godjet Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 καλησπερα , θελω να δοκιμασω να ρουταρω το νοτε μου με το towelroot αλλα δεν εχει ακομα κατεβασει την τελευταια update 19μβ (βελγικη ρομ) που λενε οτι κλεινει και την επιλογη ρουτ .. απορια ..αν το χρησιμοποιησω τωρα θα μπορει να παρει αβιαστα την νεα αναβαθμιση η θα εχω προβλημα και θα πρεπει να το κανω unroot manually ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 δεν κλείνει την επιλογή, απλά δεν υποστηρίζεται ακόμα από towelroot. θα μπορείς να ρουτάρεις με άλλους τρόπους. αν κάνεις ρουτ τώρα δε θα μπορείς να κάνεις update.. ή αν σου βρει ενημερώσεις και σε αφήνει να προχωρήσεις θα έχεις κολλήματα μετά. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filakspi Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Kαλησπέρα σε όλους !! Θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος παιδιά. Στον φάκελο με τις φωτογραφίες μας, έχουμε όλοι διάφορους φακλελους πχ Viber, Cam κτλ ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε. Έβγαλα κάποιες φωτο κανονικά και είχαν αποθηκευτεί πολύ σωστά στον φάκελο Cam. Σήμερα παρατήρησα έναν φάκελο φωτογραφιών "Browser" o οποίος περιέχει φωτογραφίες απο τον φάκελο Cam !!!! Άν έστελνα μια φωτογραφία απο τον Cam με την εφαρμογή Viber, θα είχε δημιουργηθεί αντίγραφο της στον φάκελο Viber σωστά? Άρα αυτό σημαίνει ότι κάποιος μέσα απο κάποια εφαρμογή "Browser" έστειλε/ανέβασε φωτογραφίες μου κάπου, κι έτσι δημιουργήθηκε ο φάκελος με τα αντίγραφα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Χαιρετω. Σημερα,με πηραν στο skype απο Αμερικη,και επειδη δεν ειχα διπλα μου το iPad,σηκωσα το Note 3,και απαντησα,αλλα αντι να βλεπω την εικονα του καλουντος,εβλεπα τη δικη μου.Πατωντας κουμπια,η μκονη επιλογη που μου εδινε,ηταν αλλαγη καμερας,αλλα τοτε,εβαζε την εξωτερικη καμερα,οπερ ατοπον. Τη φωνη του,την ακουγα ομως.Αυτος,μιλουσε με ενα iPhone5. Τι να εφταιγε αραγε;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πριν καιρο ειχα αναφερει ενα προβλημα με τον αισθητηρα εγγυτητας. Το προβλημα ηταν οτι οταν μιλουσα και ειχα το κινητο στο αυτι η οθονη εσβηνε αλλα οταν το κατεβαζα δεν ξανααναβε για να βγαλει το πληκτρολογιο αλλα θα επρεπε να πατησω το home button ωστε στη συνεχεια να μπορεσω να τελειωσω τη κληση. Σε αυτη τη κατασταση εκανα και το διαγνωστικο του αισθητηρα μεσα απο το #*0*# και ο proximity sensor ηταν στο 1, η οθονη πρασινη και δονηση συνεχως στο ON. Η λυση υπερβολικα απλη καθως το προβλημα ειναι απολυτως γελειο. Τοσο γελειο που πραγματικα δε θα επρεπε να συνανταται σε συσκευη που λανσαρεται στα 800 ευρω κατα τη κυκλοφορια της. Ο αισθητηρας εγγυτητας ειναι το πρωτο στρογγυλακι στα δεξια του ακουστικου. Ειναι υπερβολικα ευαισθητος στο φως (για να μπορει να ανιχνευσει το πλησιασμα) και για καποιο λογο περνει ευκολα σκονη -προφανως επειδη βρισκεται διπλα απο τις τρυπουλες του ακουστικου- Η σκονη εχει σαν αποτελεσμα να σκοτεινιαζει τον αισθητηρα και να τον κανει να νομιζει οτι υπαρχει μονιμα κατι απο μπροστα του. Για αυτο και στο διαγνωστικο ηταν παντα ΟΝ. Η λυση ειναι να φυσηξουμε μεσα απο το ακουστικο με λιγο πεπιεσμενο αερα γιανα καθαρισει η σκονη. Ειτε απο καποιο κομφλερ (προσοσχη στη πιεση μη ξηλωσουμε τιποτα απο μεσα) η ακομα καλυτερα με καποιο μπουκαλακι ξερου πεπιεσμενου αερα που πουλανε σε καταστηματα ηλεκτρονικων εξαρτηματων. Καλη συνεχεια. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πριν καιρο ειχα αναφερει ενα προβλημα με τον αισθητηρα εγγυτητας. Το προβλημα ηταν οτι οταν μιλουσα και ειχα το κινητο στο αυτι η οθονη εσβηνε αλλα οταν το κατεβαζα δεν ξανααναβε για να βγαλει το πληκτρολογιο αλλα θα επρεπε να πατησω το home button ωστε στη συνεχεια να μπορεσω να τελειωσω τη κληση. Σε αυτη τη κατασταση εκανα και το διαγνωστικο του αισθητηρα μεσα απο το #*0*# και ο proximity sensor ηταν στο 1, η οθονη πρασινη και δονηση συνεχως στο ON. Η λυση υπερβολικα απλη καθως το προβλημα ειναι απολυτως γελειο. Τοσο γελειο που πραγματικα δε θα επρεπε να συνανταται σε συσκευη που λανσαρεται στα 800 ευρω κατα τη κυκλοφορια της. Ο αισθητηρας εγγυτητας ειναι το πρωτο στρογγυλακι στα δεξια του ακουστικου. Ειναι υπερβολικα ευαισθητος στο φως (για να μπορει να ανιχνευσει το πλησιασμα) και για καποιο λογο περνει ευκολα σκονη -προφανως επειδη βρισκεται διπλα απο τις τρυπουλες του ακουστικου- Η σκονη εχει σαν αποτελεσμα να σκοτεινιαζει τον αισθητηρα και να τον κανει να νομιζει οτι υπαρχει μονιμα κατι απο μπροστα του. Για αυτο και στο διαγνωστικο ηταν παντα ΟΝ. Η λυση ειναι να φυσηξουμε μεσα απο το ακουστικο με λιγο πεπιεσμενο αερα γιανα καθαρισει η σκονη. Ειτε απο καποιο κομφλερ (προσοσχη στη πιεση μη ξηλωσουμε τιποτα απο μεσα) η ακομα καλυτερα με καποιο μπουκαλακι ξερου πεπιεσμενου αερα που πουλανε σε καταστηματα ηλεκτρονικων εξαρτηματων. Καλη συνεχεια. Μου τοκανε και μενα παλια,αλλα τωρα δεν το κανει.Ετσι κι αλλοιως,το βαζω μεσα σε δυο θηκες.Μια κλασσικη λαστιχενια μονο το πισω μερος και περιφερειακα,και αλλη μια τυπου τσεπης,η οποια και το προστατευει απο σκονες. Αλλα το δουλευω ως τηλεφωνο παντα με ΒΤ,ενω βρισκεται μεσα σε τσεπη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Επειδή δουλεύω τον υπολογιστή μου στην αυλή και δεν φτάνει το σήμα μέχρι εκει, έχω μια κεραία και έλεγα πως γίνεται να δώσω και στο νοτελι ίντερνετ από τον υπολογιστή. Δοκίμασε αυτό και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση σε KitKat (μ*$@$ για εμένα μου χάλασε το ACR Call recorder αλλά όλα εδώ πληρώνονται) έχασα το intergration μεταξύ Facebook και της Calender εφαρμογής. Ώς αποτέλεσμα σταμάτησε το κινητό να μου δείχνει ποιος έχει γενέθλια με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα (τηλέφωνο από Θεία - με ξέχασες, πως το έκανες αυτό σε μένα κτλ κλτ). Please help. Καμιά ιδεα? ΥΓ Το κινητό είναι μαμίσιο! Φιλικά Ι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Χαιρετω. Σημερα,με πηραν στο skype απο Αμερικη,και επειδη δεν ειχα διπλα μου το iPad,σηκωσα το Note 3,και απαντησα,αλλα αντι να βλεπω την εικονα του καλουντος,εβλεπα τη δικη μου.Πατωντας κουμπια,η μκονη επιλογη που μου εδινε,ηταν αλλαγη καμερας,αλλα τοτε,εβαζε την εξωτερικη καμερα,οπερ ατοπον. Τη φωνη του,την ακουγα ομως.Αυτος,μιλουσε με ενα iPhone5. Τι να εφταιγε αραγε;:confused: Ο άλλος είχε ενεργοποιήσει την κάμερά του; Αν δεν την είχε, είναι φυσιολογικό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έβαλα το exdialer pro, εξαιρετικός-ταχύτατος, καμία σχέση με τον αργό stock. Μόνο πρόβλημα, όταν ανοίγω αναπάντητη με πετάει αυτόματα στο stock και μετά με στέλνει κατευθείαν(χωρίς να πατήσω κάτι) στον ex, γνωρίζει κανείς πως λύνεται? Τον έχω ορίσει ως προεπιλεγμένο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έβαλα το exdialer pro, εξαιρετικός-ταχύτατος, καμία σχέση με τον αργό stock. Μόνο πρόβλημα, όταν ανοίγω αναπάντητη με πετάει αυτόματα στο stock και μετά με στέλνει κατευθείαν(χωρίς να πατήσω κάτι) στον ex, γνωρίζει κανείς πως λύνεται? Τον έχω ορίσει ως προεπιλεγμένο dialer. Έτσι γίνεται με όλους. Μόνο με ρουτ μπορείς να το αλλάξεις ορίζοντας τον ex dialer σαν αρχείο συστήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έτσι γίνεται με όλους. Μόνο με ρουτ μπορείς να το αλλάξεις ορίζοντας τον ex dialer σαν αρχείο συστήματος. Και πως τον ορίζουμε σαν αρχείο συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το titanium backup έχει επιλογή για μετατροπή της εφαρμογής σε αρχείο συστήματος. Σβήσε και το phone.apk της samsung απλά κράτησε το backup σε περίπτωση που χρειαστεί να το ξαναπεράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα. Μετά από πολλά χρονια iPhoneάκιας είπα να αγοράσω το note 3. Σήμερα το παρέλαβα και ομολογώ χωρίς να γνωρίζω όλες τις δυνατότητες του εντυπωσιάστηκα, επίσης είναι πολύ καλο κινητό. Δεν έχω ασχοληθεί με android σχεδόν καθόλου. Μήπως κάποιο καλο παιδί θα μπορούσε να με κατατοπίσει λίγο με το κινητό σε κάνα skype. Οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το titanium backup έχει επιλογή για μετατροπή της εφαρμογής σε αρχείο συστήματος. Σβήσε και το phone.apk της samsung απλά κράτησε το backup σε περίπτωση που χρειαστεί να το ξαναπεράσεις. Εκανα χαζομάρα. Έσβησα άλλη εφαρμογή μάλλον και τώρα το τηλ είναι νεκρό. Δεν μπορώ να πάρω. Ευτυχώς έκανα back up την εφαρμογή πριν τη σβήσω. Δεν την επαναφέρει όμως γιατί; [ATTACH]49594[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 [ATTACH]49595[/ATTACH] Τωρα την επανέφερε αλλά μου βγάζει αυτό!! Τι να κάνω βοηθειαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimismar Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σαν νεος στο forum αυτο,θελω να πω ενα γεια σε ολους σας. Εκει που εχη φτασει η τεχνολογια στα κινητα,ειναι απαραιτητο να εισαι μελος σε ενα τετοιο site.Ειναι πολλές οι βοήθειες που μπορεί να πάρει κάποιος. Και εγώ αυτή την εποχή χρειαζομαι βοήθεια, γιατί άλλαξα συσκευή (πήρα το NOTE 3) και βλέπω πράγματα άγνωστα αλλά και ελειψεις, όπως ότι δέν βλέπω να έχει συμβατικό ραδιοφωνο το κηνιτο για το οποίο μιλάμε. Υπαρχει τρόπος να εγκαταστήσω την εφαρμογη του ραδιοφώνου. Δεν αναφερομαι στο ραδιοφωνο μέσω ιντερνετ. Και κάτι ακόμα, το GALAXY NOTE 3, το πήρα μέσω φίλου σε αρκετά καλή τιμη. Βλέπω μέσα όμως και περιεχει καποιες συντομευσεις,άγνωστες σ'εμενα. Π.χ κάποιες αναφέρονται ώς Ο2 και μαλλον είναι προελευσης τσεχο-σλοβακια. Γνωρίζει κανεις σας κάτι,για αυτή την παρτίδα των συσκευών NOTE 3 και πώς μπορώ να τα διαγράψω εφόσον δεν χρειάζονται, της εφαρμογές αυτές και όλα τα συναφή τους. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έτσι γίνεται με όλους. Μόνο με ρουτ μπορείς να το αλλάξεις ορίζοντας τον ex dialer σαν αρχείο συστήματος. Το έκανα εφαρμογή συστήματος και δουλεύει μια χαρά, ευχαριστώ πολύ. Το titanium backup έχει επιλογή για μετατροπή της εφαρμογής σε αρχείο συστήματος. Σβήσε και το phone.apk της samsung απλά κράτησε το backup σε περίπτωση που χρειαστεί να το ξαναπεράσεις. Και πως τον ορίζουμε σαν αρχείο συστήματος Εγώ τελικά το έκανα με το link2sd, γιατί το titanium θέλει να ναι η πληρωμένη έκδοση, υποθέτω θα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές. Γιατί να το σβήσω το stock πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα και απο μενα! Απο Kaizer Store το εχει αγορασει κανεις? Ειναι αξιοπιστο μαγαζι? Ξερουμε απο ποια Ευρωπαικη χωρα προερχεται? Υπαρχει προβλημα με καλυψη εγγυησης στην Ελλαδα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα και απο μενα! Απο Kaizer Store το εχει αγορασει κανεις? Ειναι αξιοπιστο μαγαζι? Ξερουμε απο ποια Ευρωπαικη χωρα προερχεται? Υπαρχει προβλημα με καλυψη εγγυησης στην Ελλαδα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Εγώ πήρα δύο απο εκεί και ήταν Αυστριακά. Edit: Από το kaizershop.gr τα είχα πάρει. Μήπως να τους κάνεις ένα τηλεφώνημα και να ρωτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimismar Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κάποιος να μου δώσει μία απάντηση στο θέμα NOTE 3 ραδιόφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κανείς παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 [ATTACH]49595[/ATTACH] Τωρα την επανέφερε αλλά μου βγάζει αυτό!! Τι να κάνω βοηθειαααακάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το Note III δεν έχει ραδιόφωνο, ο μόνος τρόπος για να έχεις είναι είτε μέσω internet, είτε μέσω ενός Bluetooth από αυτά που έχουν ενσωματωμένο και δέκτη ραδιόφωνου . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχω nova και έχω επιλέξει να μην εμφανίζεται το notification bar στη home screen. Μπορεί να μην εμφανίζεται και στις άλλες εφαρμογές όταν τις ανοίγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts