Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ότι συσκευή 5 ημερών (από πλαίσιο) κάνει κάνα-δυο επανεκκινήσεις την ημέρα, σε εντελώς άσχετες μεταξύ τους συνθήκες χρήσης, να με προβληματίσει ή όχι, τι λέτε;

Είχα το ιδιο προβλημα. Σε τυχαια διαστήματα έκανε επανεκκινηση. Εμενα ξεκινησε να το κανει στοο 3μηνο επανω....(Το έστειλα 5 φορες για σερβις μεχρι που μου δωσανε refurbished) Αν ειναι παντο πισω για DOA

Μπορεί να είναι καλό όπως λες αλλά εγώ που το χρησιμοποιώ κάνα 2 βδομάδες που είχα θέμα με το μαμά πληκτρολόγιο δεν μπόρεσα να το συνηθίσω με τίποτα.

Τώρα πετάω ......!!!!

Βασικά δεν λέω εγώ λέει όλος ο κόσμος ότι είναι ίσως το καλύτερο, αλλά για πες μου τι δεν μπορεσες να συνηθίσεις αφού είναι πανομιοτυπα... Και Τώρα που πετάς τι είναι αυτό που έχεις καλύτερο από το SwiftKey;;;;

για να δουμε ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες,τις βλεπουμε απο ρυθμισεις-γενικα-διαχειριστης εφαρμογων-σε εκτελεση? και οτι δε θελουμε το κλεινουμε? υπαρχουν καποιες που αν τις κλεισουμε απο εκει θα εχει προβλημα το τηλεφωνο? ευχαριστω
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Καλημέρα !!! Δεν μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές ..

Γράφει ότι δεν εχει μνήμη η συσκευή και η κάρτα μνήμης .

Καμία βοήθεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βασικά δεν λέω εγώ λέει όλος ο κόσμος ότι είναι ίσως το καλύτερο, αλλά για πες μου τι δεν μπορεσες να συνηθίσεις αφού είναι πανομιοτυπα... Και Τώρα που πετάς τι είναι αυτό που έχεις καλύτερο από το SwiftKey;;;;

Έχω την υποψία πως τα γράμματα είναι σε μεγαλύτερη αποσταση μεταξύ τους στο πληκτρολόγιο της Samsung με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να γράφω κείμενο χωρίς να πατάω κατά λάθος λάθος κουμπιά. Αυτό ήταν το πρόλβημα μου με το Swiftkey.

Όταν με συμβούλεψε φίλος να το βάλω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μου είπε τα καλύτερα και από ότι φαίνεται μάλλον έτσι είναι μιας και ακούω από όλους τα ίδια.

Μάλλον εμένα δεν μου κάθησε καλά από την αρχή. Ή αγαπώ πολύ τη μαμά Samsung (:love:)

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

για να δουμε ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες,τις βλεπουμε απο ρυθμισεις-γενικα-διαχειριστης εφαρμογων-σε εκτελεση? και οτι δε θελουμε το κλεινουμε? υπαρχουν καποιες που αν τις κλεισουμε απο εκει θα εχει προβλημα το τηλεφωνο? ευχαριστω

Κρατα πατημενο το home button και θα σου ανοίξει ο task manager,οποια θελεις να κλείσεις πατα πανω της και τραβηξε την αριστερά για να φύγει

Καλημέρα !!! Δεν μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές ..

Γράφει ότι δεν εχει μνήμη η συσκευή και η κάρτα μνήμης .

Καμία βοήθεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βλεπω το γραφεις συνεχεια και απαντηση δεν παιρνεις...εισαι root?

Καμια ιδεα παιδια για το home button που εχω ρωτησει μερικα μηνυματα πιο πισω?

Το εχει αντιμετωπισει κανενας?

Φιλε εχω το ιδιο προβλημα με το home button απο την πρωτη μερα (περιεργο ηχο κριτς,κριτς)....καποιες φορες ειναι πιο εντονο καποιες δεν το κανει καθολου.

Ολο λεω να το στειλω smartec για αλλαγη κι ολο το μετανιωνω.

Ξερει καποιος φιλος αν στην αλλαγη home button αλλαζει πακετο με την Οθονη?

Ρωταω γιατι εχω περασμενο tempered glass;)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Κρατα πατημενο το home button και θα σου ανοίξει ο task manager,οποια θελεις να κλείσεις πατα πανω της και τραβηξε την αριστερά για να φύγει

Βλεπω το γραφεις συνεχεια και απαντηση δεν παιρνεις...εισαι root?

Το είδες εσυ !!:D Ο επιμένων νικά !!:p

Όχι δεν είμαι ...:O

Το είδες εσυ !!:D Ο επιμένων νικά !!:p

Όχι δεν είμαι ...:O

Κανε μια εκκαθάριση στο play και δοκίμασε ,επίσης αν εχεις μεταφέρει κάποια εφαρμογή στην εξωτερική sd πήγαινε την πάλι στην εσωτερική .

Samsung galaxy s21+

Κανε μια εκκαθάριση στο play και δοκίμασε ,επίσης αν εχεις μεταφέρει κάποια εφαρμογή στην εξωτερική sd πήγαινε την πάλι στην εσωτερική .

Πως κάνουμε εκκαθάριση ;;

Και πως βλέπουμε αν έχουμε εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ; :O

το home button το πιεσα αλλα μου λεει ενεργες εφαρμογες 0. το κεφαλι μου με πονεσε μ αυτο το θεμα που με απασχολει

το home button το πιεσα αλλα μου λεει ενεργες εφαρμογες 0. το κεφαλι μου με πονεσε μ αυτο το θεμα που με απασχολει
Ωραία, δεν έχεις ενεργές εφαρμογές ,που είναι το πρόβλημα ?

το προβλημα ειναι οτι οταν παω διαχειρηστης εφαρμοφων-σε εκτελεση δειχνει ενα σωρο ενεργες. καποιες απο αυτες δεν πρεπει να κλεισουν αν δε τις χρησιμοποιω? και αφου ειναι ενεργες,οταν πιεζω το home button,λεει οτι δεν εχω ενεργες.. κατι δεν εχω καταλαβει. ζητω συγνωμη αν γινομαι φορτικη:(

το προβλημα ειναι οτι οταν παω διαχειρηστης εφαρμοφων-σε εκτελεση δειχνει ενα σωρο ενεργες. καποιες απο αυτες δεν πρεπει να κλεισουν αν δε τις χρησιμοποιω? και αφου ειναι ενεργες,οταν πιεζω το home button,λεει οτι δεν εχω ενεργες.. κατι δεν εχω καταλαβει. ζητω συγνωμη αν γινομαι φορτικη:(
Δεν χρειάζεται να κλείσεις καμία εφαρμογή, το τηλέφωνο έχει άφθονη ραμ αλλά και να μην είχε τα android κάνουν μονά τους αυτήν την δουλειά .

Απολαυσε το τηλέφωνο σου και μην ασχόλησε με αυτό .

Εγώ ποτέ δεν κλείνω τίποτα.

ε αγχωνομαι γιατι θελω να το αξιοποιησω στο επακρο:) και ειναι κριμα να τελειωνει η μπαταρια ετσι..

Πως κάνουμε εκκαθάριση ;;

Και πως βλέπουμε αν έχουμε εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ; :O

Πας. Ρυθμίσεις-Γενικα--Διαχειριστης εφαρμογών,εκεί στο πάνω μέρος έχει καρτέλες τις οποίες μετακινεις με το δάχτυλο, πήγαινε στη δεύτερη, γράφει κάρτα sd, δες αν είναι τικαρισμενη κάποια εφαρμογή και αν είναι ξετικαριστη.

Πήγαινε στην τέταρτη, γράφει Όλα,σκρολαρισε στη λίστα μέχρι να βρεις την εφαρμογή του play store.Πάτα πάνω της και στο μενού που θα σου ανοίξει πάτα το εκκαθάριση δεδομένων.Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό και πες μας τι έγινε.

ε αγχωνομαι γιατι θελω να το αξιοποιησω στο επακρο:) και ειναι κριμα να τελειωνει η μπαταρια ετσι..

Από τον διαχειριστή εφαρμογών δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.Περισσότερο θα τσεκάρεις αν κάποιες εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ σου απασχολούν μόνιμα το σύστημα με υπερβολικά πόσα μνήμης.Γι αρχή θα σου πρότεινα μια και σε αγχώνει το θέμα, να απενεργοποιήσεις εφαρμογές που δεν θα χρειαστείς και τρέχουν τσάμπα και βερεσέ,όπως πχ το svoice

Παιδια εχω τις γνωστες γραμμουλες στην καμερα σε χαμηλο φως. Αν το παω στο σερβις θα μου αλλαξουν καμερα η θα μου δωσουν αλλη συσκευη?

Μάλλον θα στο φτιαξουν και δεν θα το αντικαταστήσουν ,επικοινώνησε με το service και θα σε ενημερώσουν .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον θα στο φτιαξουν και δεν θα το αντικαταστήσουν ,επικοινώνησε με το service και θα σε ενημερώσουν .

Υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα; Γιατί εγώ που το είχα πάει στην smartec τον Απρίλη μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι κι οτι είναι θέμα software!

Το κινητό ήταν 2 ημερών και δεν μου έκαναν ούτε αντικατάσταση!

Δλδ αν λογω software δε μπορεί να παρει τηλεφωνο και δε μπορουν να κανουν τιποτα θα μεινουμε με συσκευη που δεν παιρνει τηλ?

Δεν ξερω τι γίνεται με το θέμα της κάμερας αλλά ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για το τι θα γίνει με το service .

Πάντως αν σου που οτι και στον φίλο ποιο πάνω ότι δηλαδή είναι θέμα software πέρνα του μια άλλη official rom με odin να δούμε αν φτιάξει .

Samsung galaxy s21+

Μονο με καποιο συγκεκριμενο συνδυασμο πραγματων το κανει. Οχι μονιμα. Νομιζω πρεπει να εχω αναμμενο wifi και να εχω και smart stabilisation. Οπως και να χει λιγο με απασχολει το πρόβλημα. Με νοιαζει οσο ειμαι στην εγγύηση να λυσω εστω και το παραμικρο που μπορει να μη δουλευει οπως πρεπει.

Γιαυτο και ευχαριστως θα εδινα τη συσκευη μου για αντικατασταση ωστε να παρω μια που ειναι αψογη. Αλλα σιγουρα δε θα εμενα χωρις συσκευη για ναντην αφησω να μου την λυσουνε και να αλλαξουν πραγματα και να την παρω πισω δεν ξερω ποτε και να κινδυνευω να ξαναεχω το προβλημα.

Μονο με καποιο συγκεκριμενο συνδυασμο πραγματων το κανει. Οχι μονιμα. Νομιζω πρεπει να εχω αναμμενο wifi και να εχω και smart stabilisation. Οπως και να χει λιγο με απασχολει το πρόβλημα. Με νοιαζει οσο ειμαι στην εγγύηση να λυσω εστω και το παραμικρο που μπορει να μη δουλευει οπως πρεπει.

Γιαυτο και ευχαριστως θα εδινα τη συσκευη μου για αντικατασταση ωστε να παρω μια που ειναι αψογη. Αλλα σιγουρα δε θα εμενα χωρις συσκευη για ναντην αφησω να μου την λυσουνε και να αλλαξουν πραγματα και να την παρω πισω δεν ξερω ποτε και να κινδυνευω να ξαναεχω το προβλημα.

Κι εγώ είχα ξενερώσει στην αρχή γιατί του αδελφού μου η συσκευή δεν έκανε τίποτα γραμμές που τις πήραμε μαζί, αλλά μου είπαν ότι και να μου περάσουν το ελληνικό firmware θα συνεχίσει να το κάνει, οπότε το άφησα έτσι. Απλά μου είπαν ότι αν έχουν κάποια ενημέρωση που να διορθώνει το πρόβλημα θα με ενημερώσουν γιατί έχουν παραπονεθεί κι άλλοι γι αυτό. Πάντως η απάντηση από τα κεντρικά που έστειλαν το αίτημα, ήταν να μην γίνει αντικατάσταση! Πάντως ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα αρκετό κόσμο να έχει το συγκεκριμένο θέμα και αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο, γιατί υπάρχει περίπτωση να αλλάζεις συσκευή και να το παρουσιάζει και η καινούρια! Απλά δεν έδωσα άλλο σημασία κι έληξε το θέμα εκεί!

Το άφησα στο σέρβις του πλαισίου που το πήρα και μου είπαν ότι αν αναπαράγουν το πρόβλημα θα μου δώσουν καινούργιο. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό πάντως, δεδομένου ότι δεν προκαλείτε από κάτι συγκεκριμένο (που να εντόπισα τουλάχιστον). Δεν υπάρχει κάτι σαν error log που μπορούν να τσεκάρουν, έτσι;

Το άφησα στο σέρβις του πλαισίου που το πήρα και μου είπαν ότι αν αναπαράγουν το πρόβλημα θα μου δώσουν καινούργιο. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό πάντως, δεδομένου ότι δεν προκαλείτε από κάτι συγκεκριμένο (που να εντόπισα τουλάχιστον). Δεν υπάρχει κάτι σαν error log που μπορούν να τσεκάρουν, έτσι;

Τελικά από το Πλαίσιο μου είπαν για αντικατάσταση αν και δεν αναπαρήγαγαν το πρόβλημα απ'ότι μου είπαν (δεν νομίζω ότι κάναν κάτι βέβαια, δεν έγινε factory reset), αλλά επειδή δεν είχαν πουθενά άλλο διαθέσιμο και δεν θα ξαναπαραλάβουν, οι λύσεις που μου πρότειναν είναι πιστωτικό ή αποστολή στη Samsung. Επειδή το δεύτερο θα έπαιρνε κάνα δεκαήμερο και θα κάναν επισκευή, όχι αντικατάσταση, είπα να πάρω πίσω την συσκευή κι άμα γίνει πιο εκνευριστικό να το πάω εγώ. Σκέφτηκα να πιέσω για ακύρωση της χρέωσης γιατί ο υπεύθυνος είχε ένα κάποιο στυλάκι και το ότι δεν έχουν αντικατάσταση δε νομίζω ότι είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά είπα να μην το κουράσω...

Edited by garfield147

Κάνει τις γραμμές σε σκοτεινό περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό και με ανοιχτό το wifi! Error log δεν υπάρχει!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)