BlueChris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 μπορει κανεις να μετρηση τη θερμοκρασια και την υγρασια ενος δωματιου με ττο κινιτο? Ναι κανονικά, απλά αν το έχεις σε καμία κωλοτσεπη ή σε κάνα μπουφάν που φοράς δείχνει στην αρχή μπάμιες γιατί είναι ζεστό όλο το κινητό ή ανάποδα, θέλει λίγο χρόνο να δείξει σωστά. Επίσης προσέχετε τις θήκες που έχετε να μην κλείνουν την τριπουλα του σενσορα που είναι στο πλαϊνό ασημί πλαίσιο κάτω δεξιά. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 BlueChris για δες λίγο τα πμ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Η σωστή μονάδα μέτρησης είναι mAh (ή και Ah, όπου 1000 mAh = 1 Ah), αλλά δυστυχώς κανένας δεν νοιάζεται να την αναφέρει σωστά... Μέχρι και εφαρμογές στο Play έχω δει που την αναφέρουν λανθασμένα. Σχετικά με τον χρόνο, πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις απώλειες της μπαταρίας και το ρεύμα που τραβάει η ίδια η συσκευή, οπότε ο πραγματικός χρόνος φόρτισης θα είναι λίγο μεγαλύτερος. Οκ σωστος. Επισης ισχυει κατι οσον αφοα την ταχυτητα φορτισης? Δλδ οσο πιο αργα φορτιζει κατι τοσο ποιοτικοτερα, και οσο πιο γρηγορα ισως να κανει και ζημια πχ ή καμμια σχεση? Απλα οσο πιο γρηγορος ο φορτιστης τοσο πιο ακριβος¨? Η μεγιστες ταχυτητες που μπορουν να πιασουν ποιες θα μπορουσαν να ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Όχι όπως σου γράφει έχει βελτιωθεί πολύ αλλά ψιλό υπάρχει ακόμα. Προσωπικα δε νομιζω οτι βελτιωθηκε. Καποιος φιλος σε παλιοτερο thread ειχε μιλησει για placibo effect. Θα ηθελα πολυ να ειχε βελτιωθει. Αφου το ξερουν το προβλημα τι μας δουλευουν και δε το διορθωνουν να ησυχασουμε και μεις.? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εχω παιξειλιγο με το πενακι...οταν τοχεις πλαγιασμενο δεν πιανει καλα καλα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια γρήγορη ερωτηση επειδή σκέφτομαι την Δευτέρα να το πάρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει gorilla glass ως επίστρωση στο γυαλί; Η κάποιο άλλο είδος γυαλιού το ίδιο ανθεκτικό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια γρήγορη ερωτηση επειδή σκέφτομαι την Δευτέρα να το πάρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει gorilla glass ως επίστρωση στο γυαλί; Η κάποιο άλλο είδος γυαλιού το ίδιο ανθεκτικό. Η samsung δεν εχει πει. Σαν gg3 φαινεται αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια. Παντως βαλε οπωσδηποτε μεμβρανη. Γρατζουνιεται πολυ ευκολα. εχω παιξειλιγο με το πενακι...οταν τοχεις πλαγιασμενο δεν πιανει καλα καλα σωστα? Ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Η samsung δεν εχει πει. Σαν gg3 φαινεται αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια. Παντως βαλε οπωσδηποτε μεμβρανη. Γρατζουνιεται πολυ ευκολα. Ισχυει. Οκ, σε ευχαριστώ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Οκ σωστος. Επισης ισχυει κατι οσον αφοα την ταχυτητα φορτισης? Δλδ οσο πιο αργα φορτιζει κατι τοσο ποιοτικοτερα, και οσο πιο γρηγορα ισως να κανει και ζημια πχ ή καμμια σχεση? Απλα οσο πιο γρηγορος ο φορτιστης τοσο πιο ακριβος¨? Η μεγιστες ταχυτητες που μπορουν να πιασουν ποιες θα μπορουσαν να ειναι? Όσο πιο πολύ ρεύμα ρίξεις στη μπαταρία τόσο πιο γρήγορα θα φορτιστεί, αλλά μέσα σε κάποια όρια. Εκτιμώ πως τα 2 A (2000 mA) που δίνει ο μαμά φορτιστής των συσκευών μας (Note II, 3) είναι το μέγιστο δυνατό ρεύμα για να φορτιστεί η μπαταρία όσο γρηγορότερα γίνεται χωρίς να χαλάσει. Αν της ρίξεις λιγότερο ρεύμα (π.χ. φορτίζοντάς την με 500 mA μέσω USB) θα φορτιστεί πολύ αργότερα (ίσως και σε 8+ ώρες) αλλά θα είναι καλύτερο για τη μπαταρία. Γενικά, τα μεγάλα ρεύματα (στη φόρτιση και στην εκφόρτιση) καταπονούν τη μπαταρία. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, απλά βάζω τον μαμά φορτιστή με το μαμά καλώδιο και η μπαταρία είναι στο 100% σε 2+ ώρες. Αν πάθει κάτι σε 2+ χρόνια αγοράζω άλλη. Δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα να αγχωνόμαστε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια γρήγορη ερωτηση επειδή σκέφτομαι την Δευτέρα να το πάρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει gorilla glass ως επίστρωση στο γυαλί; Η κάποιο άλλο είδος γυαλιού το ίδιο ανθεκτικό. Η samsung δεν εχει πει. Σαν gg3 φαινεται αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια. Παντως βαλε οπωσδηποτε μεμβρανη. Γρατζουνιεται πολυ ευκολα. H Corning ομως λεει :) http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung/Samsung-Galaxy-Note-3-with-Corning%C2%AE-Gorilla%C2%AE-Glass-3 Παντως gorilla ή οχι, το γυαλι γρατζουνιζεται. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 H Corning ομως λεει :) http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung/Samsung-Galaxy-Note-3-with-Corning%C2%AE-Gorilla%C2%AE-Glass-3 Παντως gorilla ή οχι, το γυαλι γρατζουνιζεται. δλδ γρατζουνιετε ππιο ευκολα απο το ν2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δλδ γρατζουνιετε ππιο ευκολα απο το ν2? Το γυαλι γενικα εννοουσα, ως υλικο, οχι της συσκευης συγκεκριμενα :) Κοινως αν δε βαλεις screen protector παιζει και να δεις γρατζουνιες. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δλδ γρατζουνιετε ππιο ευκολα απο το ν2? Πάντως εγώ με το Note II (που δεν αναφέρεται επίσημα ως Gorilla Glass) δεν έχω κανένα πρόβλημα, η οθόνη μου είναι όπως την πρώτη μέρα μετά από 1+ χρόνο χρήσης, μέσα σε θήκη αλλά ΧΩΡΙΣ screen protector. Δεν μπορώ να καταλάβω τι του κάνετε και το γρατζουνάτε... :confused: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εχω παιξειλιγο με το πενακι...οταν τοχεις πλαγιασμενο δεν πιανει καλα καλα σωστα? Πιάνει τέλεια και τελείως πλαγιασμενο να είναι γράφει κανονικότατα Η samsung δεν εχει πει. Σαν gg3 φαινεται αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια. Παντως βαλε οπωσδηποτε μεμβρανη. Γρατζουνιεται πολυ ευκολα. Οχι δεν γρατζουνιεται εύκολα πρέπει να κάνεις βλακεια για να το πετύχεις. Ισχυει. Όχι δεν ισχύει. Δλδ εμένα γράφει και εσένα όχι; το έχεις το 3αρι και δεν σου γράφει. Ρε μπας και λέτε ότι νανε εδώ μέσα...... δλδ γρατζουνιετε ππιο ευκολα απο το ν2? Μην ξερασω μην ακούω τέτοια... Πάντως εγώ με το Note II (που δεν αναφέρεται επίσημα ως Gorilla Glass) δεν έχω κανένα πρόβλημα, η οθόνη μου είναι όπως την πρώτη μέρα μετά από 1+ χρόνο χρήσης, μέσα σε θήκη αλλά ΧΩΡΙΣ screen protector. Δεν μπορώ να καταλάβω τι του κάνετε και το γρατζουνάτε... :confused: Απορία το έχω και εγώ τι του κάνουν και γιατί όλοι φοβούνται την οθόνη. Θα το πω άλλη μια φορά όσοι έχετε μάθει να βάζετε μεμβράνες δεν το ξέρετε και φοβάστε χωρίς αυτές. Δεν έχω βάλει ποτέ μεμβράνη και με την απαραίτητη πάντα νορμάλ προσοχή δεν παθαίνει τίποτα τίποτα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια γρήγορη ερωτηση επειδή σκέφτομαι την Δευτέρα να το πάρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει gorilla glass ως επίστρωση στο γυαλί; Η κάποιο άλλο είδος γυαλιού το ίδιο ανθεκτικό. http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung/Samsung-Galaxy-Note-3-with-Corning%C2%AE-Gorilla%C2%AE-Glass-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Λοιπόν ένα θέμα που το είχα και στο mega, το έχω και στο S4 mini αλλά πλέον και στο νότε 3. Όταν βλέπω κάποιο video που έχω στη συλλογή και πατησω ή να κάνω παύση ή να το βάλω Λόφο μπροστά ή πίσω, μετά δε φεύγει με τίποτα η κάτω μπάρα. Άκρη δεν έχω βρει, αν ξέρει κανένας καμιά λύση το λέει. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Θα το πω άλλη μια φορά όσοι έχετε μάθει να βάζετε μεμβράνες δεν το ξέρετε και φοβάστε χωρίς αυτές. Δεν έχω βάλει ποτέ μεμβράνη και με την απαραίτητη πάντα νορμάλ προσοχή δεν παθαίνει τίποτα τίποτα τίποτα. Έτσι ακριβώς, ποτέ μεμβράνη για απόλαυση της οθόνης. Τώρα αν κάποιος είναι του τύπου που έχει την συσκευή μαζί με κλειδιά η δεν ξέρω εγώ τι άλλο αιχμηρό, ας πρόσεχε η μάλλον καλύτερα τότε να βάζει :p Samsung Galaxy Note 3 with Corning® Gorilla® Glass 3 Edited December 15, 2013 by Jig screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έτσι ακριβώς, ποτέ μεμβράνη για απόλαυση της οθόνης. Τώρα αν κάποιος είναι του τύπου που έχει την συσκευή μαζί με κλειδιά η δεν ξέρω εγώ τι άλλο αιχμηρό, ας πρόσεχε η μάλλον καλύτερα τότε να βάζει :p +1 Με στοιχειώδη προστασία και κοινή λογική δεν χρειάζεται κανενός είδους προστασία η οθόνη. Εγώ, από την εποχή του HD2 και του iPhone 4 ως και σήμερα με το Note II, εκπλήσσομαι από το πόσο πολύ ανθεκτικές και scratch-proof είναι αυτές οι οθόνες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 H Corning ομως λεει :) http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung/Samsung-Galaxy-Note-3-with-Corning%C2%AE-Gorilla%C2%AE-Glass-3 Παντως gorilla ή οχι, το γυαλι γρατζουνιζεται. Thanks Πετρο. Δεν το ειχα δει. Στην αρχη και αρκετο καιρο μετα την ανακοινωση του note 3 δεν υπηρχε επισημο εντυπο που να το γραφει ουτε απο samsung ουτε απο corning. Πιάνει τέλεια και τελείως πλαγιασμενο να είναι γράφει κανονικότατα Όχι δεν ισχύει. Δλδ εμένα γράφει και εσένα όχι; το έχεις το 3αρι και δεν σου γράφει. Ρε μπας και λέτε ότι νανε εδώ μέσα...... Αraditsas αμα το γυρεις καποιες φορες ακουμπαει ο σκελετος του spen και οχι η μυτη και χανει επαφη. Θεωρησα περιττο να εξηγησω τι και πως γιατι καταλαβα τι εννοουσε ο ageliko445. Στην αρχη αυτο νομιζα και εγω οταν το ειχα δει σε καταστημα αλλα οταν το πηρα καταλαβα τι συμβαινει. Απαντησα μονολεκτικα γιατι εγραφα απο το κινητο και αυτο που ειχα στο νου μου ηταν να τον καθησυχασω οτι δεν εχει προβληματικη συσκευη.. Οσο για το τι εχω μπορεις να δεις εδω: http://i44.tinypic.com/33wt6vb.jpg Μην ξερασω μην ακούω τέτοια... Απορία το έχω και εγώ τι του κάνουν και γιατί όλοι φοβούνται την οθόνη. Θα το πω άλλη μια φορά όσοι έχετε μάθει να βάζετε μεμβράνες δεν το ξέρετε και φοβάστε χωρίς αυτές. Δεν έχω βάλει ποτέ μεμβράνη και με την απαραίτητη πάντα νορμάλ προσοχή δεν παθαίνει τίποτα τίποτα τίποτα. Τιποτα δεν κανουμε στην οθονη. Απλα δεν ειναι scratchproof ουτε καποιο κρυσταλλο sapphire το gorilla glass. Εμενα gorilla glass 2 που καποιοι το εβλεπαν αχαρακτο (οπως βλεπουν τωρα το 3) μου εκανε γρατζουνια μεσα σε 3 μερες. Μπορει να αντεχουν μαχαιρια και σουγιαδες αλλα με τη σκονη το χανουν το παιχνιδι. Και για να σε προλαβω, απλα το ειχα στην τσεπη μου χωρις κατι αλλο μεσα. Απο τη στιγμη που βγαινεις και λες οτι αντεχει και δεν κανει γρατζουνιες να εισαι και ετοιμος να αλλαξεις τις οθονες οποιου το χρησιμοποιησει χωρις μεμβρανη και σημαδευτει. Το λενε μελη του myphone που αλλαζουν κινητα καθε μηνα και reviewers οτι το gg γρατζουνιεται και εξακολουθειτε ορισμενοι να επιμενετε οτι ειναι αχαρακτο τη στιγμη που ουτε η corning δεν το λεει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Thanks Πετρο. Δεν το ειχα δει. Στην αρχη και αρκετο καιρο μετα την ανακοινωση του note 3 δεν υπηρχε επισημο εντυπο που να το γραφει ουτε απο samsung ουτε απο corning. Αraditsas αμα το γυρεις καποιες φορες ακουμπαει ο σκελετος του spen και οχι η μυτη και χανει επαφη. Θεωρησα περιττο να εξηγησω τι και πως γιατι καταλαβα τι εννοουσε ο ageliko445. Στην αρχη αυτο νομιζα και εγω οταν το ειχα δει σε καταστημα αλλα οταν το πηρα καταλαβα τι συμβαινει. Απαντησα μονολεκτικα γιατι εγραφα απο το κινητο και αυτο που ειχα στο νου μου ηταν να τον καθησυχασω οτι δεν εχει προβληματικη συσκευη.. Οσο για το τι εχω μπορεις να δεις εδω: http://i44.tinypic.com/33wt6vb.jpg Τιποτα δεν κανουμε στην οθονη. Απλα δεν ειναι scratchproof ουτε καποιο κρυσταλλο sapphire το gorilla glass. Εμενα gorilla glass 2 που καποιοι το εβλεπαν αχαρακτο (οπως βλεπουν τωρα το 3) μου εκανε γρατζουνια μεσα σε 3 μερες. Μπορει να αντεχουν μαχαιρια και σουγιαδες αλλα με τη σκονη το χανουν το παιχνιδι. Και για να σε προλαβω, απλα το ειχα στην τσεπη μου χωρις κατι αλλο μεσα. Απο τη στιγμη που βγαινεις και λες οτι αντεχει και δεν κανει γρατζουνιες να εισαι και ετοιμος να αλλαξεις τις οθονες οποιου το χρησιμοποιησει χωρις μεμβρανη και σημαδευτει. Το λενε μελη του myphone που αλλαζουν κινητα καθε μηνα και reviewers οτι το gg γρατζουνιεται και εξακολουθειτε ορισμενοι να επιμενετε οτι ειναι αχαρακτο τη στιγμη που ουτε η corning δεν το λεει αυτο. Ακριβώς . Το έπιασες το point. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα... Η σκόνη και τα σωματίδια που συσσωρεύονται στην οθόνη αργά ή γρήγορα την κάνουν τη ζημία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλημέρα Μην κάνετε τους ήρωες με την οθόνη, δεν θέλει πολύ να βγάλει γρατζουνιά, πολύς κόσμος με την sview πχ έχει δει γρατσουνιές στο όριο του παραθύρου της sview και αυτό γίνεται με λίγη σκόνη και με κλειστο το cover ο τζόγος τρίβει την οθόνη και σε μια κωλοτσεπη για ώρα με πίεση ή σε ένα τσαντάκι νατες οι γρατσουνιές. Η ζελατίνα που έχει ο Νίκος κάνει 3€ και παίζει τέλεια αλλά ακόμα και το ποιο φτηνό tempered glass από ebay με 7-8€ είναι τέλειο και δεν έχει διαφορά από την μαμά οθόνη. Για τους ποιο ψαγμένους πάτε ή σε spigen tr slim ή mime ghost τα οποία είναι καλύτερα και από το μαμά τζάμι, δεν πιάνουν δαχτυλιές και έχεις και προστασία από πέσιμο γιατί μιλάμε για μια τεράστια οθόνη με μεγάλες πιθανότητες αν σας πέσει να χτυπήσει σε αυτήν και μετά αρχίζει το κλάμα των 160€+ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μια γρήγορη ερωτηση επειδή σκέφτομαι την Δευτέρα να το πάρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει gorilla glass ως επίστρωση στο γυαλί; Η κάποιο άλλο είδος γυαλιού το ίδιο ανθεκτικό. Έχει Gorilla Glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν αξίζει καμιά συζήτηση το ς3 είναι πολύ υποδεέστερο μην τρελαθούμε τώρα. Το ξέρω ότι το ξέρεις και η μόνη συζήτηση θα ήταν το μέγεθος. Λάθος φίλε μου σκέφτεσε αν είναι έτσι να πάρουμε και ένα τούμπανο laptop και να μην έχουμε smartphone να πάρουμε και μια dslr για φώτο και όλα καλά ε; Εμμμ βασικά αν περιμένεις το smartphone να αντικαταστήσει λάπτοπ και DSLR sorry που σε απογοητευω αλλά έχουμε πολλά χρονια ακόμα. Anyway off topic τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Αraditsas αμα το γυρεις καποιες φορες ακουμπαει ο σκελετος του spen και οχι η μυτη και χανει επαφη. Θεωρησα περιττο να εξηγησω τι και πως γιατι καταλαβα τι εννοουσε ο ageliko445. Στην αρχη αυτο νομιζα και εγω οταν το ειχα δει σε καταστημα αλλα οταν το πηρα καταλαβα τι συμβαινει. Απαντησα μονολεκτικα γιατι εγραφα απο το κινητο και αυτο που ειχα στο νου μου ηταν να τον καθησυχασω οτι δεν εχει προβληματικη συσκευη.. Οσο για το τι εχω μπορεις να δεις εδω: http://i44.tinypic.com/33wt6vb.jpg Τιποτα δεν κανουμε στην οθονη. Απλα δεν ειναι scratchproof ουτε καποιο κρυσταλλο sapphire το gorilla glass. Εμενα gorilla glass 2 που καποιοι το εβλεπαν αχαρακτο (οπως βλεπουν τωρα το 3) μου εκανε γρατζουνια μεσα σε 3 μερες. Μπορει να αντεχουν μαχαιρια και σουγιαδες αλλα με τη σκονη το χανουν το παιχνιδι. Και για να σε προλαβω, απλα το ειχα στην τσεπη μου χωρις κατι αλλο μεσα. Απο τη στιγμη που βγαινεις και λες οτι αντεχει και δεν κανει γρατζουνιες να εισαι και ετοιμος να αλλαξεις τις οθονες οποιου το χρησιμοποιησει χωρις μεμβρανη και σημαδευτει. Το λενε μελη του myphone που αλλαζουν κινητα καθε μηνα και reviewers οτι το gg γρατζουνιεται και εξακολουθειτε ορισμενοι να επιμενετε οτι ειναι αχαρακτο τη στιγμη που ουτε η corning δεν το λεει αυτο. Και πως την καθησυχάσει λέγοντας της ότι δεν γράφει και έχει πρόβλημα? Λες ότι γράφεις από το κινητό και τι σημαίνει αυτό δεν μπορείς να γράψεις Δλδ. Χαχα Δεν κατάλαβες καθόλου τι εννοούσε γιατί δεν θα έλεγες ότι έχει πρόβλημα. Τώρα που συνεχίζεις να λες ότι υπάρχει πρόβλημα πλαγιαζοντας το πολύ και ακουμπάει το σασί όπως λες άκου τι να κάνεις να πας να αγοράσεις τον ακριβότερο στυλό και βάλτον ρε φίλε μου στις 40° να δεις αν γράφει. Δεν θα γράφει Ξέρεις γιατί... Γιατί θα είναι πολύ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ & όχι ότι έχει πρόβλημα. Οκ τι να πω εμένα πάντως το iphobe4 iphone4s Galaxy s2 Galaxy s3 note 1 note2 και κάτι παλιά Nokia 8810 που έχει η μάνα μου από το 2000 δεν έχουν γρατζουνιά και δεν σας τα δείχνω φώτο για να μην με λέτε ΨΏΝΙΟ... :thumbup: ΥΓ. Μεμβράνες χρειάζονται κατεμε αυτοί που κάνουν κάπως βρόμικη δουλειά. Εγώ που είμαι γραφείο σπίτι καφέ. Που έχω το πανάκι του και το καθαρίζω και το βάζω σε τσέπη δικιά του και όχι με άλλα αντικείμενα δεν γίνετε να γρατζουνιστει ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ. Και αν γρατζουνιστει προτιμώ να δώσω 100 ευρώ να αλλάξω κρύσταλλο από το να μην έχω κανένα αγχος όλη μέρα για την οθόνη. Δεν θέλω εντάσεις αυτά που λέω είναι για εμένα και μόνο ο καθένας καλά κάνει και σκέφτεται διαφορετικά και βάζει μεμβράνη. Μια ερώτηση οι μεμβράνες Δλδ δεν γρατζουνιζοντε γιατί όσα έχω δει φίλων είναι με σημάδια οι μεμβράνες τους. Να πω ότι δεν είναι σπουδαίας μάρκας απλες μεμβράνες είναι ίσως οι καλές να είναι αχαρακτες. Edited December 15, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Και πως την καθησυχάσει λέγοντας της ότι δεν γράφει και έχει πρόβλημα? Λες ότι γράφεις από το κινητό και τι σημαίνει αυτό δεν μπορείς να γράψεις Δλδ. Χαχα Δεν κατάλαβες καθόλου τι εννοούσε γιατί δεν θα έλεγες ότι έχει πρόβλημα. Τώρα που συνεχίζεις να λες ότι υπάρχει πρόβλημα πλαγιαζοντας το πολύ και ακουμπάει το σασί όπως λες άκου τι να κάνεις να πας να αγοράσεις τον ακριβότερο στυλό και βάλτον ρε φίλε μου στις 40° να δεις αν γράφει. Δεν θα γράφει Ξέρεις γιατί... Γιατί θα είναι πολύ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ & όχι ότι έχει πρόβλημα. Οκ τι να πω εμένα πάντως το iphobe4 iphone4s Galaxy s2 Galaxy s3 note 1 note2 και κάτι παλιά Nokia 8810 που έχει η μάνα μου από το 2000 δεν έχουν γρατζουνιά και δεν σας τα δείχνω φώτο για να μην με λέτε ΨΏΝΙΟ... :thumbup: ΥΓ. Μεμβράνες χρειάζονται κατεμε αυτοί που κάνουν κάπως βρόμικη δουλειά. Εγώ που είμαι γραφείο σπίτι καφέ. Που έχω το πανάκι του και το καθαρίζω και το βάζω σε τσέπη δικιά του και όχι με άλλα αντικείμενα δεν γίνετε να γρατζουνιστει ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ. Και αν γρατζουνιστει προτιμώ να δώσω 100 ευρώ να αλλάξω κρύσταλλο από το να μην έχω κανένα αγχος όλη μέρα για την οθόνη. Δεν θέλω εντάσεις αυτά που λέω είναι για εμένα και μόνο ο καθένας καλά κάνει και σκέφτεται διαφορετικά και βάζει μεμβράνη. Μια ερώτηση οι μεμβράνες Δλδ δεν γρατζουνιζοντε γιατί όσα έχω δει φίλων είναι με σημάδια οι μεμβράνες τους. Να πω ότι δεν είναι σπουδαίας μάρκας απλες μεμβράνες είναι ίσως οι καλές να είναι αχαρακτες. δεν εχεις νοτε 3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts