Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες το μοντ του crash δουλεύει σε civato ...Παει το ρολοι δεξια ...:D:D:D

μαλλον την γλίτωσα για σημερα :p

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλο κουραγιο φιλε μου ..σε καταλαβαινω και εγω ολα τα χριστουγεννα δουλευα ..

εδω ειναι το widget ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvtonder.chronus&hl=el

αψογο ...

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

:lol::lol::lol::

Σ ευχαριστω πολυ!!η αληθεια ειναι.οτι θελω κατι.σαν αυτο που εχει η σαμυ αλλα δεν λειτουργει σωστα στο nova launcher!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Σ ευχαριστω πολυ!!η αληθεια ειναι.οτι θελω κατι.σαν αυτο που εχει η σαμυ αλλα δεν λειτουργει σωστα στο nova launcher!!

εμενα αυτο με βολεψε απιστευτα ...και το ημερολόγιο που βλεπεις το ιδιο προγραμμα ειναι ....!

Χρόνια πολλά με Υγεία σε όλη τη παρέα!!!Freddaras από που κατέβασες το μοντε(Civato)???Και ας πει καποιος, ειναι καλυτερη η Chras, η η Civato???

Apple iPhone 14 Pro Max

Χρόνια πολλά με Υγεία σε όλη τη παρέα!!!Freddaras από που κατέβασες το μοντε(Civato)???Και ας πει καποιος, ειναι καλυτερη η Chras, η η Civato???

το δινει ο crash λιγο πιο κατω απο τη ρομ του ...:)

και οι 2 ειναι εξαιρετικές λολι απλα μου φαινεται οτι του crash ειναι λιγο πιο σμουθ ....(οπως παντα αυτος ο ανθρωπος ειναι μαγος ...τελος ..)

το δινει ο crash λιγο πιο κατω απο τη ρομ του ...:)

και οι 2 ειναι εξαιρετικές λολι απλα μου φαινεται οτι του crash ειναι λιγο πιο σμουθ ....(οπως παντα αυτος ο ανθρωπος ειναι μαγος ...τελος ..)

Ευχαριστώ φίλε μου :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Ευχαριστώ φίλε μου :)

εδω το μοντ οσοι ειστε σε civato ...

https://www.dropbox.com/s/si17xw8nitaml53/Right_Clock.zip?dl=0

κρατηστε back up αλλα δουλευει 1000%...:)

Τις δοκίμασα και τις δύο και είναι το ίδιο καλές σε απόδοση.

Όμως στου Crash έχεις πιο πολλές επιλογές από το aroma installer να ΜΗΝ εγκαταστήσεις bloatware της Samsung. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Στου Civato έχεις λιγότερες επιλογές και αν κάνεις λάθος και δεν εγκαταστήσεις από το aroma installer κάποια εφαρμογή, δεν θα σου λειτουργεί το "εξυπνη επιλογή" από το πενάκι. Την πατήσανε αρκετοί στους xda, όπως και εγώ. Δεν ξέρω αν έχει βρεθεί ποια εφαρμογή είναι αυτήν, αλλά ούτως ή αλλως η ρομ του Crash υπερτερεί σ'αυτό.

Edited by kouros17

Τις δοκίμασα και τις δύο και είναι το ίδιο καλές σε απόδοση.

Όμως στου Crash έχεις πιο πολλές επιλογές από το aroma installer να ΜΗΝ εγκαταστήσεις bloatware της Samsung. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Στου Civato έχεις λιγότερες επιλογές και αν κάνεις λάθος και δεν εγκαταστήσεις από το aroma installer κάποια εφαρμογή, δεν θα σου λειτουργεί το "εξυπνη επιλογή" από το πενάκι. Την πατήσανε αρκετοί στους xda, όπως και εγώ. Δεν ξέρω αν έχει βρεθεί ποια εφαρμογή είναι αυτήν, αλλά ούτως ή αλλως η ρομ του Crash υπερτερεί σ'αυτό.

Μάλιστα...Τώρα κατεβάζω τη Chrash και θα τη δοκιμάσω.Αργεί όμως να κατέβει!Από όπου κι αν κατεβάσω.Η διαδικασία είναι η ίδια όπως του Civato έτσι;Η μήπως να κάνω foul wipe;

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Μάλιστα...Τώρα κατεβάζω τη Chrash και θα τη δοκιμάσω.Αργεί όμως να κατέβει!Από όπου κι αν κατεβάσω.Η διαδικασία είναι η ίδια όπως του Civato έτσι;Η μήπως να κάνω foul wipe;

Καλό είναι να κάνεις full wipe. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποίησα καθόλου odin ούτε στου civato ούτε στου crash. Βέβαια είχα πριν lolipop rom. Και να έχεις υπομονή γιατί μπορεί να χρειαστεί αρκετά λεπτά για να bootάρει.

Καλό είναι να κάνεις full wipe. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποίησα καθόλου odin ούτε στου civato ούτε στου crash. Βέβαια είχα πριν lolipop rom. Και να έχεις υπομονή γιατί μπορεί να χρειαστεί αρκετά λεπτά για να bootάρει.

Κι εγω Lollipop εχω φυσικα!!Του civato ;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Η Chras (Lollipop),μήπως τρώει περισσότερο μπαταρία από τη civato,η είναι ιδέα μου??Τη φλάσαρα γι'αυτό ρωτάω.

Apple iPhone 14 Pro Max

Η Chras (Lollipop),μήπως τρώει περισσότερο μπαταρία από τη civato,η είναι ιδέα μου??Τη φλάσαρα γι'αυτό ρωτάω.

θα σου απαντησω για αυτο αυριο μολις στρώσει σωστα με το κινητο ...

παντως ειναι πιο γρηγορη ...:)

εδω το μοντ οσοι ειστε σε civato ...

https://www.dropbox.com/s/si17xw8nitaml53/Right_Clock.zip?dl=0

κρατηστε back up αλλα δουλευει 1000%...:)

Επιβεβαιωνω δουλευει μια χαρα!!!!!

S8+

Καλημερα.χρονια πολλα σε ολους με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας.απο χθες με κρασ και εγω.απλα μια απορια.διεγραψα καποιες εφαρμογες πχ 3bmint και αλλα τετοια αλλα μετα απο ρεσταρτ επαναφερονται για καποιο λογο..τι φαση?

Πολύ καλή και η Crash lolipop.

Κρατάω ένα nandroid backup και ετοιμάζομαι να δοκιμάσω και την νέα Echoe v22, που είναι odex και με κάποιες άλλες προσθήκες (toolbox, κ.α). Link εδώ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :)

Δεν βλέπω να είναι οντεξ. ..

Μήπως πρέπει να κάνω κάτι? ?

Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τα lp odex. Όλα πάνε γρήγορα και η μπαταρία είναι σούπερ.

Πρώτη φόρτιση με crash οθόνη 3 auto wifi και κάνα μισάωρο data.

Καλή χρονιά κ από μένα !! Έχω μπουτλοατερ xxegbnl8 και ρομ norma beta 6 kk 4.4.4..είναι πολύ γρήγορη αλλά από τότε που άλλαξα μπουτλοατερ για να περάσω beta lollipop νομίζω ότι κρατάει πιο λίγο η μπαταρία έχω 2μερες κ οθόνη 5.30 ώρες..όλα κλειστά εκτος wifi... (Beta lollipop από μπαταρία χάλια ούτε τα μισά) για αυτό γύρισα στην norma αλλά πρέπει να με χαλάει το μπουτλοατερ μάλλον.. έχετε καμία γνώμη ? Edited by nickomarko

Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τα lp odex. Όλα πάνε γρήγορα και η μπαταρία είναι σούπερ.

Πρώτη φόρτιση με crash οθόνη 3 auto wifi και κάνα μισάωρο data.

Μενιο καμια ιδιαιτερη ρυθμιση με φαυξ?επισης μηπως εχεις παρατηρησει οτι οταν διαγραφεις εφαρμογες που ειχε στην αρχικη εγκατασταση επανεμδανιζονται μετα απο ρεμπουτ?πχ το 3batterymint που δεν το θελω αμα το κανω απεγκατασταση και κανω ρεμπουτ ξαναεγκαθιστσται αυτοματα.

Παιδιά στου civato ενώ έχω ενεργοποιησει την αναφορά παράδοσης στα sms δεν μου βγάζει.

Πρόκειται για bug ?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μενιο καμια ιδιαιτερη ρυθμιση με φαυξ?επισης μηπως εχεις παρατηρησει οτι οταν διαγραφεις εφαρμογες που ειχε στην αρχικη εγκατασταση επανεμδανιζονται μετα απο ρεμπουτ?πχ το 3batterymint που δεν το θελω αμα το κανω απεγκατασταση και κανω ρεμπουτ ξαναεγκαθιστσται αυτοματα.
Στο Faux123 έβαλα μόνο 300mhz min,τις εφαρμογές που δεν θέλω τις πάγωσα με TB ο πιο εύκολος τρόπος ,βέβαια δεν είναι και πολλές αφού δεν έβαλα πολύ σαβούρα από το άρωμα.

Παιδιά στου civato ενώ έχω ενεργοποιησει την αναφορά παράδοσης στα sms δεν μου βγάζει.

Πρόκειται για bug ?

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%,νομίζω πως ναι!Πάντως τώρα έχω τη Chras Loli ;)

Apple iPhone 14 Pro Max

καλησπερα κ καλη χρονια να εχουμε κ γω με civato lollipop ειμαι κ εχω το ιδιο προβλημα με τις αναφορες παραδοσης στα μυνηματα μαλλον προκειται για καποιο bug της rom.:O:O

Καλημερα.χρονια πολλα σε ολους με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας.απο χθες με κρασ και εγω.απλα μια απορια.διεγραψα καποιες εφαρμογες πχ 3bmint και αλλα τετοια αλλα μετα απο ρεσταρτ επαναφερονται για καποιο λογο..τι φαση?

Είναι και δικιά μου απορία. Συνέβη και σε μένα. θα ρωτήσω τον Crash μάλλον.

Ναι έχεις δίκιο, είναι deodex και όχι odex όπως η προηγούμενη. Εδώ μάλιστα ρωτάει για το αν βλέπουμε διαφορές στην απόδοση ανάμεσα στις δύο ρομ. Πάντως συμφωνώ με τον Μένιο ότι τέτοιες διακρίσεις στην Lolipop δεν πρέπει να έχουν νόημα λογικά λόγω της art που τρέχει. Προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά ανάμεσα στις δύο ρομ. :)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις