sdaoulas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια πειτε μου ποια η διαφορα του watch on και του smart remote ; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τι εννοείς ? 70 χαρακτήρες μόνο με μικρά ,και 160 με κεφαλαία ,ετσι δουλεύει το android . Για την ακριβεια δεν ειναι μόνο στο Android ετσι. Έχει να κάνει με την κωδικοποιηση που χρησιμοποιει κανεις, δλδ αν εισαι Unicode μπορεις να στελνεις και μικρα κ κεφαλαια γραμματα, αλλα σε περιοριζει σε 70 χαρακτηρες. Εαν στέλνεις με GSM encoding τότε παει στους 160, αλλα ολοι οι χαρακτηρες στελνονται κεφαλαια. Μέσα απο τις ρυθμισεις μπορεις να ρυθμισεις ποια επιλογη προτιμας. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλτο για σέρβις κάποιο πρόβλημα έχει η υποδοχή και βραχικυκλωνει κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που είχα πάθει όπως σου είπα στο tablet Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά προκοπή δεν έβλεπα το πήγα μου το άλλαξαν και λύθηκε το πρόβλημα Κατάλαβα. Θα πάρω αυριο το σερβις να κανονισω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Χρησιμοποιεί κάποιος την Lenovo Super Camera στο Note; Πιστεύετε αξίζει σαν εφαρμοφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δε μου λες φιλε serkos, τις επιλογες "Δημ. αντιγρ. ασφ. δεδ. μου" και "Αυτοματη επαναφορά" τις τσεκαρω ή όχι; sorry τωρα ξαναμπηκα στο φορουμ. εγω παντα τις εχω τσεκαρισμενες αυτες τις επιλογες!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καμία βοήθεια ;:O:( Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής play store και ξαναδοκίμασε (μία μέθοδος είναι κρατάς πατημένο το κεντρικό για να βγεί η λίστα με τις ενεργές εφαρμογές και μετά πάνω στο play store ξανά κρατάς πατημένο και πατάς το πληροφορίες εφαρμογών) Εκεί κάνεις Εκκαθάριση cache και αν δεν δουλέψει δεδομένων Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 To προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Στα καλα καθουμενα το κινητο ενεργοποιει το dock mode. Τωρα καθως το εβαλα να φορτισει μου κανει κολπα με την "πηγη" φορτισης. Μια το βλεπει σαν USB και μετα απο λιγο σαν AC και το αναποδο. Δοκιμασα κ άλλο φορτιστη (usb απλο καλωδιο και αλλο τροφοδοτικο), αλλα κάνει τα ίδια. Δοκίμασα να καθαρίσω την υποδοχη φόρτισης με βουρτσακι. Λέτε να το στείλω σέρβις ? Το είχα και εγώ το έβαζα κανονικά στην φόρτιση και καμιά φορά μου το έβλεπε σαν dock .τώρα πλέον δεν μου το κάνει αν και πλέον χρησιμοποιώ εξτρά φορτιστή και μπαταρία και τραμπαρω.δεν ξέρω αν έφταιγε η καινούργια αναβάθμιση η κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 παιδες θα το παρω σημερα,εχει βγει κιτκατ για αυτο το μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) παιδες θα το παρω σημερα,εχει βγει κιτκατ για αυτο το μοντελο; Κανονικότατα 4.4.2. Έχοντας περάσει από αρκετές ναυαρχίδες android και windows phone, και όντας κάτοχος του Note 3 για 6 μήνες, σου λέω ότι δεν θα μπορέσεις να κοιτάξεις τίποτε άλλο πια. H συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο από επιδόσεις, χαρακτηριστικά και οθόνη. Edited September 24, 2014 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι, έχει την 4.4.2 Το έχω δύο μέρες στα χέρια μου και η εμπειρία μου μέχρι στιγμής περιγράφεται με δύο λέξεις: Πολιτισμικό σοκ. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο πέραν του ότι δεν με βλέπω να πηγαίνω σε άλλη συσκευή εκτός από επόμενη έκδοση Note. nuff said (υγ, το ρημάδι το e-mail με ταλαιπώρησε λίγο με το περίεργο setup που ήθελε -τουλάχιστον για το εταιρικό exchange- αλλά τσιμέντο να γίνει.) Δεν υπερβάλλω, νιώθω σα να κουβαλάω super-mini-laptop. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις, μολις μου ηρθε και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι το απογευμα να ανοίξω το κουτί, σιμ είναι ίδια με αυτή που είχα στο s4 ε; πιστεύω να δω διάφορες προς το καλύτερο σε σχέση με το s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις, μολις μου ηρθε και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι το απογευμα να ανοίξω το κουτί, σιμ είναι ίδια με αυτή που είχα στο s4 ε; πιστεύω να δω διάφορες προς το καλύτερο σε σχέση με το s4 Ναι ιδια sim. Θα δεις διαφορές! Το εχω και το S4 κι ουτε που το αγγίζω πια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Να εισαι καλα φιλε, και κάτι τελευταίο, μπορώ να φορτίζω την συσκευή με τον φορτιστή του s4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Να εισαι καλα φιλε, και κάτι τελευταίο, μπορώ να φορτίζει την συσκευή με τον φορτιστή του s4; Φυσικά. Ισως φορτίζει πιο αργά όμως. Δεν θυμάμαι ποσα Α δίνει ο φορτιστής του S4 αλλα νομίζω λιγότερο απ του Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το πηρα κι εγω εχτες απο κοσμοτε csc eur. Καμμία σχεση με το note 2 ομως λεμε! Απορω, πως υπηρχε και συγκριση στην αρχη της κυκλοφοριας του. Φανταζομαι τι θα γινεται στο τεσσαρι! Once you go note....:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Φυσικά. Ισως φορτίζει πιο αργά όμως. Δεν θυμάμαι ποσα Α δίνει ο φορτιστής του S4 αλλα νομίζω λιγότερο απ του Note 3.μια χαρα,οποτε μην εχω 2 φορτιστες εξω,το πιο αργα δεν με πειραζει,συνηθως το αφηνω την νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα,το αγόρασα και εγώ σήμερα από Γερμανό αλλά εφαγα μια ξενερα διότι όταν τα άνοιξα μου έβγαλε το λογότυπο της COSMOTE και μέσα βρήκα πολλές εφαρμογές COSMOTE.θελω την συμβουλή σας,να το πάω πίσω και να περιμένω καμμιά εβδομάδα για unbranded η να το κρατήσω.ειναι φανταστικό.ειχα το htc one m7 και εκεί ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα με τον bootloader,ξεκλείδωμα s off back up.οταν ειναι branded μπορώ σχετικά εύκολα να το rootαρω και να παίξω με καμμιά custom και μετά να το γυρίσω στην αρχική της COSMOTE η είναι μπέρδεμα?.ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited September 24, 2014 by samy_roula7 Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Ειναι να το παρω κι εγω αυριο απο Vodafone..θα εχω θεματα με το brand? Τοσο καιρο με το S4 ηταν Γερμανικο unbranded...ημουν μια χαρα Edit:περιμενω να μου πειτε για να μη μεινω χωρις κινητο Edited September 24, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ειναι να το παρω κι εγω αυριο απο Vodafone..θα εχω θεματα με το brand? Τοσο καιρο με το S4 ηταν Γερμανικο unbranded...ημουν μια χαρα Edit:περιμενω να μου πειτε για να μη μεινω χωρις κινητο Το δικό μου δεν έχει το σήμα στην εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Για αλλες "παρενεργειες" μιλαω Edit:Το εδωσα το S4 μολις......αυριο θα παρω το Note τελικα γιατι δε μπορω να μεινω απο κινητο λογω δουλειας Edited September 24, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αντιμετωπισει κανεις σας προβλημα με το home button. Εδω και καποιο καιρο οταν το παταω εχω στην αφη του χεριου μου την αισθηση οτι σαν να κανει ενα "κρατς". Λες και για παραδειγμα εχει παρει αμμο μεσα. Ή οπως ειχανε την αισθηση τα παλια κινητα με τα πληκτρα οταν ειχανε παρει νερο. Φυσικα τιποτα απο τα δυο δεν εχει συμβει κ δουλευει κανονικοτατα το πληκτρο αλλα μονο κ μονο η αισθηση αυτη με χαλαει καπως. Δεν το κανει παντα αλλα αρκετες φορες. Να σημειωσω πως την πρωτη φορα που το παρατηρισα ηταν μετα απο πολυωρο ταξιδι που το ειχα σαν gps στο παρμπριζ και το βαραγε ο ηλιος...δεν ξερω αν φταιει αυτο απλά τοτε το παρατηρισα πρωτη φορα. Εχει κανεις σας παρομοια εμπειρια?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) εγω εχω αλλο θεμα. Το wifi του ειναι κακο, 3 μετρα απ το ρουτερ ειμαι και πιανει 2 γραμμες και ειναι πολυ ασταθες, ενω απ τα γυρω δικτυα δεν πιανει τιποτα. Εχω διπλα ενα tab 3.8 χωρις κανενα θεμα. Και τα 2 αγορά επροχθες και ταυτοχρονη αναβαθμιση kitkat. Μαλλον θα φυγει DOA edit: Εχω κανει factory reset χωρις αποτελεσμα. Να κανω wipe cache partition? Μηπως γινει τιποτα? Ξερει κανεις? Edited September 25, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εγω εχω αλλο θεμα. Το wifi του ειναι κακο, 3 μετρα απ το ρουτερ ειμαι και πιανει 2 γραμμες και ειναι πολυ ασταθες, ενω απ τα γυρω δικτυα δεν πιανει τιποτα. Εχω διπλα ενα tab 3.8 χωρις κανενα θεμα. Και τα 2 αγορά επροχθες και ταυτοχρονη αναβαθμιση kitkat. Μαλλον θα φυγει DOA edit: Εχω κανει factory reset χωρις αποτελεσμα. Να κανω wipe cache partition? Μηπως γινει τιποτα? Ξερει κανεις? Απλα νσ σου πω οτι το wifi του ειναι απο τα δυνατα σημεια του 3,εκει που ψιλουποφερει ειναι στο σημα δικτυου και ειδικα στο αυτόματο. Αν εκανες το factory reset απο τις ρυθμισεις (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οχι απο το recovery) και βλέπεις τοσο χαλια το wifi,φυγαδευσε το.(υποθετω οτι εισαι στοκ πάντα...) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) απ το recovery το εκανα, λες να κανω και μια απ τις ρυθμισεις? το χω πακεταρει τωρα αλλά το ξαναβγαζω να δω EDIT: Ναι στοκ βεβαια EDIT2: To phone info μου βγαζει ημ κατασκευης 13-09-2013. Ειναι οι πρωτες παρτιδες και αραχνιαζουν στις αποθηκες της κοσμοτε. Επισης η καμερα το βραδυ ηταν αθλια 10 κοκους ολη η φωτο χαχαχαχα. Το σπρωχνω πισω και ελπιζω το αλλο που θα ρθει να ειναι οκ EDIT3: Τιποτα και απ τις ρυθμισεις....φευγει παραυτα γιατι μου μυριζει πλακετα το θεμα χαχαχαχαχα Edited September 25, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ξέρει κανένας πως βγαίνει το My Magazine/Περιοδικό μου από το swipe up από το home screen? Και εάν δεν βγαίνει, μπορεί να πάρει ελληνικό περιεχόμενο, νέα κλπ; Ευχαριστώ, Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ξέρει κανένας πως βγαίνει το My Magazine/Περιοδικό μου από το swipe up από το home screen? Και εάν δεν βγαίνει, μπορεί να πάρει ελληνικό περιεχόμενο, νέα κλπ; Ευχαριστώ, Βάλε nova launcher να ησυχάσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts