galanakop Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Εγώ πάντως συμφωνώ με λίγο από τον καθένα... Και εμένα μετά από χρόνια το φλασαρισμα δεν είναι πλέον καθημερινή συνήθεια... Άργησα να το ρουταρω και φυσικά δεν το μετάνιωσα αλλά πλέον ακολουθώ ένα dev (crash ) που δεν αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι Ρομ και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Να φανταστείτε ότι ακόμα την 4.4.2 δεν την πέρασα... Άλλες φορές περίμενα κολλημένος στο thread του xda και μόλις ο κάθε dev έβαζε Ρομ την κατέβαζα αμέσως και την πέρναγα... Αυτά τα λίγα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια η 4.4.2 εχει βγει official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όχι. Όταν βγει θα το γράψουμε στο επίσημο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Παιδια η 4.4.2 εχει βγει official? Όχι Ελλάδα ακόμα λίγο υπομονή. Έχει βγει μόνο poland Edited January 18, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παντως η 4.3 που εχει το κινητο μου 2 μερες τωρα μου φαινεται οτι σκοτωνει.απο s3 ηρθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όποιος βάλλει την καινούρια crash v4 να αλλάξει και τις τιμές του επεξεργαστή γιατί ο dev την έχει να δουλεύει συνεχώς στα κόκκινα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ξερει καποιος ενα fix ,το προβλημα υπαρχει touchscreen ghost touches .παίδες δώστε λίγο τα φώτα σας.εψαξα και δεν βρήκα κάπου για το πρόβλημα μου.εχει κάποιος καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παίδες δώστε λίγο τα φώτα σας.εψαξα και δεν βρήκα κάπου για το πρόβλημα μου.εχει κάποιος καμιά ιδέα. Πότε συμβαίνει? Ρωτάω γιατί ψάχνοντάς το λίγο είδα ότι συνήθως συμβαίνει σε κάποια κινητά (όχι απαραίτητα samsung ούτε κάν android) αν πας να γράψεις κάτι κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Αν είναι έτσι έλεγξε το θέμα χρησιμοποιώντας έναν άλλο φορτιστή. Αν δεν γίνεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης τότε προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και ίσως να πρέπει αν το πας για service. (Φαντάζομαι δεν έχεις πατήσει κατά λάθος στις επιλογές προγραμματιστή κάποια επιλογή του τύπου "εμφάνιση αγγιγμάτων" ή κάτι τέτοιο). Θα βοηθούσε πάντως αν μπορούσες αν το καταγράψεις σε κάποιο βίντεο για να δούμε ακριβώς το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Πότε συμβαίνει? Ρωτάω γιατί ψάχνοντάς το λίγο είδα ότι συνήθως συμβαίνει σε κάποια κινητά (όχι απαραίτητα samsung ούτε κάν android) αν πας να γράψεις κάτι κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Αν είναι έτσι έλεγξε το θέμα χρησιμοποιώντας έναν άλλο φορτιστή. Αν δεν γίνεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης τότε προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και ίσως να πρέπει αν το πας για service. (Φαντάζομαι δεν έχεις πατήσει κατά λάθος στις επιλογές προγραμματιστή κάποια επιλογή του τύπου "εμφάνιση αγγιγμάτων" ή κάτι τέτοιο). Θα βοηθούσε πάντως αν μπορούσες αν το καταγράψεις σε κάποιο βίντεο για να δούμε ακριβώς το πρόβλημα.φαντάσου ότι το μενού βρίσκεται σε απόσταση ενός πόντους από τα κάτω κουμπιά πατιέται μονό του . Δηλαδή ας πούμε ότι τέρμα δεξιά κάτω έχουμε τα μηνύματα ξαφνικά ανοίγουν μόνα τους. Τώρα μια προσωρινή λύση είναι., έχω ανεβασμένα όλα τα μενού ένα πόντο πάνω. Επίσης μου το έκανε και στο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου , τρέμω παίζει το δακτυλίδι οπότε το απενεργοποιησα.Τη να πω πρέπει να είμαι ο μοναδικός με αυτό πρόβλημα. Edited January 19, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν ισχύει, αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι είναι για κάποιες παλιές ρομ. EDIT:Στα 4.4 η Samsung έχει κατεβάσει την ταχύτητα του επεξεργαστή στα 1497 MHz και governor έχει interactive. Εγώ τον έβαλα ondemand και είδα καλύτερη κατανάλωση μπαταριάς. Tι εννοείς ακριβώς; δλδ εχει κατεβασει το χρονισμο του επεξεργαστη απο 2,3 στο 1,4? Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Tι εννοείς ακριβώς; δλδ εχει κατεβασει το χρονισμο του επεξεργαστη απο 2,3 στο 1,4?ναι.αν το κάνεις root θα το δεις.Σε εμένα είναι max 1497 ,εκτός και αν έχω πειράξει κάτι και δεν το θυμάμαι:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όποιος έχει βάλει την crash kitkat ας μου πει αν δουλεύει το wanam αν έχει κάνα Themes σαν το μπλε που είχε και γενικά πια Modules λείπουν σε σχέση με την jb.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όποιος θέλει να βλέπει τα CSC του κλπ χωρίς reboot και KIES ένα παλικάρι στο XDA έβγαλε ένα απλό προγραμματάκι που τα λέει όλα στο τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όποιος θέλει να βλέπει τα CSC του κλπ χωρίς reboot και KIES ένα παλικάρι στο XDA έβγαλε ένα απλό προγραμματάκι που τα λέει όλα στο τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Πολύ καλό... Δουλεύει τέλεια και έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ναι.