sotiris_rez Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 το δοκιμασω να δω θερμοκρασιες. τοχα στο κουτι με το που το ανοιγω θερμοκρασια 19 βαθμοι. βαζω φωτεινοτητα στο φουλ. κατεβαζω 4 εφαρμογες τις περναω μεσα, κατεβαζω ναβιγκον φορτωνω προγραμμα και χαρτες. εχω ανοικτο wifi ,gps . δοκιμαζω ναβιγκον. μπαινω ιντερνετ σερφαρω, βλεπω 4-5 βιντεο πουχω κατεβασει. ξανα σερφαρισμα. ολα αυτα διαρκεια 50 λεπτα. δεν εχει πεσει η φωτεινοτητα καθολου κοιταω θερμοκρασια 28 βαθμοι. Από ποιο κατάστημα το αγόρασες? Προσπαθώ να καταλάβω αν τελικά μπορεί αν ισχύει ότι μόνο η πρώτη παρτίδα που μοιράστηκε είχε αυτά τα "θεματάκια" 'η είναι κάτι που έχει επηρεάσει όλες τις μέχρι σήμερα πωλήσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εγώ πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξαναγοραζω samsung. Και αν τυχόν περάσουν το κλείδωμα με update στο S4 μου, που αγόρασα τον Ιούλιο και δεν είχε τέτοιο αυτοκόλλητο να με προειδοποιεί, θα τους κάνω αγωγή και θα ζητάω οτι μου κατέβει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εγώ πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξαναγοραζω samsung. Και αν τυχόν περάσουν το κλείδωμα με update στο S4 μου, που αγόρασα τον Ιούλιο και δεν είχε τέτοιο αυτοκόλλητο να με προειδοποιεί, θα τους κάνω αγωγή και θα ζητάω οτι μου κατέβει. Φιλος που αγορασε την ιδια μερα με μενα το note 3 και ενεργοποιησε Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι Ντουμπάι. Παιζει κανονικα με τοπικη SIM. κανενα θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα :) Επειδη αύριο παραλαμβάνω κ εγω το note 3 μπορει κάποιος να μου πει τι να προσεξω;;;:O Πως θα καταλάβω εάν εχει προβλημα το home button ?? :confused: Και τι πρέπει να κάνω για να δω εάν υπάρχει περίπτωση να γίνει φλαμπέ ;; :p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Έτσι μπράβο, το λέω όλα αυτά τα χρόνια Οι συσκευές Νote δεν χρειάζονται ''πείραγμα'', άντε το πολύ αλλαγή Launcher Για τις απαγορεύσεις βέβαια δεν συμφωνώ, επειδή αρκετοί θέλουν να ''παίζουν'' με τις συσκευές τους, όποιες και να είναι αυτές. Edited October 6, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Από ποιο κατάστημα το αγόρασες? Προσπαθώ να καταλάβω αν τελικά μπορεί αν ισχύει ότι μόνο η πρώτη παρτίδα που μοιράστηκε είχε αυτά τα "θεματάκια" 'η είναι κάτι που έχει επηρεάσει όλες τις μέχρι σήμερα πωλήσεις! πλαισιο καλλιθεας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει τέτοια τεράστια μ@L@k1@ στην κατ' εξοχήν business συσκευή της. Συμφωνω απολυτα. Κατοχοι τετοιων συσκευων ταξιδευουν σε ολο τον κοσμο. Οντως θα ειναι πολυ κουφο αν ισχυει κατι τετοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ποιον αισθητηρα φοραει το note 3 στην καμερα? Τον exmor ή τον exmor rs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Ποιον αισθητηρα φοραει το note 3 στην καμερα? Τον exmor ή τον exmor rs? ΕΔΩ είσαι! :happy: 1/3.06″ EXMOR RS CMOS Edit: ...και ΕΔΩ αναλυτικές πληροφορίες για όλους, σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του! Edited October 6, 2013 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 - Φίλε Στράτο ,δώσε μου λίγο ακόμα χώρο να προσθέσω ,πονηρά πλέον σκεπτόμενος οτι ... μια επιχείρηση - βιομηχανία του βεληνεκούς της Samsung ,που διαχειρίζεται δις δολάρια και θέλει να κατακτήσει την κορυφή στα είδη που εμπορεύεται έναντι των ανταγωνιστών της , ... να ΜΗΝ έχει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στα προιόντα της;;!!!! Στην δική μου αντίληψη είναι αδιανόητο! - Τι μπορεί να συμβαίνει όμως; Σε όλες τις γραμμές παραγωγής υπάρχουν αστοχίες ,... ο αριθμός τους είναι ανάλογος του μεγέθους της παραγωγής ,της αυστηρότητας του ποιοτικού ελέγχου ,αλλά και του χρόνου παράδοσης του προιόντος!! Τι γίνεται όμως με το ελαττωματικό προιόν που δεν περνά τον ποιοτικό έλεγχο;; ... το κόστος το επωμίζεται η εταιρεία; ο υπάλληλος της; ή οι αγορές με χαμηλή καταναλωτική συνείδηση και αντίστοιχα ασθενείς νόμους υπεράσπισης του καταναλωτή; - Κι εδώ μπαίνει η πονηρή μου σκέψη! Σε ποιά αγορά θα μπορούσαν εύκολα να ξεφορτώσουν το β' διαλογής προιόν τους; Στην Αμερική θα τους έτρωγε η μαρμάγκα ,το ίδιο αλλά σε λιγότερη ένταση σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία ... όμως στην Ελλάδα και σε αντίστοιχες με αυτή ανατολικές χώρες θα υπήρχε πρόβλημα; Πιστεύω πως όχι .... για να μην πω πως κάποιοι, μπορεί να εμπορεύονται συνειδητά το ελαττωματικό προιόν με μεγάλο περιθώριο κέρδους!!! Περίεργο είναι αυτό που ανάφερε πιο πάνω χρήστης ... ότι σε συγκεκριμένη αλυσίδα χρειάστηκε να ανοίξουν 5 ή 6 συσκευές για να βρουν μία σωστή στο πρόβλημα του home button??? ... δεν είναι ύποπτος τόσος συνωστισμός ελαττωματικών συσκευών;;;; ... το οποίο και θεωρώ το μόνο κατασκευαστικο ελάττωμα από την παρακολούθηση του θέματος τις τελευταίες μέρες. - Για την θερμοκρασία τα παράπονά σας φίλοι μου στην Qualcomm ... ή το SoC είναι σόμπα ,ή η Sammy το ζορίζει ,διότι στο άλλο νήμα του G2 το ίδιο τσίπσετ δουλεύει πιο χαλαρά ,οπως γράφουν οι χρήστες! - Με την φωτεινότητα το έχετε παρακάνει ,φιλικά τώρα!! Εσείς θέλετε φακό ... και όχι οπίσθιο φωτισμό :blink: ... λογικό να κόψει την ένταση για να προστατέψει την μπαταρία! .. αυτό δεν είναι σφάλμα. Διαβάζω ένα χρήστη που είναι ο μόνος που δεν του κόβει φως και δεν ζεσταίνεται η πλάτη ... να το πάει για αλλαγή ... έχει προβληματικη συσκευή;;??!! -Το είδα για λίγο σε μμαρκετ ... δεν εντυπωσιάστηκα και ιδίως με το σχήμα του... ας το έκαναν παραλληλόγραμμο το Ζ1 ή στο οβάλ του ς4-μέγα που είναι τέλειο ... πιο πολύ με εντυπωσίασε το μέγα!!! (τίμιο σε όλα) ... η άμολεντ το έχει παρακάνει με τον υπερκορεσμο και την αίσθηση μιας πρασινοκίτρινης χροιάς, παράλληλα με την υπερβολική φωτεινότητα .... όσοι έχετε το 2 νομίζω πως μπορείτε να ζήσετε ακόμα μ' αυτό! ... παρεμπιπτόντως πολλές πωλήσεις βλέπω ακόμα δεν κυκλοφόρησε;;;!!! - ... θέλω να δω και το G2 σπό περιέργεια ... ακούγονται καλά λόγια και από βίδεο (griffin) φαίνεται εντυπωσιακό!! - Εγώ παραμένω προς το παρόν πιστός phabletakias με z u (αποχωρήστηκα το αγαπημένο μέγα) κι ας όψονται κάποιοι "πουλημένοι" που μαζεύτηκαν από δω ..... :p Φιλικά πάντα ... και συγχωράτε με για το μακροσκελές... Το mega μου μπήκε στο μυαλό πολύ έντονα και έτσι έγινε η υπέρβαση,στα 315 € είναι μακράν το πιο χορταστικό και η πιο συμφέρουσα αγορά(τελικά αν αφαιρέσω και τα 120 που πούλησα το προηγούμενο το mega μου κόστισε 200 € μόνο και το θεωρώ παραπάνω από τίμιο). Οσον αφορά το Note 3 θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει το QC για αποφυγή προβλημάτων HW συναρμογής όπως το home button,όχι σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Το mega μου μπήκε στο μυαλό πολύ έντονα και έτσι έγινε η υπέρβαση,στα 315 € είναι μακράν το πιο χορταστικό και η πιο συμφέρουσα αγορά(τελικά αν αφαιρέσω και τα 120 που πούλησα το προηγούμενο το mega μου κόστισε 200 € μόνο και το θεωρώ παραπάνω από τίμιο). Τι σχέση έχει ένα διπύρηνο 1.7, 200γραμμαριων, με 8GB χωρητικότητα και 1.5GB Ram με το Note III ????? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σχετικά με το αυτοκόλλητο που υπάρχει πάνω στο κουτί, αυτό αναφέρει ρητά ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με sim της περιοχής για την οποία προορίζεται (στη δική μου γράφει Ευρώπη), οπότε αφού εδώ θα βάλω κάρτα Cosmote θα δουλέψει κανονικά. Όταν όμως βάλω μια τοπική κάρτα στη Ζάμπια, λογικά δε θα τη δεχτεί. Αλλιώς για ποιό κλείδωμα μιλάμε, για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος; Κυριακή (ή μάλλον Παρασκευή) κοντή γιορτή, οπότε και θα σας πω με σιγουριά, πλέον... Αν ισχύει, πάντως, φανταστείτε τι έχει να γίνει με όσους ταξιδεύουν συνέχεια ανά τον πλανήτη και θέλουν να χρησιμοποιούν τοπικές σιμ και να αποφεύγουν τις φοβερές χρεώσεις της περιαγωγής (κλήση με κάρτα συμβολαίου Cosmote από τη Ζάμπια στην Ελλάδα χρεώνεται 6 Ευρώ το λεπτό)!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Κάνα γνήσιο flip case υπάρχει πουθενά να πάω να αγοράσω από ebay 40 μέρες παράδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τι σχέση έχει ένα διπύρηνο 1.7, 200γραμμαριων, με 8GB χωρητικότητα και 1.5GB Ram με το Note III ????? Σιγα τα αυγά.....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σχετικά με το αυτοκόλλητο που υπάρχει πάνω στο κουτί, αυτό αναφέρει ρητά ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με sim της περιοχής για την οποία προορίζεται (στη δική μου γράφει Ευρώπη), οπότε αφού εδώ θα βάλω κάρτα Cosmote θα δουλέψει κανονικά. Όταν όμως βάλω μια τοπική κάρτα στη Ζάμπια, λογικά δε θα τη δεχτεί. Αλλιώς για ποιό κλείδωμα μιλάμε, για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος; Κυριακή (ή μάλλον Παρασκευή) κοντή γιορτή, οπότε και θα σας πω με σιγουριά, πλέον... Αν ισχύει, πάντως, φανταστείτε τι έχει να γίνει με όσους ταξιδεύουν συνέχεια ανά τον πλανήτη και θέλουν να χρησιμοποιούν τοπικές σιμ και να αποφεύγουν τις φοβερές χρεώσεις της περιαγωγής (κλήση με κάρτα συμβολαίου Cosmote από τη Ζάμπια στην Ελλάδα χρεώνεται 6 Ευρώ το λεπτό)!!! Ο λόγος που γίνεται είναι για να αποφύγει η samsung τις παραεισαγωγές από άλλη ήπειρο. Πχ δεν μπορείς να παραγγήλεις κινητό από Κίνα και να το ενεργοποιήσεις πρώτη φορά Ελλάδα. Αντίθετα αν η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στη χώρα για την οποία προορίζεται δεν υπάρχει θέμα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ο λόγος που γίνεται είναι για να αποφύγει η samsung τις παραεισαγωγές από άλλη ήπειρο. Πχ δεν μπορείς να παραγγήλεις κινητό από Κίνα και να το ενεργοποιήσεις πρώτη φορά Ελλάδα. Αντίθετα αν η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στη χώρα για την οποία προορίζεται δεν υπάρχει θέμα μετά. Διάβασε τις 2 προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι απόλυτα σωστό ότι θα δουλέψει. Κι εγώ αυτό που λες ήξερα μέχρι σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εγω αλλα και 2 ακομα φιλοι μου πεσαμε σε καλα κομματια μια και εξω. Ουτε υπερθερμανση,ουτε κακες φωτο,ουτε προβληματικο home button. Ειναι τυχη;;ούτε κι' εγώ παιδιά όλα καλά μέχρι στιγμής, κι' έφαγε και την πρώτη του τούμπα, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, όλο θέλω να παίζω μαζί του και επειδή δεν είχα ποτέ άλλοτε τόσο μεγάλο κινητό ελαφρώς με δυσκολεύει αλλά είναι απόλαυση η πλοήγηση στις εφαρμογές και ειδικά στους περιηγητές και στην συλλογή Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μια φώτο και από εμένα σε φούλ νυχτερινό περιβάλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μην το χάσετε αυτό το unboxing Θα ρίξετε πολύ γέλιο με τον τύπο που το κάνει........ δεν λέω άλλα, δείτε το :lol::lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχει Gorilla Glass 3 . Μόνο η άμμος το χαράζει εύκολα. Αλλά πολλά μπορεί να συμβούν ανάλογα τη περίπτωση. Προσοχή χρειάζεται πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ! Καλημέρα δεν νομίζω να έχει καθόλου Gorilla Glass όπως και το Note 2. Αν δείτε και στο site της http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung δεν υπάρχουν τα Note 2 και 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημέρα δεν νομίζω να έχει καθόλου Gorilla Glass όπως και το Note 2. Αν δείτε και στο site της http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung δεν υπάρχουν τα Note 2 και 3. Τι έχει;; Είχα την εντύπωση ότι έχει gorilla glass 3. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τι έχει;; Είχα την εντύπωση ότι έχει gorilla glass 3. Όντως δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ αν έχει Gorilla Glass 3 ή όχι! Ακόμα και στο user manual δε λέει τίποτα! Είναι γεγονός πως το Galaxy S4 έχει GG3 κάτι που αφήνει ελάχιστα περιθώρια η Samsung να επέλεξε διαφορετικό υλικό για την οθόνη του Note 3. Επίσης, το Galaxy Gear έχει Saphirre Glass που συγκριτικά έχει ανάλογες προδιαγραφές και προσφέρει κορυφαία προστασία, όπως και το GG3. Ότι και από τα δύο να ισχύει, νομίζω είμαστε καλυμμένοι, αλλά όπως έχω αναφέρει, έχω ήδη παραγγείλει Screen Protector της Spigen! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εμενα παντως το 2 μου ειχε πεσει και συρθηκε στην ασφαλτο ενα μετρο με την οθονη κατω και δεν εκανε ουτε την παραμικρη γρατζουνια. Αν δεν εχει gorilla glass εχει κατι που ειναι παρομοιο ή και καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν κι έχω βάλει να μου δείχνει αυτόματα τις ενημερώσεις για το λογισμικό της συσκευής αυτό δεν έγινε ποτέ, και τυχαία έκανα μόλις μια χειροκίνητη αναζήτηση και μου έβγαλε αναβάθμιση 30mb με changelog μόνο Stability improvements. Η συσκευή μου είναι Αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μην το χάσετε αυτό το unboxing Θα ρίξετε πολύ γέλιο με τον τύπο που το κάνει........ δεν λέω άλλα, δείτε το :lol::lol: Χάχα χα μοναδικό πολύ γέλιο. Τι είναι αυτό ,δεν ξέρω είναι για να τσιμπάς κάτι ουχαχαχχαχαχ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts