sothrhsgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 τι έχει δλδ που την κάνει να είναι η καλύτερη. είμαι με ωμέγα 7.2 και πραγματικά είναι πολύ καλή δουλεύει απροβληματιστα μια βδομάδα τώρα το κινητό μου . έχει κάτι αυτή που λες η 9 από την προηγούμενη έκδοση που την εχω δοκιμάσει που να κάνει την διαφορά? Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη με τρωει αυτο :O .....Ολοι εσεις που εχετε φλασαρει καποια ρομ και προφανως εχετε και τον knox ετσι και θελετε αργοτερα να το πουλησετε, χωρις εγγυηση πως θα το κανετε..;;; Υγ.Με τρωει αυτη η ερωτηση γιατι θελω μετα μανιας να φλασαρω καποια ρομ και με φρεναρει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη με τρωει αυτο :O .....Ολοι εσεις που εχετε φλασαρει καποια ρομ και προφανως εχετε και τον knox ετσι και θελετε αργοτερα να το πουλησετε, χωρις εγγυηση πως θα το κανετε..;;; Υγ.Με τρωει αυτη η ερωτηση γιατι θελω μετα μανιας να φλασαρω καποια ρομ και με φρεναρει αυτο... Μέχρι τότε βλέπουμε μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα προς το παρόν χαιρόμαστε το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη με τρωει αυτο :O .....Ολοι εσεις που εχετε φλασαρει καποια ρομ και προφανως εχετε και τον knox ετσι και θελετε αργοτερα να το πουλησετε, χωρις εγγυηση πως θα το κανετε..;;; Υγ.Με τρωει αυτη η ερωτηση γιατι θελω μετα μανιας να φλασαρω καποια ρομ και με φρεναρει αυτο... Αφήνεις γυναίκα παρθένα μήπως και τη χωρίσεις μετά ;Όχι βέβαια. :lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη με τρωει αυτο :O .....Ολοι εσεις που εχετε φλασαρει καποια ρομ και προφανως εχετε και τον knox ετσι και θελετε αργοτερα να το πουλησετε, χωρις εγγυηση πως θα το κανετε..;;; Υγ.Με τρωει αυτη η ερωτηση γιατι θελω μετα μανιας να φλασαρω καποια ρομ και με φρεναρει αυτο... Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι όλοι ξέρουν τι σημαίνει το knox ,ξέρεις πόσες συσκευές με γραμμένο knox έχουν πουληθεί χωρίς η αγοραστές να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) τι έχει δλδ που την κάνει να είναι η καλύτερη. είμαι με ωμέγα 7.2 και πραγματικά είναι πολύ καλή δουλεύει απροβληματιστα μια βδομάδα τώρα το κινητό μου . έχει κάτι αυτή που λες η 9 από την προηγούμενη έκδοση που την εχω δοκιμάσει που να κάνει την διαφορά? Εχει οτι με ενδιαφερει.... Τι εχει δηλ παραπανω η Ωμεγα 7.2 απο την 7.1 περα απο διορθωσεις; Ετσι λοιπον και η 9.0 ειναι βελτιωμενη προταση της 8.0. Και για εμενα ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει ως τωρα. Μεχρι νεωτερας βεβαια. Οσο για το αν εχει γραψει το Knox ουδολως με απασχολει μιας και ποτε σχεδον δεν αγοραζω τηλ. με σκοπο να το πουλησω σε καλη τιμη.... Αν ειχα κατι τετοι κατα νου θα αγοραζα iPhone που δεν μπορεις να το πειραξεις και εχει καλη μεταπωλητικη αξια αλλα δεν μπορεις να το χαρεις. Εχω γνωστους που εδω και 2 χρονια βλεπουν ακριβως την ιδια οθονη οταν ανοιγουν το κινητο τους ενω εγω βλεπω αν θελω καθε μερα κατι διαφορετικο.... Edited February 9, 2014 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη με τρωει αυτο :O .....Ολοι εσεις που εχετε φλασαρει καποια ρομ και προφανως εχετε και τον knox ετσι και θελετε αργοτερα να το πουλησετε, χωρις εγγυηση πως θα το κανετε..;;; Υγ.Με τρωει αυτη η ερωτηση γιατι θελω μετα μανιας να φλασαρω καποια ρομ και με φρεναρει αυτο... Όποιοι είναι άνθρωποι με λόγο θα το αναφέρουν και θα έχουν την τιμή χαμηλότερη λόγω του ότι δεν θα έχεις εγγύηση Για τα ''αντράκια'' που θα το κρύψουν, δεν χρειάζεται να πούμε γιατί άτομα είναι......... όλοι καταλαβαίνεται. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μέχρι τότε βλέπουμε μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα προς το παρόν χαιρόμαστε το τηλ έτσι ακριβώς Αφήνεις γυναίκα παρθένα μήπως και τη χωρίσεις μετά ;Όχι βέβαια. :lol: καλά έγραψες χαχαχα Εχει οτι με ενδιαφερει.... Τι εχει δηλ παραπανω η Ωμεγα 7.2 απο την 7.1 περα απο διορθωσεις; Ετσι λοιπον και η 9.0 ειναι βελτιωμενη προταση της 8.0. Και για εμενα ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει ως τωρα. Μεχρι νεωτερας βεβαια. Οσο για το αν εχει γραψει το Knox ουδολως με απασχολει μιας και ποτε σχεδον δεν αγοραζω τηλ. με σκοπο να το πουλησω σε καλη τιμη.... Αν ειχα κατι τετοι κατα νου θα αγοραζα iPhone που δεν μπορεις να το πειραξεις και εχει καλη μεταπωλητικη αξια αλλα δεν μπορεις να το χαρεις. Εχω γνωστους που εδω και 2 χρονια βλεπουν ακριβως την ιδια οθονη οταν ανοιγουν το κινητο τους ενω εγω βλεπω αν θελω καθε μερα κατι διαφορετικο.... η 7.2 έχει εκτός από τις διορθώσεις έχει κουστομ κερνελ πολύ καλό και τρελή- φοβερή διαχείριση μνήμης. και δεν είναι μόνο διορθωσουλες όπως λες. αλλά το ξέρω εγώ σταμάτησα πολύ καιρό να ακούω όποιων λέει καλά λόγια για ρομ γιατί κατάλαβα ότι κάθε ρομ που βάζει κάποιος λέει ότι είναι η καλύτερη και μετά βάζει μια άλλη και πάλι είναι η καλύτερη .....Έτσι κάνω και εγώ. Οπότε δοκιμάζω και βλέπω μόνος μου . Δεν το λέω για σένα μην παρεξηγηθώ δεν έχω και μαζί σου αλλά όταν βγαίνεις και λες ότι η νέα χνοτε είναι καταπληκτική θα έπρεπε να μας πεις και τι είναι αυτό που την κάνει καλύτερη της 8 ώστε να καταλάβουμε και να την δοκιμάσουμε. Όσο για το κνοξ σιγά μην κάτσω να σκεφτώ για το όταν το πουλήσω κτλ όπως λέει και ο φίλος gnkgr όσο έχω το κινητό θέλω να το φτιάχνω όπως θέλω εγώ και να κάνω το χόμπι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Ααααιιι στο καλο.....Με πεισατε παλι εμπρος λοιπον για το πρωτο του φλασαρισμα :p ... Εχω να φλασαρω και 1 μηνα και με εχει πιασει φαγουρα...!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις.... Υγ.Κατι διαβασα παντως οτι κατι βρηκαν για το knox στο s4...Ειδωμεν....;) Λοιπον για να βαλουμε την ρομ πχ omega...Ειμαι ηδη 4.4.2 πρεπει πρωτα να ρουταρω και μετα να φλασαρω την ρομ περνοντας πρωτα καποιο recovery;;Η περναω recovery φλασαρω και αυτοματα ειμαι και ρουτ...;; Edited February 9, 2014 by sothrhsgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ααααιιι στο καλο.....Με πεισατε παλι εμπρος λοιπον για το πρωτο του φλασαρισμα :p ... Εχω να φλασαρω και 1 μηνα και με εχει πιασει φαγουρα...!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις.... Υγ.Κατι διαβασα παντως οτι κατι βρηκαν για το knox στο s4...Ειδωμεν....;) Λοιπον για να βαλουμε την ρομ πχ omega...Ειμαι ηδη 4.4.2 πρεπει πρωτα να ρουταρω και μετα να φλασαρω την ρομ περνοντας πρωτα καποιο recovery;;Η περναω recovery φλασαρω και αυτοματα ειμαι και ρουτ...;; Φλασάρεις recovery και μετά περνάς οποία ρομ θες δεν χρειάζεται να κάνεις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Φλασάρεις recovery και μετά περνάς οποία ρομ θες δεν χρειάζεται να κάνεις root Πιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο recovery για να ξεκινήσει κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο recovery για να ξεκινήσει κάποιος; Εγώ χρησιμοποιώ αυτό είναι πολύ καλό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) δοκιμάζω την ωμέγα 8 που μόλις έλαβα και επανέρχομαι με εντυπώσεις. όποιος είναι να φλασαρει ας περιμένει λίγο η ελληνική ρομ αξίζει τον κόπο. Edited February 11, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δοκιμάζω την ωμέγα 8 που μόλις έλαβα και επανέρχομαι με εντυπώσεις. όποιος είναι να φλασαρει ας περιμένει λίγο η ελληνική ρομ αξίζει τον κόπο. Όντος έφτιαξε το πρόβλημα με το S note; Στον κερνελ τι ακριβώς πρόσθεσε γιατί δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όντος έφτιαξε το πρόβλημα με το S note; Στον κερνελ τι ακριβώς πρόσθεσε γιατί δεν κατάλαβα μια χαρά το ςνοτε για τον κερνελ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην πράξη θα τον δω . Η ρομ δουλεύει μια χαρά όπως και η 7.2 δεν έχω δει διαφορές δεν έχω βρει μπαγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπερα , να ρωτησω,μπορουμε να φλασαρουμε επισημη 4.4.2 μεσω odin χωρις να ενεργοποιηθει το knox? Αξιζει η 4.4.2 στην απαρουσα φαση σε σχεση με την 4.3 ή να περιμενω για ΟΤΑ?το τηλεφωνο ειναι γαλλικο. ευχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπερα , να ρωτησω,μπορουμε να φλασαρουμε επισημη 4.4.2 μεσω odin χωρις να ενεργοποιηθει το knox? Αξιζει η 4.4.2 στην απαρουσα φαση σε σχεση με την 4.3 ή να περιμενω για ΟΤΑ?το τηλεφωνο ειναι γαλλικο. ευχαριστω Μπορείς ,δεν ενεργοποιείτε το knox σε πέρασμα official firmware ,το πρόβλημα ειναι οτι αν αλλάξει το csc θελεις root για να βάλεις το σωστό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Και για εμένα παιδιά η καλύτερη ρομ είναι του μακαρονα v9 x-note με πολλές παραμετροποιησεις τρέχει άψογα στο τερας3 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μόλις έβαλα X note .Ενα θα πω, η ρομ είναι όλα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδια για να βαλουμε x-note rom απο 4.3 πρεπει να περασουμε πρωτα μεσω odin την πολωνικη 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδια για να βαλουμε x-note rom απο 4.3 πρεπει να περασουμε πρωτα μεσω odin την πολωνικη 4.4.2; Επίσημη 4.4.2 root custom recovery και μετά όποια custom Rom θέλεις Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Επίσημη 4.4.2 root custom recovery και μετά όποια custom Rom θέλεις Ευχαριστω root ειμαι ηδη με official France το root το χανω σιγουρα και προφανως τικαρουμε το update bootloader ειναι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ξέρει κάποιος στην X note που θα βρω τον φάκελο με την προεγκατεστημενη εφαρμογή Ad away, για να τον διαγράψω. Ο λόγος είναι ότι δεν τρέχει η εφαρμογή και δεν μπορώ να την κάνω απεγκατάσταση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ξέρει κάποιος στην X note που θα βρω τον φάκελο με την προεγκατεστημενη εφαρμογή Ad away, για να τον διαγράψω. Ο λόγος είναι ότι δεν τρέχει η εφαρμογή και δεν μπορώ να την κάνω απεγκατάσταση. Ευχαριστώ. Κάνε το από το titanium. Εναλλακτικά σε παρόμοιες περιπτώσεις μπορείς να μετατρέπεις την εφαρμογή από "συστήματος" σε "χρήστη" και μετά την απεγκαθιστάς εύκολα όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημερα, ευχαριστω για την αμεση απαντηση, στο sammobile ειδα αυτο για Cosmote. http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25013 Model: SM-N9005 Country: Greece (Cosmote) Version: Android 4.4.2 Changelist: 348029 Build date: Sat, 11 Jan 2014 00:53:16 +0000 Product Code: COS PDA: N9005XXUENA7 CSC: N9005COSENA2 MODEM: N9005XXUENA2 Λογικα αν το κατεβασω και το περασω με Odin θα ειμαι x0 με Knox και CSC ελληνικο.σωστα? :confused: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κάνε το από το titanium. Το έκανα, αλλά κάπου έχει κρατήσει τη εφαρμογή και δεν με αφήνει να την βάλω ξανά ,ξέρουμε κάποια παρόμοια για τις διαφημίσεις να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts