truckman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Η μία είναι η Lux Lite Dash. Κάνε την επανεκκίνηση πού σου έγραψα πρίν για να δείς αν λύθηκε το πρόβλημα σου και αν δεν, τότε βγάζεις αυτές τις εφαρμογές και το τσεκάρεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κάνε την επανεκκίνηση πού σου έγραψα πρίν για να δείς αν λύθηκε το πρόβλημα σου και αν δεν, τότε βγάζεις αυτές τις εφαρμογές και το τσεκάρεις Αφού σε ευχαριστήσω,θα σου πω ότι επανήλθε μεν μόνο του,αλλά εγώ την επανεκκίνηση,την έκανα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αφού σε ευχαριστήσω,θα σου πω ότι επανήλθε μεν μόνο του,αλλά εγώ την επανεκκίνηση,την έκανα.:) Το lux δεν χρειάζεται στο noteli ο αισθητηρας δουλεύει υποδειγματικα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το lux δεν χρειάζεται στο noteli ο αισθητηρας δουλεύει υποδειγματικα:rolleyes: Για να το βγάλω λοιπόν,τι πρέπει να κάνω;Γιατί πατώντας πάνω του,δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Για να το βγάλω λοιπόν,τι πρέπει να κάνω;Γιατί πατώντας πάνω του,δεν κάνει τίποτα... Το lux είναι κάποια εφαρμογή? Εάν ναι κ θες να την βγάλεις τότε πας ρυθμίσεις -διαχείριση εφαρμογών - γενικα ,βρίσκεις την εφαρμογή που θες κ πατάς κατάργηση εγκατ :D Εγώ πριν κάνω απεγκατάσταση κάνω κ μια εκκαθάριση δεδομένων :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το lux είναι κάποια εφαρμογή? Εάν ναι κ θες να την βγάλεις τότε πας ρυθμίσεις -διαχείριση εφαρμογών - γενικα ,βρίσκεις την εφαρμογή που θες κ πατάς κατάργηση εγκατ :D Εγώ πριν κάνω απεγκατάσταση κάνω κ μια εκκαθάριση δεδομένων :) Λοιπόν,το έκανα και έφυγε.Ευχαριστώ.:) Οταν λες εκκαθάριση δεδομένων,είναι αυτό που κάνει μια άλλη εφαρμογή,που καθαρίζει κάθε τόσο ;Εσύ το κάνεις χειροκίνητα δηλαδή. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Λοιπόν,το έκανα και έφυγε.Ευχαριστώ.:) Οταν λες εκκαθάριση δεδομένων,είναι αυτό που κάνει μια άλλη εφαρμογή,που καθαρίζει κάθε τόσο ;Εσύ το κάνεις χειροκίνητα δηλαδή. Οχι. Όταν πας στον διαχειριστή εφαρμογών και πατήσεις επάνω στην εφαρμογή που θες να διαγράψεις, στην καινούργια καρτέλα που ανοίγει για να πατήσεις κατάργηση εγκατάστασης, από κάτω έχει άλλες 2 επιλογές που γράφουν εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση μνήμης cache! Απλά κι εγώ πριν την απεγκατάσταση πατάω και εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache για να μην μένουν άχρηστα αρχεία από τις εφαρμογές που σβήνω. Edited January 21, 2015 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά τα φώτα σας... Πολλές φορές θέλω να αποθηκεύσω κάποια πληροφορία με ένα screenshot (π.χ. το τηλ ένα site ) για να μην πληκτρολογώ και να το βάζω υπενθύμιση για να το μελετήσω αργότερα μέσα στην ημέρα που θα έχω χρόνο. Μετά τη λήψη του screenshot στην κοινή χρήση υπάρχει το s planner ,το s note, το scrapbook και το evernote. Το πρόβλημα είναι : α. Το s planner ΔΕΝ δέχεται εικόνα ενώ στο S3 μου νομίζω γίνοταν.... β. Το S note δεν δέχεται ειδοποίηση...Απλά απαράδεκτο γ. Scrapbook: το αυτό..... δ. Το Evernote δέχεται σημείωση με εικόνα αλλά είναι απλά τραγικό...Πρώτα δεν έχει ελληνικό μενού,δεν ενεργοποιεί το led ειδοποιήσεων,δεν βγάζει αναβολή στο notification bar.... Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις-σημείωση με εικόνα με κάποιο τρόπο στις εφαρμογές της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Λοιπόν,το έκανα και έφυγε.Ευχαριστώ.:) Οταν λες εκκαθάριση δεδομένων,είναι αυτό που κάνει μια άλλη εφαρμογή,που καθαρίζει κάθε τόσο ;Εσύ το κάνεις χειροκίνητα δηλαδή. Ακριβώς αυτό που περιγράφει ο @spyrosrotari :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Οχι. Όταν πας στον διαχειριστή εφαρμογών και πατήσεις επάνω στην εφαρμογή που θες να διαγράψεις, στην καινούργια καρτέλα που ανοίγει για να πατήσεις κατάργηση εγκατάστασης, από κάτω έχει άλλες 2 επιλογές που γράφουν εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση μνήμης cache! Απλά κι εγώ πριν την απεγκατάσταση πατάω και εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache για να μην μένουν άχρηστα αρχεία από τις εφαρμογές που σβήνω. Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ.:) Η μπορεις να πας ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης και να σβησεις ολα τα δεδομενα στο cache https://www.dropbox.com/sc/6fdw0j96zzopsz5/AAA67YIcBAS2aE99XJ7FxMEma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημερα σας. Προσωπικά αυτο που εχω να παρατηρήσω γενικως για την samsung γενικοτερα ειναι το απαραδεκτο suport οσον αφορα τις ενημερωσεις των ναυαρχίδων τις. Ειναι απαράδεκτο το android να ειναι στην 5.0.2 και εγω με γαλλικο εχω τελευται αναβαθμιση τον Αύγουστο. Αν δεν χρησιμοποιουσα το πενάκι σίγουρα δεν θα ξανά αγόραζα samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλημερα σας. Προσωπικά αυτο που εχω να παρατηρήσω γενικως για την samsung γενικοτερα ειναι το απαραδεκτο suport οσον αφορα τις ενημερωσεις των ναυαρχίδων τις. Ειναι απαράδεκτο το android να ειναι στην 5.0.2 και εγω με γαλλικο εχω τελευται αναβαθμιση τον Αύγουστο. Αν δεν χρησιμοποιουσα το πενάκι σίγουρα δεν θα ξανά αγόραζα samsung. Το θέμα είναι ότι όλοι (τουλάχιστον αυτοί που ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με το κινητό και ψαχνόμαστε περισσότερο) ξέρουμε ότι όποιος θέλει άμεσες αναβαθμίσεις στο κινητό του πάει σε Nexus. Δεν είναι θέμα μόνο της Samsung, αλλά γενικότερα του Android. Και η HTC καθυστερεί και η Sony και η LG κτλ. Εγώ προσωπικά απ την στιγμή που η συσκευή λειτουργεί όπως πρέπει και με την 4.4 και να καθυστερήσει η αναβάθμιση 3-4 μήνες δεν με ενοχλεί, εφόσον αγόρασα Note γι άλλους λόγους όπως την οθόνη, την μπαταρία και το πενάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδιά τα φώτα σας... Πολλές φορές θέλω να αποθηκεύσω κάποια πληροφορία με ένα screenshot (π.χ. το τηλ ένα site ) για να μην πληκτρολογώ και να το βάζω υπενθύμιση για να το μελετήσω αργότερα μέσα στην ημέρα που θα έχω χρόνο. Μετά τη λήψη του screenshot στην κοινή χρήση υπάρχει το s planner ,το s note, το scrapbook και το evernote. Το πρόβλημα είναι : α. Το s planner ΔΕΝ δέχεται εικόνα ενώ στο S3 μου νομίζω γίνοταν.... β. Το S note δεν δέχεται ειδοποίηση...Απλά απαράδεκτο γ. Scrapbook: το αυτό..... δ. Το Evernote δέχεται σημείωση με εικόνα αλλά είναι απλά τραγικό...Πρώτα δεν έχει ελληνικό μενού,δεν ενεργοποιεί το led ειδοποιήσεων,δεν βγάζει αναβολή στο notification bar.... Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις-σημείωση με εικόνα με κάποιο τρόπο στις εφαρμογές της Samsung; Εγώ δουλεύω το google keep για ακριβώς την ίδια δουλειά που περιγράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μίαν ερώτηση. Χθες έβαλα το κινητό για φόρτιση και μετά από 2.5 ώρες στη πρίζα έφτασε στο 75%. Μέχρι τωρα μέσα σε 2 ώρες περίπου φορτιζε στο τέρμα. Η φόρτιση που κάνω ως τώρα είναι το αφήνω να πάει 20-30% και το φορτίζω κλειστό για 2 ώρες και κατι. Όχι, δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή πρόσφατα και ναι ξέρω ότι ίσως στρώσει με hard reset αλλα έχω πολλές σημειώσεις που τις θέλω για τη δουλειά μου και δε θέλω να χαθούν (εκτός κ αν γίνονται κ αυτές back up). Υπάρχει καμιά άλλη λύση που να μην απαιτεί hard reset? Υγ: Να σημειώσω ότι πάλι σήμερα το έκανε. Το άφησα να φορτίζει κλειστό για 3 ώρες και Έφτασε ως το 71%. Δε μπορούσα να το αφήσω άλλο γιατί το χρειαζόμουν Edited January 22, 2015 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μίαν ερώτηση. Χθες έβαλα το κινητό για φόρτιση και μετά από 2.5 ώρες στη πρίζα έφτασε στο 75%. Μέχρι τωρα μέσα σε 2 ώρες περίπου φορτιζε στο τέρμα. Η φόρτιση που κάνω ως τώρα είναι το αφήνω να πάει 20-30% και το φορτίζω κλειστό για 2 ώρες και κατι. Όχι, δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή πρόσφατα και ναι ξέρω ότι ίσως στρώσει με hard reset αλλα έχω πολλές σημειώσεις που τις θέλω για τη δουλειά μου και δε θέλω να χαθούν (εκτός κ αν γίνονται κ αυτές back up). Υπάρχει καμιά άλλη λύση που να μην απαιτεί hard reset? Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο. Βασικά είδα ότι δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο usb με το φορτιστή που ενώνεται. Είχε βγει κάπως κατά το ήμισυ. Παίζει να φταίει αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Βασικά είδα ότι δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο usb με το φορτιστή που ενώνεται. Είχε βγει κάπως κατά το ήμισυ. Παίζει να φταίει αυτό; Ναι, μάλλον αυτό θα φταίει! Μου το έχει κάνει κι εμένα. Είχε βγει λίγο το καλώδιο usb στο σημείο σύνδεσης με τον φορτιστή και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Μετά όλα κανονικά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ναι, μάλλον αυτό θα φταίει! Μου το έχει κάνει κι εμένα. Είχε βγει λίγο το καλώδιο usb στο σημείο σύνδεσης με τον φορτιστή και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Μετά όλα κανονικά. :D Και σου έκανε κι εσένα τιριτομπες, να το πω λαϊκά, σε σχέση με τη φόρτιση;; ωραία φίλε μου θα το δω στην επόμενη φόρτιση. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Και σου έκανε κι εσένα τιριτομπες, να το πω λαϊκά, σε σχέση με τη φόρτιση;; ωραία φίλε μου θα το δω στην επόμενη φόρτιση. Ευχαριστώ πολύ!! Ναι, παρατήρησα οτι φόρτιζε αργά σε σχέση με το συνηθισμένο και έφταιγε αυτό. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Ναι, παρατήρησα οτι φόρτιζε αργά σε σχέση με το συνηθισμένο και έφταιγε αυτό. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά. Όταν έχω νεότερο θα ενημερώσω! Update : όλα οκ τελικά. Το καλώδιο έφταιγε. Καλημέρα! Edited January 23, 2015 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγώ δουλεύω το google keep για ακριβώς την ίδια δουλειά που περιγράφεις Τελικά μετά από πολλές παρόμοιες εφαρμογές κατέληξα σε αυτό.Είναι το πιο καλό μου φαίνεται... Πάντως υποπτεύομαι ότι η Samsung έκοψε εσκεμμένα την δυνατότητα αυτή για να προωθήσει το evernote στο οποίο και απεγκατάσταση δεν γίνεται (non root εννοώ) και σε δελεάζει με δωρεάν premium συνδρομή για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα για ποιο λόγο απαξιώνει έτσι τις εφαρμογές της......άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδιά τι λέει με το sar? Πονάει υπερβολικά το κεφάλι μου και το αφτί μου. Μόλις περάσει ένα πεντάλεπτο υπάρχει πρόβλημα. Στη δουλειά δυστυχώς δεν μπορώ να έχω Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδιά τι λέει με το sar? Πονάει υπερβολικά το κεφάλι μου και το αφτί μου. Μόλις περάσει ένα πεντάλεπτο υπάρχει πρόβλημα. Στη δουλειά δυστυχώς δεν μπορώ να έχω Bluetooth. Το ίδιο πρόβλημα είχε μια γνωστή μου,που έφτασε να έχει και μέχρι απώλεια μνήμης.Αναγκάστηκε να πάρει ΒΤ,και από τότε το πρόβλημα λύθηκε μαχαίρι. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις ένα ΒΤ,και αν δεν μπορείς,τότε το μεγάφωνο του τηλεφώνου.Το κάνω πολλές φορές,όταν είμαι στο σπίτι,και δεν έχω ανοιχτό ΒΤ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μόνο το nokia e55 θυμάμαι να ήταν έτσι. Και έχουν περάσει κάμποσα από τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts