arxontas2323 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Απο οσα ξερω φιλε μου: Το backup απο titanium ειναι για εφαρμογες...ενω απο το recovery ειναι ολης της ρομ οπως την εχεις στησει τη στιγμη που την κανεις backup. Για φορματ, καλυτερα κανε ενα full wipe/date και μετα wipe cache μεσα απο recovery (θα χασεις τα παντα ομως)...και μετα περνα τη νεα σου ρομ...Αν εχεις κανει backup με titanium μπορεις εφοσον βαλεις τη νεα σου ρομ, να επανεγκαταστησεις το titanium και να κανειςrestore τις εφαρμογες που.ειχες κανει backup με το τιτανιουμ πριν το φορματ... Επειδη και εγω τωρα μαθαινω..εχω ηδη την crash πανω..αμα κανω αυτα τα 2 που μου ειπες θα πρεπει να ξανα κανω το κινητο root;ή να περασω την ρομ ξανα;και σβηνεται τα παντα απο την εσωτερικη μνημη,οχι και απο την εξωτερικη..σωστα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Απο οσα ξερω φιλε μου: Το backup απο titanium ειναι για εφαρμογες...ενω απο το recovery ειναι ολης της ρομ οπως την εχεις στησει τη στιγμη που την κανεις backup. Για φορματ, καλυτερα κανε ενα full wipe/date και μετα wipe cache μεσα απο recovery (θα χασεις τα παντα ομως)...και μετα περνα τη νεα σου ρομ...Αν εχεις κανει backup με titanium μπορεις εφοσον βαλεις τη νεα σου ρομ, να επανεγκαταστησεις το titanium και να κανειςrestore τις εφαρμογες που.ειχες κανει backup με το τιτανιουμ πριν το φορματ...wipe/date factory reset από το recovery δεν χάνετε τίποτα. Κώστα νομίζω ότι ζωγράφισα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 wipe/date factory reset από το recovery δεν χάνετε τίποτα. Κώστα νομίζω ότι ζωγράφισα :p Εσυ εχεις ξεφυγει τελειως...δεν μαζευεσαι με τιποτα :-P Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Κώστα νομίζω ότι ζωγράφισα :p Απίστευτο!!!! Το είναι αυτό πάλι; πως το έκανες αυτό ρε μεγάλε; Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Παίδες καλημέρα.. Στην lollipop υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε εφαρμογές στα πολλαπλά παράθυρα η οχι ακόμη... Πάντως για μενα πλέον επιστροφή σε κιτ κατ δεν υπάρχει... Με ταλαιπώρησε αρκετά και τελικά το μόνο που μου δούλεψε είναι μια επι πληρωμή εφαρμογή από το play store. Είναι αυτήν εδώ. Επιτέλους μπόρεσα να προσθέσω το tapatalk στα πολλαπλά παράθυρα. Παίδες πήρα Backup την Echoe Rom v.21 και ενώ στο recovery έγραψε οk όταν πήγα στον φάκελο clockworkmod δεν υπήρχε σωστό Backup. Μάλλον είναι art για αυτό, ας δοκιμάσει κάποιος και να μας πει. Σε μένα μια χαρά δείχνει. Βέβαια δεν το έκανα restore ακόμα, αλλά υποθέτω ότι θα λειτουργεί. Ίσως χρειάζεται να αναβαθμίσεις το recovery. Έχω TWRP και μόνο το πιο πρόφατο (2.8.3.0) λειτουργεί με lolipop. Ti είδες όμως και λες ότι δεν υπήρχε σωστό backup; Καποιος να μου απαντησει; To backup από recovery είναι το πληρέστερο backup που μπορείς να πάρεις. Αποθηκεύει όλη τη ρομ όπως ακριβώς είναι τώρα με όλες τις εφαρμογές (δικές σου και του συστήματος), όλα τα δεδομένα σου, όλες τις διεργασίες, τα πάντα. Θα σου πρότεινα να έχεις ένα τέτοιο backup κάπου. Μπορείς να το αποθηκεύσεις είτε στην εσωτερική, είτε στην εξωτερική σου κάρτα. Θα έλεγα καλύτερα στην εξωτερική για να μπορείς να κάνεις φορματ την εσωτερική αν χρειαστεί χωρίς να φοβάσαι ότι θα το διαγράψεις. Καλό θα ήταν επίσης να υπάρχει και ένα αντίγραφο στον υπολογιστή σου, σε περίπτωση που χαλάσει η εξωτερική κάρτα. Μπορείς μετά αν δεν σου αρέσει κάποια ρομ που έχεις δοκιμάσει, ή αν έχεις κολλήσει σε recovery και δεν ανοίγει το τηλέφωνο, να μπεις recovery και να το κάνεις restore. Θα επαναφέρει τη ρομ όπως ακριβώς την είχες με τα πάντα μέσα. Το titanium αν και μπορεί να αποθηκεύσει εφαρμογές του συστήματος χρησιμοποιείται κυρίως για backup των εφαρμογών που έχουμε κατεβάσει εμείς (με ή χωρίς τα δεδομένα τους). Αν πας σε άλλη ρομ και κάνεις τα format και τα wipe από (recovery) μετά μπαίνεις στην καινούρια ρομ, κατεβάζεις από το play store το titamium και κάνεις restore τις εφαρμογές σου. Edited December 27, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αυτό ακριβώς έλεγα πριν λίγο σε ένα φίλο. Για το multiwindow δυστυχώς ότι κι αν έκανα χτύπησα σε βράχο.Ο μόνος τρόπος προς το παρόν είναι μέσω της εφαρμογής mw_pen enabler αλλά δεν δουλεύει για όλες τις εφαρμογές (το tapatalk πχ δεν το περνάει) Για πες κάτι, στις επαφές, στα αγαπημένα, τα νούμερα τα δείχνει μόνο με κυκλακια όπως στη lollipop ή έχει επιλογή και για λίστα όπως στην 4.4.2? Δοκίμασες αντί να πειράξεις το ίδιο το multiwindow, να κάνεις την εφαρμογή που θες multiwindow "συμβατή" ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δοκίμασες αντί να πειράξεις το ίδιο το multiwindow, να κάνεις την εφαρμογή που θες multiwindow "συμβατή" ; οχι Στρατο,το σκεφτομουν αλλα δεν ηξερα σε ποιο xml και σε ποιο σημειο να επεμβω.Αν μπορεις δωσε τα φωτα σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δοκίμασες αντί να πειράξεις το ίδιο το multiwindow, να κάνεις την εφαρμογή που θες multiwindow "συμβατή" ; οχι Στρατο,το σκεφτομουν αλλα δεν ηξερα σε ποιο xml και σε ποιο σημειο να επεμβω.Αν μπορεις δωσε τα φωτα σου. Προσωπικά δοκίμασα να προσθέσω το tapatalk (επειδή το χρησιμοποιώ πολύ) μέσα στο others.xml (system/csc), έπαιξα με τις πιθανές ονομασίες του αλλά δεν έγινε κάτι τελικά, συν το ότι δεν άνοιγε το τηλέφωνο (μου έβγαζε πρόβλημα με το system). Έπρεπε να μπω recovery και να κάνω wipe cache και dalvik cache για να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Με ταλαιπώρησε αρκετά και τελικά το μόνο που μου δούλεψε είναι μια επι πληρωμή εφαρμογή από το play store. Είναι αυτήν εδώ. Επιτέλους μπόρεσα να προσθέσω το tapatalk στα πολλαπλά παράθυρα. Σε μένα μια χαρά δείχνει. Βέβαια δεν το έκανα restore ακόμα, αλλά υποθέτω ότι θα λειτουργεί. Ίσως χρειάζεται να αναβαθμίσεις το recovery. Έχω TWRP και μόνο το πιο πρόφατο (2.8.3.0) λειτουργεί με lolipop. Ti είδες όμως και λες ότι δεν υπήρχε σωστό backup; To backup από recovery είναι το πληρέστερο backup που μπορείς να πάρεις. Αποθηκεύει όλη τη ρομ όπως ακριβώς είναι τώρα με όλες τις εφαρμογές (δικές σου και του συστήματος), όλα τα δεδομένα σου, όλες τις διεργασίες, τα πάντα. Θα σου πρότεινα να έχεις ένα τέτοιο backup κάπου. Μπορείς να το αποθηκεύσεις είτε στην εσωτερική, είτε στην εξωτερική σου κάρτα. Θα έλεγα καλύτερα στην εξωτερική για να μπορείς να κάνεις φορματ την εσωτερική αν χρειαστεί χωρίς να φοβάσαι ότι θα το διαγράψεις. Καλό θα ήταν επίσης να υπάρχει και ένα αντίγραφο στον υπολογιστή σου, σε περίπτωση που χαλάσει η εξωτερική κάρτα. Μπορείς μετά αν δεν σου αρέσει κάποια ρομ που έχεις δοκιμάσει, ή αν έχεις κολλήσει σε recovery και δεν ανοίγει το τηλέφωνο, να μπεις recovery και να το κάνεις restore. Θα επαναφέρει τη ρομ όπως ακριβώς την είχες με τα πάντα μέσα. Το titanium αν και μπορεί να αποθηκεύσει εφαρμογές του συστήματος χρησιμοποιείται κυρίως για backup των εφαρμογών που έχουμε κατεβάσει εμείς (με ή χωρίς τα δεδομένα τους). Αν πας σε άλλη ρομ και κάνεις τα format και τα wipe από (recovery) μετά μπαίνεις στην καινούρια ρομ, κατεβάζεις από το play store το titamium και κάνεις restore τις εφαρμογές σου. Πληρεστατη η απαντηση σου και σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Προσωπικά δοκίμασα να προσθέσω το tapatalk (επειδή το χρησιμοποιώ πολύ) μέσα στο others.xml (system/csc), έπαιξα με τις πιθανές ονομασίες του αλλά δεν έγινε κάτι τελικά, συν το ότι δεν άνοιγε το τηλέφωνο (μου έβγαζε πρόβλημα με το system). Έπρεπε να μπω recovery και να κάνω wipe cache και dalvik cache για να ανοίξει.Ο Στρατος εννοει να ανοιχτει η εφαρμογη και να γινει συμβατη.Τωρα με τα διαφορα πειραγματα σε xml του συστηματος,εφαγα κι εγω κατι τρελα κρασαρισματα,δεν ειναι για πολλα πολλα η lollipop,δυστυχως. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μολις εβγαλα...φοβερη ρομ παιδια πραγματικα...απιστευτα smooth και γρηγορη!!!! Την εβαλα να τη δοκιμασω αλλα σπαστηκα!!!!Πολυ μπερδεμα!!!Κατ'αρχην μου μπηκε με Κινεζικα!!!Επρεπε να ψαξω-και στραβωθηκα για να το κανω :p -που ειναι η γλωσσα κλπ.Επειτα δε μου αρεσε που αλλες ρυθμισεις ηταν στ Ελληνικα και αλλες στ Αγγλικα!!!Και τελος το πληκρολογιο με μπερδεψε κι αυτο!!Δεν ηξερα πιο να βαλω!!Κι ετσι ξαναγυρισα στη N3_Echoev21...!!!Με την ευκαιρια θελω να ρωτησω,ποια ειναι η καλυτερη Lollipop αυτη τη στιγμη??Να τα συνδιαζει ολα ομως!!Και ταχυτητα και καλουδια...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Ο Στρατος εννοει να ανοιχτει η εφαρμογη και να γινει συμβατη.Τωρα με τα διαφορα πειραγματα σε xml του συστηματος,εφαγα κι εγω κατι τρελα κρασαρισματα,δεν ειναι για πολλα πολλα η lollipop,δυστυχως. A, ok...τελικά εγκατέστησα αυτήν την εφαρμογή και ησύχασα. Με την ευκαιρια θελω να ρωτησω,ποια ειναι η καλυτερη Lollipop αυτη τη στιγμη??Να τα συνδιαζει ολα ομως!!Και ταχυτητα και καλουδια...;) Αν ενοοείς samsung lolipop, ουσιαστικά μόνο μία υπάρχει. Αυτό το leak για το οποίο μιλάμε, αλλά δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα τα διάφορα καλούδια. Aπλως την "άρπαξαν" οι διάφοροι devs και άλλοι για να φτιάξουν την "δικιά" τους ρομ (επειδή έχει ψωμί το πράγμα), αλλά δεν τις πρόσθεσαν και τίποτα το ιδιαίτερο. Μικροπράγματα μόνο. :) Πριν από λίγο ο maxicet ανέβασε μία καινούρια βερσιόν (v1.2) με κάποιες πιο σημαντικές αλλαγές και βρίσκομαι σε πειρασμό να την δοκιμάσω. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-5-0-lollipop-tmt-1-0-t2982363 Κοίτα και εδώ για μια λίστα με τις διαθέσιμες lolipop roms. Edited December 27, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν ενοοείς samsung lolipop, ουσιαστικά μόνο μία υπάρχει. Αυτό το leak για το οποίο μιλάμε, αλλά δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα τα διάφορα καλούδια. Aπλως την "άρπαξαν" οι διάφοροι devs και άλλοι για να φτιάξουν την "δικιά" τους ρομ (επειδή έχει ψωμί το πράγμα), αλλά δεν τις πρόσθεσαν και τίποτα το ιδιαίτερο. Μικροπράγματα μόνο. :) Κοίτα και εδώ για μια λίστα με τις διαθέσιμες lolipop roms. Thanks!!:) Τις εχω δει ηδη απο το βραδυ χθες...Απ αυτες ομως,αραγε η N3_Echoev21 ειναι η καλυτερη???Βλεπεις εχει και καποια εξτρα!!Σ.Σ: Αυτο το" Knox εκλεισε", δε μπορεσα να το σταματησω,γιατι το titanioum backup πρεπει να ειναι το donate μου λεει!!Αλλα,οκ,μικρο το κακο!!!:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Thanks!!:) Τις εχω δει ηδη απο το βραδυ χθες...Απ αυτες ομως,αραγε η N3_Echoev21 ειναι η καλυτερη???Βλεπεις εχει και καποια εξτρα!!Σ.Σ: Αυτο το" Knox εκλεισε", δε μπορεσα να το σταματησω,γιατι το titanioum backup πρεπει να ειναι το donate μου λεει!!Αλλα,οκ,μικρο το κακο!!!:p Εγκατέστησα την Echoe21, μου έκατσε καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και γι'αυτό δεν μπαίνω στην διαδικασία να την αλλάξω, αφού και οι άλλες δεν έχουν κάτι το αξιοσημείωτα διαφορετικό. :) Όσο για το μήνυμα με τον Knox διαγράφεις δύο φακέλους από το system και εισαι o.k. Διαγράφεις τον φάκελο "Bridge" από system/app και τον φάκελο "KLMSAgent" από system/priv-app. Edited December 27, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Εγκατέστησα την Echoe21, μου έκατσε καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και γι'αυτό δεν μπαίνω στην διαδικασία να την αλλάξω, αφού και οι άλλες δεν έχουν κάτι το αξιοσημείωτα διαφορετικό. :) Όσο για το μήνυμα με τον Knox διαγράφεις δύο φακέλους από το system και εισαι o.k. Διαγράφεις τον φάκελο "Bridge" από system/app και τον φάκελο "KLMSAgent" από system/priv-app. Α πολυ ωραια ευχαριστω!!!Τελικα δε το βρησκω!!Μπορεις να βοηθησεις???Με το τιτανιουμ το κανω?? Edited December 27, 2014 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Α πολυ ωραια ευχαριστω!!! Επρεπε να βαλεις την stable version που ειναι προς το τελος του θρεντ...και οχι καποια beta version... :thumbup: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδια καλησπερα... σε λιγο παιρνω το κινητο στα χερια μου... για να μη κανω καμια πατατα και χασω καμια εγγυηση... ρωταω κατι που σιγουρα εχει ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΘΕΙ! ενα λινκ για root... Επισης να μεινω με μαμα ρομ + root ή να βαλω καμια custom Lollipop ? ( την εχουμε OFFICIAL ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Επρεπε να βαλεις την stable version που ειναι προς το τελος του θρεντ...και οχι καποια beta version... :thumbup: Δεν νομιζω να εβαλα beta!!!Την Echoe21 εβαλα!!Εσυ ποια λες?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δεν νομιζω να εβαλα beta!!!Την Echoe21 εβαλα!!Εσυ ποια λες?? Λέει για αυτήν που είναι port από note 4. Που σου τα έβγαζε κινέζικα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδια καλησπερα... σε λιγο παιρνω το κινητο στα χερια μου... για να μη κανω καμια πατατα και χασω καμια εγγυηση... ρωταω κατι που σιγουρα εχει ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΘΕΙ! ενα λινκ για root... Επισης να μεινω με μαμα ρομ + root ή να βαλω καμια custom Lollipop ? ( την εχουμε OFFICIAL ? ) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Λέει για αυτήν που είναι port από note 4. Που σου τα έβγαζε κινέζικα στην αρχή. Οκ,αλλα ποια?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Οκ,αλλα ποια?? Norma Stable Rom Link: https://mega.co.nz/#!GRtUCDxS!XsdOML-lzmqj8RXwJbTPgKqa7xUSbTD3iaGnTukncSE Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Οσον αφορα τις εφαρμογες για το multiwindow,με υποδειξεις του Στρατου τον οποιο και ευχαριστω για την βοηθεια του για ακομη μια φορα,μπορεσα και εκανα ηδη αυτες που ηθελα "συμβατες" για multiwindow χωρις βοηθεια απο τριτες εφαρμογες και προπαντων χωρις την αναγκη ρουτ (ασχετο αν το εχω).Επειδη ξερω οτι πολλοι απο εμας ηθελαν το tapatalk στο multiwindow,θα το ανεβασω σε λιγακι και οποιος θελει το κατεβαζει EDIT: εδω εχω το tapatalk με multiwindow ιδιοτητα,ειναι η 4.9.4 https://www.dropbox.com/s/a70trjblsu3v8xi/Tapatalk.apk?dl=0 Edited December 27, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Norma Stable Rom Link: https://mega.co.nz/#!GRtUCDxS!XsdOML-lzmqj8RXwJbTPgKqa7xUSbTD3iaGnTukncSE Τhanks :) Θα τη δοκιμασω μετα!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στη note 4 port που λέτε αλλάζει και το facebook και γενικά το interface των εφαρμογών όπως στην lollipop; (πχ νέα εμφάνιση του Facebook Η στον Chrome νέο tab σαν εφαρμογή ανοιχτή στο βάθος κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts