Gggggas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Τι ζαχαρωνω και γω εχει πολλα πραγματα. Το call recording δουλευει με module ή ειναι ενσωματομενο ? Ενσωματωμένο είναι και έχεις και την επιλογή να βάλεις μέσω aroma του Dr Ketan to full screen caller ID που είναι πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ωραίος , κατεβάζω :) Γιαυτο που με ρώτησες στο pm , αφησα στοκ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Οχι κανενα bug. Μπορει να σου βγαλει κανα forced close στα security policies αλλα τα παγωνεις με titanium backup. Ολα τα αλλα δουλευουν αφρος. Αρχικα θα βαλεις την rom στην καρτα sd. Θα μπεις στο download mode και θα φλασαρεις με το odin 3.09 bootloader και modem GNG1 τα οποια θα βρεις στο thread της alexndr rom για να τα κατεβασεις. Στο odin θα ξετικαρεις το autoreboot και θα τικαρεις το bootloader update. Μολις τελειωσει το odin θα βγαλεις μπαταρια και θα ξεκινησεις το κινητο με το power - vol up - home για να μπεις στο cwm recovery. Φλασαρεις την ρομ με full wipe επιλογη και εισαι ετοιμος. Προσοχη με το odin. Για να μπεις στο download mode και να φλασαρεις με το odin θα κανεις power off το κινητο και θα μπεις με το συνδυασμο power.home.vol down. Μην χρησιμοποιησεις το reboot σε download mode γιατι θα σου βγαλει σφαλμα στο φλασαρισμα με αυτον τον τροπο δεν γραφει ο ΚΝΟΧ? (ειμαι ηδη root με towelroot) Χρειαζεται καποιο backup στο efs? αν θες να γυρισεις σε μαμα (για service) τι κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Με ποιο firmware έρχεται το τηλέφωνο στην Ελλάδα επίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δοκιμάζω την AUDAX V9 Rom αφού είχα Alexander για 2 μέρες και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή και πλήρης. Πολύ ωραίο πρόγραμμα OTA που διαθέτει τα πάντα από διορθώσεις μέχρι Kernels. Με εντυπωσίασε δεν το περίμενα. Έχει ενσωματωμένο και το 3mint battery το οποίο θα ήθελα στην Alexander. Επίσης πέρασα απευθείας lean kernel 3.6 μέσω OTA και θα έχω αποτελέσματα σύντομα. Όσο αφορά το Daemon eur στην Alexander φεύγει μόνο του. Lean kernel 3.6 : Με 3 ώρες και 15 λεπτά στην αδράνεια μετά την πλήρη φόρτιση, προστέθηκε 1.30 ώρα οθόνης έως το 80%. Ενημερώνω πώς έχω συγχρονισμό ενεργοποιημένο με gmail hotmail viber facebook. Την πέρασα το πρωι με lean 3.6...τώρα κάνω 1η φόρτιση..ταχύτατη δείχνει παντως..το audax update ota δεν δουλευει καλά ομως..και έκανα donate 3 euro για την full έκδοση..αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα εσύ? modem k BL GNG1 έχει η πρέπει να τα περάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Την πέρασα το πρωι με lean 3.6...τώρα κάνω 1η φόρτιση..ταχύτατη δείχνει παντως..το audax update ota δεν δουλευει καλά ομως..και έκανα donate 3 euro για την full έκδοση..αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα εσύ? modem k BL GNG1 έχει η πρέπει να τα περάσουμε? Αν δεν έχεις περασμένο modem και bootloader να τα βάλεις, κοίταξε εκεί που λέει Useful PC Odin flashable files http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 Δες αν όντως τα έχεις με την εφαρμογή Phone Info https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Kernel Mods και διάφορα που έψαχνα όλα τέλεια, το έψαξα παραπάνω τώρα που το ανέφερες έχει ένα μικρό bug όταν πας στο Installed Apps και πατάς Reload Apps κρασάρει. Επανέρχεται όταν το κλείσεις από τις πρόσφατες εφαρμογές. Πέρα από αυτό που το θεωρώ ασήμαντο βέβαια δεν παρατήρησα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους.... Προσπαθώντας να κάνω το widget της accuweather διάφανες μέσω ενός apk από το xda κάνοντας overwrite το stock το κατάφερα χάνοντας όμως την ελληνική γλώσσα στο στίγμα της πόλης που έδεινε το gps... Δυστηχως δεν έχω backup το original apk της accuweather και όσα βρήκα κάνουν πάλι το ίδιο.. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσω όλο το firmware από την αρχή? [ATTACH]48668[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αν δεν έχεις περασμένο modem και bootloader να τα βάλεις, κοίταξε εκεί που λέει Useful PC Odin flashable files http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 Δες αν όντως τα έχεις με την εφαρμογή Phone Info https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Kernel Mods και διάφορα που έψαχνα όλα τέλεια, το έψαξα παραπάνω τώρα που το ανέφερες έχει ένα μικρό bug όταν πας στο Installed Apps και πατάς Reload Apps κρασάρει. Επανέρχεται όταν το κλείσεις από τις πρόσφατες εφαρμογές. Πέρα από αυτό που το θεωρώ ασήμαντο βέβαια δεν παρατήρησα κάτι. http://s3.postimg.org/7u90lvrir/f38f897848cdd5c7a193681cdba16de366bfc61007db327c.jpg Πολύ δουλεύουν οι υπηρεσίες Google play όμως και δεν ξέρω γιατί...περασα και Gng1 BL & modem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 παιδια ειχα κανει ρουτ με τουελ ρουτ,ειχα περασει xposed,wanam,και διαφορα αλλα modules. Ειχα πειραξει με το wanam να μην μου δειχνει προσαρμοσμενη εκδοση αλλα μαμα και ολα ηταν ενταξει. θελησα λοιπον να περασω και εγω την τελευταια αναβαθμιση και εκανα unroot απο su οπως επισης εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το μενου της συσκευης και μου σβηστηκαν ολα.Αφου ανοιξε μετα το τηλεφωνο παταω να κανω αναβαθμιση και μου λεει πως ειναι τροποποιημενο και στην κατασταση συσκευης μου γραφει προσαρμοσμενη εκδοση.Πωσ ειναι δυνατον?Δοκιμασα και κιες αλλα ενω κατεβαζει την αναβαθμιση δεν την περναει. Δεν ξερω τι να κανω και εχω αγχωθη πολυ.Χαλασε το τηλεφωνο?τι να κανω.?δεκτη καθε βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Περνά ξανά το firmware που έχεις με odin κανόντας άλλο ένα reset. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ πάντως που έχω το κινητό μαμά χωρίς root κτλ δεν μου έχει την τοποθεσία στα ελληνικά. Με λατινικούς χαρακτήρες γράφει την τοποθεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ πάντως που έχω το κινητό μαμά χωρίς root κτλ δεν μου έχει την τοποθεσία στα ελληνικά. Με λατινικούς χαρακτήρες γράφει την τοποθεσία. Εμένα μου τα έβγαζε ελληνικά ίσως να έφταιγε το firmware που έχω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 παιδια ειχα κανει ρουτ με τουελ ρουτ,ειχα περασει xposed,wanam,και διαφορα αλλα modules. Ειχα πειραξει με το wanam να μην μου δειχνει προσαρμοσμενη εκδοση αλλα μαμα και ολα ηταν ενταξει. θελησα λοιπον να περασω και εγω την τελευταια αναβαθμιση και εκανα unroot απο su οπως επισης εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το μενου της συσκευης και μου σβηστηκαν ολα.Αφου ανοιξε μετα το τηλεφωνο παταω να κανω αναβαθμιση και μου λεει πως ειναι τροποποιημενο και στην κατασταση συσκευης μου γραφει προσαρμοσμενη εκδοση.Πωσ ειναι δυνατον?Δοκιμασα και κιες αλλα ενω κατεβαζει την αναβαθμιση δεν την περναει. Δεν ξερω τι να κανω και εχω αγχωθη πολυ.Χαλασε το τηλεφωνο?τι να κανω.?δεκτη καθε βοηθεια Όταν έκανες επαναφορά και έκανες unroot προφανώς το σύστημα είχε κρατήσει πληροφορίες μεταβολής του software λόγου το προηγούμενου root που είχες κάνει και γιαυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα.... Άμα το έκανες μέσο Keys θα στο έκανε update μόνο του χωρίς να κάνεις unroot.... Θα το έκανε αυτό από μόνο του και θα σου πέρναγε το μαμά firmware ατόφιο..... Σε ένα s4 rootαρισμενο εγώ έτσι το έκανα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Περνά ξανά το firmware που έχεις με odin κανόντας άλλο ένα reset. Απλά το firmware? Είδα μια μέθοδο του alexndr. Την έχω ποσταρει στο αλλο θέμα του νοτελιου. Περναει πρωτα την αγγλικη και μετα αυτη που πρεπει. Το heimdall που είναι για mac ξέρει κανείς να το δουλεύει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Λοιπόν έχω ένα δίλημμα. Είμαι root με towelroot στην ng1 και το τηλεφωνο είναι αυστριακό ATO . Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να περάσω μέσω odin τον bootloader που δίνει ο alexandr χωρίς να γράψει ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εμένα μου τα έβγαζε ελληνικά ίσως να έφταιγε το firmware που έχω..... Για του λόγου το αληθές...[ATTACH]48680[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Λοιπόν έχω ένα δίλημμα. Είμαι root με towelroot στην ng1 και το τηλεφωνο είναι αυστριακό ATO . Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να περάσω μέσω odin τον bootloader που δίνει ο alexandr χωρίς να γράψει ο knox. και για πες μας τι προσφέρει ο νέος μπουτλοαντερ που θες να βάλεις; ;; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εμένα μου τα έβγαζε ελληνικά ίσως να έφταιγε το firmware που έχω..... φιλε μου και μενα στα αγγλικα το εβγαζε παντα και με στοκ που ημουν ...δεν το θυμαμαι ελληνικο καθολου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 και για πες μας τι προσφέρει ο νέος μπουτλοαντερ που θες να βάλεις; ;; ; Απ´οτι έχω καταλάβει καλύτερη μπαταρία και σπιρταδα. Δεν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εμένα το firmware είναι της T-mobile N9005XXUENC3 και όταν το πρώτο άνοιξα το widget ήταν όλο στα ελληνικά ακόμα και η τοποθεσία όπως το έχω δει και σε άλλες συσκευές Samsung να βγάζουν την τοποθεσία στα ελληνικά.... Τώρα έχω φάει 2 μέρες να ψάχνω πως να το διορθώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Απ´οτι έχω καταλάβει καλύτερη μπαταρία και σπιρταδα. Δεν είναι αυτό;Καμία σχέση, σε αυτά που λες παίζει ρόλο κερνελ. Απλά καλό είναι η ρομ που βάζουμε να έχει στην βάση της το σωστό μόντεμ και bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά όποτε αλλάζω bootloader μου κάνει φορματ τα πάντα... Φωτογραφίες και τα πάντα. Γιατί? Όλα σωστά τα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καμία σχέση, σε αυτά που λες παίζει ρόλο κερνελ. Απλά καλό είναι η ρομ που βάζουμε να έχει στην βάση της το σωστό μόντεμ και bootloader. Ναι αλλά μπορώ να τη βάλω χωρίς να γράψει ο Knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Μην ακούω τρελά ρε παιδιά που τώρα ξαφνικά σας έχει πιάσει όλους και αναβαθμίζετε και μπουτλοαντερ σε λίγο θα λέτε ότι βλέπετε και διαφορές και ποιος είναι καλύτερος. βασικά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που λέτε και διαβάστε τι είναι πριν γράφετε ότι να είναι και πάραπληροφορίτε άλλους. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κακό είναι να νομίζεις ότι ξέρεις... μπουτλοαντερ λοιπών είναι αυτός που κάνει την εκκίνηση στο κινητό και δίνει την εντολή για το να τρέξει το αντροιντ και στη συνέχεια δίνει και το πράσινο φως για τις λειτουργίες του κερνελ. δεν λέω πως δεν είναι σημαντικό αφού και μόνο που υπάρχει σημαίνει πως είναι απαραίτητο αλλά διαφορές δεν θα δείτε όταν γίνετε μια μεγάλη αναβάθμιση τότε ίσως να αξίζει η αναβάθμιση για να είσαι κοντά θυμηθητε για να πάμε σε κιτ κατ ήταν απαραίτητο να τον αλλάξεις. στο θέμα μας τώρα όλοι οι γνωστοί αναβάθμισαν τους κερνελ τους χαμός στο xda πάντα φιλικα Edited August 19, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts