BlueChris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Η ram καλώς είναι γεμάτη, το Linux όταν χρειαστεί μνήμη σβήνει μνήμη μόνο του, η περισσότερη ram που βλέπεις να χρησιμοποιητε είναι cache και αποσκοπεί σε βελτίωση ταχύτητας. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ναι ξερω οτι τα linux δεν κλεινουν τις εφαρμογες και της βαζουν παρασκηνιο αλλα 93% γεματη ραμ ειναι λιγο πολυ νομιζω.. δεν ξερω παλι αλλα μου φαινεται πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το θέμα δεν είναι να είναι γεμάτη 'η άδεια, αλλά να περιέχει κυρίως εφαρμογές που χρειάζεσαι. Και εφαρμογές όταν τις κάνουμε freeze, δεν τις κάνουμε για να μένει άδεια η μνήμη, αλλά για να γεμίσει μόνο με εφαρμογές που χρησιμοποιούμε εμείς. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το android ειναι open source λογισμικο αλλα δεν ειναι ιδιο με το linux εχει καποια ψεγαδια στην διαχειρηση μνημης και ειναι ενα απο τα πραγματα που θελουν να διορθωσουν στο kit kat.. τελος παντων ισως κανω λαθος, γραψτε ακυρο στο 360 mobile security. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Υπάρχει λίστα με διεργασίες ή εφαρμογές που μπορούμε με ασφάλεια να παγώσουμε ή και να ξεφορτωθούμε, με titanium, σε ρουταρισμένο note με στοκ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) ξερει κανεις το official Λινκ του civz engine kernel ? δεν μπορω να το βρω μονο την flexdream την ρομ που εχει ενα Log για τον κερνελ... Υπάρχει λίστα με διεργασίες ή εφαρμογές που μπορούμε με ασφάλεια να παγώσουμε ή και να ξεφορτωθούμε, με titanium, σε ρουταρισμένο note με στοκ ρομ? μπορεις να παγωσεις το bloatware της samsung νομιζω εκτος το knox. evernote scrapbook s suggest κτλ κτλ Edited December 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Υπάρχει λίστα με διεργασίες ή εφαρμογές που μπορούμε με ασφάλεια να παγώσουμε ή και να ξεφορτωθούμε, με titanium, σε ρουταρισμένο note με στοκ ρομ? Εδώ θα βρεις αυτό που θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5065048 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Επίσης εχω αφαιρεσει ο, τι έχει να κάνει με το Knox δίχως παρενέργειες... Εννοειται βεβαια πως κρατάμε μπακαπ κλπ κλπ Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τέλεια! Ευχαριστώ παιιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τέλεια! Ευχαριστώ παιιδιά. Εάν δεν θέλεις να παγώσεις ή να απεγκαταστήσεις εφαρμογές του συστήματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή greenify που απαιτεί root και θα σε συμβούλευα να πάρεις το paid version που έχει και experimental features πολύ χρήσιμα. Παγώνει τις εφαρμογές που δεν απαιτούνται ή που επιλέγεις εσύ να μην τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς όμως να τις απενεργοποιεί.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Λοιπον παιδια εχω φτιαξει μια ρομ για μενα. εχω σκαλωσει σε ενα σημειο και δεν λεει να ξεσκαλωσει εχω ψαξει παντου αλλα δεν βγαζω ακρη με το knox . λοιπον για να την κανω knox free πρεπει να πεταξω το knox agent κτλ που γραφουν knox η θελει τπτ αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το android ειναι open source λογισμικο αλλα δεν ειναι ιδιο με το linux εχει καποια ψεγαδια στην διαχειρηση μνημης και ειναι ενα απο τα πραγματα που θελουν να διορθωσουν στο kit kat.. τελος παντων ισως κανω λαθος, γραψτε ακυρο στο 360 mobile security. Ή κατεβάζεις τη ρομ του και από μέσα παίρνεις τον κερνελ ή περιμένεις αύριο να πάω δουλειά να στον ανεβάσω. Επίσημα πάντως ο wonderchild είναι καλύτερος σε μένα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ή κατεβάζεις τη ρομ του και από μέσα παίρνεις τον κερνελ ή περιμένεις αύριο να πάω δουλειά να στον ανεβάσω. Επίσημα πάντως ο wonderchild είναι καλύτερος σε μένα. για το knox free φιλε εχεις καμια ιδεα ? τον πηρα τον civz απο ενα ιταλικο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εφόσον στο TB παγωνω ότι έχει τη λέξη knox μέσα του λογικά πρέπει να πετάξεις τα συγκεκριμένα apk Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδες ερωτηση τωρα που το θυμηθηκα. Στο Note 2 σε καποιες custom roms υπηρχε η προσθηκη ενος κουμπιου στην status bar το οποιο απενεργοποιουσε τα back και menu hard keys. Εψαξα στο Xposed αλλα δε βρηκα κατι. Εχουμε κατι τετοιο υποψη μας? Ειναι πολυ βολικο οταν γραφεις μια σημειωση με το πενακι για να μην πατας κατα λαθος τα κουμπακια. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδες ερωτηση τωρα που το θυμηθηκα. Στο Note 2 σε καποιες custom roms υπηρχε η προσθηκη ενος κουμπιου στην status bar το οποιο απενεργοποιουσε τα back και menu hard keys. Εψαξα στο Xposed αλλα δε βρηκα κατι. Εχουμε κατι τετοιο υποψη μας? Ειναι πολυ βολικο οταν γραφεις μια σημειωση με το πενακι για να μην πατας κατα λαθος τα κουμπακια. Μα αφού το κάνει αυτό από μόνο του... Μόλις αναγνωρίσει το πενάκι στην οθόνη, τα κουμπιά δεν πατιούνται με το δάχτυλο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μα αφού το κάνει αυτό από μόνο του... Μόλις αναγνωρίσει το πενάκι στην οθόνη, τα κουμπιά δεν πατιούνται με το δάχτυλο... True αλλα (μαλλον ειναι δικο μου το προβλημα βεβαια) απο συνηθεια οταν γραφω σε χαρτι ακουμπω πρωτα το χερι για στηριξη κατα καποιον τροπο και επειτα το πενακι, οποτε καποιες φορες πατιεται το back. Μπορω να το αλλαξω, αλλα θα με εξυπηρετουσε καλυτερα απλα να κλεινω τα κουμπια και να τελειωνω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 μπορει να υπαρχει μεσα στο xblast tools.αν θελεις ριξε μια ματια και εκει. Τωρα καποιος που ξερει απο ρευματα ας μου απαντησει σε κατι λοιπον εκανα overclock αλλα εκανα και undervolting στα 12,5 σε ολα τα state υπαρχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εγώ είμαι -60mv σε όλες τις συχνότητες και αντέχω μέχρι -100 ποιο κάτω μου κολλάει σε κάποια συχνότητα και θέλει προσπάθεια να βρω που, βασικά περιμένω κερνελ να μπορεί να ρίξει το ρεύμα της gpu και άλλων μερών του κινητού. Ακούστε και κάτι που είδα, είμαι συνήθως με μαξ συχνότητα τα 1500mhz χωρίς εμφανές lag, ε χτες έβαλα την x-note 6 αλλά με τον ίδιο κερνελ που είχα πριν, λοιπόν το κινητό έλιωσε, ένοιωθα lag, ότι και να πείραζα δεν συνέρχεται, αν ανέβαζα mhz ήταν οκ όμως. Τελικώς κατάλαβα πως οι odexed Rom είναι ποιο γρήγορες από τις deodexed και είναι και λογικό αυτό αν το ψάξετε λίγο, οπότε γύρισα σε μαμά mj7 και είμαι οκ. Κάτι καλό με την x-note ήταν πως το system status παρόλο που είχα custom kernel έγινε official χωρίς να ξέρω πως Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Η deodexed δεν τρωνε τοσο μνημη. Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο τα ρευματα στην x note. Αν θελεις custom ανεβασε λιγο ισως εισαι κομπλε και σε εκεινη την συχνοτητα.. Τωρα αλλο το undervolting σε βοηθαει στην μη καταναλωσει της μπαταρια και στο overheating λοιπον εγω παιζω που και που κανα παιχνιδακι στο κινητο αν ειναι λιγο ζορικο θα μου κλεινει το κινητο αν το παω στο -50? Επισης στο overclocking στον υπολογιστη δινουμε κι αλλα ρευματα ομως εκει το ρευμα ειναι αφθονο εδω ειναι σωστο το undervolting με overclocking ?εκει ειναι που ζοριστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά την Omega την έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει? Ποιά custom rom πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη από θέμα σταθερότητας / αξιοπιστίας / μπαταρίας (με stock kernel πάντα..)? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Καλημέρα, είναι πολύ καλή, απλά εγώ είμαι λίγο του μαμά τύπος με λίγες παρεμβάσεις στην μπάρα πάνω και καλό kernel. Προσωπικά είμαι ή με μαμά rom ή civz Η deodexed δεν τρωνε τοσο μνημη. Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο τα ρευματα στην x note. Αν θελεις custom ανεβασε λιγο ισως εισαι κομπλε και σε εκεινη την συχνοτητα.. Τωρα αλλο το undervolting σε βοηθαει στην μη καταναλωσει της μπαταρια και στο overheating λοιπον εγω παιζω που και που κανα παιχνιδακι στο κινητο αν ειναι λιγο ζορικο θα μου κλεινει το κινητο αν το παω στο -50? Επισης στο overclocking στον υπολογιστη δινουμε κι αλλα ρευματα ομως εκει το ρευμα ειναι αφθονο εδω ειναι σωστο το undervolting με overclocking ?εκει ειναι που ζοριστικα Δες τη έγραψε χτες ο civato για τη Civz rom του.. Update coming. Rev2.0 of the FLEX-Dream rom. Based on the N9005XXUDMK2 Odexed from now on, this to improves smoothness. (Modded the needed files and then re-odexed them). New Kernel CivZ-Engine-Rev2.1: Underclocking to 96MHz minimum. Xposed framework (included) is needed now to enable the 4-way reboot , etc..... All apps updated and google/samsung apps moved to data to keep the system clean. CSC for Hong Kong added .....Release one of the following days............. Άρα η αίσθησή μου πως η deodexed πάνε ποιο αργά ήταν σωστή.. απλά εγώ το είδα λόγο του ότι είχα ρίξει το κινητό να είναι μαξ 1.5mhz Edited December 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σωστος.. το note μας εχει κουφανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Είχα διαβάσει κάπου πώς το deodex είναι επιλογή των προγραμματιστων των custom rom και τώρα κατάλαβα γιατί, για να πειράξεις ένα apk αν είναι deodex είναι 1 αρχείο, αν είναι odex είναι 2 το .apk και το .odex οπότε για να μην το κάνουν συνέχεια deodex και κάνουν αλλαγές γρήγορα οπότε μπράβο στον civato που το είπε, εξάλλου η Google όταν έφτιαξε το Android έκανε το odex για να πηγαίνει η rom πιο γρήγορα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Είχα διαβάσει κάπου πώς το deodex είναι επιλογή των προγραμματιστων των custom rom και τώρα κατάλαβα γιατί, για να πειράξεις ένα apk αν είναι deodex είναι 1 αρχείο, αν είναι odex είναι 2 το .apk και το .odex οπότε για να μην το κάνουν συνέχεια deodex και κάνουν αλλαγές γρήγορα οπότε μπράβο στον civato που το είπε, εξάλλου η Google όταν έφτιαξε το Android έκανε το odex για να πηγαίνει η rom πιο γρήγορα. Οι περισσότεροι που πάνε σε custom από stock, λένε το αντίθετο. Ότι ειναι πιο γρήγορη η deodexed. Τι λέει αυτό; Ότι παίζει placebo εκατέρωθεν. Στην πραγματικότητα οι ταχύτητες είναι παραπλήσιες και πολύ δύσκολο να τις καταλάβει ο χρήστης. Κοινώς ισοπαλία. Εξαιρείται το 1ο άνοιγμα μετά την εγκατάσταση, που εντάξει...μια φορά θα γίνει. Το ξεκάθαρο πλεονέκτημα των deodexed είναι το modding. Πανεύκολο συγκριτικά με τις odexed. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts