menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Και μενα ετσι ηταν απο το πρωι. Αλλα πριν λιγο κολλησαν. Ειναι καθαρα θεμα κερνελ. Επανερχεται και μετα απο deep sleep. Μπορει τις στιγμες που το κοιτας να μην εχουν κολλησειΣε εμένα δεν έχουν κολλήσει ακόμα. Αλλά του araditsas δεν μπαίνουν καθόλου idle. Σε εμένα με το που κατεβάζω κουρτίνα οι τρεις αμέσως idle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 τίποτα πάλι τα ίδια. Μπες στο thread του στο xda και κοίτα 4 5 σελίδες πίσω. Έχει αναφέρει ότι κάποιες φορές κολλάει το κωλό mpdecision και θέλει να δώσεις μια εντολή από terminal την οποία δεν θυμάμαι τώρα. Μετά στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Kosta βρες την αν μπορεις και ποσταρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Kosta βρες την αν μπορεις και ποσταρεhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54987306&postcount=2284δες και κάνα πμ:lol:έχει κάνα δυο ώρες που στην έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ανοιξτε το terminal. Γραψτε su και πατηστε enter.μετα lkconfig και enter.θα βγαλει εξι επιλογες η εκτη λεει restart mp decision πατατε 6 enter και ετοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μενιο ετσι απενεργοποιημενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μενιο ετσι απενεργοποιημενο ?Ναι.Δες πως θα πάει εγώ το έχω τικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Πότε βγαίνει το κιτκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, πήγα να βάλω τον lean 3.8 ...αλλά μάλλον έβαλα λάθος κερνελ ...και τώρα όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει την κλασσική οθόνη "Samsung Galaxy Note 3, KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING"...αλλά μέχρι εκεί....μετά σβήνει!!! Τώρα είδα ότι έβαλα τον κέρνελ για το T-mobile Samsung Galaxy Note 3.... Τί κάνουμε ??? οοοεεεεοοο ??? Ουφ....τελικά έχω περάσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες εδώ μέσα διαβάζοντας...όλα καλά. Έβαλα τον AEL πάλι....έχουμε κανένα σωστό λινκ για τον lean 3.8 ??? Edited September 11, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα, πήγα να βάλω τον lean 3.8 ...αλλά μάλλον έβαλα λάθος κερνελ ...και τώρα όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει την κλασσική οθόνη "Samsung Galaxy Note 3, KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING"...αλλά μέχρι εκεί....μετά σβήνει!!! Τώρα είδα ότι έβαλα τον κέρνελ για το T-mobile Samsung Galaxy Note 3.... Τί κάνουμε ??? οοοεεεεοοο ??? Ουφ....τελικά έχω περάσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες εδώ μέσα διαβάζοντας...όλα καλά. Έβαλα τον AEL πάλι....έχουμε κανένα σωστό λινκ για τον lean 3.8 ??? https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, πήγα να βάλω τον lean 3.8 ...αλλά μάλλον έβαλα λάθος κερνελ ...και τώρα όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει την κλασσική οθόνη "Samsung Galaxy Note 3, KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING"...αλλά μέχρι εκεί....μετά σβήνει!!! Τώρα είδα ότι έβαλα τον κέρνελ για το T-mobile Samsung Galaxy Note 3.... Τί κάνουμε ??? οοοεεεεοοο ??? Ουφ....τελικά έχω περάσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες εδώ μέσα διαβάζοντας...όλα καλά. Έβαλα τον AEL πάλι....έχουμε κανένα σωστό λινκ για τον lean 3.8 ???έλα ρε πατριώτη https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# για να δούμε σε εσένα θα μηδενιζουν οι πυρήνες ή θα είμαι ο μοναδικός:lol: Edit αυτόν lk_hlteeur-kk-v3.8 Edited September 11, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Πάντα στον lean kernel θα κατεβαζεις for other n900 devices Και το αρχείο θα γράφει lk_hlteeur αυτό είναι για το n9005;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγώ μια ώρα που τον έχω βάλει δείχνει να μηδενίζει πάντως Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το dvfs είναι έτσι και τικαρισμενο από το εξποσειντ. ιντλε δεν βλέπω με την καμία . [ATTACH]49674[/ATTACH][ATTACH]49675[/ATTACH] δλδ σε εσένα παγώνουν; μπας και να τον ξανά πέρναγα φιλε μου τα widget που εχεις ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδια μονο με το towelroot μπορουμε να κανουμε root στη UGNG1? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδια μονο με το towelroot μπορουμε να κανουμε root στη UGNG1? NG1 δεν ρουτάρετε με towelroot!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 έλα ρε πατριώτη https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# για να δούμε σε εσένα θα μηδενιζουν οι πυρήνες ή θα είμαι ο μοναδικός:lol: Edit αυτόν lk_hlteeur-kk-v3.8 ...ουτε σε εμενα μηδενιζουν ωρε οι ατιμοι!!!! :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ...ουτε σε εμενα μηδενιζουν ωρε οι ατιμοι!!!! :Dδοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55395360&postcount=2378 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55395360&postcount=2378 Μηδενιζουν τωρα!!!! Για αλλη μια φορα το φορουμ αυτο δειχνει οτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ολων...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μηδενιζουν τωρα!!!! Για αλλη μια φορα το φορουμ αυτο δειχνει οτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ολων...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!! Έχω γράψει και στην πίσω σελίδα πως κάνεις restart το mpdecision για να μηδενιζουν κανονικά. Μέσω terminal και είναι και πολύ απλό. Anyways η ισχύς εν τη ενώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 φοραω x note 20 ng1 . με κερνελ 3.4.0-χ-κερνελ_ν9005_v3.0 ειναι σωστος αυτος ? για να βαλω αλλον κερνελ ποιο προγμραμμα υπαρχει με ευκολη χρηση μεσω του κιν ? σε καθε αλλαγη κερνελ το κιν κανει hard reset τα δεδομενα και ξαναστηνεται απο την αρχη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 χαιρετω την παρεα μια και τελικα το μικροβιο του φλασαρισματος δεν φευγει ποτε ... είμαι κατοχος ενός νοτε 3 και μετα από αρκετους μηνες σε στοκ κατασταση αποφασισα να περασω στο ρουτ και αλλαγη κερνελ θελω να ρωτησω μια και το εκανα ρουτ χθες. εχω την Ng1 αγγλικη αν μπορω να περασω custom recovery και ποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 καλησπερα, εχω ξεχασει το password του knox .αν κλειδωσει μετα απο τις 15 αποτυχ προσπαθειες μετα πως μπορω να το ξεκλειδωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τελικά ο leankernel είναι ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Με τις ρυθμίσεις που φαίνονται στην εικόνα η διάρκεια της μπαταρίας είναι πιο καλή από ποτέ! ☺ [ATTACH]49709[/ATTACH] Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) καλησπερα, εχω ξεχασει το password του knox .αν κλειδωσει μετα απο τις 15 αποτυχ προσπαθειες μετα πως μπορω να το ξεκλειδωσω? και πως ξέρουμε ότι είναι δικό σου; ;;; θα παρακαλούσα το φόρουμ να μην δώσει κανένας λύση σε τέτοιο πρόβλημα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω για να κοιμηθούν λίγο οι πυρήνες ευχαριστώ. Guys I have this issue and resolved now. If you have this issue turn on Samsung DVFS once if it is already on/ off in it case in is on. Reboot your device twice or thrice, turning off/on DVFS on/off couple of times. Reboot only after you completely boot into your mobile. Final time turn off DVFS and reboot your machine. The mpdecision should work normally by now, with cores getting offline Edited September 12, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts