε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ρε guys άσχετη σχετικά ερώτηση. Σε custom rims όπως πχ η τελευταία lollipop crash οι οποίες δεν έχουν ελληνικό csc code στο aroma τι επιλέγετε συνήθως και γιατί? Εγώ μέχρι πρότινος έβαζα Btu αλλά τώρα έβαλα original from base αν θυμάμαι καλά. Και μόλις παρατήρησα στο Phone info ότι μου βγάζει διπλό active csc code. Τι διάολο παίζει? Πάντως μια χαρά η lollipop ψιλό στρώνει και η μπαταρία αν και χρόνους kitkat δε πρόκειται να δω. Το ίδιο ακριβώς με το nexus 7 μου γίνεται. Χωρίς xposed amplify κλπ χάνουμε πολύ. Χωρίς να παίρνω όρκο,δε νομίζω να επηρεάζει ότι csc και να βάλεις.Και εμένα Αγγλικό είναι,αλλά σε μια lollipop-δεν θυμάμαι ποια-έβαλε GRE και στην επόμενη πάλι από μόνο του έβαλε BTU...; Όσο για rom lollipop και ειδικά με τη τελευταία Chras,η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ρε guys άσχετη σχετικά ερώτηση. Σε custom rims όπως πχ η τελευταία lollipop crash οι οποίες δεν έχουν ελληνικό csc code στο aroma τι επιλέγετε συνήθως και γιατί? Εγώ μέχρι πρότινος έβαζα Btu αλλά τώρα έβαλα original from base αν θυμάμαι καλά. Και μόλις παρατήρησα στο Phone info ότι μου βγάζει διπλό active csc code. Τι διάολο παίζει? Πάντως μια χαρά η lollipop ψιλό στρώνει και η μπαταρία αν και χρόνους kitkat δε πρόκειται να δω. Το ίδιο ακριβώς με το nexus 7 μου γίνεται. Χωρίς xposed amplify κλπ χάνουμε πολύ. Δεν συμφωνώ για την μπαταρία το άφησα στις 10 το βράδυ στο 51% και το πρωί ήταν πάλι στο 51%.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν συμφωνώ για την μπαταρία το άφησα στις 10 το βράδυ στο 51% και το πρωί ήταν πάλι στο 51%.:rolleyes: Η μπαταρία έχει καλό sleep αλλά τελειώνει λίγο πιο γρήγορα στην χρήση σε σχέση με kitkat. Κακά τα ψέματα το greenify με Xposed έκανε διαφορά. Ειδικά σε εμάς που κάνουμε χρήση viber Skype messenger κτλ. (τα οποία τώρα τρέχουν από πίσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Η μπαταρία έχει καλό sleep αλλά τελειώνει λίγο πιο γρήγορα στην χρήση σε σχέση με kitkat. Κακά τα ψέματα το greenify με Xposed έκανε διαφορά. Ειδικά σε εμάς που κάνουμε χρήση viber Skype messenger κτλ. (τα οποία τώρα τρέχουν από πίσω) Εμένα αντίθετα η μπαταρία με έχει εντυπωσιάσει παω για 48 ωρη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Την μπαταρια στην lollipop σας την καταστρεφουν οι custom που βαζετε με τις διάφορες (άστοχες για μενα) επεμβάσεις που κανουν (προσπαθουν,ειναι το πιο σωστο).Στην 5.0 έχει αλλάξει εντελώς η δομή των αρχειων και εν γένει ολου του λειτουργικου σε σχεση με οτι γνωριζαμε εως τωρα και "οι μαγειρες" έχουν χάσει την μπαλα.Τα αποτελεσματα που εχω με την στοκ στην μπαταρια ειναι πραγματικα απίστευτα,6:30 - 7+ ωρες screen on επι μονιμου βασεως, με φωτεινοτητα στο ταβάνι και ολους τους συγχρονισμους ανοιχτους. Edited January 8, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Την μπαταρια στην lollipop σας την καταστρεφουν οι custom που βαζετε με τις διάφορες (άστοχες για μενα) επεμβάσεις που κανουν (προσπαθουν,ειναι το πιο σωστο).Στην 5.0 έχει αλλάξει εντελώς η δομή των αρχειων και εν γένει ολου του λειτουργικου σε σχεση με οτι γνωριζαμε εως τωρα και "οι μαγειρες" έχουν χάσει την μπαλα.Τα αποτελεσματα που εχω με την στοκ στην μπαταρια ειναι πραγματικα απίστευτα,6:30 - 7+ ωρες screen on επι μονιμου βασεως, με φωτεινοτητα στο ταβάνι και ολους τους συγχρονισμους ανοιχτους. Επέτρεψε μου να μη σε πιστέψω. Σε nexus 4 5 7 αλλά και στο note όλοι μα όλοι διαμαρτυρονται για μειωμένη αυτονομία. Γνώμη μου είναι ότι η Google με την τεράστια πλέον εξάρτηση από τα Google services και ειδικά πλέον με τα Android wear fitness location reporting κλπ έχει χάσει την μπάλα. Στις προηγούμενες εκδόσεις λόγω xposed όσοι θέλαμε βρίσκαμε άκρη. Πλέον δε γίνεται. Για εμένα που δουλεύω και Google now η διαφορά στην μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Και άντε εμείς έχουμε και το καλό της αφαιρούμενης μπαταρίας. Στα nexus να δεις κλάμα. Οι custom roms δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο. Οι kernels κάνουν την διαχείριση και τη διαφορά. Βέβαια κάποιος με stock kitkat και stock lollipop (αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα :P ) θα μπορούσε να δει διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Επέτρεψε μου να μη σε πιστέψω. Σε nexus 4 5 7 αλλά και στο note όλοι μα όλοι διαμαρτυρονται για μειωμένη αυτονομία. Γνώμη μου είναι ότι η Google με την τεράστια πλέον εξάρτηση από τα Google services και ειδικά πλέον με τα Android wear fitness location reporting κλπ έχει χάσει την μπάλα. Στις προηγούμενες εκδόσεις λόγω xposed όσοι θέλαμε βρίσκαμε άκρη. Πλέον δε γίνεται. Για εμένα που δουλεύω και Google now η διαφορά στην μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Και άντε εμείς έχουμε και το καλό της αφαιρούμενης μπαταρίας. Στα nexus να δεις κλάμα. Οι custom roms δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο. Οι kernels κάνουν την διαχείριση και τη διαφορά. Βέβαια κάποιος με stock kitkat και stock lollipop (αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα :P ) θα μπορούσε να δει διαφορά? Δικαίωμα σου να μη με πιστέψεις, εξάλλου έχω πολλούς λόγους να πω ψεματα,ετσι δεν είναι??? Μου αρκεί που βλέπω συνέχεια αυτά στο δικό μου και γι αυτά ο λογος στο ποστ που εκανα (και ναι, είμαι με στοκ lollipop και η πλειοψηφια αυτων που διαμαρτυρονται ειναι με customs...)... Edited January 8, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εχω crash rom 1.5 και εχω φλασαρει και τα τρια αρχεια που ελεγε μεσω odin.τι πρεπει να φλασαρω τωρα για γυρισω σε 4.4.2 official που ειχα πριν?πριν ειχα την τελευταια επισημη αγγλικη Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δικαίωμα σου να μη με πιστέψεις, εξάλλου έχω πολλούς λόγους να πω ψεματα,ετσι δεν είναι??? Μου αρκεί που βλέπω συνέχεια αυτά στο δικό μου και γι αυτά ο λογος στο ποστ που εκανα (και ναι, είμαι με στοκ lollipop και η πλειοψηφια αυτων που διαμαρτυρονται ειναι με customs...)... Δεν είπα ότι λες ψέματα φίλε μου ηρέμησε. Άλλη χρήση κάνεις εσύ άλλη εγώ και ούτω καθεξής. Είναι λίγο άτοπη και δύσκολη η σύγκριση αυτονομίας μεταξύ χρηστών γιατί παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Εγώ έχω 4 συσκευές στο σπίτι που πήραν official lollipop και οι δύο είναι τελείως stock όπως ήταν και στην kitkat. Καμιά δεν έχει έστω την ίδια αυτονομία. Όλες έχουν χειρότερη. Από κει και πέρα σε όλες μου τις συσκευές τα τελευταία 4 χρόνια πότε δεν είχα χειρότερη αυτονομία με custom roms kernel από ότι με stock. Ίσα ίσα που βελτιωνοταν σημαντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Την μπαταρια στην lollipop σας την καταστρεφουν οι custom που βαζετε με τις διάφορες (άστοχες για μενα) επεμβάσεις που κανουν (προσπαθουν,ειναι το πιο σωστο).Στην 5.0 έχει αλλάξει εντελώς η δομή των αρχειων και εν γένει ολου του λειτουργικου σε σχεση με οτι γνωριζαμε εως τωρα και "οι μαγειρες" έχουν χάσει την μπαλα.Τα αποτελεσματα που εχω με την στοκ στην μπαταρια ειναι πραγματικα απίστευτα,6:30 - 7+ ωρες screen on επι μονιμου βασεως, με φωτεινοτητα στο ταβάνι και ολους τους συγχρονισμους ανοιχτους. Δώσε λίγο φιλε μου λινκ με την δικιά σου ρομ να δοκιμάσουμε και απο εκει να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts