James Bond Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε συντόμευση κάποιας λειτουργίας των ρυθμίσεων (π.χ. διαχείρησης εφαρμογών, μπαταρία κλπ) στις αρχικές οθόνες? Αυτό γινόταν σίγουρα στο S3 με την 4.1.2 αλλά τώρα στο note 3 δεν το βλέπω και είναι αρκετά χρήσιμο αν δεν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε συντόμευση κάποιας λειτουργίας των ρυθμίσεων (π.χ. διαχείρησης εφαρμογών, μπαταρία κλπ) στις αρχικές οθόνες? Αυτό γινόταν σίγουρα στο S3 με την 4.1.2 αλλά τώρα στο note 3 δεν το βλέπω και είναι αρκετά χρήσιμο αν δεν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές. Αυτά υπήρχαν μέχρι και το s2 και την 3.3.4 από το S3 και μετά δεν έχει αν θες διαχείριση εργασιών υπάρχει στο μάρκετ σαν εφαρμογή να την κατεβάσεις τώρα για την μπαταρία με κάποιο widget από εφαρμογή για μπαταρίες υπάρχουν πολλές στο μάρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ti αντιπροσωπευει ο αριθμος που εμφανιζεται πανω αριστερα στην οθονη,σε πολυ μικρο μεγεθος;Τωρα πχ λεει 12. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 πού είναι αυτός ο αριθμός; σε ποιά εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Λέει την θερμοκρασία αλλά αυτό δεν είναι της 4.4.2 το θημάμε από πριν ... Καλημέρα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε συντόμευση κάποιας λειτουργίας των ρυθμίσεων (π.χ. διαχείρησης εφαρμογών, μπαταρία κλπ) στις αρχικές οθόνες? Αυτό γινόταν σίγουρα στο S3 με την 4.1.2 αλλά τώρα στο note 3 δεν το βλέπω και είναι αρκετά χρήσιμο αν δεν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές. Αν κατάλαβα καλά θες συντομεύσεις που σε βάζουν κατευθείαν σε κάποιες ρυθμίσεις. Στην 4.3 γίνεται. Θα πας στα widgets και θα βρεις το "Συντομευση ρυθμίσεων" που έχει ικονιδιο το γρανάζι. Θα το μεταφέρεις σε κάποια οθόνη όπως κάνεις με όλα τα widgets και μετά θα σου ζητήσει να επιλέξεις την λειτουργία που θες. ΠΧ διαχείριση εφαρμογών, battery status, χρήση δεδομένων κλπ. Εγω τα εχω βάλει όλα αυτά σ ενα φάκελο στην αρχική μου οθόνη και δεν ψάχνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Στην σελίδα της samsung που κάνουμε track την συσκευή αν την χάσουμε, σας εμφανίζει επιλογή για wipe? Εμένα όχι. Καλό πρόγραμμα για περίπτωση που το χάσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδια το unfortunatelly the gta application has stopped με εχει στεναχωρησει πολυ...επισης το κανει και στο angry birds go μερικες φορες.Τι να πω την κανω την καλυτερη αποκριση αν δεν μου παιζουν σωστα οι εφαρμογες...Εχω σκεφτει μεχρι να βαλω και custom rom μηπως αλλαξει κατι.Ολα αυτα με kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδια το unfortunatelly the gta application has stopped με εχει στεναχωρησει πολυ...επισης το κανει και στο angry birds go μερικες φορες.Τι να πω την κανω την καλυτερη αποκριση αν δεν μου παιζουν σωστα οι εφαρμογες...Εχω σκεφτει μεχρι να βαλω και custom rom μηπως αλλαξει κατι.Ολα αυτα με kitkat Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι η custom 4.4 θα παίξει τα παιχνίδια που δε παίζει η μαμά 4.4; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα και μάλλον έχετε παρεξηγήσει του τι είναι μια custom rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Παιδιά αν βάλω εργοστασιακή ROM απο άλλη χώρα και αλλάξω το CSC θα έχει κανονικά updates και δεν εχει θεματα με εγγύηση έτσι; Και αν όχι ποιά προτείνετε; Γιατί εκτός της Baltic οσες βλέπω είναι με provider. Η ουτε αυτό έχει σημασία. Edited January 25, 2014 by tetra1982 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 αυτο το ειπα διοτι καποιος στο web με Note 2 και omnirom 4.4.2 παιζει το gta Κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδια το unfortunatelly the gta application has stopped με εχει στεναχωρησει πολυ...επισης το κανει και στο angry birds go μερικες φορες.Τι να πω την κανω την καλυτερη αποκριση αν δεν μου παιζουν σωστα οι εφαρμογες...Εχω σκεφτει μεχρι να βαλω και custom rom μηπως αλλαξει κατι.Ολα αυτα με kitkat Ρε Άψογε, κάνε λίγο υπομονή, πολύ σύντομα θα βγουν εκδόσεις που θα υποστηρίζουν την 4.4... Αν είναι δυνατόν να μη μπορείς να ζήσεις χωρίς 2 παιχνίδια για 2 βδομάδες! Για την αλλαγή ROM στα είπε ο Στράτος. Σαν έγκυες γυναίκες κάνετε... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Αυτά υπήρχαν μέχρι και το s2 και την 3.3.4 από το S3 και μετά δεν έχει αν θες διαχείριση εργασιών υπάρχει στο μάρκετ σαν εφαρμογή να την κατεβάσεις τώρα για την μπαταρία με κάποιο widget από εφαρμογή για μπαταρίες υπάρχουν πολλές στο μάρκετ Δεν ισχύει αυτό που λες για το S3. Το έχω μπροστά μου και το βλέπω. Στο note 3 ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Αν κατάλαβα καλά θες συντομεύσεις που σε βάζουν κατευθείαν σε κάποιες ρυθμίσεις. Στην 4.3 γίνεται. Θα πας στα widgets και θα βρεις το "Συντομευση ρυθμίσεων" που έχει ικονιδιο το γρανάζι. Θα το μεταφέρεις σε κάποια οθόνη όπως κάνεις με όλα τα widgets και μετά θα σου ζητήσει να επιλέξεις την λειτουργία που θες. ΠΧ διαχείριση εφαρμογών, battery status, χρήση δεδομένων κλπ. Εγω τα εχω βάλει όλα αυτά σ ενα φάκελο στην αρχική μου οθόνη και δεν ψάχνω. Δεν υπάρχει αυτό στα widgets στο note 3 :mad:. Και εγώ αυτό έψαχνα να βρω αλλά μάλλον το έχουν καταργήσει. Έλεγξα και τον touchwiz μήπως φταίει που χρησιμοποιώ nova αλλά τίποτα. Το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει είναι να βάλει σε συντόμευση τις ρυθμίσεις στις αρχικές οθόνες πατώντας παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο με το γρανάζι στο συρτάρι εφαρμογών αλλά αυτό δεν βοηθάει στο να πας γρήγορα σε κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δεν ισχύει αυτό που λες για το S3. Το έχω μπροστά μου και το βλέπω. Στο note 3 ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Το widget ρυθμίσεων υπάρχει αυτό που δεν υπάρχει και δεν το έχει ούτε το widget ρυθμίσεων σαν επιλογή είναι η διαχείριση εργασιών η αλλιώς task manager μπαίνεις μόνο από παρατεταμένο πάτημα του home bottom η από το widget ενεργές εφαρμογές εκτός αν εννοείς την διαχείριση εφαρμογών και εγω μπροστά μου το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δε μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αναστατωση για τις ρυθμισεις.Πιο γρηγορο δεν ειναι να πατησεις το γραναζι στη notification. Συν εαν πατησεις παρατεταμενα στο καθενα απο αυτα πχ στι wi fi σε βγαζει στις ρυθμισεις του wifi κλπ Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το widget ρυθμίσεων υπάρχει αυτό που δεν υπάρχει και δεν το έχει ούτε το widget ρυθμίσεων σαν επιλογή είναι η διαχείριση εργασιών η αλλιώς task manager μπαίνεις μόνο από παρατεταμένο πάτημα του home bottom η από το widget ενεργές εφαρμογές εκτός αν εννοείς την διαχείριση εφαρμογών και εγω μπροστά μου το εχω κατάλαβε κανεις; :p Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) κατάλαβε κανεις; :p Έχεις δίκιο το έγραψα λίγο μπερδεμένα αυτό που θέλω να πω ειναι ότι δεν υπάρχει συντόμευση για την διαχείριση εργασιών αλλά υπάρχει συντόμευση για την διαχείριση εφαρμογών μέσω του (widget Ρυθμίσεις) Τέλος πάντων αυτά όσο αφορά το S3 γυρίζουμε στο θέμα μας Edited January 25, 2014 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idtasos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Αναβαθμιστηκα σε κιτκατ και εκτός από τη θήκη spigen που όπως όλοι μας ξέρουμε δεν δουλεύει το sview το antutu έπεσε από 36000 σε 26000. Ξέρει κανείς τι παίζει και να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά αυτό το Knox an δεν το κατεβάσουμε και δεν το ενεργοποίηση με τρέχει κάτι γι δεν έχω κάνει καμιά διαδικασία να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά αν βάλω εργοστασιακή ROM απο άλλη χώρα και αλλάξω το CSC θα έχει κανονικά updates και δεν εχει θεματα με εγγύηση έτσι; Και αν όχι ποιά προτείνετε; Γιατί εκτός της Baltic οσες βλέπω είναι με provider. Η ουτε αυτό έχει σημασία. Updates θα έχεις. Εγγύηση δεν θα έχεις. Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το κινητό να φοράει την ρομ και τις αναβαθμίσεις αυτής, για την χώρα που προοριζόταν. Με ελληνική ρομ το παρέλαβες με ελληνική ρομ θα το πας σε service κοκ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πως γινεται να μην μου ανοιγει ο internet broswer στη μιση οθονη οταν ειμαι πχ στο facebook και πατησω εναν συνδεσμο; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Updates θα έχεις. Εγγύηση δεν θα έχεις. Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το κινητό να φοράει την ρομ και τις αναβαθμίσεις αυτής, για την χώρα που προοριζόταν. Με ελληνική ρομ το παρέλαβες με ελληνική ρομ θα το πας σε service κοκ. .. Χμμ δεν θα γράψει το Knox όμως ώστε να μπορώ μετά να την γυρίσω σε ελληνική πάλι αν τύχει κάτι; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ότι φλασάρεις σε στοκ δεν γράφει το knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ότι φλασάρεις σε στοκ δεν γράφει το knox ok φίλε ευχαριστω Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Επανεκκίνηση Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts