grunding Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ποιος μπορει να μου πει τι παιζει σχετικα με το service της samsung?εχω ενα ψιλοπροβληματακι και σκεφτομαι να το στειλω. Πως γινεται η αποστολη τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ποιος μπορει να μου πει τι παιζει σχετικα με το service της samsung?εχω ενα ψιλοπροβληματακι και σκεφτομαι να το στειλω. Πως γινεται η αποστολη τι πρεπει να κανω ? Γιατί δεν το πηγαίνεις μόνος σου. Έχει 3 επισκευαστικά κέντρα στην Θεσσαλονίκη. http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γιατί δεν το πηγαίνεις μόνος σου. Έχει 3 επισκευαστικά κέντρα στην Θεσσαλονίκη. http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/ Θα το πηγαινα φιλε μου αλλα ειμαι εκτος γι αυτο ρωταω. Ειναι καλο το service της samsung η θα μου πουνε οτι φταιω εγω? Εχει τυχει σε περιπτωσεις που διαβαζω οτι σπυ ριχνουν την ευθηνη,ξερεις αν ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Θα το πηγαινα φιλε μου αλλα ειμαι εκτος γι αυτο ρωταω. Ειναι καλο το service της samsung η θα μου πουνε οτι φταιω εγω? Εχει τυχει σε περιπτωσεις που διαβαζω οτι σπυ ριχνουν την ευθηνη,ξερεις αν ισχυει κατι τετοιο? Αυτό μπορεί να το πάθεις παντού. Εγώ προσωπικά το έχω πάθει στην Sonyericsson όταν βρήκαν υγρασία μέσα στο κινητό. Νομίζω όμως ότι όλα τα κέντρα επισκευής είναι πάνω κάτω ίδια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ρε παίδες είχα κρατήσει backup με titanium για να περάσω νέα έκδοση και μετά έκανα και Hard reset. Στην επαναφορά επανήλθαν ο εφαρμογές αλλά οι περισσότερες ρυθμίσεις όπως ήχοι, ενεργές σημειώσεις, wifi κωδικοί, λογαριασμοί mail και άλλα δεν επανήλθαν. Ενώ bluetooth, SMS και κάποιες άλλες ρυθμίσεις επανήλθαν. Τι μπορεί να παίζει; γιατί δεν τα επαναφέρει όλα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ρε παίδες είχα κρατήσει backup με titanium για να περάσω νέα έκδοση και μετά έκανα και Hard reset. Στην επαναφορά επανήλθαν ο εφαρμογές αλλά οι περισσότερες ρυθμίσεις όπως ήχοι, ενεργές σημειώσεις, wifi κωδικοί, λογαριασμοί mail και άλλα δεν επανήλθαν. Ενώ bluetooth, SMS και κάποιες άλλες ρυθμίσεις επανήλθαν. Τι μπορεί να παίζει; γιατί δεν τα επαναφέρει όλα; Το titanium backup κρατάει αντίγραφο των εφαρμογών που υπάρχουν στη συσκευή και τα δεδομένα τους. Το να επαναφέρεις όλη τη συσκευή σε προηγούμενο σημείο είναι άλλο θέμα και απαιτεί την εγκατάσταση custom recovery. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Αυτό μπορεί να το πάθεις παντού. Εγώ προσωπικά το έχω πάθει στην Sonyericsson όταν βρήκαν υγρασία μέσα στο κινητό. Νομίζω όμως ότι όλα τα κέντρα επισκευής είναι πάνω κάτω ίδια. Με ενα παλιο lg που ειχα φιλε μου , ειχε παθει κατι το κινητο με την πλακετα του ηρθαν μου το πηραν απο το σπιτι και χωρις εξοδα αποστολης.οταν το φτιαξανε δεν μου ειπανε τιποτα για υγρασια και οτιδηποτε αλλο. Με σονυ ειχα ιστοριες για αυτο και δεν ξανα πηρα. Στα βασικα τωρα ρωτησα πηρα τηλεφωνο στο σερβις και μου ειπανε το στελνεις με δικα σου εξοδα και συν αυτο μου ειπανε να κανω κατι ενεργειες και καλα οτι θα φτιαξει το προβλημα . Αυτο που θελω να πω ειναι κατα την συνομιλια μαζι τους μου θυμησε το τι τραβηξα με την σονυ. Μαλλον γνωριζω απο τωρα το τι προκειτε να συμβει. Ελπιζω να πεφτω εξω αλλα διαβασα πολα σχετικα αρθρα με το σερβις της samsung που δεν ηταν και τα καλυτερα σχολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Με ενα παλιο lg που ειχα φιλε μου , ειχε παθει κατι το κινητο με την πλακετα του ηρθαν μου το πηραν απο το σπιτι και χωρις εξοδα αποστολης.οταν το φτιαξανε δεν μου ειπανε τιποτα για υγρασια και οτιδηποτε αλλο. Με σονυ ειχα ιστοριες για αυτο και δεν ξανα πηρα. Στα βασικα τωρα ρωτησα πηρα τηλεφωνο στο σερβις και μου ειπανε το στελνεις με δικα σου εξοδα και συν αυτο μου ειπανε να κανω κατι ενεργειες και καλα οτι θα φτιαξει το προβλημα . Αυτο που θελω να πω ειναι κατα την συνομιλια μαζι τους μου θυμησε το τι τραβηξα με την σονυ. Μαλλον γνωριζω απο τωρα το τι προκειτε να συμβει. Ελπιζω να πεφτω εξω αλλα διαβασα πολα σχετικα αρθρα με το σερβις της samsung που δεν ηταν και τα καλυτερα σχολια. Εγω εχω την καλύτερη εμπειρία με το service της Samsung. Πριν απο 1 βδομαδα τους πηγα ενα note 3 με καμένο το ενα capacitive button (δεν ανάβει το φως ενω ειναι πληρως λειτουργικό) και τους ειπα οτι η καμερα το βραδυ βγαζει κατι γραμμές. Την επόμενη μερα με πηραν τηλέφωνο για να μου πουν οτι εγινε τεστ στην καμερα και δεν εντοπίζουν κατι. Τους ειπα να το ξανά κοιτάξουν κι αν δεν βρουν τίποτα να αφησουν την κάμερα και δεν πειραζει. Η απάντηση που πηρα ήταν η εξης: "Οχι δεν θα κανουμε μιση επισκευή και θα ενημερωθειτε σε λιγη ωρα για το τι πρόκειται να γίνει". Μετα απο 1 ωρα λαμβανω μήνυμα οτι η συσκευή προωθήθηκε στο ανώτερο service(Αθήνα) για περαιτερω ελεγχο της κάμερας. Αυτό για μενα είναι το αψογο service. Οτι κι αν εχω χρειαστεί, το επισκευαστικο κεντρο στο Ηράκλειο Κρήτης ειναι πρόθυμο να βοηθήσει και να επισκευάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το titanium backup κρατάει αντίγραφο των εφαρμογών που υπάρχουν στη συσκευή και τα δεδομένα τους. Το να επαναφέρεις όλη τη συσκευή σε προηγούμενο σημείο είναι άλλο θέμα και απαιτεί την εγκατάσταση custom recovery. Δεν λέω για nandroid backup και για rom, αλλά για τις ρυθμίσεις που είχα στο κινητό. Στο restore επέλεξα όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις της συσκευής όπως έκανα και με το hox που είχα. Παλιότερα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παίδες έχει αναφερθεί καθόλου πρόβλημα με την αυτόματη περιστροφή της οθόνης? κάνα 2 φορές κόλλησε και έστρωσε με κλείσιμο και άνοιγμα συσκευής. Μετά την kitkat εμφανίστηκε αυτό λένε σαν bug. Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγω εχω την καλύτερη εμπειρία με το service της Samsung. Πριν απο 1 βδομαδα τους πηγα ενα note 3 με καμένο το ενα capacitive button (δεν ανάβει το φως ενω ειναι πληρως λειτουργικό) και τους ειπα οτι η καμερα το βραδυ βγαζει κατι γραμμές. Την επόμενη μερα με πηραν τηλέφωνο για να μου πουν οτι εγινε τεστ στην καμερα και δεν εντοπίζουν κατι. Τους ειπα να το ξανά κοιτάξουν κι αν δεν βρουν τίποτα να αφησουν την κάμερα και δεν πειραζει. Η απάντηση που πηρα ήταν η εξης: "Οχι δεν θα κανουμε μιση επισκευή και θα ενημερωθειτε σε λιγη ωρα για το τι πρόκειται να γίνει". Μετα απο 1 ωρα λαμβανω μήνυμα οτι η συσκευή προωθήθηκε στο ανώτερο service(Αθήνα) για περαιτερω ελεγχο της κάμερας. Αυτό για μενα είναι το αψογο service. Οτι κι αν εχω χρειαστεί, το επισκευαστικο κεντρο στο Ηράκλειο Κρήτης ειναι πρόθυμο να βοηθήσει και να επισκευάσει. Τελικά με τις γραμμές που κάνει η κάμερα το βράδυ τι έγινε; Διορθώθηκε; Ρωτάω γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Τελικά με τις γραμμές που κάνει η κάμερα το βράδυ τι έγινε; Διορθώθηκε; Ρωτάω γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν έγινε τίποτα. Την τρίτη μου ηρθε μήνυμα απ τη Samsung οτι η συσκευή ειναι ετοιμη για παραλαβή αλλα δεν πρόλαβα να παω να την παρω. Σήμερα ειναι κλειστά οποτε θα την παρω την Δευτέρα και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονια ευχομαι! Θελω να κανω root το note 3 με 4.4.2 ενος φιλου μου. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να μου δειξετε? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονια ευχομαι! Θελω να κανω root το note 3 με 4.4.2 ενος φιλου μου. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να μου δειξετε? Ευχαριστω. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τελικά με τις γραμμές που κάνει η κάμερα το βράδυ τι έγινε; Διορθώθηκε; Ρωτάω γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν έγινε τίποτα. Μολις το πήρα απο το service με νεα οθόνη και νεα κάμερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Είχες γραμμένο Knox Η όχι? Και Εγώ είχα καλές εμπειρίες από το σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μολις το πήρα απο το service με νεα οθόνη και νεα κάμερα. :) Αυθημερόν έγινε η επισκευή; Και αν ναι πόσες ώρες χρειάστηκε; Το πήγες χωρίς κάποια ειδοποίηση; Η είχες ενημερώσει τηλεφωνικώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Αυθημερόν έγινε η επισκευή; Και αν ναι πόσες ώρες χρειάστηκε; Το πήγες χωρίς κάποια ειδοποίηση; Η είχες ενημερώσει τηλεφωνικώς; Οχι βρε, το πήγα 22 Δεκεμβρίου στο service ηρακλειου έφυγε για Αθήνα γιατι εδω δεν εντοπιζαν το πρόβλημα με την κάμερα και ηρθε στις 30 Δεκεμβρίου αλλά δεν ειχα προλάβει να παω να το πάρω και το πηρα σήμερα. https://www.dropbox.com/sc/9tpur25c52buaen/AABHn8pmAcDSbKiHF4pT2Mtfa Edited January 5, 2015 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα, Έχω το Note 3 από τον περασμένο Δεκέμβρη. Ενώ το είχα 3 μέρες μου πέφτει εντός σπιτιού και κάνει σημάδι πάνω αριστερά στο bezel, το οποίο και βλέπετε στις φωτογραφίες, χωρίς κανένα όμως άλλο θέμα. Πριν 3 μέρες το κινητό εμφάνισε τη συγκεκριμένη γραμμή, μέσα από την οθόνη, χωρίς να υπάρχει χτύπημα ή πέσιμο του κινητού. Χωρίς να κάνω κάτι, κλείνω το κινητό και το αφήνω στην άκρη, περιμένοντας να πάω για service. Το πρωί που το ξαναβλέπω, η γραμμή επεκτάθηκε παρακάτω και δεν δείχνει να σταματά. Επαναλαμβάνω ότι πιάνοντας το απ' έξω, δεν υπάρχει γραντζουνιά και πρόκειται για αλλοίωση μέσα από το γυαλί. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εχω ενα χρονο το κινητο δεν εχω παρει ουτε 1 αναβαθμιση... ειμαι με orange france.. εκανα κ κανω υπομονη οτι θα λαβω μια αναβαθμιση κ μετα θα το κανω κ επαναφορα για να στρωσει γιατι θελει φορτιση 2 και 3 φορες μεσα στη μερα!!!!Δηλωνω απογοτευμενος απο πλευρας αναβαθμισεων .ειπα να περιμενω να ρθει η αναβαθμ μη το στησω κ μετα πρεπει παλι ξανα. Η μπαταρια με το που ανοιγω τα mb πεφτει μεσα σε ελαχιστη ωρα οταν το χρωσιμοποιω. Εχω παρα πολλες εφαρμογες κ δε ξερω τι φταιει! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα, Έχω το Note 3 από τον περασμένο Δεκέμβρη. Ενώ το είχα 3 μέρες μου πέφτει εντός σπιτιού και κάνει σημάδι πάνω αριστερά στο bezel, το οποίο και βλέπετε στις φωτογραφίες, χωρίς κανένα όμως άλλο θέμα. Πριν 3 μέρες το κινητό εμφάνισε τη συγκεκριμένη γραμμή, μέσα από την οθόνη, χωρίς να υπάρχει χτύπημα ή πέσιμο του κινητού. Χωρίς να κάνω κάτι, κλείνω το κινητό και το αφήνω στην άκρη, περιμένοντας να πάω για service. Το πρωί που το ξαναβλέπω, η γραμμή επεκτάθηκε παρακάτω και δεν δείχνει να σταματά. Επαναλαμβάνω ότι πιάνοντας το απ' έξω, δεν υπάρχει γραντζουνιά και πρόκειται για αλλοίωση μέσα από το γυαλί. Καμιά ιδέα κανείς? Μάλλον ξεκολλάει το digitizer από την οθόνη, ή ραγίζει το επάνω γυαλί της. Οπότε πας στο service. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οχι βρε, το πήγα 22 Δεκεμβρίου στο service ηρακλειου έφυγε για Αθήνα γιατι εδω δεν εντοπιζαν το πρόβλημα με την κάμερα και ηρθε στις 30 Δεκεμβρίου αλλά δεν ειχα προλάβει να παω να το πάρω και το πηρα σήμερα. https://www.dropbox.com/sc/9tpur25c52buaen/AABHn8pmAcDSbKiHF4pT2Mtfa Το σημαντικό, κάλυψη εγγύησης ή τα πλήρωσες? Αυτό είναι το βασικό για να κρίνεις ένα καλό Service! Αν πληρώνεις σαφώς και είναι όλοι καλοί! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Το σημαντικό, κάλυψη εγγύησης ή τα πλήρωσες? Αυτό είναι το βασικό για να κρίνεις ένα καλό Service! Αν πληρώνεις σαφώς και είναι όλοι καλοί! Εννοειται εντός εγγύησης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εννοειται εντός εγγύησης :) Μια χαρά τότε φίλε μου! Με την κάμερα τι ακριβώς σου έκανε; Το γνωστό πρόβλημα με τις γραμμές σε χαμηλό φωτισμό όταν είναι ανοικτό το wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μια χαρά τότε φίλε μου! Με την κάμερα τι ακριβώς σου έκανε; Το γνωστό πρόβλημα με τις γραμμές σε χαμηλό φωτισμό όταν είναι ανοικτό το wifi; Το βράδυ εβγαζε γραμμές σχεδον πάντα ανεξάρτητα απ τη συνδεση wifi ή data ή τίποτα απ τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts