evelinalex Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και μένα έβγαζε το mm-qcamera-daemon και πήγα στις εφαρμογές, βρήκα την κάμερα,έκανα εκκαθάριση δεδομένων,cache,επιβολή διακοπής και μετά επανεκκίνηση. Δεν θυμάμαι που το διάβασα πάντως έτσι έφτιαξε. :D Πιο πριν είχα αρχίσει και έβγαζα εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα για αρκετές μέρες.. Μετά την επανεκκίνηση έφυγε αυτός ο daemon? Η έκανες κ τίποτα άλλο? ? Γιατί έκανα αυτά που περιγράφεις αλλά μετά την επανεκκίνηση κοίταξα στις ρυθμίσεις την μπαταρία κ ήταν ακόμα εκεί :mad::mad: Μήπως πρέπει να κάνω κ κάτι άλλο? ?:worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Μετά την επανεκκίνηση έφυγε αυτός ο daemon? Η έκανες κ τίποτα άλλο? ? Γιατί έκανα αυτά που περιγράφεις αλλά μετά την επανεκκίνηση κοίταξα στις ρυθμίσεις την μπαταρία κ ήταν ακόμα εκεί :mad::mad: Μήπως πρέπει να κάνω κ κάτι άλλο? ?:worry: Φυσικά και θα το έβλεπες ακόμη εκεί. Σου είχα πει να κάνεις πλήρη φόρτιση μετά από αυτό για να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά.....δεν ακούς!! :chair: :p Edited April 11, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Φυσικά και θα το έβλεπες ακόμη εκεί. Σου είχα πει να κάνεις πλήρη φόρτιση μετά από αυτό για να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά.....δεν ακούς!! :chair: :p Όπως είπε και ο φίλος πρέπει να κάνεις μια πλήρης φόρτιση στο κινητό.. Αλλιώς σου δείχνει την μπαταρία που έχει ήδη καταναλώσει από την προηγούμενη πλήρης φόρτιση άσχετα αν έφτιαξε ή οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Φυσικά και θα το έβλεπες ακόμη εκεί. Σου είχα πει να κάνεις πλήρη φόρτιση μετά από αυτό για να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά.....δεν ακούς!! :chair: :p Έχεις δίκιο δάσκαλε :sorry::sorry::sorry: :p ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως είπε και ο φίλος πρέπει να κάνεις μια πλήρης φόρτιση στο κινητό.. Αλλιώς σου δείχνει την μπαταρία που έχει ήδη καταναλώσει από την προηγούμενη πλήρης φόρτιση άσχετα αν έφτιαξε ή οχι.. Έχεις δίκιο :O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημέρα και Χρονια Πολλά σε όλους. Ερώτηση:Πώς μπορώ να κατεβάσω την official 5.0 μέσω sammobile? Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα μου ζητάει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή τους στο pc μου.Εχω την ουγγρική σαν μαμά βερσιόν (ΧΕΗ). Απευθείας στη συσκευή γίνεται και με ποιον browser? Φιλε Γιωργο καλησπερα. μεχρι πριν κανενα 2μηνο που ειχα κατεβασει την Πολωνικη δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε μου ζητησε τιποτα για εγκατασταση στο Pc. Κατεβασα με Firefox. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αναβαθμισα πριν λιγες μερες το νοτε μου και τα αποτελεσματα...Τραγικα!!!! Το κινητο συνεχεια ανοιγοκλεινει μονο του.υπεθερμενεται τρελα η μπαταρια κραταει παρα πολυ λιγο ολο κολαει κ λαγκαρει απιστευτα ειναι για πεταμα!!!!να το παω στην εταιρεια να τους το τριψω στη μουρη?πλεον ειναι ρημαδι!! Help @$/!!$/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 στο αγοραζω 100 ευρω :P φιλαρακι δομικασε να κανεισ μια επαναφορα για αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αναβαθμισα πριν λιγες μερες το νοτε μου και τα αποτελεσματα...Τραγικα!!!! Το κινητο συνεχεια ανοιγοκλεινει μονο του.υπεθερμενεται τρελα η μπαταρια κραταει παρα πολυ λιγο ολο κολαει κ λαγκαρει απιστευτα ειναι για πεταμα!!!!να το παω στην εταιρεια να τους το τριψω στη μουρη?πλεον ειναι ρημαδι!! Help @$/!!$/ Προφανώς δεν έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χρειαζεται να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?δε θα χασω τα δεδομενα μου?να το κανω απο το μενου η να πατησω κ τα τρεια κουμπια μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Σε UK Ireland πάντως εμένα δε μου έχει έρθει ακόμη η Lolipop. Κανένας ομοιοπαθής υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Χρειαζεται να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?δε θα χασω τα δεδομενα μου?να το κανω απο το μενου η να πατησω κ τα τρεια κουμπια μαζι? Με βαση αυτα που λες, τρεχει το mm-qcamera-daemon. (τσέκαρε το στη μπαταρία) Θα πας απο τις ρυθμισεις>γενικα>διαχειριση εφαρμογων>ολα και θα βρεις την καμερα. Θα κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων απο εκει, επανεκκίνηση και παρακολουθησε το. Αν δεν αλλαξει κατι, η επαναφορα εργοστασιακων ειναι μονόδρομος. Ναι, χάνεις τα δεδομενα, μπορείς απ'οπου θες. Edited April 14, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ πάντως το έκανα αυτό με την κάμερα -εκκαθαρηση δεδομένων κτλ -όπως περιγράφει κ ένα άλλο παιδί παραπάνω αλλά με ξανά ήρθε ο δαίμονας :mad::mad: Μάλλον με βλέπω για reset :shoot::kill::rocket::down::angry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τι βγαζουν αναβαθμισεις αν ειναι να χαλανε τα κινητα, δε μπορω να καταλαβω.μαλλον για να μας σπρωξουν στην αγορα νεου...πρεπει να σβησω τα παντα κ να τα ξαναπερναωω...κ μετα να κανω κ τον σταυρο μου να δουλεψει σωστα...παρα πολυ ωραια..μπραβο sam.. ευχαριστω κυριοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χθές,που ήμουν στο Φάληρο, και κοίταγα αν κουνιούνται οι βάρκες,διαπίστωσα ότι το 3,είχε πρόβλημα με το σήμα,τόσο με το wifi του μαγαζιού,όσο και με τα δεδομένα στο 3g,ενώ το iPad Air 2,που επίσης είχα,είχε καλό σήμα. Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα το αναφερω για αλλη μια φορα και ας βγουνε μετα καλοθεληθες να πουνε διαφορα. 1. Μετα απο περασμα νεας εκδοσης android το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορουμε να κανουμε ειναι ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 2. τα Samsung σε περιοχες με χαμηλο σημα ΔΕΝ τα πανε και πολυ καλα. Αυτα....και του χρονου. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα το αναφερω για αλλη μια φορα και ας βγουνε μετα καλοθεληθες να πουνε διαφορα. 1. Μετα απο περασμα νεας εκδοσης android το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορουμε να κανουμε ειναι ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 2. τα Samsung σε περιοχες με χαμηλο σημα ΔΕΝ τα πανε και πολυ καλα. Αυτα....και του χρονου. Για το 2, είναι η συνέπεια του πολύ χαμηλού SAR... Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας....:blink: Το Νοτε 3 μου, έχει λίγο χειρότερο σήμα από το S3 στα ίδια σημεία. Είναι το μόνο στο οποίο υστερεί. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Σε UK Ireland πάντως εμένα δε μου έχει έρθει ακόμη η Lolipop. Κανένας ομοιοπαθής υπάρχει? Και γω με γερμανική DBT, μια από τα ίδια. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών-Web chat και με παρέπεμψε στη γερμανική samsung. Έμαθα γερμανικά πρωί πρωί με Google translation για να κάνω και εκεί Web chat, αλλά και αυτοί τα ίδια μου είπαν. Δεν ξέρουν και ότι να περιμένω. Δεν έρχεται ταυτόχρονα σε όλα τα μοντέλα και σε όλες τις χώρες οι ενημερώσεις. Επίσης αυτό γίνεται γιατί τεστάρουν το firmware για να το προωθήσουν με το λιγότερο δυνατό προβλήματα. Οπότε μάλλον καλό είναι που δεν το έχουμε πάρει ακόμα απ τους πρώτους. Τους ρώτησα και για το odin και μου είπαν το προφανές "εκτός εγγύησης". Ελπίζω να σε κάλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα το αναφερω για αλλη μια φορα και ας βγουνε μετα καλοθεληθες να πουνε διαφορα. 1. Μετα απο περασμα νεας εκδοσης android το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορουμε να κανουμε ειναι ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 2. τα Samsung σε περιοχες με χαμηλο σημα ΔΕΝ τα πανε και πολυ καλα. Αυτα....και του χρονου. Εγώ έκανα κ πριν κ μετά αλλά ο δαίμονας πετάγεται σαν την τσουτσου συνέχεια :mad::mad::mad: Γενικά πάντως με τον lollypop είμαι πολύ ευχαριστημενη :D Εκτός από αυτόν ---------> :devil: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τι βγαζουν αναβαθμισεις αν ειναι να χαλανε τα κινητα, δε μπορω να καταλαβω.μαλλον για να μας σπρωξουν στην αγορα νεου...πρεπει να σβησω τα παντα κ να τα ξαναπερναωω...κ μετα να κανω κ τον σταυρο μου να δουλεψει σωστα...παρα πολυ ωραια..μπραβο sam.. ευχαριστω κυριοι.. Φίλε δεν φταίει η Samsung έχεις πλέον lollipop και κάποιες εφαρμογές δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα για lollipop στο play store γιαυτό και έχεις προβλήματα κάποια -κάποιες εφαρμογές σου δημιουργούν το πρόβλημα κανε επαναφορά και πρόσεξε ποίες εφαρμογές θα εγκαταστησεις.Δεν μπορεί η Samsung να κάνει τίποτα αν οι dev των εφαρμογών τις έχουν παρατήσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπέρα Θέλω να συνδέσω το note 3 στην tv τη χρειάζεται να πάρω? Aν το συνδέσω θα μπορώ να βλέπω διαφορα κανάλια online η θα είναι μονο για φωτογραφίες k τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Hdmi adaptor θα πάρεις και θα βλέπεις ότι θέλεις στην tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ έκανα κ πριν κ μετά αλλά ο δαίμονας πετάγεται σαν την τσουτσου συνέχεια :mad::mad::mad: Γενικά πάντως με τον lollypop είμαι πολύ ευχαριστημενη :D Εκτός από αυτόν ---------> :devil: δεν νομιζω οτι φταει η lollipop για το δαιμονα, κατι αλλο τον ενεργοποιει.. ειχε εμφανιστει και σε φιλο με s5 με kitkat, και σε μενα εμφανιστηκε σε lollipop μετα απο εναμιση μηνα σχεδον..(εχω πολωνικη συσκευη και νομιζω ηταν η πρωτη χωρα που την πηρε επισημα) αν δε βαριεσαι ξαναπηγαινε στις εφαρμογες και σε οποια εχει εικονιδιο καμερας ή λεει κατι για καμερα κανε εκκα8αριση(δεδομενων & cache) και επιβολη διακοπης.. μπας και γλυτωσεις το hard reset γιατι ειναι σπαστικο να τα ξαναστηνεις απο την αρχη..:wacko: αν δεν.. δεν ξερω αλλη λυση.. εμενα ετσι εφτιαξε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Hdmi adaptor θα πάρεις και θα βλέπεις ότι θέλεις στην tv. Θα έχει το πλαίσιο να το πάρω από εκεί μιας k μένω διπλα? κάποιο λινκ να δω πως είναι μη ψάχνω στα κουτουρού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα έχει το πλαίσιο να το πάρω από εκεί μιας k μένω διπλα? κάποιο λινκ να δω πως είναι μη ψάχνω στα κουτουρού? http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3755 Πρέπει η tv σου να έχει θύρα hdmi και να έχεις και καλώδιο hdmi:rolleyes: Αυτό που έχει το πλαίσιο δεν παίζει με την συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παρατηρησα οτι οταν μπαινω στο μενου των φωτογραφιων το λευκο χρωμα στην οθονη γινεται κιτρινοπο λευκο!! Γιατι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts