guskok21 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τίποτα απολύτως. Μαμά είναι χωρίς root. Εχθές εκατσα και το εψαξα λιγο, δεν λαμβάνω καμιά ειδοποίηση, από καμιά εφαρμογή όταν είμαι με data. άνοιξε το smart manager-> ram->autorun apps και τικαρεις τις εφαρμογές που θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 άνοιξε το smart manager-> ram->autorun apps και τικαρεις τις εφαρμογές που θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Το έχω κάνει και αυτό. Είναι όλες οι εφαρμογές επιλεγμένες, ούτε data restrictions υπάρχει. Το μόνο που υποψιάζομαι, είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον provider (Sim 4G -Cosmote) Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το έχω κάνει και αυτό. Είναι όλες οι εφαρμογές επιλεγμένες, ούτε data restrictions υπάρχει. Το μόνο που υποψιάζομαι, είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον provider (Sim 4G -Cosmote) Δοκίμασε καμία άλλη SIM στο τηλέφωνο αν έχεις στην οικογένεια από διαφορετικό πάροχο να δεις αν το συνεχίζει. Είναι τελείως κουλό το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δοκίμασε καμία άλλη SIM στο τηλέφωνο αν έχεις στην οικογένεια από διαφορετικό πάροχο να δεις αν το συνεχίζει. Είναι τελείως κουλό το πρόβλημα σου Στο μυαλό μου ήσουν... Μόλις το έκανα και αυτό! Τίποτα πάλι, τα ίδια. Έβαλα μια Vodafone και μια άλλη Cosmote. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έχει φάει.... Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στο μυαλό μου ήσουν... Μόλις το έκανα και αυτό! Τίποτα πάλι, τα ίδια. Έβαλα μια Vodafone και μια άλλη Cosmote. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έχει φάει.... Μήπως έχεις ενεργοποιημένο τον περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου; Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο τον περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου; Όχι φίλε μου, όχι. Τα έχω δει όλα και είναι εντάξει. Μάλλον δεν την γλιτώνω την επαναφορά :( :mad: Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τσεκαρε την purify rom με idle kernel δεν ειναι τόσο περαμετροποιησημη αλλα δουλεύει μια χαρα . Φίλε μου θα σου στήσω άγαλμα!!!!!! Την έβαλα χθες το βράδυ, το κινητό δουλεύει ΑΨΟΓΑ! κανένα πρόβλημα απολύτως και το wifi δούλεψε κανονικότατα. Αναρρωτιέμαι γιατί τέτοιο σκάλωμα στην Temasek!! Και πάλι σε ευχαριστώ!!!! :D :lol: :D Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Με mx player, πως μπορω να εχω ηχο ac3? Εβαλα τον vlc και δεν εχω προβλημα στον ηχο αλλα εχω προβλημα με την γραμματοσειρα των υποτιτλων, οτι ρυθμιση κι αν του εκανα. Για τον mx, τι κανουμε για ηχο? EDIT : Βαλτε αυτο το αρχειο στην εσωτερικη μνημη του κινητου και ανοιξτε την εφαρμογη, επιλεξτε οκ στο νεο παραθυρο και ειστε κομπλε. http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=12892 Edited March 19, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Φίλε μου θα σου στήσω άγαλμα!!!!!! Την έβαλα χθες το βράδυ, το κινητό δουλεύει ΑΨΟΓΑ! κανένα πρόβλημα απολύτως και το wifi δούλεψε κανονικότατα. Αναρρωτιέμαι γιατί τέτοιο σκάλωμα στην Temasek!! Και πάλι σε ευχαριστώ!!!! :D :lol: :D Σκαλωμενος και εγώ με temasek είμαι σε βάθος χρόνου θα γίνει η καλύτερή Ρομ αλλά τώρα δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Sos μου έσπασε ο γιος μου το εξωτερικό τζαμακι της οθόνης , η οθόνη και τα πληκρα αφή λειτουργούν αψογα. Παει μαζί με οθόνη η αλλαγή η μονο το τζαμακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 απο οσο γνωριζω δυστυχως μαζι παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 απο οσο γνωριζω δυστυχως μαζι παει Πριν 3 μηνες εσπασα την εσωτερική οθόνη 180 μου πήγε γιατί μου ειπαν σετ. Δεν είμαι διατεθειμένος να τα ξαναδωσω . εψαξα λίγο στο google και βρήκα κάνα 2 μαγαζιά που αλαζουν μονο τζαμί με κάνα 50 ευρώ. Αξίζει να το προσπαθήσω η να πάω για έρευνα αγοράς καινούργιου????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Sos μου έσπασε ο γιος μου το εξωτερικό τζαμακι της οθόνης , η οθόνη και τα πληκρα αφή λειτουργούν αψογα. Παει μαζί με οθόνη η αλλαγή η μονο το τζαμακι. Yπαρχουν αρκετα βιντεακια που δειχνουν τον αναλυτικο τροπο αλλαγης μονο τζαμιου αλλα ποιος το κανει?:) Ιδιο θεμα εχω και εγω αλλα με το frame η πως το λενε σφου εχει πολλα ξεφτισματα και αντε αλλαξτο.....:ninja: Αγοραζεις με 10 ευρω και μετα? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Yπαρχουν αρκετα βιντεακια που δειχνουν τον αναλυτικο τροπο αλλαγης μονο τζαμιου αλλα ποιος το κανει?:) Ιδιο θεμα εχω και εγω αλλα με το frame η πως το λενε σφου εχει πολλα ξεφτισματα και αντε αλλαξτο.....:ninja: Αγοραζεις με 10 ευρω και μετα? http://texnicomputer.blogspot.gr/?m=1 Λέω να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 http://texnicomputer.blogspot.gr/?m=1 Λέω να το δοκιμασω. Το link δεν λεει κατι....ξανατσεκαρετο και πες μας τι εννοεις? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Γράφω εδώ γιατί το άλλο θέμα με τις φωτογραφίες του νοτε 3 είναι σχεδόν ανενεργό. Έτυχε να δουλεύω ένα νοτε 4 αυτές τις ημέρες και παρατηρούσα την κάμερα. Πως κρίνετε την ποιότητα της κάμερας του 3 στους εσωτερικούς χώρους; Προσωπικά - για να μην πω απαράδεκτη - απλά πολύ κακή. Ειδικά με τεχνητό φωτισμό. Μιλάω πάντα στο αυτόματο. Όλες οι φωτό βγαίνουν με κόκκο και ξεθωριασμένες. Υπάρχει κάποιος που να έχει δει βελτίωση με κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας; Ή όσοι έχουν βάλει custom rom (π.χ phronesis) που έχουν το λογισμικό από νοτε 5 υπάρχει καμιά βελτίωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το link δεν λεει κατι....ξανατσεκαρετο και πες μας τι εννοεις? Με 50 ευρώ αναλαμβάνει αντικατάσταση μονο εξωτερικόυ τζαμιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 όσοι έχουν βάλει custom rom (π.χ phronesis) που έχουν το λογισμικό από νοτε 5 υπάρχει καμιά βελτίωση ; νομιζω οτι με phronesis και επιλογη την καμερα του note 4 φτιαχνουν τα πραγματα. αν και προσωπικα μονο στις νυχτερινες ληψεις εχει θεμα η καμερα του note3 θεωρω! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Πως κρίνετε την ποιότητα της κάμερας του 3 στους εσωτερικούς χώρους; Προσωπικά - για να μην πω απαράδεκτη - απλά πολύ κακή. Ειδικά με τεχνητό φωτισμό. Μιλάω πάντα στο αυτόματο. Όλες οι φωτό βγαίνουν με κόκκο και ξεθωριασμένες. Δοκίμασε να έχεις ενεργοποιημένη την "έξυπνη σταθεροποίηση" (την παλιά γνωστή "νυχτερινή λήψη" δηλαδή - όχι το φλας) όταν παίρνεις φωτό σε εσωτερικούς χώρους (ακόμα και αν είναι μέρα). Edited April 1, 2016 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδες,επειδη μετα απο καιρο ξαναπηρα νοτε 3 θελω να ρωτησω αν θα αναβαθμιστει επισημα στη 6? Δε θελω να το ρουταρω ακομα,γιατι εχω αλλους δεκα+μηνες εγγυηση! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδες,επειδη μετα απο καιρο ξαναπηρα νοτε 3 θελω να ρωτησω αν θα αναβαθμιστει επισημα στη 6? Δε θελω να το ρουταρω ακομα,γιατι εχω αλλους δεκα+μηνες εγγυηση! Όχι δεν θα αναβαθμιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Όχι δεν θα αναβαθμιστεί Κριμα!!:( Οποτε θα περιμενω κανα-δυο μηνες και μαλλον θα του περασω καμια 6αρα απο το Xda!!Αν δε το εχω πουλησει εν το μεταξυ,γιατι τις συσκευες γενικως,τις αλλαζω σα τα πουκαμισα!!!:p Παντως,βλεπω οτι με τη lollipop παει σφαιρα!!Και μου φαινεται πιο ομορφο σα μενου,σε σχεση με πριν!Οπως και να χει,για μενα παραμενει μια απο τις καλυτερες συσκευες,ακομα και τωρα! Edited April 2, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Κριμα!!:( Οποτε θα περιμενω κανα-δυο μηνες και μαλλον θα του περασω καμια 6αρα απο το Xda!!Αν δε το εχω πουλησει εν το μεταξυ,γιατι τις συσκευες γενικως,τις αλλαζω σα τα πουκαμισα!!!:p Παντως,βλεπω οτι με τη lollipop παει σφαιρα!!Και μου φαινεται πιο ομορφο σα μενου,σε σχεση με πριν!Οπως και να χει,για μενα παραμενει μια απο τις καλυτερες συσκευες,ακομα και τωρα! Αν έχεις σκοπό να πας σε custom μην περιμένεις. Πέρνα την τελευταία phronesis που βασίζεται σε Νοte 5 port 5.1 και δεν θα έχεις καμιά σκασιλα να πας σε marshmallow! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν έχεις σκοπό να πας σε custom μην περιμένεις. Πέρνα την τελευταία phronesis που βασίζεται σε Νοte 5 port 5.1 και δεν θα έχεις καμιά σκασιλα να πας σε marshmallow! Aν το αποφασισω,δουλευει τελεια?Ο knox θα γραψει μαλλον ε?Γιατι τωρα με τη μαμα ρομ (τελευταια Γερμανικη),δουλευει αψογα σε ολα και με μπαταρια πολυ καλη! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Aν το αποφασισω,δουλευει τελεια?Ο knox θα γραψει μαλλον ε?Γιατι τωρα με τη μαμα ρομ (τελευταια Γερμανικη),δουλευει αψογα σε ολα και με μπαταρια πολυ καλη! Όλα μια χαρά δουλεύουν και έχει όλα τα καλούδια του Note 5. Η ROM είναι πλήρως παραμετροποιησιμη! Το κακό είναι ότι θα γράψει ο Knox όπως ειπες. Αυτό δεν το γλιτώνεις! Αν είσαι ευχαριστημένος με στοκ κάτσε εκεί που είσαι και όταν βγει mm ROM port του note 5 που να είναι σε καλό επίπεδο ( γιατί αυτές που έχουν βγει ακόμη είναι σε πολύ αρχικό στάδιο) κάνεις την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts