Thanoucos_ Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Μέσα από το recovery με WIPE DALVIK/CACHE/FACTORY RESET. Βήμα ένα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει λινκ για τα εργαλεία. Ακολουθησα την διαδικασια απλα τωρα δεν εχει Ελληνικη γλωσσα. Πως την επαναφερω? Που μπορω να βρω την τελευταια εκδοση αλλα να υποστηριζει Ελληνικα? Edited December 29, 2014 by Thanoucos_ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 παιδες εβαλα temasek cm12 θελει καμια ιδιαιτερη ρυθμιση μεσω trickster κτλπ για καλυτερη μπαταρια ? υ.γ. τη συσκευη την χρησιμοποιω μονο για τηλεφωνα και browsing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Για πείτε καμία καλή Note 4 rom για το 3αρι μου. Βασικό μέλημα να είναι σταθερή Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς bt στη lollilop? Έχω κάνει αμάν σήμερα,μόλις σβήνει η οθόνη δεν κάνει επανασύνδεση με κανένα από τα 2 bt που του έχω βάλει.Συγκεκριμενα όταν το έκανα pair σήμερα με την δευτερη συσκευη,μια ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο, κάποια στιγμή μου πέταξε ένα μυνημα για το αν θέλω να έχει πρόσβαση όταν η οθόνη είναι off αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις. δουλευει καμπανα σε εμενα το bluetooth ...:) εχω απο σημερα ομως αυτη ..! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 παιδια δοκιμαστε την ..εμενα μου φαινεται πιο σταθερη απο την echoe ελαφρώς πιο smooth και με καλυτερη μπαταρια .. και ολα μα ολα δουλευουν ρολόι....(εχει ρουτ η ρομ απο μονη της ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδια μπορει κανεις να με βοηθησει? δεν καταλαβα τι εννοείς δεν εχει ελληνικα η ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 δεν καταλαβα τι εννοείς δεν εχει ελληνικα η ρομ ? Ναι. Ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσε το παλικαρι απο πανω αλλα δεν εχει ελληνικα η ρομ. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ναι. Ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσε το παλικαρι απο πανω αλλα δεν εχει ελληνικα η ρομ. την crash την ειχα βαλει πριν την lollipop και ειχε κανονικα ελληνικα στα παντα ! δεν ξερω δοκιμασε λιγο αν θελεις να την ξαναβαλεις ..αλλα περιεργο μου φαινεται ολο αυτο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 την crash την ειχα βαλει πριν την lollipop και ειχε κανονικα ελληνικα στα παντα ! δεν ξερω δοκιμασε λιγο αν θελεις να την ξαναβαλεις ..αλλα περιεργο μου φαινεται ολο αυτο ... Την μαμά ρομ προσπαθώ να περασω αλλα δεν εχει ελληνικά. Καποιο link για να κατεβασω την μαμα ρομ υπαρχει? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Την μαμά ρομ προσπαθώ να περασω αλλα δεν εχει ελληνικά. Καποιο link για να κατεβασω την μαμα ρομ υπαρχει? εγω νομιζα για την crash μιλουσες......:) δεν μου λες φιλε μου το εχεις ρουτατει το κινητο σου? αν ναι μαμα γιατι να περασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) δουλευει καμπανα σε εμενα το bluetooth ...:) εχω απο σημερα ομως αυτη ..! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 παιδια δοκιμαστε την ..εμενα μου φαινεται πιο σταθερη απο την echoe ελαφρώς πιο smooth και με καλυτερη μπαταρια .. και ολα μα ολα δουλευουν ρολόι....(εχει ρουτ η ρομ απο μονη της ...) Αυτή δεν είναι Lollipop όμως, σε κιτ κατ ουτε εγώ είχα θέμα και εκτός αυτού δεν βάζω custom roms.Δοκιμάζω κατι μετροπες και θα δω. Ασχετο τωρα από αυτό, ενεργοποιησα και το toolboox στη στοκ... Edited December 29, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 εγω νομιζα για την crash μιλουσες......:) δεν μου λες φιλε μου το εχεις ρουτατει το κινητο σου? αν ναι μαμα γιατι να περασεις? Ειχα βάλει X Note και τωρα θελω να βαλω την μαμα ρομ. Απλα θελω να γυρισω στην μαμα ρομ. Κάποιο link για να την κατεβασω υπάρχει? *Να εχει ελληνικα γλώσσα η ρομ. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σασιρμας στο xda, έβγαλε lp o civato και ετοιμάζει ο crash ,διαλεκτε κόσμε χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Σασιρμας στο xda, έβγαλε lp o civato και ετοιμάζει ο crash ,διαλεκτε κόσμε χα χα. Σφαγη θα γινει...ω ρε γλεντια!!! Εχεις λινκ για civato? Ακυρο...το βρηκα...κατεβαζω λεμεεεεεε Edited December 29, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τι νεο υπαρχει σε ρομ παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τι νεο υπαρχει σε ρομ παιδια? Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις αρκετές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις αρκετές. Ναι ποιες προτεινετε για μονιμη χρηση αυτο εννοω . Με ενδιαφερει να εχουν ολα τα καλουδια...ειμαι με crash τωρα 18.5 και 3.14 lean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ναι ποιες προτεινετε για μονιμη χρηση αυτο εννοω . Με ενδιαφερει να εχουν ολα τα καλουδια...ειμαι με crash τωρα 18.5 και 3.14 lean Καλησπερα και απο εμενα αδερφε...καλα τα λεει και ο φιλος απο πανω..εχουν γραφτει σελιδες και σελιδες προσφατως για τις νεες ρομ που βγαινουν τωρα...οποτε περι ορεξεως ο,τι θες... Παντως αν δεν βαριεσαι, προτεινω να διαβασεις τι εχει γραφτει...και μετα να επισκεφτεις και τις αντιστοιχες σελιδες στο XDA... Τελος, αυτα που εχεις τωρα ειναι μια χαρα!!!! :thumbup: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Σασιρμας στο xda, έβγαλε lp o civato και ετοιμάζει ο crash ,διαλεκτε κόσμε χα χα. o civato εδωσε ρομ ? σε λολι?:blink: δωστε λινκ ρε παδια ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 o civato εδωσε ρομ ? σε λολι?:blink: δωστε λινκ ρε παδια ..... Εδώ είσαι ;) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-civz-flexlollipop-rev1-2-aroma-t2987732 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Οι ρομ που θα βγουν η που έχουν βγει θα τρέχουν σε αρτ; Στον civato δεν κατάλαβα τι πρέπει να περασω μέσω Odin στο τέλος; Edited December 30, 2014 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Οι ρομ που θα βγουν η που έχουν βγει θα τρέχουν σε αρτ; Στον civato δεν κατάλαβα τι πρέπει να περασω μέσω Odin στο τέλος; Έχει 3 λινκς για 3 αρχεία: BL, CP και PERSIST. Αυτά πρέπει να τα περάσεις με Odin "Flash using PC Odin BL / CP / PERSIST (flashing PERSIST is not necessary if you have flashed Lollipop ever before, using PC Odin)" Αν πατήσεις πάνω σε κάθε λέξη (BL, CP, PESIST) θα σου ανοίξουν τα λινκς να τα κατεβάσεις Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έχει 3 λινκς για 3 αρχεία: BL, CP και PERSIST. Αυτά πρέπει να τα περάσεις με Odin "Flash using PC Odin BL / CP / PERSIST (flashing PERSIST is not necessary if you have flashed Lollipop ever before, using PC Odin)" Αν πατήσεις πάνω σε κάθε λέξη (BL, CP, PESIST) θα σου ανοίξουν τα λινκς να τα κατεβάσεις Οκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πάντως εγώ τέτοια νούμερα σε μπαταρία (ώρες οθόνης) τις βλέπω και στη μαμά ρομ, χωρίς τίποτα απενεργοποιημένο (freezed) και με τα πάντα ανοικτά (εκτός bt & nfc). Αυτή τη στιγμή είμαι με 15 μπαταρια έχοντας 8:40 ώρες οθόνης Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ο CivZ τα σπαει...πρεπει να πω ομως οτι ειναι ενα τικ πιο αργος απο την Ν4 που φορουσα πριν....υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε ποιες εφαρμογες θα ειναι σε pop-up αραγε?? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 καποιο link για να κατεβασω την μαμά ρομ? *Να εχει ελληνική γλωσσα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts