menioseten Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γ Περίπλοκο συμφωνώ .Χε χε ας αλλάξει ρομ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Κοσμά (μου επιτρέπεις ελπίζω τον ενικό μετά από τόσο καιρό :) ) είδα στο xda ότι πέρασες temasek. Θα μου κάνεις μια χάρη όσον αφορά το bluetooth? Μπορείς να δοκιμάσεις να στείλεις 7 8 φωτογραφίες όλες μαζί με bluetooth με τα data ανοιχτά? Και μετά με τα data κλειστά. Στα προηγούμενα builds είχαμε reboot συνέχεια ακόμα και σε σύνδεση με άλλες συσκευές πχ αμάξι ή ακουστικά κλπ. Όταν μπορέσεις κοίτα το και ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Για δοκίμασε να βάλεις την ρομ 480 και άλλαξε μετά όσες εφαρμογές θες... Περίπλοκο συμφωνώ αλλά αυτό είναι το κακό που δεν είναι μουλτι dpi. Πλάκα μου κάνεις, ε; Εσύ τελικά ποιο τρόπο χρησιμοποίησες; Χε χε ας αλλάξει ρομ καλύτερα. Είπαμε ότι είμαστε εθισμένοι στο flashing αλλά όχι κι έτσι. ☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πλάκα μου κάνεις, ε; Εσύ τελικά ποιο τρόπο χρησιμοποίησες; ☺ Και με τους δύο τρόπους το sview μου δουλεύει μια χαρά. Εγώ δεν δουλεύω πολλές εφαρμογές ας έχω 100 μέσα.. Ρυθμιζω τις 10 που θέλω σε ότι dpi με βολεύει η κάθε μία ξεχωριστά και όλα καλά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά...πως κάνω odexed την Xnote v20? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά...πως κάνω odexed την Xnote v20? :) Καλησπερα!Αν διαβασεις μερικα ποστς πισω (καμια 10αρια) θα βρεις την απαντηση... :thumbup: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά...πως κάνω odexed την Xnote v20? :) Κατεβαζεις αυτο το αρχείο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527268 Το φλασαρεις απο recovery. Και μετά απο τερμιναλ γράφεις τις εντολές : Su Odex All ** 3 αρχεία έχεις πρόσεχε πιο θα κατεβάσεις... Πανε δες στο build.Prop καλύτερα πιο ειναι για να κατεβάσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν κάτι πάει στραβά με το odex μπορούμε να επαναφέρουμε με cwm backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν κάτι πάει στραβά με το odex μπορούμε να επαναφέρουμε με cwm backup? Ναι εννοείται... Αν έχεις πάρει μπακ απ πριν... Ολα γίνονται... Αλλιώς στήσιμο από την αρχή... Χεχε... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ok, και πόσο χώρο ελεύθερο στο system χρειάζομαι για να γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ok, και πόσο χώρο ελεύθερο στο system χρειάζομαι για να γίνει αυτό; Γύρο στα 300 με 400μβ. Εγώ το ξεκίνησα με 384μβ αν θυμάμαι καλά και τώρα έχει 67μβ περίπου ελεύθερα λέει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ok, Ευχαριστώ, το έκανα και έχω την εντύπωση ότι πάει πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια καλησπερα ενας φιλος εχει το τηλ και ρωταει αν στις ρυθμισεις του υπαρχει ρυθμισει που να μενει η οθονη ανοιχτη συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ok, Ευχαριστώ, το έκανα και έχω την εντύπωση ότι πάει πιο γρήγορα Δεν την έχεις πάει πολύ καλύτερα... Και μπαταρία θα δεις λίγο καλύτερη.... ;) παιδια καλησπερα ενας φιλος εχει το τηλ και ρωταει αν στις ρυθμισεις του υπαρχει ρυθμισει που να μενει η οθονη ανοιχτη συνεχεια? μεσα στις ρυθμίσεις είναι μέχρι 10 λεπτά. Μόνο με ρουτ έχω την εντύπωση ότι μπορεί να την κάνει να μην σβήνει.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Με το camera failed to initialize τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Με το camera failed to initialize τι κάνουμε; Τι σε κάνει δλδ? Δεν δουλεύει η κάμερα? Η απλα σου βγάζει το μήνυμα στην εκκίνηση του κινητού? Και εμένα μου το έβγαζε με την κρας ρομ αυτό το μήνυμα αλλα δεμ είχα κανένα θέμα. Δοκίμασε clear cache / clear data / επιβολή διακοπής.. Απο την διαχείριση αρχείων για την κάμερα. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Λογικα ο συνδυασμος καποιων εφαρμογων ή modules δημιουργει το προβλημα. Το ειχα και γω με xnote και crash. Πλεον ειμαι με cm11 temasek. Θυμηθηκα τα νιατα μου με nexus5. Πυραυλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες όσοι έχετε θέμα με την κάμερα μήπως κάνατε update το Skype; Κατά 99.9% το. Πρόβλημα είναι από εκεί.. Κάντε unistall και βάλτε το ξανά.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Απο το Σαββατο που το εχω και μετα την επιλυση καποιων μικροπροβληματων, το κινητο ειναι Θεικο... Το λατρευω. Το ρουταρα, το ρυθμισα και μονο 2 προβληματακια εχω ακομα.... Προσπαθω να περασω το mod της αυξημενης εντασης και μου βγαζει error. Μπαινω recovery menu παταω install και μου βγαζει με κοκκινα γραμματα 2 φορες error και στο τελος οτι εγκατασταθηκε... Δε βλεπω καποια διαφορα στην ενταση ομως... Κανω καμια πατατα?? Υπαρχει αλλος τροπος? Και επισης, υπαρχει τροπος να κανουμε την αρχικη οθονη 5χ4 χωρις αλλαγη TW? Εβαλα το xposed module αλλα δε δουλευει σε 4.4. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος που μου εχει διαφυγει?? Ευχαριστω προκαταβολικα!! :) Edited September 23, 2014 by lefteriskoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Απο το Σαββατο που το εχω και μετα την επιλυση καποιων μικροπροβληματων, το κινητο ειναι Θεικο... Το λατρευω. Το ρουταρα, το ρυθμισα και μονο 2 προβληματακια εχω ακομα.... Προσπαθω να περασω το mod της αυξημενης εντασης και μου βγαζει error. Μπαινω recovery menu παταω install και μου βγαζει με κοκκινα γραμματα 2 φορες error και στο τελος οτι εγκατασταθηκε... Δε βλεπω καποια διαφορα στην ενταση ομως... Κανω καμια πατατα?? Υπαρχει αλλος τροπος? Και επισης, υπαρχει τροπος να κανουμε την αρχικη οθονη 5χ4 χωρις αλλαγη TW? Εβαλα το xposed module αλλα δε δουλευει σε 4.4. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος που μου εχει διαφυγει?? Ευχαριστω προκαταβολικα!! :) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις για την αυξημενη ενταση? αν εννοείς που καθυστερεί στην αρχή λίγο ο ήχος και είναι χαμηλός υπάρχει εύκολη λύση με το Wanam Xposed Για tw δες εδώ αλλά γνώμη μου είναι να βάλεις nova launcher να τελειωνεις... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710195 Edited September 23, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις για την αυξημενη ενταση? αν εννοείς που καθυστερεί στην αρχή λίγο ο ήχος και είναι χαμηλός υπάρχει εύκολη λύση με το Wanam Xposed Για tw δες εδώ αλλά γνώμη μου είναι να βάλεις nova launcher να τελειωνεις... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710195 Να εχει δυνατοτερο ηχο. Στο S3 που ειχα, του ειχα κανει ενα mod και εσπερνε!! Οσο για launcher, προτιμω το ΤW οσο περιεργο και να φαινεται. Με εχει βολεψει εκτος απο τα εικονιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Να εχει δυνατοτερο ηχο. Στο S3 που ειχα, του ειχα κανει ενα mod και εσπερνε!! Οσο για launcher, προτιμω το ΤW οσο περιεργο και να φαινεται. Με εχει βολεψει εκτος απο τα εικονιδια... https://www.dropbox.com/s/mp6jfgkxa631nqr/Volume_Boosting_Sound_KitKat_VERSION_1_VERY_LOUD.zip?dl=0 Στο πιο δυνατό.. Αυτό βάζω και εγώ πάντα. https://www.dropbox.com/s/ohvlb7paqlltvgz/Volume_Boosting_Sound_VERSION_2_MODERATE.zip?dl=0 Και αυτό για κάτι μεσαίο.. Για κιτκατ μόνο και snapdragon μόνο είναι τα μοντακια Φλασαρεις όπως είναι ένα από τα δύο από recovery και είσαι έτοιμος Edited September 23, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Σ ευχαριστω!! Οταν λεμε "φλασαρω απο recovery) μπαινω recovery και παταω "apply update from external storage" και διαλεγω το .zip αρχειο. Ετσι? Aκυρο, το βρηκα!! Ευχαριστω!! :) Edited September 23, 2014 by lefteriskoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλημέρα... Υπάρχει κάποιο clean up script για τον Ultimate KERNEL? Εβαλα τον Ultimate v67 και απο τότε δεν μου φορτίζει η συσκευή παρά μόνο όταν είναι κλειστή. Πέρασα τον lean απο πάνω με wipe cache και dalvik αλλά τα ίδια... Καμμιά άλλη ιδέα? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλημέρα... Υπάρχει κάποιο clean up script για τον Ultimate KERNEL? Εβαλα τον Ultimate v67 και απο τότε δεν μου φορτίζει η συσκευή παρά μόνο όταν είναι κλειστή. Πέρασα τον lean απο πάνω με wipe cache και dalvik αλλά τα ίδια... Καμμιά άλλη ιδέα? Πρώτα πρέπει να σβήσεις το synapse και stweaks του ultimate. Μπαίνεις πρώτα στο synapse πατάς ρυθμίσεις και ξετικαρεις το load boot (δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς τώρα μια επιλογή έχει όλη και όλη). Και κανείς restart το κινητό.. Μόλις ανοίξει δεν θα τρέχει το synapse. Πας στην διαχείριση εφαρμογών το βρίσκεις και πατάς clear data & cache και μετά διαγραφή/κατάργηση. Μετά πχ αν έχεις απο τιτανίουμ σβήνεις το stweaks. Κανείς το κινητό reboot in recovery Κάνεις clear cache & dalvink. Μετά φλασαρεις τον κερνελ που θέλεις. Και είσαι έτοιμος... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts