Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα γράψει ο Knox μετά επιστροφή δεν υπάρχει .

Αλλά από ότι φαίνεται είσαι έτοιμος έχω αν θυμάμαι τρίτη μέρα το ρουταρα :lol:

Θέλεις να σου πω τα βηματα ?

Καλά το ξέρω ότι θα παίζει θέμα εγγύησης αλλά σίγουρα δεν θα μείνει έτσι το κινητό. Τώρα το ψάχνω λίγο και σε ξένα site με τις εντολές και τα mode γιατί βλέπω είναι λίγο διαφορετικά από τα htc. Σε λίγες μέρες πάντως θα το κάνω root γιατί το χρειάζομαι και αργότερα μια custom recovery. Να δω πρώτα ότι είναι οκ η συσκευή.

Ναι αν μπορείς.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Καλά το ξέρω ότι θα παίζει θέμα εγγύησης αλλά σίγουρα δεν θα μείνει έτσι το κινητό. Τώρα το ψάχνω λίγο και σε ξένα site με τις εντολές και τα mode γιατί βλέπω είναι λίγο διαφορετικά από τα htc. Σε λίγες μέρες πάντως θα το κάνω root γιατί το χρειάζομαι και αργότερα μια custom recovery. Να δω πρώτα ότι είναι οκ η συσκευή.

Ναι αν μπορείς.

καλύτερα όταν είσαι έτοιμος γιατί εάν έχεις κάποιο σκάλωμα να το αντιμετωπισουμε εκείνη την ώρα.

Προς το παρών κατέβασε τα kies http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=note%203%20kies&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.samsung.com%2Fgr%2Fsupport%2Fusefulsoftware%2FKIES%2FJSP&ei=gemIU4b2NuzZ4QT1k4C4Dg&usg=AFQjCNG0yH24TqQg-RCTwKmGCXowYapzlA&bvm=bv.67720277,d.ZWU να σε δει το pc

δες και ένα βίντεο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2

Εσύ πας στο βήμα δύο, εάν δεν καταλαβενεις κάτι εδώ είμαστε:)

4.3 είχε. πήρε 6 αναβαθμίσεις περίπου και τώρα είναι με 4.4. ΕΝτομεταξεί έχω εγκαταστήσει και το CID getter να δω το cid της συσκευής και δεν το εμφανίζει...

Ευχαριστώ. :)

\

Δεν θέλω να αλλάξω rom. ΑΠλά να πάρω root acces.

Καλοριζικο Σπυρο :) Αυτα που καναμε στο one x ξεχασε τα,εδω ειναι διαφορετικες διαδικασιες και πολυ πιο ευκολες.Για αρχη κατεβασε το phone info απο το store για να δεις πληροφοριες της συσκευης σου και πεταξε το cid getter,δεν ειναι για τα samsung Ασχολησου και ψαξε λιγο τη συσκευη σου να την μαθεις και τα υπολοιπα οταν θελησεις ειναι πανευκολα. Edited by truckman

Καλοριζικο Σπυρο :) Αυτα που καναμε στο one x ξεχασε τα,εδω ειναι διαφορετικες διαδικασιες και πολυ πιο ευκολες.Για αρχη κατεβασε το phone info απο το store για να δεις πληροφοριες της συσκευης σου και πεταξε το cid getter,δεν ειναι για τα samsung Ασχολησου και ψαξε λιγο τη συσκευη σου να την μαθεις και τα υπολοιπα οταν θελησεις ειναι πανευκολα.

Ευχαριστώ.

Το έβαλα αν και δεν βλέπω cid. Προφανώς η samsung έχει άλλη φιλοσοφία απ ότι βλέπω. Το root με ενδιαφέρει κυρίως και titanium back up και για να διαβάζω φλασακια ntfs. Κυρίως γι αυτά αλλά και κάποια άλλα. Σφαίρα πάει πάντως. Έχει μεγάλη διαφορά με το HOX.

Αν και κάτι ακόμα. Πως κάνεις kill μια ανοιχτή ρδαρμογη; στο HOX με viper rom κρατούσες πατημένο το back και την έκανε kill.

Edited by Spyros86
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα δεν μου φορτίζει με άλλο φορτιστή και με το δικό του κάνει παρά πολλές ώρες να φορτίσει .

Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Ευχαριστώ.

Το έβαλα αν και δεν βλέπω cid. Προφανώς η samsung έχει άλλη φιλοσοφία απ ότι βλέπω. Το root με ενδιαφέρει κυρίως και titanium back up και για να διαβάζω φλασακια ntfs. Κυρίως γι αυτά αλλά και κάποια άλλα. Σφαίρα πάει πάντως. Έχει μεγάλη διαφορά με το HOX.

Η samsung δεν εχει cid και mid οπως η htc.

TCe

Πάντως ένας φίλος μου με s4 ρουταρισμενο του έκαναν έλεγχο και επισκευή και δεν είπαν κουβέντα για knox. Θεωρώ αυτό με την εγγύηση ένα μεγάλο ράδιο αρβύλα

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Μια λύση για εμάς που χάνουμε συνέχεια τα wifi passwords.

Instabridge Free Wifi Password

Το έβαλα διστακτικά αρχικά αλλά φαίνεται πολύ καλό.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ένας φίλος μου με s4 ρουταρισμενο του έκαναν έλεγχο και επισκευή και δεν είπαν κουβέντα για knox. Θεωρώ αυτό με την εγγύηση ένα μεγάλο ράδιο αρβύλα

Ήταν απλά τυχερός. Είναι όποιος σου κάτσει.

Akism :wacko:

έχω 4.4.2 περασμένη over the air με t-mobile από Σλοβακία. επειδή σκέφτομαι να του κάνω ένα restore, είπα μήπως και του βάλω καμιά πιο καλή έκδοση από άλλη χώρα. υπάρχει κάποια που υπερτερεί έναντι άλλων εκδόσεων? εκτός αυτού, μπορεί κάποιος να μου δώσει το post / link γιατί δεν το βρίσκω πως κάνουμε την αλλαγή της έκδοσης? τέλος, επειδή δεν είμαι rooted, εκτός από backup στο kies 3 (τα πάντα) υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? ή απλά backup και τα περνάει πίσω ξανά όπως τα έχω? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα δεν μου φορτίζει με άλλο φορτιστή και με το δικό του κάνει παρά πολλές ώρες να φορτίσει .

Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Ίσως να έχεις πρόβλημα με την μπαταρία. Προσπάθησε να βρεις από κανένα φίλο να δοκιμάσεις.

Φιλικά Γιώργος

Δεν βλέπω τπτ συναρπαστικό αλλά σίγουρα καλοδεχούμενο σε περίπτωση που πάει σε όλα τα Note 3.

Δεν βλέπω τπτ συναρπαστικό αλλά σίγουρα καλοδεχούμενο σε περίπτωση που πάει σε όλα τα Note 3.

Εγω το περίμενα αφού πριν κανα δυο βδομάδες πήρε και το S4 μου μια παρόμοια αναβάθμιση. Kids Mode, αλλαγή του εικονιδίου του gps, καλύτερη διαχείριση ram αλλά δεν πήρε δεν πήρε το Download Booster όπως θα πάρει το Note 3.

To ωραιότερο το άφησα στο τέλος. Ερχεται και σε μας το Knox 2.0 !!! :D

Αυτό θα δοκιμάσω πλέον αν και νομίζω ότι δε θα λύσω το πρόβλημα.

Ειμαι με το Cloudmagic εδώ και μερες κι αν και δεν εχει πολλες επιλογες, ελυσα δια παντος το βασικοτερο πρόβλημα με το noteli μου (μαμα exchange email που κολλαγε σαν τρελο όταν εμπαινε το αυτοματο κλειδωμα λογω security policy). Well done (και hands down στη σαμμυ που δεν εχει λυσει ένα σοβαρο business θεμα σε μια κατεξοχήν business συσκευη)

Ειμαι με το Cloudmagic εδώ και μερες κι αν και δεν εχει πολλες επιλογες, ελυσα δια παντος το βασικοτερο πρόβλημα με το noteli μου (μαμα exchange email που κολλαγε σαν τρελο όταν εμπαινε το αυτοματο κλειδωμα λογω security policy). Well done (και hands down στη σαμμυ που δεν εχει λυσει ένα σοβαρο business θεμα σε μια κατεξοχήν business συσκευη)
Εγώ τα εταιρικά email τα έχω pop3 και δεν έχω κάποιο θέμα, ποια είναι η διάφορα στα exchange email ?

Εγω το περίμενα αφού πριν κανα δυο βδομάδες πήρε και το S4 μου μια παρόμοια αναβάθμιση. Kids Mode, αλλαγή του εικονιδίου του gps, καλύτερη διαχείριση ram αλλά δεν πήρε δεν πήρε το Download Booster όπως θα πάρει το Note 3.

To ωραιότερο το άφησα στο τέλος. Ερχεται και σε μας το Knox 2.0 !!! :D

Δε κοιτάει να μάς δώσει τά καλούδια από τή Camera καινά αφήσει τα χαζά.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Παιδιά sos .. xθές Εσβησα 2-3 φωτογραφίες καί σήμερα υπάρχει μόνο μία στόν φάκελο ,...Ολα Αφαντα .... τι μπορεί να εγινε δέν Εχω ιδέα ... ξέρουμε κα ποιο recovery πρόγραμμα η καποια ενέργεια .. δυστυχώς δέν Εχω κανένα backup cloud ενεργοποιήσει
Tech fusion

Παιδιά sos .. xθές Εσβησα 2-3 φωτογραφίες καί σήμερα υπάρχει μόνο μία στόν φάκελο ,...Ολα Αφαντα .... τι μπορεί να εγινε δέν Εχω ιδέα ... ξέρουμε κα ποιο recovery πρόγραμμα η καποια ενέργεια .. δυστυχώς δέν Εχω κανένα backup cloud ενεργοποιήσει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdiggerpro

Δοκίμασε αν είσαι ρουτ αυτήν εγώ είχα σώσει κάποιες.

Υπάρχουν και κάποια προγράμματα που μπορείς να το κάνεις από το PC ρώτα και εδώ κάποιος θα σε βοηθήσει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

Αν είσαι root, έχεις πολλές ελπίδες με το DiskDigger undelete, από Play store.

"Ταν ή επί τας"

Παιδιά συγνώμη αν είμαι off topic θέλω να κάνω ανταλλαγή το s4 με ενα note 3 που βρήκα το οποίο είναι root και έχει γράψει ο knox.Ειμαι άσχετος απο root ξέρω οτι η εγγύηση δεν είναι σίγουρη απλως το παιδί μου ειπε οτι έχει πολλα θετικα το root και η rom που φοράει μοιάζει με το περιβάλλον του s5 και είναι πολυ καλή απο άποψη καταναλωσης.Τι να κάνω να το πάρω root η unroot γίνεται μετα εύκολα unroot για να έρθει το τηλ στην εργοστασιακή του κατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και να το φέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση το knox θα παραμείνει 0χ1 οπότε θεωρητικά δεν έχει εγγύηση.

Και να το φέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση το knox θα παραμείνει 0χ1 οπότε θεωρητικά δεν έχει εγγύηση.

Ξερω παιδια που πηραν εγγυηση με knox 0.1 απλα ρωταω γιατι ειμαι ασχετος,πχ μπορω να το κανω εγω ζημια επειδη ειμαι ασχετος απο root ή ειναι καλυτερα μιας και εχει γραψει ο knox να το αφισω root,τι πρεπει να προσεχω ας πουμε.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)