αν το κάνεις root θα το δεις.Σε εμένα είναι max 1497 ,εκτός και αν έχω πειράξει κάτι και δεν το θυμάμαι:happy: Δεν χρειάζεται να είσαι root μπορείς να το δεις πχ. με το system tuner ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει να βλέπει τα CSC του κλπ χωρίς reboot και KIES ένα παλικάρι στο XDA έβγαλε ένα απλό προγραμματάκι που τα λέει όλα στο τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Όντως πολύ καλό και χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα και'γώ το Note 3 και πραγματικά είναι υπέροχο.Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής.Όσο είχα το Iphone 5 του είχα κάνει το Jailbrake και κατέβαζα από εκεί εφαρμογές ολόκληρες τσάμπα.Τώρα στο Note 3 τι κάνουμε???Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα και'γώ το Note 3 και πραγματικά είναι υπέροχο.Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής.Όσο είχα το Iphone 5 του είχα κάνει το Jailbrake και κατέβαζα από εκεί εφαρμογές ολόκληρες τσάμπα.Τώρα στο Note 3 τι κάνουμε???Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!!! Απαγορεύεται η συζήτηση για πειρατικό λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Βγήκε Omega 7 κιτκατ νομίζω ήρθε η ώρα για την μετάβαση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49669360 είναι καταπληκτική όλα δουλεύουν ρολόι αλλά είναι τόσο γρήγορη και είναι σίγουρος πως ευθύνεται η κιτ κατ γιαυτό. Το πληκτρολόγιο και λάθος να πατάς ξέρει τι θέλεις να γράψεις εντυπωσιακό. έχει και δουλευουβ όλα τα βασικά Μοντ Edited January 22, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Βγήκε Omega 7 κιτκατ νομίζω ήρθε η ώρα για την μετάβαση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49669360 είναι καταπληκτική όλα δουλεύουν ρολόι αλλά είναι τόσο γρήγορη και είναι σίγουρος πως ευθύνεται η κιτ κατ γιαυτό. Το πληκτρολόγιο και λάθος να πατάς ξέρει τι θέλεις να γράψεις εντυπωσιακό. έχει και δουλευουβ όλα τα βασικά Μοντ εγω αν δεν βγει τροπος να μπορω οταν βαλω αλλη ρομ πχ Kitkat να γυρισω πισω σε jellybean για να μην χασω την εγγυηση δεν χανω τιποτα....ετσι και αλλιως με την μαμα 4.3 mj7 προς το παρον δεν εχω κανενα θεμα απολυτος.Ποσο διαφορα ταχυτητας να εχει η 4.4 δηλαδη; Η αληθεια ειναι οτι ναι θελω να το ρουταρο αλλα να μπορω και να γυρισω πισω καπως , γιατι αν παθω κατι στο κινητο ,να μπορεσω να το κανω οπως ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εγω αν δεν βγει τροπος να μπορω οταν βαλω αλλη ρομ πχ Kitkat να γυρισω πισω σε jellybean για να μην χασω την εγγυηση δεν χανω τιποτα....ετσι και αλλιως με την μαμα 4.3 mj7 προς το παρον δεν εχω κανενα θεμα απολυτος.Ποσο διαφορα ταχυτητας να εχει η 4.4 δηλαδη; Η αληθεια ειναι οτι ναι θελω να το ρουταρο αλλα να μπορω και να γυρισω πισω καπως , γιατι αν παθω κατι στο κινητο ,να μπορεσω να το κανω οπως ηταν Δεν γίνεται να γυρίσεις σε jelly bean αν φλασάρεις kit kat γιατί η kit kat χρησιμοποιεί άλλον bootloader και παλιότερο bootloader δεν μπορείς να βάλεις εφόσον αναβαθμίσεις..Εγώ και με στοκ 4.4.2 και με ομεγκα 7 πάντως καταλαβαίνω οτι στο άνοιγμα εφαρμογών και γενικά στα ίδια ακριβώς πράγματα που έκανα με 4.3, πλέον όλα γίνονται ενα κλικ πιο γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν γίνεται να γυρίσεις σε jelly bean αν φλασάρεις kit kat γιατί η kit kat χρησιμοποιεί άλλον bootloader και παλιότερο bootloader δεν μπορείς να βάλεις εφόσον αναβαθμίσεις..Εγώ και με στοκ 4.4.2 και με ομεγκα 7 πάντως καταλαβαίνω οτι στο άνοιγμα εφαρμογών και γενικά στα ίδια ακριβώς πράγματα που έκανα με 4.3, πλέον όλα γίνονται ενα κλικ πιο γρήγορα.. έτσι ακριβώς όλα είναι πιο γρήγορα και ακαριαία. Έχω ένα θέματακι δεν μου δουλεύει ο στοκ σαμσουνγκ πλαιερ σε εσάς με κιτκατ δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Έβαλα και εγώ kitkat έλεγα να περιμένω αλλά δεν άντεξα Αυτή την στιγμή έχω omega 7 Σαν πρώτη εντύπωση το τηλ έχει γίνει πραγματικά γρήγορο στα πάντα ο stock browser έχει βελτιωθεί σε εντυπωσιακό βαθμό σε χρόνο για να ανοίξει τις σελίδες ξεκλειδώνει ακαριαία το lag στα widgets έχει εξαφανιστεί σχεδόν η διαθέσιμη μνήμη ram έχει επιπλέον 400mb με 2.7gb στο σύνολο Γενικά πιστεύω ότι η έκδοση 4.3 jelly beam το αδικουσε το τηλ και απλά με την 4.4.2 είναι όπως πραγματικά έπρεπε να είναι από την αρχή δηλαδή να πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 σου δουλεύει ο στοκ πλαιερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα Είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Και απο μπαταρία ειναι πολυ καλυτερη η 4.4.2 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts