anastasiszn Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημερα παιδια,γινετε μονο με το imei καποιος να σε βρει εφοσον το κινητο χαθει? Η εταιρια μου το εδωσε του κουτιου αλλα φοβαμαι μηπως εχει κρατησει στοιχεια γιατι καπου διαβασα οτι η ιδια η samsung δινει εργαλειο εντοπισμου εφοσον γνωριζεις το imei και εχεις κανει εγγραφη στην samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Καλημερα παιδια,γινετε μονο με το imei καποιος να σε βρει εφοσον το κινητο χαθει? Η εταιρια μου το εδωσε του κουτιου αλλα φοβαμαι μηπως εχει κρατησει στοιχεια γιατι καπου διαβασα οτι η ιδια η samsung δινει εργαλειο εντοπισμου εφοσον γνωριζεις το imei και εχεις κανει εγγραφη στην samsung. Ετοιμάζεσαι για τρομοκρατικό χτύπημα και φοβάσαι? :Ρ Το εργαλείο που δίνει η samsung είναι αυτό για ιδιοχρησία και χωρίς χρήση ΙΜΕΙ, μετά από εγγραφή της συσκευής σε samsung account. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα!Χρειάζομαι βοήθεια!Μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο note γιατί είχα κάτι ψιλοκολλήματάκια δεν μπορώ να χρεισιμοποιήσω με τίποτα τις περισσότερες εφαρμογές της google.Moυ γράφει συγκεκριμένα: όταν πάω να κάνω αναβάθμιση όμως μου λέει: .Τι να μπορώ να κάνω; Βρες από τις εφαρμογές το Google Play Services και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων. Αν δεν γίνεται τίποτα μιας και δεν έχεις στήσει τη συσκευή ξανά κάνε ένα factory reset. Edited July 12, 2016 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!Έχω κάνει πολλές φορες εκκαθάριση δεδομένων καθώς και δύο φορές πάλι factory reset και το πρόβλημα παραμένει!Το κακό είναι ότι έχω αρχεία πχ στο drive που χρειάζομαι άμεσα και δεν μπορω να το ανοίξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχεις αφήσει το playstore να κάνει με τη σειρά μόνο του τις αναβαθμίσεις? Σα να θυμάμαι αμυδρά να μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι είχα κάνει. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τα πάντα είναι ενημερωμένα!Δεν το έχω ξανα δει αυτό το πράγμα!Με έχει τρελλάνει από χθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) δεν μπορώ να χρεισιμοποιήσω με τίποτα τις περισσότερες εφαρμογές της google. Δοκίμασες να πας Διαχείρηση εφαρμογών/Όλα/Υπηρεσίες google play να κάνεις "κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων" και "εκκαθ. μνήμης cache" και μετά να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή από το play store; Αν δεν έγινε κάτι επανέλαβε την διαδικασία, αλλά αυτή φορά κάνε τα ίδια και στο play store (και στα δύο μαζί δηλαδή ταυτόχρονα). Edited July 12, 2016 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τίποτα...Ξανα έκανα πάλι hard reset και τα ίδια!Μάλλον μου χρυπά την πόρτα μια custom rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δοκίμασε και την εφαρμογή Play Services Info, για να δεις την τρέχουσα κατάσταση και να δοκιμάσεις από εκεί την εγκατάσταση μιας παλιότερης έκδοσης των "google play services". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 εκανα ενα hard reset στη συσκευή και τωρα τη στεινω. εκανα ενημερωσεη το YouTube και οταν ανοιγει μου λεει καντε ενημέρωση το service Google Play. παω να το κανω και λεει μη συμβατξ συσκευή. και δν παιζει ουτε το YouTube. ξερτε τι παίζει ; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σε ευχαριστώ kouros!Μόλις μπήκα στο xda να δω για καμία custom rom και βλέπω ότι έχει ποστάρει και άλλος σήμερα για το ίδιο πρόβλημα!Του λένε να κατεβάσει απο αλλού τα google services.Θα δοκιμάσω και βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σε ευχαριστώ kouros!Μόλις μπήκα στο xda να δω για καμία custom rom και βλέπω ότι έχει ποστάρει και άλλος σήμερα για το ίδιο πρόβλημα!Του λένε να κατεβάσει απο αλλού τα google services.Θα δοκιμάσω και βλέπω. το εχει τσακισει η google το android με τα services της και τις 500 εφαρμογες της..ελεος... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 εκανα ενα hard reset στη συσκευή και τωρα τη στεινω. εκανα ενημερωσεη το YouTube και οταν ανοιγει μου λεει καντε ενημέρωση το service Google Play. παω να το κανω και λεει μη συμβατξ συσκευή. και δν παιζει ουτε το YouTube. ξερτε τι παίζει ; Έχεις το ίδιο πρόβλημα με τον Dimitris_1386 που συζητάμε στα τελευταία post (από το τέλος της προηγούμενης σελίδας και σ'αυτήν εδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κατέβασα μια έκδοση από το apkmirror του google services και όλα δείχνουν σωστά πλέον!Απλά θέλει ψάξιμο για το πια έκδοση πρέπει να κατεβάσεις!ΠΡΟΣΟΧΗ μάλλον όποιος κάνει hard reset θα έχει αυτό το πρόβλημα!Ευχαριστώ τον κουρο και τον κωνσταντινο17 για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ποια έκδοση κατεβασες Δημήτρη;;; γτ και εφω στουσ ιδιουσ μπελαδεσ ειμαι.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έβαλα την έκδοση v9.2.56. Χρησιμοποίησα και την εφαρμογή που μου έστειλε παρα πάνω ο Κοuros.Μπορείς να δεις και στο θέμα τροποποιήσεις βελτιώσεις για galaxy note 3 στις 1-2 τελευταιες σελίδες για αυτό γράφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπερα παιδια εχω ενα note 3 δεν εχει παρει ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση απο το 2014 που το ειχα αγορασει. Εχει κατι σε orange μαλλον μπραντεντ. Επειδη εχω πολυ καιρο να κανω ρουτ και να αλλαξω ρομ μπορειτε να μου το δειξετε βημα βημα; να βαλω την τελευταια εκδοση της συκευης θελω να αλλαξω ρομ η αν εχουν βγαλει κατι καλυτερο στα ξενα φορουμ . Οποιος μπορει να βοηθησει σας ευχαριστω προκαταβολικα :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπερα παιδια εχω ενα note 3 δεν εχει παρει ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση απο το 2014 που το ειχα αγορασει. Εχει κατι σε orange μαλλον μπραντεντ. Επειδη εχω πολυ καιρο να κανω ρουτ και να αλλαξω ρομ μπορειτε να μου το δειξετε βημα βημα; να βαλω την τελευταια εκδοση της συκευης θελω να αλλαξω ρομ η αν εχουν βγαλει κατι καλυτερο στα ξενα φορουμ . Οποιος μπορει να βοηθησει σας ευχαριστω προκαταβολικα :-) Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στη samsung συσκευή μου UPDATED Πλήρης Οδηγός - Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q. Μπορείς να παραβλέψεις τα πρώτα δύο και να πας απευθείας στο επόμενο. Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note 3 (SM-N9005) Σ'αυτό συνεχίζεις και για περαιτέρω απορίες επί του θέματος. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εχω θεματα με τη καρτα μνημης αυθεντικη samsung 64gb. Στις αρχες μου εωγαζε σφαλματα λες και ειναι γεματη ενω ειχα 48/64 χρηση, τωρα μου πεταεει μυνηματα SD unexpectedly removed. Δε βγαζω ακρη. http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/342504-sd-card-unexpectedly-removed-error-message.html Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλα τη πεταω αμα ειναι και αγοραζω αλλη καποι στιγμη και μενω με την εσωτερικη. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα, υπάρχει κάποιο νέο εάν θα πάρει την αναβάθμιση masmallow το note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 προσωπικα το βλεπω αδυνατον.....κατα 99.99%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasgeo Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Φυσικά και δεν πρόκειται.... Αν θέλετε όμως μπορείτε να ρουταρετε την συσκευή και ενα εγκατασυησετε μια Ρομ με ΜΜ αν και η γνώμη μου είναι να μην το κάνετε γιατί έχει πολλά προβλήματα. Αν θέλετε να πετάει το κινητό σας πέρασε την Ρομ phronesis 5.1.1 απο το xda... Έχει και για ΜΜ αλλά καλυτερα μην ...... ..................... Insult births impiety and phronesis the big wealth Phronesis 6.5-N920C ✌ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Φυσικά και δεν πρόκειται.... Αν θέλετε όμως μπορείτε να ρουταρετε την συσκευή και ενα εγκατασυησετε μια Ρομ με ΜΜ αν και η γνώμη μου είναι να μην το κάνετε γιατί έχει πολλά προβλήματα. Αν θέλετε να πετάει το κινητό σας πέρασε την Ρομ phronesis 5.1.1 απο το xda... Έχει και για ΜΜ αλλά καλυτερα μην ...... ..................... Insult births impiety and phronesis the big wealth Phronesis 6.5-N920C ✌ Με s7 marshmellow απο Darklord και παλι πεταει το κινητό.Σταθερη rom και απροβληματιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasgeo Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Με s7 marshmellow απο Darklord και παλι πεταει το κινητό.Σταθερη rom και απροβληματιστη. Κι αυτή καλη αλλά ακόμα παραμενω σε 5.1.1. Περιμένω να ξεπεραστούν κάποια θέματα και θα δοκιμασω ..................... Insult births impiety and phronesis the big wealth Phronesis 6.5-N920C ✌ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Από bugs τι λένε αυτές οι ρομ;Δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα;Η camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts