Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα και χρόνια πολλά,

Μετά από ένα χρόνο με stock rom (ελληνική END3 με μοντεμ ENC2) λέω να φλασάρω την xnote.

Την περνάω ως έχει ή πρέπει να φλασάρω χειροκίνητα bootloader και modem, αν ναι μια βοήθεια που μπορώ να τα βρω.

Ευχαριστώ πολύ

Όπως είναι την περνάς ,αφού κάνεις πρώτα ενα nadroid backup και efs backup http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649

Χρόνια πολλά .:)

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως είναι την περνάς ,αφού κάνεις πρώτα ενα nadroid backup και efs backup http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649

Χρόνια πολλά .:)

Σ ευχαριστώ πολυ, καλες γιορτές

Εχω φορτωσει απο το πρωι την leaked lolipop,το νοτελακι παει μπαλα παντου!!Η δε καμερα,εστιαζει για πλακα :up:

Μπορεις να βαλεις καποιο screenshot να δουμε? Χρονια πολλα !!!!

S8+

Εχω φορτωσει απο το πρωι την leaked lolipop,το νοτελακι παει μπαλα παντου!!Η δε καμερα,εστιαζει για πλακα :up:

κατεβαίνει ηδη το βραδάκι που γυρναω απο την δουλεια εχει ηδη μπει ...:)

Μπορεις να βαλεις καποιο screenshot να δουμε? Χρονια πολλα !!!!

Χρόνια πολλά παιδιά. Εδώ έχω μερικά screenshots.Χωρις υπερβολές,αγγίζει την ομαλότητα του ios

https://www.dropbox.com/sh/4d1pilgzeq0vhqw/AADOhxkh8QNDhyqqaHdMZyVKa?dl=0

Χρόνια πολλά παιδιά. Εδώ έχω μερικά screenshots.Χωρις υπερβολές,αγγίζει την ομαλότητα του ios

https://www.dropbox.com/sh/4d1pilgzeq0vhqw/AADOhxkh8QNDhyqqaHdMZyVKa?dl=0

...να εισαι καλα!!!την φλασαρουμε μεσω Odin μονο???δεν μπορουμε να τη φλασαρουμε μεσω recovery "φυσιολογικα" ???

S8+

...να εισαι καλα!!!την φλασαρουμε μεσω Odin μονο???δεν μπορουμε να τη φλασαρουμε μεσω recovery "φυσιολογικα" ???
Noμιζω οτι εβγαλαν ζιπακι για περασμα μεσω recovery αλλα προσωπικα δεν το συνιστω γιατι ειναι περιεργη κατασταση αυτη η ρομ.Ο σωστος τροπος ειναι νε περαστει μεσω odin με hard reset πριν και μετα.Οσοι θελησετε να την περασετε να εχετε υποψη σας οτι αρχικα χανει τους κωδικους του wifi και θελει μια μικρη μετατροπη σε ενα αρχειο (η διαδικασια ειναι αστεια) για να φιξαριστει. Edited by truckman

Noμιζω οτι εβγαλαν ζιπακι για περασμα μεσω recovery αλλα προσωπικα δεν το συνιστω γιατι ειναι περιεργη κατασταση αυτη η ρομ.Ο σωστος τροπος ειναι νε περαστει μεσω odin με hard reset πριν και μετα.Οσοι θελησετε να την περασετε να εχετε υποψη σας οτι αρχικα χανει τους κωδικους του wifi και θελει μια μικρη μετατροπη σε ενα αρχειο (η διαδικασια ειναι αστεια) για να φιξαριστει.

Αν κάτι πάει στραβά...μπορούμε να γυρίσουμε με restore σε back-up από ΚΙΤ ΚΑΤ που τρέχει τώρα ???

S8+

Αν κάτι πάει στραβά...μπορούμε να γυρίσουμε με restore σε back-up από ΚΙΤ ΚΑΤ που τρέχει τώρα ???

Δεν το εχω κανει,καποιοι στο xda που το δοκιμασαν ειπαν οτι γυρισαν χωρις προβλημα.Eγω παντως αν δεν βγαλει καποιο κουλο στην πορεια,δεν ξαναεπιστρεφω σε kit kat

Edited by truckman

Δεν το εχω κανει,καποιοι ομως που το δοκιμασαν λενε οτι γυρισαν χωρις προβλημα

οκ...ξεκινάω τώρα...και ο Θεός βοηθός!!!!

Ερώτηση: θα είμαι root μετά ή όχι ?????

S8+

οκ...ξεκινάω τώρα...και ο Θεός βοηθός!!!!

Ερώτηση: θα είμαι root μετά ή όχι ?????

οχι δεν θα εισαι,θα ανεβασω τα καταλληλα αρχεια και θα σου πως θα το κανεις.

οχι δεν θα εισαι,θα ανεβασω τα καταλληλα αρχεια και θα σου πως θα το κανεις.

...πηγαίνει οκ μέχρι τώρα....

PASS !!! Περιμένω το 1ο boot ...

.....

ΟΥΦ...όλα καλά!!!!!!

Edited by CostasChem
S8+

...πηγαίνει οκ μέχρι τώρα....

PASS !!! Περιμένω το 1ο boot ...

.....

ΟΥΦ...όλα καλά!!!!!!

Οπωσδηποτε να κανεις αλλη μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Κατεβαζεις απο εδω https://www.dropbox.com/sh/zqoxpd1i9wydpk2/AADrNzwD9pgdqQiDXkWPOxTJa?dl=0 τα συγκεκριμενα twrp recovery και su.Aντιγραφεις το suxx.zip στην εσωτερικη μνημη και μπαινεις σε download mode και φλασαρεις το twrp.Το αφηνεις να μπουταρει και επανεκκινεις σε revory αυτη τη φορα για να φλασαρεις το suxx.zip.Done ,you are rooted ;)

Οπωσδηποτε να κανεις αλλη μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Κατεβαζεις απο εδω https://www.dropbox.com/sh/zqoxpd1i9wydpk2/AADrNzwD9pgdqQiDXkWPOxTJa?dl=0 τα συγκεκριμενα twrp recovery και su.Aντιγραφεις το suxx.zip στην εσωτερικη μνημη και μπαινεις σε download mode και φλασαρεις το twrp.Το αφηνεις να μπουταρει και επανεκκινεις σε revory αυτη τη φορα για να φλασαρεις το suxx.zip.Done ,you are rooted ;)

Τώρα κάνω Install applications από το PLAY STORE....να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? και μετά να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ??

...το κάνω....

Οκ...είμαι και ROOT πλέον...

Edited by CostasChem
S8+

...ολα καλα...εκτος απο ο,τι εχασα μερικα αρχεια (ΠΟΛΛΕΣ φωτος) που ειχα στο κινητο...

Ερωτηση: γιατι δεν βλεπει το backup που ειχα κανει??? Το αρχειο ειναι στο clockworkmod και το βλεπω με το root explorer μια χαρα...αλλα οταν μπαινω απο recovery δεν το βρισκει...

S8+

το twrp δεν ειναι συμβατο με αρχεια backup απο cwm.Mπορεις να φλασαρεις μεσα απο το ιδιο το twrp το cmw recovery και να τα δει

το twrp δεν ειναι συμβατο με αρχεια backup απο cwm.Mπορεις να φλασαρεις μεσα απο το ιδιο το twrp το cmw recovery και να τα δει

:-) ...και πως το κάνω αυτό ???

S8+

Ουσιαστικά να πας σε cwm να κάνεις το restore σου και μετά να ξανά περάσεις twrp.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Noμιζω οτι εβγαλαν ζιπακι για περασμα μεσω recovery αλλα προσωπικα δεν το συνιστω γιατι ειναι περιεργη κατασταση αυτη η ρομ.Ο σωστος τροπος ειναι νε περαστει μεσω odin με hard reset πριν και μετα.Οσοι θελησετε να την περασετε να εχετε υποψη σας οτι αρχικα χανει τους κωδικους του wifi και θελει μια μικρη μετατροπη σε ενα αρχειο (η διαδικασια ειναι αστεια) για να φιξαριστει.

Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα!!Την εβαλα κι εγω!!!Μεχρι στιγμης φαινεται τελεια!!!Μπορεις ομως σε παρακαλω να μου πεις τη διαδικασια για τους κωδικους???Η εδω η με πμ.Ευχαριστω!! :)

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Ουσιαστικά να πας σε cwm να κάνεις το restore σου και μετά να ξανά περάσεις twrp.

όταν πηγαίνω σε cwm ανοίγει το twrp αμέσως...

S8+

Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα!!Την εβαλα κι εγω!!!Μεχρι στιγμης φαινεται τελεια!!!Μπορεις ομως σε παρακαλω να μου πεις τη διαδικασια για τους κωδικους???Η εδω η με πμ.Ευχαριστω!! :)
Να το γραψω εδω για να το δουν και τα αλλα παιδια.Παμε με τον root explorer (ο οποιος ειναι και δωρεαν σημερα στο amazon store) στο system/ και ανοιγουμε το αρχειο build.prop.Πριν το τελος της σελιδας θα βρουμε μια εγγραφη που λεει ro.securestorage.support=true.Θα σβησουμε το true και θα το κανουμε false.Κανουμε αποθηκευση και reboot και ειμαστε ετοιμοι.

edit: Αν μας διαβαζει ο Στρατος και γνωριζει ποιο αρχειο κανουμε edit για να προσθεσουμε εφαρμογες στο multiwindow ας βαλει μια φωνη.

Edited by truckman

Να το γραψω εδω για να το δουν και τα αλλα παιδια.Παμε με τον root explorer (ο οποιος ειναι και δωρεαν σημερα στο amazon store) στο system/ και ανοιγουμε το αρχειο build.prop.Πριν το τελος της σελιδας θα βρουμε μια εγγραφη που λεει ro.securestorage.support=true.Θα σβησουμε το true και θα το κανουμε false.Κανουμε αποθηκευση και reboot και ειμαστε ετοιμοι.

edit: Αν μας διαβαζει ο Στρατος και γνωριζει ποιο αρχειο κανουμε edit για να προσθεσουμε εφαρμογες στο multiwindow ας βαλει μια φωνη.

Δεν σώζει την αλλαγή....λέει ότι είναι read-only και δεν μπορούμε να το κάνουμε edit....αν το ανοίξεις αμέσως με text-editor, ρωτάει αν θέλεις να αποθηκεύσει την αλλαγή...και ακόμα και αν επιλέξεις "ναι" δεν τη σώζει...

S8+

Δεν σώζει την αλλαγή....λέει ότι είναι read-only και δεν μπορούμε να το κάνουμε edit....αν το ανοίξεις αμέσως με text-editor, ρωτάει αν θέλεις να αποθηκεύσει την αλλαγή...και ακόμα και αν επιλέξεις "ναι" δεν τη σώζει...
Ελα βρε που δεν τη σωζει,εγω μια χαρα το εκανα και μου δημιουργησε και backup μαλιστα το πρωτοτυπο,κατι δεν κανεις καλα.

(εν το μεταξυ το εχουμε κανει chat αποψε...)

services.jar

Πρέπει να είσαι root

Aν είσαι, τότε δεν έχεις κάνει το system folder R/W

Edited by StratosGR

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις