anergos13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παντως το πρωτο πραγμα που φαινεται ειναι οτι δεν εχει γινει σωστη εστιαση 100%. Επισης προσπαθησε και με HDR.... Μπορει να εισαι και ατυχος και εχει θεμα ο φακος..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εχω note 3 και note 8. Εχω βαλει το s note και στα 2 να συγχρονιζει με το samsung account αλλα βλεπω οτι σημειωση κανω στο s note στο note 3 δεν περναει και στο note 8 . Υπαρχει τροπος οταν κανω σημει σει στο ενα να περναει και στο αλλο με καποιο συγχρονισμο? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εχω note 3 και note 8. Εχω βαλει το s note και στα 2 να συγχρονιζει με το samsung account αλλα βλεπω οτι σημειωση κανω στο s note στο note 3 δεν περναει και στο note 8 . Υπαρχει τροπος οταν κανω σημει σει στο ενα να περναει και στο αλλο με καποιο συγχρονισμο? Μαλλον δεν θα γινει αυτο μεχρι να παρει το 8αρι την 4.3.Σε μενα απο νοτε 2 σε νοτε 3 δεν κρατησε καμια σημειωση.τις εφτιαξα ολες απο την αρχη. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αππ το 8 στο 3 πατησα στο μενου εισαγωγη απο samsung accound και τις εβαλα . Το αντιθετο δεν γινετε Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα στην παρέα, από την πρώτη στιγμή που πήρα το Νοτέλι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την κάμερά του και τις φωτογραφίες που τραβά αυτή. Τη θεωρώ πολύ κατώτερη του HTC One που είχα πριν, και χθες το βράδυ έπαιξα λίγο με το G2 του κολλητού και στις ίδιες φώτος που βγάζαμε δεν είχαν επαφή τα κινητά, το G2 τουλάχιστον 2-3 φορες καλύτερο και με μεγαλύτερη ευκρίνεια οι φωτογραφίες του. Υπάρχουν τίποτα tips που μου διαφεύγουν; δες εδω το ποστ 962 .ειναι φωτο που ανεβασα με το note 3. οι φωτο που βγαζει ειναι πολυ καλες. δεν εχω lg g2 να το συγκρινω αλλα δεν νομιζω να βγαζει καλυτερες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4984197#post4984197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 an application has been forced to stop for an unauthorized attempt to access system in your device Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Μου το πετάει ξαφνικά σήμερα ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ποιό app προσπαθεί να έχει access και γιατί το κλείνει; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 an application has been forced to stop for an unauthorized attempt to access system in your device Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Μου το πετάει ξαφνικά σήμερα ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ποιό app προσπαθεί να έχει access και γιατί το κλείνει; Είσαι root ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 οχι :confused::confused::confused::confused: Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια μπορω να βγαλω φωτο και να σημειωσω επανω της απευθειας με το πενακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neymar32 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παίδες εγω που χρησιμοποιώ 4.7" θα μου φανεί πολύ μεγάλο το Note 3? Υπα΄ρχει κανείς άλλος που έκανε την αλλαγή από 4.7 σε 6" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παίδες εγω που χρησιμοποιώ 4.7" θα μου φανεί πολύ μεγάλο το Note 3? Υπα΄ρχει κανείς άλλος που έκανε την αλλαγή από 4.7 σε 6" Εγω εκανα την αλλαγη περσυ απο 4.7 (Optimus 4X HD) σε Note II. Την πρωτη μερα (που εμεινα και αφωνος απο την οθονη) μου φαινοτανε τεραστιο το κινητο. Την 2η μερα αρχιζα να το συνηθιζω και την 3η ηταν σαν να ειχα παντα κινητο 5.5". Εφ οσον εχουν ιδιο μεγεθος αλλα το 3 ειναι και πιο λεπτο, πιστευω θα σε βολεψει. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παίδες εγω που χρησιμοποιώ 4.7" θα μου φανεί πολύ μεγάλο το Note 3? Υπα΄ρχει κανείς άλλος που έκανε την αλλαγή από 4.7 σε 6" Προχωρα άφοβα. Εγώ σε 1 ώρα το χα συνηθίσει. Galaxy nexus 4 , 65 -> Galaxy note2 5,55-> note 3 5,7.Μην ξεχνάς ότι ήδη έχεις μπει στο "χορό"της μεγάλης οθόνης σε σύγκριση με κάποιους αλλους που έκαναν μετάβαση από 3,5 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παίδες εγω που χρησιμοποιώ 4.7" θα μου φανεί πολύ μεγάλο το Note 3? Υπα΄ρχει κανείς άλλος που έκανε την αλλαγή από 4.7 σε 6" απο 4,8 του s3 στο note 3. κανενα προβλημα, ασε που μετα που συνηθισα λιγο το νοτελι το s3 μου φαινοταν μικρο και δεν εβλεπα καλα στο browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλημέρα, ειδικά η σειρά NOTE για μένα ειδικά στο 3 που το πενάκι πετάει και τα κάνω όλα με αυτό θα άντεχα και 6.5" οθόνη νομίζω άνετα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλημέρα, ειδικά η σειρά NOTE για μένα ειδικά στο 3 που το πενάκι πετάει και τα κάνω όλα με αυτό θα άντεχα και 6.5" οθόνη νομίζω άνετα. Είχαν ξεκινήσει για τις 6 ίντσες ,αλλά δυστυχώς μετά από έρευνα αγοράς έπεσαν στις 5,7 .Εγώ ήμουν ένας από αυτούς που θα προτιμούσα ασυζητητί τις 6 ίντσες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εχω ταυτοχρονα και το Sony Z Ultra το οποιο εχω λιγο καιρο πριν το Note και ειναι 6,44 ιντσες. Το Note μου μοιαζει πλεον παιχνιδακι, μικρο και παναλαφρο! Δυστυχως παιχνιδακι ομως το κανει και η συγκριση του ως προς την ποιοτητα κατασκευης... Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εχω ταυτοχρονα και το Sony Z Ultra το οποιο εχω λιγο καιρο πριν το Note και ειναι 6,44 ιντσες. Το Note μου μοιαζει πλεον παιχνιδακι, μικρο και παναλαφρο! Δυστυχως παιχνιδακι ομως το κανει και η συγκριση του ως προς την ποιοτητα κατασκευης... Συμφωνώ απολύτως, τα είχα και γω και τα 2 ώστε να τα συγκρίνω και μπορώ να πω πως αν το ultra είχε λίγο μικρότερα bezel, ώστε να μειωθεί συνολικά το μέγεθος του και να μην ντρέπεσαι να το βάλεις στο αυτί σου, θα ήταν το απόλυτο Phablet όσο αφορά την ποιότητα του. Επίσης μου άρεσε πολύ και η οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 :!: Έχει αρχίσει και ξεφεύγει η συζήτηση ,μείνετε on topic please . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Στην κάμερα το Smart Stability το έχετε συνέχεια ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά ποια η άποψή σας για τη camera του ΝΟΤΕ 3? Η δική μου εμπειρία και σε σχέση με το ΝΟΤΕ 1: Με αυτό το ayto focus αρκετές φορές βγάζω θαμπές φωτογραφίες. Σε χαμηλό φωτισμό μέχρι να εστιάσει έχω ξεχάζει τι θέλω να φωτογραφίσω Σε χαμηλό φωτισμό το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον άθλιο και ιδίως στο video μάυρη μαυρίλα Ακόμα και το flash δεν είναι αρκετά δυνατό. Θέλει πολύ μικρή απόσταση για να βγεί κάπως καλή μια φώτο. Σε χαμηλή ανάλυση και απλά με επαρκή φωτισμό τα χρώματα μου φαίνονται σάν "πατημένα" Το μενού μάλλον άβολο μου φαίνεται. Και βέβαια αναφέρθηκα μόνο στα αρνητικά. Γιατί σε καλές συνθήκες φωτισμού οι φώτο είναι άπαιχτες. Και τα video οπωσδήποτε. Ιδίως με τα ωραία fx αργή κίνηση, γρήγορη κίνηση κτλ. Τεράστια διαφορά από καλό και χαμηλό φωτισμό τόσο που δυσκολέυομαι να πιστέψω ότι τραβήχτηκαν από την ίδια συσκευή. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά ποια η άποψή σας για τη camera του ΝΟΤΕ 3? Η δική μου εμπειρία και σε σχέση με το ΝΟΤΕ 1: Με αυτό το ayto focus αρκετές φορές βγάζω θαμπές φωτογραφίες. Σε χαμηλό φωτισμό μέχρι να εστιάσει έχω ξεχάζει τι θέλω να φωτογραφίσω Σε χαμηλό φωτισμό το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον άθλιο και ιδίως στο video μάυρη μαυρίλα Ακόμα και το flash δεν είναι αρκετά δυνατό. Θέλει πολύ μικρή απόσταση για να βγεί κάπως καλή μια φώτο. Σε χαμηλή ανάλυση και απλά με επαρκή φωτισμό τα χρώματα μου φαίνονται σάν "πατημένα" Το μενού μάλλον άβολο μου φαίνεται. Και βέβαια αναφέρθηκα μόνο στα αρνητικά. Γιατί σε καλές συνθήκες φωτισμού οι φώτο είναι άπαιχτες. Και τα video οπωσδήποτε. Ιδίως με τα ωραία fx αργή κίνηση, γρήγορη κίνηση κτλ. Τεράστια διαφορά από καλό και χαμηλό φωτισμό τόσο που δυσκολέυομαι να πιστέψω ότι τραβήχτηκαν από την ίδια συσκευή. Μην ξεχνας πως εχουμε κινητο και οχι φωτογραφικη μηχανη.εχεις ενα δικιο σαυτο που λες αλλα..... Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μην ξεχνας πως εχουμε κινητο και οχι φωτογραφικη μηχανη.εχεις ενα δικιο σαυτο που λες αλλα..... Kατι φταιει. Αυτα που αναφερει δεν τα κανει ουτε το s4 μου που φοραει και κατωτερο τεχνολογικα αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μην ξεχνας πως εχουμε κινητο και οχι φωτογραφικη μηχανη.εχεις ενα δικιο σαυτο που λες αλλα..... Φίλε μου συμφωνώ ότι δεν έχουμε φωτογραφική μηχανή και πολύ θα ήθελα κάποιος να βρεθεί να μου πεί ότι κάνω κάτι λάθος και να το διορθώσω. Δε μπορώ να χωνέψω ότι δεν αναβαθμίσαν ανάλογα και αυτό το κομμάτι. Μου κάνει ότι αναπαύθηκαν στ οότι αναβάθμισαν τη camera se 13MP και δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία στα υπόλοιπα. Και δυστυχώς, τα της camera σχεδόν δεν βελτιώνονται ποτέ με τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Φίλε μου συμφωνώ ότι δεν έχουμε φωτογραφική μηχανή και πολύ θα ήθελα κάποιος να βρεθεί να μου πεί ότι κάνω κάτι λάθος και να το διορθώσω. Δε μπορώ να χωνέψω ότι δεν αναβαθμίσαν ανάλογα και αυτό το κομμάτι. Μου κάνει ότι αναπαύθηκαν στ οότι αναβάθμισαν τη camera se 13MP και δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία στα υπόλοιπα. Και δυστυχώς, τα της camera σχεδόν δεν βελτιώνονται ποτέ με τις αναβαθμίσεις. Ανεβασε φωτογραφιες να δουμε. Βαλτες στο dropbox καλυτερα για να μη συμπιεστουν και λινκαρε τες. Χωρις να δουμε δεν μπορουμε να πουμε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Όντως σε χαμηλό η καθόλου φωτισμό ειναι χάλια το note 2 έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts