and64 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Τα πρόσφατα ανοίγουν γρήγορα;; Eννοείς recent apps φαντάζομαι απο το κεντρικό κουμπι...ναι ανοίγουν σφαίρα και αν τα κανω dismiss ενα ενα επισης κανένα θέμα. Εχει μόνο lag αν πατήσω το κουμπί που κλείνει όλες τις εφαρμογές. Εκεί θέλει 2-3' για να τις κλείσει και να γυρίσει στο desktop Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Eννοείς recent apps φαντάζομαι απο το κεντρικό κουμπι...ναι ανοίγουν σφαίρα και αν τα κανω dismiss ενα ενα επισης κανένα θέμα. Εχει μόνο lag αν πατήσω το κουμπί που κλείνει όλες τις εφαρμογές. Εκεί θέλει 2-3' για να τις κλείσει και να γυρίσει στο desktop Δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις branded firmware σε unbranded κινητό; Ας πούμε όταν ανοίγεις το κινητό σου βγάζει logo εταιρείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις branded firmware σε unbranded κινητό; Ας πούμε όταν ανοίγεις το κινητό σου βγάζει logo εταιρείας; Δεν κατάλαβα την ερώτηση ομολογώ! :confused: To τηλέφωνο μου είναι branded t-mobile (Γερμανικό) και έκανα το update που ήρθε ota. Δεν είχα πάρει Lollipop μέχρι τώρα, ήμουν με Kitkat Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δεν κατάλαβα την ερώτηση ομολογώ! :confused: To τηλέφωνο μου είναι branded t-mobile (Γερμανικό) και έκανα το update που ήρθε ota. Δεν είχα πάρει Lollipop μέχρι τώρα, ήμουν με Kitkat Οκ φίλε με κάλυψες ευχαριστώ! Απλά νόμιζα ότι το έβαλες σε unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Οκ φίλε με κάλυψες ευχαριστώ! Απλά νόμιζα ότι το έβαλες σε unbranded. Τα unbranded γερμανικά δεν πήραν ακόμα αναβάθμιση σε 5.0 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τα Γερμανικα αργησανε χαρακτηριστικα... το παρακάνανε...ποτε θα παρουν τελικα?? έ Πάρη?? :D Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τα Γερμανικα αργησανε χαρακτηριστικα... το παρακάνανε...ποτε θα παρουν τελικα?? έ Πάρη?? :D Αυτό είναι και μια απάντηση σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα unbranded παίρνουν νωρίτερα αναβαθμίσεις. Θυμίζω ότι όλα τα branded γερμανικά έχουν πάρει ήδη Lollipop.:O Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νοτελι το 3. Ειχα θεμα μετη φορτιση και φορτιζα με φορτιστη lg. Τωρα σταματησε να φορτιζει κ με το lg! & ξεφορτιζει κιολας.. τοκανα επαναφορα εργοστ. Δουλεψε για λιγο κ ξανακανε το ιδιο! Τι να φταιει? Το καλωδιο να μη δινει πολυ ρευμα? Με ποια εφαρμογη το κοιταζω!? Με το λαπτοπ φορτιζει πολυυυ αργα.. εχω εγγυηση κανονικα help and thanks Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το νοτελι το 3. Ειχα θεμα μετη φορτιση και φορτιζα με φορτιστη lg. Τωρα σταματησε να φορτιζει κ με το lg! & ξεφορτιζει κιολας.. τοκανα επαναφορα εργοστ. Δουλεψε για λιγο κ ξανακανε το ιδιο! Τι να φταιει? Το καλωδιο να μη δινει πολυ ρευμα? Με ποια εφαρμογη το κοιταζω!? Με το λαπτοπ φορτιζει πολυυυ αργα.. εχω εγγυηση κανονικα help and thanks Αφου έχεις εγγυηση μιλα με samsung. Μην κανεις γιατροσοφια. Και μην αναφέρεις οτι χρησιμοποιησες αλλον φορτιστη. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πάρτε μια γεύση απο cm12.1 https://www.youtube.com/watch?v=aDk-SBMRydw Το κινητό είναι οτι καλυτερο έχω πιασει στα χέρια μου. Όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει να τον βοηθήσω πως να την περάσει. Φιλε μου πρεπει να ειναι root η συσκευη μαλλον και γραφει και ο knox,ετσι?Αν οχι, στειλε μου με πμ αν θελεις οδηγιες ...:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Φιλε μου πρεπει να ειναι root η συσκευη μαλλον και γραφει και ο knox,ετσι?Αν οχι, στειλε μου με πμ αν θελεις οδηγιες ...:) Για να μπει custom Rom πρέπει υποχρεωτικά να γράψει ο knox. Root μπορείς να κάνεις και χωρίς να γραψει ο Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Για να μπει custom Rom πρέπει υποχρεωτικά να γράψει ο knox. Root μπορείς να κάνεις και χωρίς να γραψει ο Knox. Μόνο σε kitkat δεν γίνεται; βγήκε τρόπος για lollipop; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Μόνο σε kitkat δεν γίνεται; βγήκε τρόπος για lollipop; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6106391#post6106391 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Η αναβάθμιση για branded κινητά cosmote μόλις βγήκε παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Η αναβάθμιση για branded κινητά cosmote μόλις βγήκε παιδιά :) Ποια χώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ποια χώρα;;; Ελλάδα και Ρουμανία. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Έκανα την αναβάθμιση σε lollipop(branded cosmote ελληνικό) και η πρώτες εντυπώσεις θετικότατες.Απο εμφάνιση σκίζει χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρολαρουν όλα τέλεια.Το spen πολυ πιο χρήσιμο θα το δουλέψω κάποιες μέρες και επανέρχομαι με πιο ολοκληρωμένη άποψη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Έκανα την αναβάθμιση σε lollipop(branded cosmote ελληνικό) και η πρώτες εντυπώσεις θετικότατες.Απο εμφάνιση σκίζει χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρολαρουν όλα τέλεια.Το spen πολυ πιο χρήσιμο θα το δουλέψω κάποιες μέρες και επανέρχομαι με πιο ολοκληρωμένη άποψη!!! Γερμανικό DBT έχω εγώ και ακόμα τπτ. Branded ή unbranded είναι το δικό μου και πως το ελέγχω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Γερμανικό DBT έχω εγώ και ακόμα τπτ. Branded ή unbranded είναι το δικό μου και πως το ελέγχω;;; Φίλε μου θα κατεβάσεις την εφαρμογή Phone INFO από το playstore και θα κοιτάξεις εκεί που λέει Mobile Operator.Για παράδειγμα εμένα που είναι branded γράφει GR Cosmote.Για τα τελευταία νέα όσον αφορά τα firmware θα μπαίνεις στο Sammobile και αντίστοιχα θα ψάχνεις για τις τελευταίες αναβαθμίσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Φίλε μου θα κατεβάσεις την εφαρμογή Phone INFO από το playstore και θα κοιτάξεις εκεί που λέει Mobile Operator.Για παράδειγμα εμένα που είναι branded γράφει GR Cosmote.Για τα τελευταία νέα όσον αφορά τα firmware θα μπαίνεις στο Sammobile και αντίστοιχα θα ψάχνεις για τις τελευταίες αναβαθμίσεις!!! GR COSMOTE / 20201 λέει αλλά είναι γερμανικό... Οπότε ακόμα αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Φίλε πριν έκανα λαθος γιατί εχει φάει update το app και κοιτουσα αλλού θα δεις το CSC code(firmware's csc code)εμένα μου βγάζει COS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6106391#post6106391 Κάνει όντως για όλες τις συσκευές; το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgiannitakis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εχθές το απόγευμα αναβαθμίστηκε η συσκευή (ελληνικό Samsung Galaxy Note 3) σε Lollipop ( v.5.0 )... Παράθεση https://www.linkedin.com/in/dgiannitakis/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Άρα εμένα που είναι DBT, είναι branded unbranded;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Άρα εμένα που είναι DBT, είναι branded unbranded;;; Είναι unbranded γερμανικό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts