Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα.

εχω το νοτε3 με την ωμεγα 21. την τελευταια εβδομαδα εχω σοβαρο προβλημα, ανα ατακτα χρονικα διαστηματα μου πεταγονται διαφημιστικα μηνυματα, και γενικα καταλαβαινω οτι το τηλεφωνο σερνεται. Δεν ξερω αν ειναι υιος η malware η οτιδηποτε. μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος αν μπορω να κανω κατι να το καθαρισω χωρις να χρειαστει να κανω φουλ φορματ? δοκιμασα το clean master και καποια αλλα, δεν μου εκαναν τιποτα. το προβλημα συνεχιζει. το τηλεφωνο ειναι root.

Ευχαριστω!

παραθετω ενα παραδειγμα απο αυτα που μου βγαζει!! :(

https://www.flickr.com/photos/104362494@N04/14740125068/

Edited by stallone

μόλις πέρασα την τελευταία GNG1 Alexndr rom η οποία ειναι και odexed. πολύ σταθερή θα έλεγα. Απλά δεν ειναι multidpi οπότε αναγκάστικα με xposed να αλλάξω τα dpi σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστα :) Το μενού το άφησα 480 lol. τον δουλεύω με lean kernel 3.5. Θα έλεγα οτι ειναι πιο γρήγορη απο μία deodexed rom και η μπαταρία του φαίνεται βράχος για πρώτο φλασάρισμα. Επόμενη δοκιμή την άλλη βδομάδα crash rom v15. Αναβάθμισα και BL-MODEM επομένως μόνο GNG1 rom και πάνω :)

Εγώ πιστεύω εδω δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, εγώ είχα το S2 και πραγματικά εκεί γινότανε χαμός από developers, darky, gonkhamoral, κλπ. Εδώ είναι όλοι γατάκια
Δεν ασχολούνται πολλοί γιατί το τηλέφωνο είναι τούμπανο, ότι και να κάνεις σε μια ρομ ή κερνελ την διαφορά θα την πιάσει κάποιο έμπειρο μάτι.

Ενώ σε παλιότερα τηλέφωνα όταν αλλαζαμε μια ρομ η διαφορά φαινόταν αμέσως και υπήρχε ενδιαφέρον και από εμάς και από τους μάγειρες είχαμε όλοι κάτι να ασχοληθούμε.

Τώρα βέβαια και τα πράγματα είναι και ποίο εύκολα στο να φλασαρεις και μολις το κάνεις το μικρόβιο σου φεύγει.

Απλώς εγώ που είμαι εθισμένος ,με έναν κερνελ μου περνάει η στέρηση.

Πεστα ρε μενιο γιατί είπα να μην ασχοληθώ αλλά ήμαρτον τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν γατάκια χαχαχαχαχα .

Πεστα ρε μενιο γιατί είπα να μην ασχοληθώ αλλά ήμαρτον τους ανεβάζουν και τους κατεβάζουν γατάκια χαχαχαχαχα .
γατάκια είμαστε εμείς, που σου ετοιμάζουν μια ρομ ή κερνελ και εσύ απλός τα περνάς.

Αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν ιδέα πόσες ώρες και δοκιμές θέλει για να μαγειρέψεις μια ρομ.

γατάκια είμαστε εμείς, που σου ετοιμάζουν μια ρομ ή κερνελ και εσύ απλός τα περνάς.

Αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν ιδέα πόσες ώρες και δοκιμές θέλει για να μαγειρέψεις μια ρομ.

Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι η rom του xnote δεν έχει διαφορά από την stock;:eek::eek::eek:

Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι η rom του xnote δεν έχει διαφορά από την stock;:eek::eek::eek:
Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Εγώ είπα μέχρι να σου ανεβάσει ο solo ( μιας και που τον ανέφερες )μια ρομ περνάει ατελείωτες ώρες δουλειάς και δοκιμών.

Και εμείς απλά την βάζουμε , αυτό είπα.

τώρα αν πω ότι η τελευταία crash είναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο θηριακι μου θα είμαι γραφικός ;

Με lean (και όχι μόνο ) σαφώς πιο γρήγορη και από ομεγκα αλλά και από xnote... Και σαφώς δεν τίθεται θέμα με στοκ για σύγκριση ούτε για πλάκα.

Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται έμπειρο μάτι για να το καταλάβει κάποιος αυτό.. Κτλ.

Sent from my note3

Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά μέχρι τώρα δεν έχω δει σχεδόν καμία ουσιαστική βελτίωση στις δυνατότητες που προσφέρει ο κερνελ. Ούτε καν τα βασικά Όπως usb mass mode storage και στις δύο κάρτες. Και όταν λέω γατάκια εννοώ πάντα σε σύγκριση με τα ιερά τέρατα που προανέφερα όπως πχ o dorinmax που πήρε το g2 και το έχει απογειώσει

Freddara την εχω ετοιμη αλλα με κραταει οτι του alexndr ειναι odex. Δοκιμασε την να δεις διαφορα. Εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορη

Freddara την εχω ετοιμη αλλα με κραταει οτι του alexndr ειναι odex. Δοκιμασε την να δεις διαφορα. Εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορη

Για δώσε λίγο λινκ αν σου είναι εύκολο γιατί είμαι εκτός σπιτιού ;

Sent from my note3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176

Σιγουρα εχω και καλυτερο σημα απο οτι ειχα με NΒ1 modem στην xnote 14

Είπα εγώ κάτι τέτοιο ? Εγώ είπα μέχρι να σου ανεβάσει ο solo ( μιας και που τον ανέφερες )μια ρομ περνάει ατελείωτες ώρες δουλειάς και δοκιμών.

Και εμείς απλά την βάζουμε , αυτό είπα.

Μαζί σου είμαι βρε:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176

Σιγουρα εχω και καλυτερο σημα απο οτι ειχα με NΒ1 modem στην xnote 14

Thanks την κρατάω σε back up για την ώρα που θα με πιάσει κρίση φλασαρισματος... Χεχεχε.

Sent from my note3

@menioseten και @araditsas κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να φτιάξουμε μια custom από την αρχή. Ξεφύγατε όμως από το θέμα. Το αν το τηλέφωνο είναι τούμπανο τι σχέση έχει με Rom development? Είδες εσύ στο note 3 κάτι καινούριο που να πεις ουαου αυτό αξίζει πραγματικά? Αυτό εννοώ εγώ. Ότι από τότε που βγήκε το xposed το παράτησαν το θέμα development όλοι. Δλδ το g2 δεν είναι τούμπανο? Και όμως βγήκε mod για την κάμερα που προσθέτει 4κ video 120fps slow motion κλπ κλπ κλπ . Εδώ μας πλασάρουν το reodex πλέον σαν καλό ενώ τόσο καιρό λυσσαξαν όλοι με το deodex. Edited by firekostas

Παίδες στην xnote ποια είναι η ρύθμιση που βγάζει εκείνα τα μπλε pie control ώστε να μην είναι ενεργά ; θυμάται κανείς;

Παίδες στην xnote ποια είναι η ρύθμιση που βγάζει εκείνα τα μπλε pie control ώστε να μην είναι ενεργά ; θυμάται κανείς;

Λογικά θα εννοείς το LMT αλλιώς μέσω gravity box.

Xnote control,xnote panel, pie control settings;)

πως μπορω να σβυσω τα παντα απο την συσκευη και να το επαναφερω εργοστασιακα? δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων και μου κραταει ολους τους φακελους που ειχα απο πριν απο προγραμματα. εγω θελω να γινει ολικη επαναφορα. υπαρχει τροπος?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις