nnik_1969 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αμφοτερα τραγικα ειναι αν θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι και να διατεινομαστε οτι μας εχει μεινει και λιγο αισθητικη... ;) @truckman Μπα Παρη,με τιποτα το ui της sony τρωγεται καπως, σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τα εκτρωματα των κορεατων... Παιδια, προσοχη μιλαμε για σχεδιασμος, οχι για δυνατοτητες/πληροτητα... Οι καλυτεροι third party launchers ερχονται απο Asus/Acer/HTC,σε ανδροειδη... Ενα flip case, απομιμηση του s-view που παρηγγειλα και απομενει να δουμε αν εχει εστω αποδεκτη ποιοτητα, αναμενοντας τα original: http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-OEM-S-View-Smart-Case-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-/221286127341?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item3385ae56ed Καταξοδεύτηκες :-) Το smoothness σε σχέση με xperia ultra πως είναι ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καταξοδεύτηκες :-) Το smoothness σε σχέση με xperia ultra πως είναι ; Θα τα πεταγα τα 50 για το αυθεντικο s-view, αλλα που ειναι? Αφαντο... Το smoothness ειναι στα ιδια επιπεδα με το z ultra, σε κορυφαια επιπεδα δηλαδη. Εκει που υπερτερει το note 3 -μεταξυ αλλων- ειναι στο touch, που για μια ακομη Samsung συσκευη προσεγγιζει τα επιπεδα iphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θα τα πεταγα τα 50 για το αυθεντικο s-view, αλλα που ειναι? Αφαντο... Το smoothness ειναι στα ιδια επιπεδα με το z ultra, σε κορυφαια επιπεδα δηλαδη. Εκει που υπερτερει το note 3 -μεταξυ αλλων- ειναι στο touch, που για μια ακομη Samsung συσκευη προσεγγιζει τα επιπεδα iphone... Αυτο το τελευταίο δεν το καταλαβαίνει οποίος δεν έχει χρησιμοποιησει κορυφαίες συσκευές άλλων κατασκευαστων. Όταν πάω στο S4 μετά από χρήση των Nexus 4 & 7 που έχουμε στο σπίτι αισθάνομαι αγαλλίαση. Περιμένω πως και πως το 8αρι μου γιατί το N7 είναι ταλαιπωρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχω πάρει απο το Πλαίσιο ένα note 3 μαύρο και ενώ έκανα επαναφορά απο το λογαριασμό μου της google , όλες αγορασμένος εφαρμογές περίπου 200 και ενώ το βράδυ το είχα σβήσει και το πρωί το άνοιξα τότε αυτό κολλούσε στο μπουταρισμα και αναβοσβήνει το logo της samsung Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία για 30 δευτερα και να την ξανά βάλω , τίποτε , έκανα wipe cash και reboot τίποτε , έκανα full wipe και τότε ξεκίνησε απο την αρχή . Μετά απο ώρες και ενώ είχε κατεβάσει τις εφαρμογές μου έκανε τα ίδια και δεν φόρτωνε το λειτουργικό Το πήγα στο κατάστημα αγοράς μου το αντικατέστησε με καινούργιο , το οποίο μου κάνει ακριβώς τα ίδια και παρα την τελευρταια προσπάθεια μου αδυνατεί να μου κάνει boot και μένει στο samsung logo . Παρακαλώ εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί δεν έχω πλέον λύσεις Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Αυτο το τελευταίο δεν το καταλαβαίνει οποίος δεν έχει χρησιμοποιησει κορυφαίες συσκευές άλλων κατασκευαστων. Όταν πάω στο S4 μετά από χρήση των Nexus 4 & 7 που έχουμε στο σπίτι αισθάνομαι αγαλλίαση. Περιμένω πως και πως το 8αρι μου γιατί το N7 είναι ταλαιπωρία. Ακριβώς Κώστα. Ειναι μεγάλη η διαφορά και σοβαρή αλλοίωση της εμπειρίας χρήσης. Ναι Στο 8 θα σου φανεί μεγάλη η διαφορά και μαζί με τη γραφιδα θα την ευχαριστηθείς. Ίσως πάρω κι εγώ ένα 8αρι πάλι για χρήση Filofax τώρα που έβαλαν Evernote sync στο awesome note... @dimlintas εφόσον στο αντικατεστησαν και έχεις πάλι τα ίδια είναι 1000% σίγουρο ότι κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί θέμα. Κανε Wipe και μην επαναφέρεις όλες μαζί τις εφαρμογές για να δεις ποια είναι κακογραμμενη και κάνει τη ζημιά... Edited September 29, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα. :p :lol: Galaxy Note 3 vs Galaxy Note 2 Edited September 29, 2013 by Jig smile Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα. Galaxy Note 3 vs Galaxy Note 2 Αποτι είδα δεν έχει night mode στη φωτογραφία. Πρόβλημα αυτό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα. Galaxy Note 3 vs Galaxy Note 2 Μηπως θα πρεπει να γουσταρουμε ολοι και την ιδια γυναικα που αρεσει σε σενα ειδαλως θα ειμαστε προβληματικοι??...λεω εγω τωρα... μια και το έθεσες τοσο χοντρα Edited September 29, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Αποτι είδα δεν έχει night mode στη φωτογραφία. Πρόβλημα αυτό. Μηπως αυτο στην φωτο βοηθαει; Μηπως θα πρεπει να γουσταρουμε ολοι και την ιδια γυναικα που αρεσει σε σενα ειδαλως θα ειμαστε προβληματικοι??...λεω εγω τωρα... μια και το έθεσες τοσο χοντρα Εχεις δικιο, κατι ξεχασα να βαλω στο τελος, παω να το προσθεσω :) Edited September 29, 2013 by Jig Παράθεση από truckman Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Κατάστημα εχει δεν ξέρω αν το έχει σε άσπρο σε ένα που πηγα φαληρο το είχε μόνο σε μαυρο ωραίο άλλα έλεγα μπας και σε άσπρο λέει τίποτα....εσυ τι χρώμα λες? Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το αποφασίσεις. Τα γούστα όλων μας, από ότι βλέπεις και εδώ, είναι διαφορετικά(ευτυχώς). Και τα δυο είναι ωραία αλλά το πήρα σε λευκό που μου έκανε ένα κλικ παραπάνω. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Κατάστημα εχει δεν ξέρω αν το έχει σε άσπρο σε ένα που πηγα φαληρο το είχε μόνο σε μαυρο ωραίο άλλα έλεγα μπας και σε άσπρο λέει τίποτα....εσυ τι χρώμα λες? Στο Πειραια Εθν. Αντιστασεως 21 πηγες να δεις? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ρε παιδιά οι αισθητήρες θερμοκρασίας υγρασίας κ.τ.λ που χρησιμεύουν? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Λοιπον το κινητο σκοτωνει κυριολεκτικα......... Ειδικα η καμερα ειναι απιστευτη. Ξεκιναει σημαδευει και τραβαει χωρις να προλαβεις να καταλαβεις τι εγινε. Ημουν σημερα στο 5o PICK Patras και τραβηξα μερικες φωτο αλλα σε πολυ γρηγορο ρυθμο. Δεν ξερω αν μπορω να σας δειξω καποιες απο αυτες για να δειτε την ταχυτητα και την ποιοτητα τους. Μιλαμε σε μεσα στο δευτερολεπτο 3-4 φωτογραφιες. Αν μπορει καποιος ας μου πει που μπορω να ανεβασω να δειτε τι εννοω.... Edited September 29, 2013 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ευχαριστώ ξέρεις αν το είχαν σε άσπρο? Θα τους παρω βέβαια και τηλ. Λογο οικονομικης "ανεσης" που με διακατεχει προς το παρον διαβαζω τα παιδια που το εχουν ειδη το εργαλειο... Δεν εχω μπει καν στο κοπο αδελφε μου να δω στο skroutz τι παιζει... Δεν θελω να μπω στο τρυπακι να δωσω το ΙΙ και επιπλεον χρηματα που δεν υπαρχουν προς ωρας... Ισως το μελλον αν δεν με κερδισει καποιο αλλο... Σου ευχομαι ολοψυχα παντος καλοριζικο απο τωρα... Παρε τηλ ρωτα αν το εχουν και το ενα και το αλλο και πηγαινε να τα δεις απο κοντα μαζι για να δεις πιο σου αρεσει περισσοτερο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Για επεξεργασία αρχείων κειμένου ποια εφαρμογή έχει προεγκατεστημένη; το Polaris 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εχει ασχοληθει κανεις με ροοτ; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εχει ασχοληθει κανεις με ροοτ; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να τα ρισκάρεις (έστω και στο ελάχιστο) να τα σκοτώσεις τόσο γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εγω θα παρακαλέσω για άλλη μια φορά να κάνετε τις ερώτησης σας στο σωστό θέμα .:!: Τα μηνύματά που αφορούσαν την διαθεσιμότητά μεταφερθήκαν εκεί που επρεπε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αν θέλει κάποιος να κατεβάσει το εγχειρίδιο χρήσης : http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201309/20130913084746369/SM-N9005_UM_EU_Jellybean_Eng_Rev.1.0_130910_Screen.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Παιδιά έκανα ένα βιντεάκι από το πως έβαλα ένα γιατί ακόμα receiver για Note3 δεν βρήκα πουθενά. Edited September 29, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Για δώστε αν μπορείτε την σελίδα να κατεβάσω το flash. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ενα ενδιαφέρον συγκριτικό φέρνει την έκπληξη εφόσον δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Θα είχε ενδιαφέρον να το επαληθεύσουμε σε λίγες μέρες που θα είμαι στην Ελλάδα. SAMSUNG GALAXY NOTE 3 VS SAMSUNG GALAXY S4 BROWSING SPEED COMPARISON Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Κατά τον Ιανουάριο λέω να το χτυπήσω.. Αντεεεεεε :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Ενα ενδιαφέρον συγκριτικό φέρνει την έκπληξη εφόσον δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Θα είχε ενδιαφέρον να το επαληθεύσουμε σε λίγες μέρες που θα είμαι στην Ελλάδα. SAMSUNG GALAXY NOTE 3 VS SAMSUNG GALAXY S4 BROWSING SPEED COMPARISON Να συμπληρώσω ότι υπάρχει βίντεο του ιδίου που δείχνει ότι το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από το S4. Αρα το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από όλα. ;;;;;;;;;; Edited September 29, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Να συμπληρώσω ότι υπάρχει βίντεο του ιδίου που δείχνει ότι το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από το S4. Να συμπληρωσω κι εγω οτι εχω διπλα μου το s4 του αδερφου μου και το note 3 μου και τα αποτελεσματα φυσικα ειναι διαφορετικα. Μαζι με το z ultra ειναι αυτη τη στιγμη τα γρηγοροτερα κινητα σε browsing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts