costasp Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πριν λιγο μου αντικατεστησαν για τριτη φορα το note3 αυτην την φορα για υπερθερμανση αντε να δουμε ποτε θα πετυχω το σωστο ! !!!!...και οι προηγούμενες δυο...;;; :confused: Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπερα.Συγγνωμη για την ενοχληση.Θελω να σε ρωτησω κατι.Απο το συγκεκριμενο μαγαζι εαν ειναι αυτο που νομιζω το κινητο το εχει πιο χαμηλα σε τιμη απο τα υπολοιπα που ειναι στο Skroutz σωστα? Επειδη με ενδιαφερει να το αγορασω κ εγω απο εκει εφοσον το μαγαζι ειναι αυτο που νομιζω θα ηθελα να ξερω εαν ειναι ευρωπαικο κ εαν μπορει να δουλεψει σε αλλη χωρα(Αυστρια) με αυστριακη καρτα σιμ! Επισης μπαινοντας στο σαιτ κ κοιταζοντας για το μαυρο χρωμα που με ενδιαφερει γραφει απο Δευτερα θα ειναι διαθεσιμο! κανονικα ευρωπαικοτατο και με πληρης ελληνικα. πολυ τυπικοι απο το συγκεκριμενο μαγαζι, και για την ωρα πιο φθηνα απο παντου. Οντως και εγω ηθελα μαυρο αλλα δεν ειχαν. και επειδη βιαζομουν το πηρα το ασπρο που τελικα ειναι φοβερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 !!!!...και οι προηγούμενες δυο...;;; :confused: Με το home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά, SMS γιατί μου το βγάζει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω παρά μόνο με το handwritting recognition? ΟΕΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά, SMS γιατί μου το βγάζει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω παρά μόνο με το handwritting recognition? ΟΕΟ? Γιατί με αυτόν τον τρόπο έχεις 160 χαρακτήρες στο μήνυμα. Αλλιώς πρέπει να αλλάξεις την εισαγωγή λειτουργίας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) 1. Αν η εταιρία σου έχει δίκτυο 4G 2. Αν στη περιοχή σου είναι στην εμβέλια του συγκεκριμένου δικτύου 4G 3. Αν η συσκευή σου είναι συμβατή με δίκτυα 4G ...τότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ! Όλα γίνονται μαγικά! :D για 4G δικτυο πρεπει να αλλαξω σιμ? Από κοσμοτε σίγουρα πρέπει να είναι και η κάρτα 4g = 5€ Όχι δε χρειάζεται να'χεις 4G κάρτα. και βέβαια πρέπει να έχεις 4G sim είναι θερμοκρασία μπαταρίας αυτο 100%, αλλά αυτό δειχνει ότι πρόβλημα θερμοκρασίας έχουν γενικά κι αλλα note 3 όχι μόνο το δικό μου. Το ίδιο θέμα είχε και το S4 και το δωσα γιαυτό το λόγο. Μου έριχνε την φωτεινότητα πάλι επειδή ανέβαζε θερμοκρασία. Κάτι ακόμα, δείτε το screenshot μου, η μπαταρία του μου φαίνεται απαράδεκτη. Κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία κάτι μήπως σου τρέχει στο παρασκήνιο συνέχεια? Μπορει να μας απαντησει καποιος υπευθυνα ???? Εμένα πάντως με φουλ οθόνη ούτε ζεστάνετε ούτε κάνει κάτι το περίεργο ευτυχώς .οπότε είναι πρόβλημα αυτό που περιγράφεται. Μπας και έχετε καμία εφαρμογή που δεν είναι συμβατή με το κινητό μας ή με την 4.3 έκδοση και δημιουργεί προβλήματα δοκιμάστε να τις σβήσετε όλες και δείτε πως αντιδράει το τηλ. Είναι πιθανό θα έλεγα γιατί δεν μπορώ να πιστεύω ότι είναι τόσο προβληματικό. .. Τι να πω Edited October 4, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εισαι τυχερος τι να πω δεν ξερω ειλικρινα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εισαι τυχερος τι να πω δεν ξερω ειλικρινα !! Πραγματικά νοιώθω τυχερός με όσα ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παρόμοιο πρόβλημα με τη φωτεινότητα διάβαζα και για το lg με τον ίδιο επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα. Ξερει κάποιος πότε θα κυκλοφορήσει το 64αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Η Samsung πρέπει να φροντίσει γρήγορα να απαγκιστρωθεί από τους Qualcomm. Δεν είναι δυνατόν το ίδιο benchmark test να το βγάζει το S4 9500 με 38° c ενώ το snapdragon στους 45°. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Σημερα περιμενω το καινουργο αντε να δουμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Από κοσμοτε σίγουρα πρέπει να είναι και η κάρτα 4g = 5€ και βέβαια πρέπει να έχεις 4G sim Το ξαναλέω για 3η φορά, ΔΕ χρειάζεται 4G sim. Απλά κάνεις ένα τηλέφωνο στο customer care να σου ενεργοποιήσουν το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Προσωπικά το ανέφερα στην Samsung Hellas. Μέχρι στιγμής, δεν είχαν τέτοια παράπονα. Αν νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα κάντε το ίδιο. Ίσως να είναι πρόβλημα ίσως όχι και με μια αναβάθμιση να λύνεται το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα. Ξερει κάποιος πότε θα κυκλοφορήσει το 64αρι; Η έκδοση με τα 64GB δε θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Η μόνη λύση είναι να το παραγγείλεις από εξωτερικό όταν κυκλοφορήσει. Δεν είμαι σίγουρος σε ποιες χώρες θα βγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ανοίχτηκε καινούργιο θέμα για την υπερθεμανση της συσκευής και μπορείτε να συζητάτε εκεί τα προβλήματα σας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Το ξαναλέω για 3η φορά, ΔΕ χρειάζεται 4G sim. Απλά κάνεις ένα τηλέφωνο στο customer care να σου ενεργοποιήσουν το 4G. Και σου απαντάω και εγώ για 3 φορά αν έχεις παλιά σιμ πρέπει να την αλλάξεις και να είναι 4G δεν μου δούλευε εμένα και έπρεπε να πάρω κάρτα και είχε 5 ευρώ .δεν το άκουσα από κάπου το έπαθα και το λέω σίγουρα. Αυτό βέβαια είναι για cosmote για άλλες εταιρίες δεν ξέρω. Κάτι έβγαλε η omega για να συντονιστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Και σου απαντάω και εγώ για 3 φορά αν έχεις παλιά σιμ πρέπει να την αλλάξεις και να είναι 4G δεν μου δούλευε εμένα και έπρεπε να πάρω κάρτα και είχε 5 ευρώ .δεν το άκουσα από κάπου το έπαθα και το λέω σίγουρα. Αυτό βέβαια είναι για cosmote για άλλες εταιρίες δεν ξέρω. Κάτι έβγαλε η omega για να συντονιστούμε Εχω Cosmote και επιβεβαιωνω πως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγη της SIM.Μονο ενα τηλεφωνο στην Cosmote για ενεργοποιηση του 4G. Αυτα και καλα για αλλαγη σιμ ειναι μπουρδες της Cosmote για να βγαλουν κανα φραγκο απο τις καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Στο νοτελι 2 πάντα ετσι το εκανε αλλα δεν γρατζουνιστικε ποτε μάλλον η οθονη του ειναι ποιο εβαισθητη απο το 2 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει ποιο ευαίσθητη οθόνη απο το 2 οπότε προσοχή Παιδια συγνωμη εχει η δεν εχει gorilla glass ; Μπορει καποιος να δωσει σαφη απαντηση; Με gorilla glass δεν γραντζουνιεται με κλειδια σε καμμια περιπτωση δοκιμασμενο σε s3 s4 απο πολλους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τελικα,υπαρχει καποια τελειωτικη αποψη για το αν υπερθερμαινονται τα Note ; Edit.Μου κανει νουμερα η αλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο.Η δεν αλλαζει καθολου,ή αλλαζει μεν,αλλα δεν το δειχνουν τα κεφαλαια αρχικα ΕΝ και ΕL,κατω δεξια. Τι κανω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Η Samsung πρέπει να φροντίσει γρήγορα να απαγκιστρωθεί από τους Qualcomm. Δεν είναι δυνατόν το ίδιο benchmark test να το βγάζει το S4 9500 με 38° c ενώ το snapdragon στους 45°. Κώστα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή. Αυτή τη στιγμή είμαι με Lg G Pro με ίδιο επεξεργαστή με το s4, με το s4 αισθανόμουν κάποιες στιγμές πολύ ζεστό το κινητό στο αυτί μου με το Lg καμία σχέση, το κινητό είναι κρύο με πολύ ζόρισμα ίσα που αισθάνομαι ότι άλλαξε η θερμοκρασία του. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Εχω Cosmote και επιβεβαιωνω πως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγη της SIM.Μονο ενα τηλεφωνο στην Cosmote για ενεργοποιηση του 4G. Αυτα και καλα για αλλαγη σιμ ειναι μπουρδες της Cosmote για να βγαλουν κανα φραγκο απο τις καρτες. OK συγνώμη τότε bill_viper για την βεβαιότητα μου με κορόιδευαν οι χαζόυπάλληλοι. Μήπως όμως εγώ που είχα τη μικροsim πριν από 3 χρόνια πραγματικά ήθελε αλλαγή? ☻ Edit Πήρα cosmote έβρισα για τις βλακιες που μου είπαν μου είπαν ότι από 31/10/13 χρήση 4G θα μπορούν να κάνουν μόνο όσοι έχουν πρόγραμμα απεριόριστα πάνω από το 45 και ότι θα μου επιστρέψουν τα 5 ευρώ τις κάρτας. Όσοι έχετε 4G πιάνει πουθενά αξίζει να αλλάξω το πάγιο μου σε πάνω από 45.εχω την εντύπωση ότι μόνο διαφημίσεις είναι και κάλυψη 4g δεν υπάρχει. . Edited October 5, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδια συγνωμη εχει η δεν εχει gorilla glass ; Μπορει καποιος να δωσει σαφη απαντηση; Με gorilla glass δεν γραντζουνιεται με κλειδια σε καμμια περιπτωση δοκιμασμενο σε s3 s4 απο πολλους!!!! Έχει Gorilla Glass 3 . Μόνο η άμμος το χαράζει εύκολα. Αλλά πολλά μπορεί να συμβούν ανάλογα τη περίπτωση. Προσοχή χρειάζεται πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 OK συγνώμη τότε για την βεβαιότητα μου με κορόιδευαν οι χαζόυπάλληλοι. Μήπως όμως εγώ που είχα τη μικροsim πριν από 3 χρόνια πραγματικά ήθελε αλλαγή? ☻ Ανάλογα την παλαιότητα χρειάζεται αλλαγή. Μπορεί π.χ. να χρειαστεί αλλαγή και χωρίς να έχεις σύνδεση 4g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Σας εμφανίζει μηνύματά internal storage left .... mb όταν κάνετε install κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts