Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουγγαρίας, γιατί η default σελίδα στον browser ήταν με κατάληξη .hu και η προεπιλεγμένη γλώσσα τα ουγγρικά. (Magyar)

Έχεις και pm.

Edited by agiorgitis
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ουγγαρίας, γιατί η default σελίδα στον browser ήταν με κατάληξη .hu και η προεπιλεγμένη γλώσσα τα ουγγρικά. (Magyar)

Έχεις και pm.

Δεν είναι αυτά τα κριτήρια για να καταλάβεις από που είναι το κινητό...και όσο για τις διαφορές στις τιμές έχουμε πει ότι είναι φυσιολογικό λόγο μικρής εισαγωγής στην Ελλάδα να είναι ελαφρώς ακριβότερα βέβαια είναι στην επιλογή του καθενός τι θα διαλέξει.

Δεν είναι αυτά τα κριτήρια για να καταλάβεις από που είναι το κινητό...και όσο για τις διαφορές στις τιμές έχουμε πει ότι είναι φυσιολογικό λόγο μικρής εισαγωγής στην Ελλάδα να είναι ελαφρώς ακριβότερα βέβαια είναι στην επιλογή του καθενός τι θα διαλέξει.

Μπήκα μόλις τώρα σε recovery κι έχω XEH. Ουγγαρίας.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μπήκα μόλις τώρα σε recovery κι έχω XEH. Ουγγαρίας.

Οκ και έτσι να είναι εμείς σε κάνουμε παρέα χαχα:thumbup::thumbup:

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό το τηλέφωνο σέρνεται μου έρχεται να το σπάσω είναι δυνατόν είμαι έτοιμος να το κάνω ροοτ και να πάει να γμθ το knox και όλες οι μλκ που έχει βάλει μέσα η Samsung

Σβήσε ότι εφαρμογή έχεις μέσα και δες πως συμπεριφορά αν συνεχίσει σίγουρα υπάρχει πρόβλημα αν και το πιο πιθανό είναι κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά.

Μετά ακολουθεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για να καταλάβεις εμένα με 100 περίπου εφαρμογές αν και ρουταρισμενος πέσει περίπου στα 1000 με 1200 ελεύθερα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά επειδή δεν παρακολουθώ και για λογαριασμό φίλου Θέλω να ρωτήσω. Οι παιδικές ασθένειες τυπου υπερθέρμανση κλπ έχουν εξαφανιστεί?
Θοδωρής

Οκ και έτσι να είναι εμείς σε κάνουμε παρέα χαχα:thumbup::thumbup:

Σβήσε ότι εφαρμογή έχεις μέσα και δες πως συμπεριφορά αν συνεχίσει σίγουρα υπάρχει πρόβλημα αν και το πιο πιθανό είναι κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά.

Μετά ακολουθεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για να καταλάβεις εμένα με 100 περίπου εφαρμογές αν και ρουταρισμενος πέσει περίπου στα 1000 με 1200 ελεύθερα.

Θα το κάνω εγώ δεν πέφτω με τίποτα κάτω από 1800 θα κάνω φορματ με τη μία για να δω τι παίζει

Παιδιά επειδή δεν παρακολουθώ και για λογαριασμό φίλου Θέλω να ρωτήσω. Οι παιδικές ασθένειες τυπου υπερθέρμανση κλπ έχουν εξαφανιστεί?

εγω δεν ειχα τετοιο θεμα απο την αρχη. καποια που ειχαν με τα updates δεν τα εχουν απο οτι βλεπω.

Παιδια προσπαθω να περασω δεδομενα με το προγραμμα της σαμυ απο ιφον 4 στο νοτε και ενω βλεει κανονικα το μπακ απ οταν παταω τρανσφερ δεν τα μεταφερει τι μπορει να παιζει? Επισης οταν μεταφερει δεδομενα εφαρμογων τι μεταφερει ακριβος ..αν δεν υπαρχουν οι συγκεκριμνες εφαρμογες εγκατεστημενες στη νεα συσκευη?

Καλησπερα εχει αναφερθει καποιο προβλημα με την καμερα παιδια;

Τι προβλημα;

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Ασπρες γραμμες κατα μηκος της οθονης στην καμερα

Δεν ανεβαζεις μια φωτό να δούμε το προβλημα;;;

Κάποιος ειχε πει οτι υπήρχε ενα θέμα με την κάμερα οταν ηταν το wifi ενεργοποιημενο !! Δεν θυμάμαι καλα βέβαια!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Δεν ανεβαζεις μια φωτό να δούμε το προβλημα;;;

Κάποιος ειχε πει οτι υπήρχε ενα θέμα με την κάμερα οταν ηταν το wifi ενεργοποιημενο !! Δεν θυμάμαι καλα βέβαια!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΚΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ NOTE 3 ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΞΕΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ Ο-5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, GALAXY S3 ΚΑΙ IPHONE 4S ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

Καταρχήν αν μπορείς μην γράφεις κεφάλαια.

Βγάλε τη sim σου έξω και καθάρισε την καλά και σιγουρέψου πώς είναι μια χαρά ούτε λυγισμένη ούτε τίποτα ή φθαρμένες οι επαφές της.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Ασπρες γραμμες κατα μηκος της οθονης στην καμερα

Ναι φιλε και μενα μου το κανει αυτο με τις γραμμες αλλα νομιζω οτι το κανει μονο στα πρωτα 20-25 δευτερολεπτα της ληψης και οχι παντα. Επισης νομιζω οτι οι γραμμες δε περνανε στο τελικο βιντεο. Οπως και ναχει παντως ειναι απαραδεκτο και ελπιζω οχι ανησυχιτικο.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Οτι widget του καιρου να βαλω μου γραφει αλλη πολη εκτος Ελλαδας.Εχει συμβει και σε εσας?

Δοκιμασε το yahoo καιρος απο το μαρκετ.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Παιδιά είχα ξανά ρωτήσει στην μνήμη του κινητού αν προσθέσεις την ελεύθερη και αυτή που χρησιμοποιείται δε μου βγάζει 3γιγα ...η υπόλοιπη που παει ? ένα καινούριο κινητο με τπτ μέσα επιπλέον πόση ράμπες χρησιμοποιεί περίπου? ευχαριστω

Τα υπολοιπα ειναι για την καρτα γραφικων.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Καλημέρα σε όλους!

Την παρακάτω βοήθεια την έχω ζήτηση και στο θέμα του 10.1 2014 edition αλλά πιστεύω πως εδώ οι περισσότεροι είστε από note 2 σε note 3 πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την επανάληψη.

Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας και τη συμβουλή σας.

Τη Παρασκευή θα δώσω σε μια φίλη το 10.1 (2013) και θα έχω στα χέρια μου το 2014 lte.

Αυτό που θέλω από εσάς είναι τα εξής:

1- Θέλω να μεταφέρω όλες τις σημειώσεις και φακέλους που έχω δημιουργήσει στο S Note.

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ με πιο τρόπο θα μπορέσω να τα έχω στη νέα συσκευή χωρίς πρόβλημα.

2- έχω σαφώς στη συσκευή εγκαταστημένες εφαρμογές και δωρεάν και πληρωμένες. Έτσι λοιπόν έχω ρυθμίσει το g-mail μου στους λογαριασμούς ώστε να μπαίνω στο play store.

ΕΡΩΤΗΣΗ: πως μπορώ να σβήσω το λογαριασμό μου από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών Email και Gmail (ωστε να μη πηγαινουν πλεον τα mail μου στη συσκευη) αλλά ταυτόχρονα να μείνουν οι εφαρμογές στη συσκευή.

Ενημερώστε με σας παρακαλώ πολύ αν μπορεί να γίνει και τέτοιο και πως.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα σε όλους!

Την παρακάτω βοήθεια την έχω ζήτηση και στο θέμα του 10.1 2014 edition αλλά πιστεύω πως εδώ οι περισσότεροι είστε από note 2 σε note 3 πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς.

Τη Παρασκευή θα δώσω σε μια φίλη το 10.1 (2013) και θα έχω στα χέρια μου το 2014 lte.

1- Θέλω να μεταφέρω όλες τις σημειώσεις και φακέλους που έχω δημιουργήσει στο S Note.

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ με πιο τρόπο θα μπορέσω να τα έχω στη νέα συσκευή χωρίς πρόβλημα.

2- έχω σαφώς στη συσκευή εγκαταστημένες εφαρμογές και δωρεάν και πληρωμένες. Έτσι λοιπόν έχω ρυθμίσει το g-mail μου στους λογαριασμούς ώστε να μπαίνω στο play store.

ΕΡΩΤΗΣΗ: πως μπορώ να σβήσω το λογαριασμό μου από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών Email και Gmail (ωστε να μη πηγαινουν πλεον τα mail μου στη συσκευη) αλλά ταυτόχρονα να μείνουν οι εφαρμογές στη συσκευή.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα. Για το πρώτο κοίτα το video μήπως σε βοηθησει:http://

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Καλημέρα σε όλους!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover για πλήρη ή μερικό συγχρονισμό .Τέλειο

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημέρα σε όλους!

Σας ευχαριστώ πολύ!

1. Η μόνη λύση που βλέπω αν δεν είσαι root είναι το KIES χωρίς πλάκα... κάνε ένα full backup με το kies και επίσης ενεργοποίησε το συγχρονισμό στη samsung. Για τις εφαρμογές και την επαναφορά τους στο 2014 μια δεύτερη λύση είναι το Helium Backup το οποίο είναι το μόνο που χωρίς root μπορεί να επαναφέρει εφαρμογές KAI δεδομένα κάτι που εμένα δούλεψε επιτυχώς όταν μετέφερα εφαρμογές και δεδομένα από το S2 στο Note3 χωρίς να έχω root το Νοτε3.

Επίσης προγράμματα τα οποία έχουν δημιουργήσει φάκελα στην SDcard δεν γίνονται αυτά τα φάκελα backup.. οπότε σύνδεσε το tablet στο pc και δες στην εσωτερική μνήμη τι φάκελα υπάρχουν που δεν είναι του συστήματος και αντίγραψέ τα κάπου.. πχ αν είχες iGO θα δεις φάκελο iGO.

2. Καμία τύχη... το tablet πρέπει να το κάνεις full wipe να επανέλθει εργοστασιακά όπως το αγόρασες να το ξεκινήσει η κοπέλα μαμά και έτσι θα σβηστούν τα πάντα. Αν έχει EXTsdCard πάνω και την δώσεις και αυτήν τις κάνεις format πριν το full wipe.

Εφόσον το tablet θα ανάψει με άλλο λογαριασμό gmail όσες εφαρμογές δεν είναι πειρατικές αλλά πληρωμένες ΔΕΝ θα τρέξουν και θα τρως μήνυμα που θα σε στέλνει στο market. Οι πειρατικές θα τρέξουν κανονικά αλλά εφόσον είναι πειρατικές σημαίνει πως τις έχεις οπότε αφού γίνει full wipe τις εγκαθιστάς πάλι.

Θα κάνουμε άλλη κουβέντα αν το tablet σου είναι root χρησιμοποιώντας το Titanium Backup .. αλλά το 2014 είναι σαν το N3 και safe mode root χωρίς να γίνει trip το knox δεν υπάρχει... η μέθοδος URDLV που έχουμε στους οδηγούς λειτουργεί και σε αυτό αλλά μέχρι κάποιον bootloader .. αν σε ενδιαφέρει για safe root μπορώ να το ψάξω.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΌΛΑ!

Root δεν έχω ούτε στο 2013 ούτε θα κάνω το 2014 γιατί απλά...δε το κατέχω...

Παραλαμβάνω Παρασκευή οπότε μόλις αρχίσω να κάνω τα όσα μου γράφεις για full συγχρονισμό και buck up να είσαι έτοιμος για περαιτέρω βοήθεια...

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι και εσένα και όλες όσους έσπευσαν να βοηθήσουν

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)