manan69t Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Στις φωτο εννοούσε μάλλον πιο σου φάνηκε καλύτερο.. Το lumia στα εσωτερικά κάνει πιο εύκολα τη δουλειά. Έξω είναι καλύτερο το νότε. Εδώ να πω ότι δεν είχα ανάψει φως στο βάθος του δωματίου πάρα μόνο το φως κάτω απ τα ντουλάπια πού πιο πολύ δυσκόλευε τα κινητά να εστιάσουν. Το 925 το εκανε πιο εύκολα. Για να έχετε 1 μικρή ιδέα να πω ότι είναι απ τα πιο εύκολα στην εστίαση κινητά που έχω πάρει, το G2 το 32άρι π.χ. που είχα ήταν χάλια σε αυτό το θέμα(στα εσωτερικά). Το 1020 ήταν 1 κλάση μόνο του. Τα S4, note 2 και ότι άλλο είχα σε ίδιες συνθήκες ήταν πίσω, ελαφρώς, αλλά πίσω. σσ. Το G2 αν εστιάσει βάζει πολύ καλές και ειδικά μέρα. Το θέμα είναι να εστιάσει σε εσωτερικό χώρο. ... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Και το S4 9500 ακόμα πιο καλές. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερε αυτό η samsung. Να έχει έτοιμη την συνταγή απο το 9500 αισθητηρα, software και να μην τα χρησιμοποιεί στο Note3 χωρίς καμια αλλαγή. Οι φωτογραφίες του Μάνου είναι κατώτερες απ αυτές της δικής μου συσκευής υπο παρόμοιες συνθήκες. Τελικά με την samsung ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αγοράζοντας νεα συσκευή οτι δεν θα βρεθείς με χειρότερη κάμερα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει με το S3 που ειχε χειρότερη κάμερα απο το Note1. Χαίρομαι που δεν παρασύρθηκα και έμεινα στο Octa. Είναι σαν να έχω ενα Note 2 σε ομαλή λειτουργία με FHD οθόνη και καλύτερη καμερα. Δεν συμφωνώ το s3 είχε αρκετά καλύτερη κάμερα από το note1 τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα και η διαφορά ήταν μεγάλη, υπέρ του μικρού. Τώρα ναι τα έχει χαλάσει εδώ σε σχέση με το ς4. Πάντως μια με την υπερθέρμανση και μια με την κάμερα τώρα πιστεύω ότι κάνετε την τρίχα τριχιά όπως είπα και ο φίλος πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εξω 925 με Nokia camera https://www.dropbox.com/s/a55gdw2duwtdh9f/WP_20131218_15_58_49_Pro-1.jpg Note 3 https://www.dropbox.com/s/g0r9z6clf22lw5u/20131218_112201.jpg Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παρακαλώ να μην συνεχιστούν οι συγκρίσεις μεταξύ κινητών. Το παρόν θέμα αφορά αποκλειστικά το Note 3. Για συγκρίσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί και για φωτογραφίες συγκεκριμένα το θέμα Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εχω απενεργοποιημένο το φως του led, το κόκκινο όταν φορτίζει , αλλά αυτό ανάβει όταν βάζω τον φορτιστή. Το επέλεξα και το ξανά έβγαλα αλλά αυτό εκεί... ανάβει το μπουρδ... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μήπως χρησιμοποιείτε άλλο launcher? Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν που έχει το τηλέφωνο ,δεν έχω αλλάξει κάτι. :) Η φωτογραφική του note είναι πολύ καλή ! Βγάζει υπέροχες φωτογραφίες την ημέρα , με φλας το ίδιο απλά στις βραδυνές ώρες χωρίς φλας τις βγάζει κουνημένες!!:σαν να προσπαθεί ο φακός να εστιάσει και δεν μπορεί!δεν γίνεται να ανοίξει ένα τοπικ όπου να ανεβάζουμε φωτογραφίες από το note;; κάτι ανάλογο με το s4!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εγώ κάτι που παρατήρησα όταν.πάω να βγάλω φωτογραφία 360 όταν.ενώνει τις φωτοε μαλλον επειδή τραβάει με διαφορετική έκθεση στις ενώσεις έχει θαμπαδες κτλπ Πώς φτιάχνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παρακαλώ να μην συνεχιστούν οι συγκρίσεις μεταξύ κινητών. Το παρόν θέμα αφορά αποκλειστικά το Note 3. Για συγκρίσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί και για φωτογραφίες συγκεκριμένα το θέμα Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Ευχαριστώ! Σωστα αλλα εδω δεν γίνεται σύγκριση ούτε διαξιφισμος. Οι φωτογραφίες από άλλες συσκευές δίνονται σαν μέτρο σύγκρισης για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σωστα αλλα εδω δεν γίνεται σύγκριση ούτε διαξιφισμος. Οι φωτογραφίες από άλλες συσκευές δίνονται σαν μέτρο σύγκρισης για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάτι έχει περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με κάτι άλλο, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό μπορεί, αυτό κάνει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όταν κάτι έχει περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με κάτι άλλο, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό μπορεί, αυτό κάνει :cool: Δλδ σαν να δίνεις τελεσίγραφο ότι δεν θα φτιάξει σε μια μελλοντική αναβάθμιση, σωστά? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δλδ σαν να δίνεις τελεσίγραφο ότι δεν θα φτιάξει σε μια μελλοντική αναβάθμιση, σωστά? :cool: Νομίζω ότι εάν θέλει η Samsung μπορεί να το διορθώσει σε κάποιο μελλοντικό update! Ή να επαναφέρει το night mode το οποίο υπήρχε στο 2 !!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δλδ σαν να δίνεις τελεσίγραφο ότι δεν θα φτιάξει σε μια μελλοντική αναβάθμιση, σωστά? :cool: Αν έχει τον ιδιο αισθητήρα με το S4 octa οπως ειχε ακουστεί, πιθανότατα θα διορθωθεί το θέμα με τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού με καποιο updade. Προϋπόθεση να το θέλουν και να επαναφέρουν τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας με το επιθετικό software που δεν προϋποθέτει να στέκεσαι άγαλμα όταν πατάς. Το μόνο που δεν πρόκειται να γίνει είναι να φωτογραφιζεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάτι που βρίσκεται σε κίνηση. Για παράδειγμα αν επιχειρήσεις να φωτογραφισεις ένα παιδάκι με χαμηλο φωτισμό δωματίου και την στιγμή που πατάς γυρίσει το κεφάλι λίγα εκατοστά, θα βγει χάλια. Εδώ οι επαγγελματιες με πανάκριβες μηχανές χρησιμοποιούν ειδικό φωτισμό όταν θέλουν φωτογράφιση με κίνηση. Απαιτούμε εμείς τώρα απο ενα smartphone να το κάνει σε χαμηλό φωτισμο? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Βρε Κώστα, προφανώς και κανείς δεν περιμένει να τραβήξει τις καλές φωτογραφίες με παιδάκια σε χαμηλό φωτισμό, έχοντας το note3. Εκεί θέλεις DSLR και τίποτα άλλο. Αλλά αν είναι δυνατόν να είναι χειρότερα από το S4. Ελπίζω να είναι θέμα software ώστε να διορθωθεί μελλοντικά και όχι συνδυασμός με hardware. Προφανώς και δεν είναι καθοριστικό πρόβλημα για την αγορά του κινητού ή για τις δυνατότητες του, αλλά γκρινιάζουμε γιατί υπήρχε η τεχνογνωσία ρε γ....ο ! Edited December 20, 2013 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ρε παιδια γτ οταν το βγαζω απο τη φορτισει κλειστο λεει 98%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Βρε Κώστα, προφανώς και κανείς δεν περιμένει να τραβήξει τις καλές φωτογραφίες με παιδάκια σε χαμηλό φωτισμό, έχοντας το note3. Εκεί θέλεις DSLR και τίποτα άλλο. Αλλά αν είναι δυνατόν να είναι χειρότερα από το S4. Ελπίζω να είναι θέμα software ώστε να διορθωθεί μελλοντικά και όχι συνδυασμός με hardware. Προφανώς και δεν είναι καθοριστικό πρόβλημα για την αγορά του κινητού ή για τις δυνατότητες του, αλλά γκρινιάζουμε γιατί υπήρχε η τεχνογνωσία ρε γ....ο ! Camera The cadence for camera on the Note platform has been pretty steady so far, it just inherits the camera module from the Galaxy S that came before it. In the case of the Note 3, that means the same module from Galaxy S 4, which is as far as I can tell what happened here. There’s an IMX135 sensor inside the Note 3, same as what shipped in GT-I9500, from Sony’s Exmor RS line. Specifically that means the Note 3 includes a 13 MP CMOS on the back with 1.12µm size pixels and a 1/3.06" optical format. Focal length changes slightly from 4.2 to 4.1 mm, but I’m not sure if this is just a rounding error, I suspect the same optical system is shared between the two, this works out to 31mm of focal length if you’re thinking 35mm equivalent numbers. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 κατι εχω και δεν μπορω να γραψω μυνημα δεν βρισκω το γραμματα στο πληκτρολγιο...καμια βοηθεια??ακουγεται αστειο αλλα το ψαχνω 2 ωρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αρχισε να ξεχειλωνει το θεμα με την καμερα η ειναι ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αρχισε να ξεχειλωνει το θεμα με την καμερα η ειναι ιδεα μου? Απλά πρέπει να τραβάς μόνο μέρα με καλό φωτισμό και πολυ σταθερό χέρι και με κλειστό wifi για να μην κάνει γραμμές. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτά ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Απλά πρέπει να τραβάς μόνο μέρα με καλό φωτισμό και πολυ σταθερό χέρι και με κλειστό wifi για να μην κάνει γραμμές. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτά ισχύουν. Επισης να στεκεσαι στο ενα ποδι, να μασας τσιχλα, να εχεις νηστεψει τουλαχιστον 2 εβδομαδες, να εχεις πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας, να πηδηχτεις απο το παραθυρο και να εχεις μαγειρεψει για Σαββατοκυριακο. Και ολα αυτα για μα βγαλεις μια αξιοπρεπη φωτογραφια η βιντεο με ενα κινητο 800 ευρω σε συγκριση με υποδεαιστερα κινητα των 300. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σημερα παρελαβα το δικο μου σε μαυρο,απολαυση η οθονη. Παιδια ειναι φυσιολογικο, ολο αναβαθμισεις κανει, reboot και παλι βρισκει νεα αναβαθμιση. Μου κανει εντυπωση που ζεσταινεται αρκετα. Πως βλεπω απο ειναι το κινητο, απο birdphone το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) ΗΑπλά πρέπει να τραβάς μόνο μέρα με καλό φωτισμό και πολυ σταθερό χέρι και με κλειστό wifi για να μην κάνει γραμμές. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτά ισχύουν. Πήγαινε το για αλλαγή φίλε μου έχει πρόβλημα η δική σου συσκευή γιατί η δική μου από αυτά που λες μόνο το κούνημα σε χαμηλό φωτισμό κάνει και αυτό σε φυσιολογικά πλαίσια. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση η καμερα - φώτο είναι απίστευτα τέλεια. Όσο για το ότι τα παραλεμε είναι σαν την υπερθέρμανση στην αρχή που βγήκε αχαχα που όλοι έλεγαν ότι έχει πρόβλημα και ανεβάζει θερμοκρασίες οκ κάποια είχαν πραγματικά πρόβλημα (όπως τώρα εσύ με την καμερα) αλλά γκρινιαζαν όλοι ( όπως τώρα με την κάμερα) Baxy & gataros μάλλον πρέπει να επισκεφτείτε το service και εσείς κάτι δεν πάει καλά με τα κινητά σας. Edited December 20, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εχετε μια συσκευή που κανει παπάδες και καθεστε και ασχοληστε με το οτι δεν εστίασε σωστα η καμερα στη σκοτεινή γωνία κάτω απ το τραπεζάκι η έβγαλε θολά το ανήσυχο παιδι, γατι κλπ..άβυσσος..άσχετα με το οτι στο 90% των περιπτώσεων δε θα τραβήξουμε φωτο σ αυτές τις συνθήκες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Η Πήγαινε το για αλλαγή φίλε μου έχει πρόβλημα η δική σου συσκευή γιατί η δική μου από αυτά που λες μόνο το κούνημα σε χαμηλό φωτισμό κάνει και αυτό σε φυσιολογικά πλαίσια. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση η καμερα - φώτο είναι απίστευτα τέλεια. Όσο για το ότι τα παραλεμε είναι σαν την υπερθέρμανση στην αρχή που βγήκε αχαχα που όλοι έλεγαν ότι έχει πρόβλημα και ανεβάζει θερμοκρασίες οκ κάποια είχαν πραγματικά πρόβλημα (όπως τώρα εσύ με την καμερα) αλλά γκρινιαζαν όλοι ( όπως τώρα με την κάμερα) Baxy & gataros μάλλον πρέπει να επισκεφτείτε το service και εσείς κάτι δεν πάει καλά με τα κινητά σας. Πωπω βλέπω ουρές στο service!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εγώ κάτι που παρατήρησα όταν.πάω να βγάλω φωτογραφία 360 όταν.ενώνει τις φωτοε μαλλον επειδή τραβάει με διαφορετική έκθεση στις ενώσεις έχει θαμπαδες κτλπ Πώς φτιάχνει αυτό? Θα αγοράσεις το πρόγραμμα PanoStitch το οποίο είναι το καλύτερο στο είδος του. Όταν τραβάς φωτογραφίες με το μαμά πρόγραμμα, οι φωτογραφίες που βγάζει δεν είναι 13ΜΡ ανάλυσης. Αλλά πολύ κατώτερης. Με αυτό το πρόγραμμα κολλάς φωτογραφίες φουλ ανάλυσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή shortcut ώστε να πηγαίνουμε στο πεις εφαρμογές τρέχουν χωρίς να κρατάμε πατημένο το κουμπί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts